Για Γάλλο επιθετικό...χμμμ...Yiankos έγραψε:Helen… Je m’appelle Helen…Κώδικας: Επιλογή όλων
http://transfernews.gr/news/greece/helen-je-mappelle-helen.html
Άνθρωπος είμαι και ‘γω. Δεν έχω δικαίωμα να μυρίσω λίγο καυσαέριο;
Ο δρόμος μου με έφερε λίγο έξω από την “Τούμπα”. Στην διαπασών το τραγούδι του Απόστολου Νικολαΐδη “Μαγκιά μου, που ‘μαι ΠΑΟΚΤΗΣ”.
Ξαφνικά η βελόνα άλλαξε σταθμό. Κι έμεινε καρφωμένη σε ένα γαλλικό τραγούδι: “Helen… Je m’appelle Helen…”.
Κάπου το είχα ξανακούσει. Έσπασα το κεφάλι μου να βρω που. Μετά από λίγη ώρα το θυμήθηκα. Ήταν το τραγούδι μιας γαλλικής… χαζοσειράς που λεγόταν “Έλεν” και την έπαιζε το ΣΤΑΡ πριν από καμιά 10-15 χρόνια.
Παραξενεύτηκα, που φάνηκε να αρέσει τόσο πολύ…
Μετά από λίγη σκέψη όμως κατάλαβα… Και τους έδωσα απόλυτο, μα απόλυτο δίκιο.
Δεν είναι ούτε “αλάνι”, ούτε “μοντέλο”. Αυτός εδώ είναι κανονικός ποδοσφαιριστής…
Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Σισέ για ΠΑΟΚ
Δεν έχω νιώσει τέτοια καύλα όσο μέσα στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα στην ελλάδα που με εκφράζει.
πηγή: www.poytanasgioipanathinaikoi.gr
Δεν έχω νιώσει τέτοια καύλα όσο μέσα στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα στην ελλάδα που με εκφράζει.
πηγή: www.poytanasgioipanathinaikoi.gr
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές ΠΑΟΚ και Σκόκο
Ο αργεντίνος στραϊκερ ετοιμάζεται να φορέσει τα ασπρόμαυρα και να εγκατασταθεί μόνιμα στην πόλη των ονείρων του τη Θεσσαλονίκη. Ο Παπάζογλου θα είναι μέσα στα ανταλλάγμτα. Η άεκ θα βάλει στα ταμεία της το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 500.000 ευρώ.
πηγή: http://www.xanoymiagamieste.gr
Ο αργεντίνος στραϊκερ ετοιμάζεται να φορέσει τα ασπρόμαυρα και να εγκατασταθεί μόνιμα στην πόλη των ονείρων του τη Θεσσαλονίκη. Ο Παπάζογλου θα είναι μέσα στα ανταλλάγμτα. Η άεκ θα βάλει στα ταμεία της το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 500.000 ευρώ.
πηγή: http://www.xanoymiagamieste.gr
Cisse... καλά τα λέει ο Kolokotronis...bane1980 έγραψε:Για Γάλλο επιθετικό...χμμμ...Yiankos έγραψε:Helen… Je m’appelle Helen…Κώδικας: Επιλογή όλων
http://transfernews.gr/news/greece/helen-je-mappelle-helen.html
Άνθρωπος είμαι και ‘γω. Δεν έχω δικαίωμα να μυρίσω λίγο καυσαέριο;
Ο δρόμος μου με έφερε λίγο έξω από την “Τούμπα”. Στην διαπασών το τραγούδι του Απόστολου Νικολαΐδη “Μαγκιά μου, που ‘μαι ΠΑΟΚΤΗΣ”.
Ξαφνικά η βελόνα άλλαξε σταθμό. Κι έμεινε καρφωμένη σε ένα γαλλικό τραγούδι: “Helen… Je m’appelle Helen…”.
Κάπου το είχα ξανακούσει. Έσπασα το κεφάλι μου να βρω που. Μετά από λίγη ώρα το θυμήθηκα. Ήταν το τραγούδι μιας γαλλικής… χαζοσειράς που λεγόταν “Έλεν” και την έπαιζε το ΣΤΑΡ πριν από καμιά 10-15 χρόνια.
Παραξενεύτηκα, που φάνηκε να αρέσει τόσο πολύ…
Μετά από λίγη σκέψη όμως κατάλαβα… Και τους έδωσα απόλυτο, μα απόλυτο δίκιο.
Δεν είναι ούτε “αλάνι”, ούτε “μοντέλο”. Αυτός εδώ είναι κανονικός ποδοσφαιριστής…

Βασικά....
Έχει γούστο...
http://www.transfermarkt.co.uk/en/irene ... 16951.html
[youtube]C5NT_8WOFSk&feature=related[/youtube]
Έχει γούστο...

http://www.transfermarkt.co.uk/en/irene ... 16951.html
[youtube]C5NT_8WOFSk&feature=related[/youtube]
- Aureliano Buendia
Έψαξα στο φόρουμ των οπαδών της Οσέρ και βρήκα κάποια πράγματα:
Θα φύγει σίγουρα από την ομάδα το καλοκαίρι, το οποίο το ανακοίνωσε από το Γενάρη καθώς δεν τα βρήκε με την ομάδα για ανανέωση..
Αυτή τη στιγμή είναι τραυματίας μέχρι το τέλος της σεζόν, χωρίς κάτι ανησυχητικό..
Γενικά ταλαιπωρήθηκε από μικροτραυματισμούς μέσα στη σεζόν.
Επίσης το πιο σημαντικό, οτι τον Μάρτιο προτάθηκε στον gay...
EDIT: Συμπληρώνω: όλοι για τους τραυματισμούς λένε κι οτι δεν αξίζει τα λεφτά που παίρνει πλέον, και παίζει 5 μήνες τη σεζόν... Ενώ άλλοι τον θεωρούν πουλέν και δε θέλουν να φύγει, αλλά να του προτείνουν μείωση συμβολαίου.
(Κάποιον μου θυμίζει, κάποιον μου θυμίζει
).
Θα φύγει σίγουρα από την ομάδα το καλοκαίρι, το οποίο το ανακοίνωσε από το Γενάρη καθώς δεν τα βρήκε με την ομάδα για ανανέωση..
Αυτή τη στιγμή είναι τραυματίας μέχρι το τέλος της σεζόν, χωρίς κάτι ανησυχητικό..
Γενικά ταλαιπωρήθηκε από μικροτραυματισμούς μέσα στη σεζόν.
Επίσης το πιο σημαντικό, οτι τον Μάρτιο προτάθηκε στον gay...
EDIT: Συμπληρώνω: όλοι για τους τραυματισμούς λένε κι οτι δεν αξίζει τα λεφτά που παίρνει πλέον, και παίζει 5 μήνες τη σεζόν... Ενώ άλλοι τον θεωρούν πουλέν και δε θέλουν να φύγει, αλλά να του προτείνουν μείωση συμβολαίου.
(Κάποιον μου θυμίζει, κάποιον μου θυμίζει

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τετ 18 Μάιος 2011, 01:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειναι πολυ καλος παιχτης, ειχα γραψει γιαυτον οταν συζηταγαμε το καλοκαιρι για την οσερ που ηταν στους πιθανους αντιπαλους αν περναγαμε τον αγιαξ.
Μου φαινεται πολυ δυσκολο νομιζω οτι ειναι ακριβος για το βαλαντιο μας.
Μου φαινεται πολυ δυσκολο νομιζω οτι ειναι ακριβος για το βαλαντιο μας.
- Aureliano Buendia
Περσι τον εμαθα και εγω σαν παιχτη, οδηγησε σχεδον μονος του την οσερ στο CL μου ειχε κανει πολλη καλη εντυπωση το τελειωμα του.
Καμια σχεση με αυτο που βλεπουμε στον ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια απο τα φορ μας
Καμια σχεση με αυτο που βλεπουμε στον ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια απο τα φορ μας

Οι νεοτεροι κοστιζουν, οσοι δεν κοστιζουν ειναι μετριοτητες και αυτο πρεπει να το καταλαβουμε επιτελους ολοι και να αφησουμε τις μεγαλες κουβεντες.
- Aureliano Buendia
Δεκτό αυτό αλλά οι περισσότερες περιπτώσεις ελεύθερων και καλών παικτών που είναι προσιτοί για εμάς, λογικό είναι να είναι γύρω σε εκείνη την ηλικία.
25άρης σεντερ φορ που να μένει ελεύθερος, να είναι εφκτός στόχος και να είναι και παιχταράς, κομματάκι ζόρικο.
Υπάρχει βέβαια και ο δανεισμός, ο οποίος είναι καλή περίπτωση διότι μπορεί να δώσει πρόσβαση σε καλά παικτάκια μικρής ηλικίας που είναι παραγκωνισμένα σε μεγάλες ομάδες.
Με την προϋπόθεση φυσικά να υπάρχει μία, έστω θεωρητική, φόρμουλα για να αποκτηθεί κανονικά ο παίκτης, να μην νιώθει δηλαδή περαστικός.
25άρης σεντερ φορ που να μένει ελεύθερος, να είναι εφκτός στόχος και να είναι και παιχταράς, κομματάκι ζόρικο.
Υπάρχει βέβαια και ο δανεισμός, ο οποίος είναι καλή περίπτωση διότι μπορεί να δώσει πρόσβαση σε καλά παικτάκια μικρής ηλικίας που είναι παραγκωνισμένα σε μεγάλες ομάδες.
Με την προϋπόθεση φυσικά να υπάρχει μία, έστω θεωρητική, φόρμουλα για να αποκτηθεί κανονικά ο παίκτης, να μην νιώθει δηλαδή περαστικός.
Mακρια απο δανεικους οχι αλλους δανεικους, 9 στους 10 δεν παιζουν ειδικα στην ελλαδα για πολλους και γνωστους λογους που δεν ειναι της ωρας.
Και λίγο offtopic αλλά δε μπορώ να μην το σχολιάσω. Τι επίπεδο έχουν οι Γάλλοι ρε σεις...
Αποσπάσματα από σχόλια των Γάλλων στο τόπικ του Jelen:
"Το καλύτερο γκολ του για μένα είναι με τη Zenit, καθώς και το πιο σημαντικό, μια όμορφη σελίδα γυρίζει."
"Σας ευχαριστώ κύριε jelen για όλα όσα σας φέρει στην AJA, σίγουρα θα μετανιώσουμε αυτό την επόμενη χρονιά πάρα πολύ."
"Καλή ανάρρωση, σας ευχαριστώ για όλα, αντίο MR IRE"
"Κρίμα που φεύγει, μακάρι να τον δούμε σε άλλη ομάδα της χώρας."
Αυτά δε γίνονται ρε σεις...
Στην αρχή που τα διάβαζα μ'έπιασαν τα γέλια, μετά όμως μπήκα σε σκέψεις.. οι οποίες βέβαια έφυγαν γρήγορα..
του στυλ γ@μιέται ο θρύνος κι ο πείραιάς..!!

Αποσπάσματα από σχόλια των Γάλλων στο τόπικ του Jelen:
"Το καλύτερο γκολ του για μένα είναι με τη Zenit, καθώς και το πιο σημαντικό, μια όμορφη σελίδα γυρίζει."
"Σας ευχαριστώ κύριε jelen για όλα όσα σας φέρει στην AJA, σίγουρα θα μετανιώσουμε αυτό την επόμενη χρονιά πάρα πολύ."
"Καλή ανάρρωση, σας ευχαριστώ για όλα, αντίο MR IRE"
"Κρίμα που φεύγει, μακάρι να τον δούμε σε άλλη ομάδα της χώρας."
Αυτά δε γίνονται ρε σεις...
Στην αρχή που τα διάβαζα μ'έπιασαν τα γέλια, μετά όμως μπήκα σε σκέψεις.. οι οποίες βέβαια έφυγαν γρήγορα..

Μην μου ανεβαζεις την πιεση βραδιατικα ρε διαβασε τι γραφω και οταν καταλαβεις μετα συζηταμε.