ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 3-0 Σχόλια & παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Re: ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 3-0 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Συμφωνώ με τον προλαλλήσαντα.

Θα ήταν φωτιά.
Άβαταρ μέλους
Varvatos

Δημοσίευση από Varvatos »

Ο Χάβος είναι η χαρά του Χιμένεθ. Έχει καταλάβει ο Χιμένεθ το αδύνατο σημείο στον αέρα στα σεντερ μπακ και βαράει συνέχεια. Δεν πας με κοντό σχήμα και χωρίς αεροπορία να παίξεις με την Κούλα. Σέντερ Μπακ έπρεπε να έπαιζαν Μαλεζας-Μπαλαφας δυστυχώς μόνο αυτούς έχεις για αεροπορία.

Βέβαια ο Χαβος θα χρειαστεί να φάει πολλά γκολ ακόμα από τα στημένα και τον Δελα και τον Νταμπα ντουμπα για να το καταλάβει. Στο πρώτο γκολ «γερμανικό» στον αέρα παίζαν μέσα στην περιοχή σου.
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Φίλε έχει 3 μέρες που το λέω για Μαλεζά και Μπαλάφα και όχι εκ των υστέρων

Όσο για το πότε θα το καταλάβει ο Χάβος ισχύει η γνωστή παρομοία, ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται, ο ηλίθιος επιμένει..δυστυχώς ο τρίτος βρίσκεται στον πάγκο μας
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

giapas έγραψε:
DimisK έγραψε:Δέχομαι την ήττα, γιατί είναι μέσα στο παιχνίδι. Αλλά δεν δέχομαι να χάνω με κατεβασμένα χέρια, στο ίδιο γήπεδο, από την ίδια ομάδα που με έχει ισοπεδώσει φέτος και σε ένα άδειο γήπεδο! ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!

Κρίμα...

Αν την Τετάρτη δεν κερδίσουμε και αν η ΑΕΚ για δεύτερη φορά φέτος μας κλείσει το σπίτι μέσα στο σπίτι μας, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Την Τετάρτη πρέπει να τη λιώσουμε την ΑΕΚ!

Διαφορετικά εγώ θα της δώσω συγχαρητήρια διότι εάν επιτύχει για δεύτερη φορά το ίδιο πράγμα, ε, δεν είναι ούτε τύχη, ούτε εύνοια της διαιτησίας, ούτε τίποτα άλλο. θα είναι απλά ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ! Κι όλα τα άλλα περί ανίκανου Χάβου και δεν ξέρω γω τι, είναι μπαρμπούτσαλα....

Νικήστε την ΑΕΚ ή πάτε σπίτια σας....
Με αφορμή το ποστ σου , μου ήρθε στο μυαλό κάτι άλλο..
Η ΑΕΚ είναι μεγαλύτερο μέγεθος απο σένα αγωνιστικά. Οχι φέτος, αλλά διαχρονικά. Το ότι τρως τριαροτεσσαρες χωρίς ουσιαστικά να καταλαβαίνεις γιατί , (θεωρω οτι) επιβεβαιωνει τον ισχυρισμό μου. Εμείς, ακόμα και να την πατήσουμε αγωνιστικά την ΑΕΚ, βλέπω κανα 2-1 ...αντε 3-1 στα χαϊλικια μας. Τρίμπαλο δεν έχει φάει μόνο ο φουκαράς ο Χάβος, έχουν φάει και καλύτεροι προπονητές από αυτόν που κατέβαζαν ορθολογικά συστηματα.
Η μόνη περίοδος που έκανες βήματα να κλείσεις αυτή τη διαφορά ήταν πέρυσι με Σάντος...που και αυτός βέβαια μέχρι ναπάρει μπρος, μας είχαν πελάτες. Αλλά από ένα σημείο και μετά ένιωθες ότι μπορείς κατά διαστήματα να τους αντιμετωπίσεις ως ίσος προς ίσο.

Ας το καταλάβει η διοίκηση ότι χρειαζόμαστε ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΙΚΗΤΗ σε όλα τα επίπεδα. Κυρίως στο προπονητή. Θέλουμε προπονητή που να έχει μάθει να νικάει και που δε μασάει πουθενά.
http://www.youtube.com/watch?v=KsWBQUYQcS0

http://www.youtube.com/watch?v=PrygUsm8vlw

Πανε γινε Παναιτωλικος να πανηγυρισεις πρωταθλημα που θα βγαλεις και ομαδα στην Ελλαδα μεγαλυτερο μεγεθος του ΠΑΟΚ.
Την νοοτροπια νικητη που ψαχνεις, ψαξτην πρωτα μεσα σου ή αλλαξε ομαδα.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

DimisK έγραψε: διότι εάν επιτύχει για δεύτερη φορά το ίδιο πράγμα, ε, δεν είναι ούτε τύχη, ούτε εύνοια της διαιτησίας, ούτε τίποτα άλλο. θα είναι απλά ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ!
40 ήττες σε 55 ματς με 117-40 γκολ δεν μπορεί να σταθεί σε καμία στατιστική θεωρία η έννοια της τύχης ή της διαιτησίας. δυστυχώς...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Eίσαι εντελώς λάθος φίλε μου darklord

Μα εντελώς....

Ξαναδιάβασε επί λέξη τι έγραψε ο Γιαννης και θα καταλάβεις...

Το να βάζεις ασπρόμαυρα γυαλιά και να χώνεις το κεφάλι σου στην άμμο, δεν σε κάνει μεγάλη ομάδα, ότι κι αν λες...

Στο γήπεδο φαίνονται όλα....

Και τουλάχιστον φέτος η ΑΕΚ μας έχει ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ, είτε μας αρέσει, είτε όχι.

Αντί να τσακώνεσαι με ομοϊδεάτες, καλύτερα θα ήταν να έβλεπες το πρόβλημα που έχουμε και να συζητούσαμε τρόπους να γίνει καλύτερη η ομάδα μας.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

palok έγραψε:
DimisK έγραψε: διότι εάν επιτύχει για δεύτερη φορά το ίδιο πράγμα, ε, δεν είναι ούτε τύχη, ούτε εύνοια της διαιτησίας, ούτε τίποτα άλλο. θα είναι απλά ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ!
40 ήττες σε 55 ματς με 117-40 γκολ δεν μπορεί να σταθεί σε καμία στατιστική θεωρία η έννοια της τύχης ή της διαιτησίας. δυστυχώς...
Eτσι Θωμά μου...

Δυστυχώς....
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Τοτε αν οπωσδηποτε θελετε να μιζεριασετε, προσθεστε το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ στην λεξη ανωτεροτητα.
Dimisk οταν βρω χρονο θα σου απαντησω πιο επισταμενα, τωρα ειμαι στην δουλεια.
Ο ΠΑΟΚ ειναι η μεγαλυτερη αθλητικη ομαδα στην Ελλαδα τηρουμενων ολων των αναλογιων. Ακομα και το γεγονος οτι με υποδεκαπλασια μπατζετ παντα εισαι στις ομαδες που διεκδικουν (εκτος απο μετρημενες χρονιες τυπου Γουμενου ή σαρδελών) δειχνει ποσο μεγαλυτερη ομαδα εισαι.
Επισης ο ΠΑΟΚ ειναι η μικροτερη οικονομικου μεγεθους ομαδα απο τις μεγαλες της Ελλαδας.
Αλλα αλλο το ενα, αλλο το αλλο.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Σαφώς και υπάρχει λογική σε αυτό που λες. Το καταλαβαίνω.
Ωστόσο, τα ποσοτικά στοιχεία είναι αυτά που μένουν στην ιστορία και κάνουν τη διαφορά. Όχι τα ποιοτικά...

Οπότε...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

DimiK όπως τα λες είναι........το να κρύβεις το πρόβλημα κάτω από το χαλάκι δε γίνετε τίποτα.
Πρέπει να βρούμε τρόπο μέχρι την Τετάρτη να νικήσουμε την κούλα.

Η ηττοπάθεια ποτέ δεν βοήθησε κανέναν.Μέσα στο αγωνιστικό χώρο φαίνετε η μαγκιά του παίχτη και του προπονητή.....αλλά και το μέγεθος σαν σύλλογος.

Η κούλα έδειξε το μέγεθος της δεχόμενη το κύπελο της ντροπής μετά τα όσα έγιναν στο τελικό.

Η αλήθεια πονάει και φαίνετε στα στατιστικά με την κούλα.

Νικήστε την ...ξορκίστε την δεν ξέρω τι θα κάνετε ..............πάρτε τους 3 βαθμούς.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Darklord, με συγχωρείς άν άγγιξα κάποια ευαίσθητη χορδή του οπαδισμού σου.

Δεν είναι μέσα στις προθέσεις μου ουτε να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, ούτε να μειώσω(σύμφωνα με τα λεγόμενά σου) την ομάδα μας.

Εγώ είπα ότι είπα χρησιμοποιώντας τη λέξη αγωνιστικά. Δεν έβαλα μέσα στη σούμα ούτε οικονομικά στοιχεία, ούτε αξωθεσμικούς παράγοντες, ούτε τίποτα τέτοιο... Αν βάλεις και αυτά στη ζυγαριά μπορείς να φτάσεις σε όποιο συμπέρασμα θεωρείς εσύ σωστό.

Στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι, η ΑΕΚ υπερτερεί. Δε μιλάω για 1-2 ματς ή μια δυο σαιζον. Μιλάω για τη τελευταια 25ετία. Οπως υπερτερούν και ο γαυρος και ο βάζελος.
Στο χέρι μας είναι , η γενιά μου να δει ανάλογη μπάλα και επιτυχίες με αυτή που είδε η γενιά του πατέρα μου. Που πραγματικά μέσα στο γήπεδο δε ξεχώριζες διαφορά ανάμεσά μας. Γιαυτό και όλοι προσπαθούμε.

Μίλησα για νοοτροπία νικητή. Θέλω προπονητή που να έχει παραστάσεις τίτλου και που δε θα λαϊκίζει χαιδευοντας τα αυτιά του κόσμου. Που δε θα βρίσκει δικαιολογίες και δε θα φοβάται να πει για σαρδέλες. Θέλω παίκτες που όταν νικάνε με 2-0 στη Τούμπα τον ΠΑΟ , θα είναι φυσιολογικό να του ρίχνουν τεσσάρα....όχι να καρδιοχτυπούν και να προσπαθούν να κρατήσουν το σκορ. Στο πιο πεθαμένο βάζελο όλων των εποχών.

Νομίζεις ότι αμα βάλουμε εμείς γκολ στο 25 με την ΑΕΚ στη Τούμπα , τί θα γίνει? Θα ρίξουμε χαλαρά 3-4? Η θα επιδείξουμε νοοτροπία μικρής ομάδας και θα κλειστούμε στο καβούκι μας?
Το 6-1 που με έβαλες να δω με στεναχώρησε και με χαροποίησε ταυτόχρονα.... Τυχεροί όσοι έζησαν τέτοιες εποχές ...Πολύ τυχεροί ρε γαμώτο

ΥΓ: Η τελευταία φορά που (πρόχειρα)θυμάμαι το ΠΑΟΚ να πατάει γκάζι σε ντέρμπυ ήταν επί Αγγελου. 4-1 το βάζελο στη Τούμπα σε ένα ματς βγαλμένο από άλλες εποχές...
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Η ριζα ολων αυτων που αναφερεις ειναι η οικονομικη.
Στον συγχρονο αθλητισμο, οπου αγωνιστικο, βαλε και πλαι την λεξη οικονομικο.
Παλια που δεν επαιζε τοσο ρολο, βλεπεις τα αποτελεσματα... αρα και πoια ειναι η μεγαλυτερεi ομαδα...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ωραία οκ. Άμα η ΑΕΚ είναι οικονομικά πιο δυνατή από εμάς φέτος, εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά...

Το μπάτζετ μας αγγίζει τα 18 εκατομμύρια και μου βρίσκετε δικαιολογίες στο οικονομικό;;;;;;

ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΑΤΖΕΤ;;;;
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

οπως και να το δεις,ειτε οικονομικα ειτε αγωνιστικα,η αεκ ειναι μεγαλυτερο σωματειο απο μας, διαχρονικα.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνων”