5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez

Δημοσίευση από teod1980 »

Αυτοκράτορα σε χαιρετώ...
Υπόκλιση στον μοναδικό άντρα του ελληνικού ποδοσφαίρου...
Όποιος στραβώνει να πιει ξύδι....

Παυλάρα είσαι τρέλα...

Σε λέει στιαπού κόκκινη; Πάρε να 'χεις ρε λακαμά....
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Ελα ρε.Μην τρελαθουμε.Οσο απαραδεκτη ειναι η μπουνια, αλλο τοσο ειναι η κοκκινη καρτα.
Στο κορακι με τα κοκκινα επρεπε να την ριξει κανονικα.
Αλλα κ ο αλλος πιτσιρικας.Δεν ξερει οτι οταν αδικουν τον Γκαρσια δεν πρεπει να τον μιλησεις καν.
Αρπα την μλκ.
Εγω ειμαι μαζι του.Ειναι πολυ μεγαλος παικτης.Και πολυ μεγαλη προσωπικοτητα.Αυτο δεν αλλαζει.
Και πανω απ ολα ειναι ειλικρινης και αυθορμητος.
Την εριξε μπροστα στον διαιτητη την μπουνια.Δεν περιμενε να του την ριξει αλλη στιγμη οπως κανουν αλλοι.
Εδω αλλοι κ αλλοι δερνουν και μενουν ατιμωρητοι επειδη παιζουν στο γαυρο(κατι κ@λ@τοροσιδηδες και λοιποι)
Τον θελω μεχρι να σταματησει το ποδοσφαιρο.Οσο απαραδεκτη κ αν ειναι η συμπεριφορα του σημερα.Αλλα ειμαι σιγουρος οτι αλλο τοσο απαραδεκτη θα ειναι και η τιμωρια του.Με 3 αγωνιστικες θα ειμαι ικανοποιημενος.Αν και δεν το κοβω.
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Καλα του εκανε ο Παμπλο, αν δεν ειχε ενα ακομα χρονο συμβολαιο πιστευω θα εριχνε και μια στο μπασταρδο τον σιδηρ. Κανεις δεν λεει οτι η κοκκινη ηταν τελειως ανυπαρκτη και αν οντως αληθευει οτι ο σιδηρ ειναι βαζελος εχω καθε λογο να θεωρησω οτι δοθηκε επιτηδες για να μην παιξει ο Παμπλο στο πιο κρισιμο ματς της χρονιας που θα κρινει ποιος θα βγει τσουλου. Για αυτο η εκρηξη μετα. Θελουμε απο παιχτες μας συμπεριφορες αγιων σε ενα μπουρδελοπρωταθλημα μιας μπουρδελοχωρας. Κανεις αξιοπρεπης δεν μπορει να το κανει αυτο. Το μουνοπανο εκανε αυτα που εκανε ο κακος προπερσι, απεβαλε για χαβαλε ετσι για πλακα τον Παμπλο. Επαναλαμβανω καλα εκανε στο χανουμογατακι, ισως χρειαζοταν και μια στο κορακι.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Pablo, gracias! Si eres hombre y no merece jugar en Grecia!
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

βγήκε και MVP!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
teratios2

Δημοσίευση από teratios2 »

ν αγιάσει το χέρι σου αλάνι
kakalos

Δημοσίευση από kakalos »

teod1980 έγραψε:Αυτοκράτορα σε χαιρετώ...
Υπόκλιση στον μοναδικό άντρα του ελληνικού ποδοσφαίρου...
Όποιος στραβώνει να πιει ξύδι....

Παυλάρα είσαι τρέλα...

Σε λέει στιαπού κόκκινη; Πάρε να 'χεις ρε λακαμά....
+100000
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Και κατι ακομα.
Σημερα το παιχνιδι το πηρε ο Γκαρσια.
Περα απο το γκολ, ετρεχε μανιασμενα απο το 1' μεχρι να αποβληθει.
Ε οταν βλεπουν εναν παικτη στα 34 σαν τον Γκαρσια να τρεχει συνεχεια παθιαζονται και οι υπολοιποι και τα δινουν ολα για ολα.
Η ομαδα σημερα ειχε παθος.Γι αυτο νικησε.Κατι που δεν ειχε προχτες ουτε κατα το ημιση.
Alefas

Δημοσίευση από Alefas »

rainmaker έγραψε:Αδερφέ μ αρέσει το ταμπεραμένο σου, αλλά δεν είναι δυνατόν να μην ειπωθεί οτι ήταν απαράδεκτη η κίνηση του. Δεν του έκανε τίποτα ο αντίπαλος πέρα απο το χέρι που του κούνησε.

Αυτό δεν σημαίνει οτι δίκαια έβγαλε κάρτα ο διαιτητής. Η κάρτα βγήκε πριν αρχίσει το ξύλο και ήταν απαράδεκτη. Μετά όμως σήκωνε και δεύτερη κόκκινη για τα μπουνίδια. Τον Ντιοπ γιατί τον έπιασε απ το λαιμό;;
Καλά έπαιξε αλλά όπως για τον Ετο λέμε οτι δεν παίζει σε ερασιτεχνικό για να κουβαλάει κρυφά νερομπούκαλα, ετσι πρέπει να πουμε κι εδώ οτι δυο ματς πριν το τέλος της σεζόν χάλασε ξανά το όνομα του που πέρυσι και φέτος είχε διορθώσει πολύ...
Φιλε μου συγνωμη αλλα μαλλον πρεπει να εχεις μπερδεψει το ποδοσφαιρο με καποιο αλλο αθλημα, καθως το επιχειρημα σου για την δευτερη κοκκινη καρτα ειναι αστοχο. Στο ποδοσφαιρο υπαρχει ειτε απευθειας κοκκινη ειτε κοκκινη με δευτερη κιτρινη καρτα......
Οσον αφορα την κινηση του Παμπλο εαν αναλογιστεις το ποσο ξυλο εχει φαει μεσα στα παιχνιδια και δεν εχει αντιδρασει θα καταλαβεις οτι ο ανθρωπος εχει φτασει στα ορια του .....το μονο που προσωπικα με στενοχωρει ειναι οτι δεν θα τον εχουμε στα 2 τελευταια παιχνιδια...
Αααα και οι χαρακτηρισμοι του στυλ ...αλητης κτλ ειναι γελοιοι ....απο ποτε μπορουμε να κρινουμε και να χαρακτηριζουμε ως αλητη εναν ποδοσφαιριστη ο οποιος δινει και την ψυχη του στον αγωνιστικο χωρο για την ομαδα μας και ας ειναι σε μεγαλη ηλικια, χωρις να εχει δωσει ουτε ενα δικαιωμα για την εξωγηπεδικη του ζωη?
Αναλογιζομενοι, εσεις που χρησιμοποιειται βαρυγδουπες εκφρασεις για να τον μειωσεται ως ανθρωπο, το ισοζυγιο προσφορας του στην ομαδα μας , ΙΣΩΣ και παλι λεω ΙΣΩΣ να καταλαβετε το ποσο λα8οσ κανετε....
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

gergeo4 έγραψε:
yiannisPAOKitalia έγραψε:
gergeo4 έγραψε:Δηλαδη γιαννη εσυ την επικρωτεις την κινηση του κ.Γκαρσια?
ΝΑΙ, αλλά δεν απαιτώ να συμφωνήσεις μαζί μου. Να μην τον βρίσεις απαιτώ!

Με τον βόλο πάντως θα παίξει.
αρα λογικα συμφωνεις και μ'αυτα που κανουν τα καλα παιδια της 4...σωστα?
Ναι! Και με το προπατορικό αμάρτημα.. Άσε μας ρε φίλε να γουστάρουμε λίγο, μια ζωή μίζεροι και κακομοίρηδες.. Άντε μας τα ζαλίσατε!

ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Για τον Πάμπλο πρέπει να απρθούν τα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν...
:pano:
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

nikos55 έγραψε:Καλα του εκανε ο Παμπλο, αν δεν ειχε ενα ακομα χρονο συμβολαιο πιστευω θα εριχνε και μια στο μπασταρδο τον σιδηρ. Κανεις δεν λεει οτι η κοκκινη ηταν τελειως ανυπαρκτη και αν οντως αληθευει οτι ο σιδηρ ειναι βαζελος εχω καθε λογο να θεωρησω οτι δοθηκε επιτηδες για να μην παιξει ο Παμπλο στο πιο κρισιμο ματς της χρονιας που θα κρινει ποιος θα βγει τσουλου. Για αυτο η εκρηξη μετα. Θελουμε απο παιχτες μας συμπεριφορες αγιων σε ενα μπουρδελοπρωταθλημα μιας μπουρδελοχωρας. Κανεις αξιοπρεπης δεν μπορει να το κανει αυτο. Το μουνοπανο εκανε αυτα που εκανε ο κακος προπερσι, απεβαλε για χαβαλε ετσι για πλακα τον Παμπλο. Επαναλαμβανω καλα εκανε στο χανουμογατακι, ισως χρειαζοταν και μια στο κορακι.
+++++++
Το μυαλό και τα @@ του Garcia γύρισαν ένα παιχνίδι που βρωμούσε πολύ μετά το 0-1, παίχτες με φοβερό άγχος και κερκίδα να μυρίζει μπαρούτι.
Κι όταν ένας παίχτης παίζει με τέτοιο φοβερό πάθος και τραβάει στην πλάτη του την ομάδα και ένα γήπεδο ολόκληρο, είναι αδύνατο να έχει ψυχρές αντιδράσεις, όταν η ένταση χτυπάει κόκκινο.
Ξαναδείτε τη φάση και πείτε ψύχραιμα αν πιστεύετε ότι ήταν κόκκινη? Το π@ύστικο ξύλο που τρώει σε όλα τα παιχνίδια το βλέπει κανεις? Οι αντιδράσεις του μετά λανθασμένες, αλλα ρε π@ύστη μου ή θα έχουμε παίχτες ηττοπαθείς και κότες όπως στο οακα, που θα τους κάνει πλακα ο κάθε...δέλλας ή θά έχουμε πολεμιστές.
Όταν στην ελλάδα κάποτε θα αρχίσει να παίζεται ποδόσφαιρο, θα έρθω μαζί σας να κρεμάσουμε τον Pablo στο λευκό πύργο...

υγ. Ναι είμαι κι εγώ προσωπολάτρης γ@μώ την αγανάκτηση μου, ΠΑΟΚ ρε μ@υνιά!
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

respect
respect
respect
respect
respect
respect
respect
respect
respect
respect
respect
respect......
τι να πεις .....ΜΟΝΟ....
RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

μεγαλη εμφανιση ενος σπουδαιου και πανεξυπνου ποδοσφαριστη αλλα πολυ ασχημη αντιδραση στο τελευταιο λεπτο...

τωρα που λειπει ο ιβιτς ολο το κεντρο ειναι ο γκαρσσια οι υπολοιποι τον συμπληρωνουν....πλεον τα πραγματα ειναι πολυ μα πολυ δυσκολα κεντρο δεν υπαρχει οργανωτικα......

για απευθειας κοκκινη μιυ φαμ=νηκε πολυ οσο για το μετα....μπορει να μας αρεσε λιγο αλλα θα μας κοστισει...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Μόνο… μετανιωμένος δεν εμφανίστηκε ο Πάμπλο Γκαρσία για την αποβολή του στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

«Πιστεύω πως η ενέργειά μου δεν ήταν για κόκκινη κάρτα, αλλά γνωρίζουμε πώς είναι οι διαιτητές εδώ στην Ελλάδα. Τον χτύπησα, αλλά δεν τον χτύπησα για να τον σκοτώσω. Υπερέβαλε στην αντίδρασή του. Αυτή είναι η διαφορά. Αν χτυπήσουν εμένα δεν πέφτω κάτω. Σίγουρα θα με τιμωρήσουν για κάποιες αγωνιστικές. Θα περιμένω ήρεμος και θα επιστρέψω πάλι για τη μάχη. Δεν φοβάμαι κανέναν», δήλωσε.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις αιχμές του Μανόλο Χιμένεθ κατά της διαιτησίας, είπε: «Να αφήσει τα κλάματα ο Χιμένεθ. Τον γνωρίζω καλά. Μου είπε κάποια πράγματα σε εκείνη τη φάση. Αν θέλει να μου τα πει προσωπικά, να με πάρει τηλέφωνο».

Όσο για το αποτέλεσμα, είπε: «Το πιο σημαντικό είναι πως είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Χρειαζόμασταν τη νίκη για τον κόσμο μας. Έπρεπε να κερδίσουμε με κάθε τρόπο. Η ΑΕΚ πίστευε πως θα κέρδιζε εύκολα. Μιλούσαν πολύ πριν το ματς».

sportfm
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”