Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Cesco

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από Cesco »

καποιοι να κοψουν τις ειρωνιες....
:twisted: ρε παιδια παιχτες που κανουν διαφορα!!! στον ΠΑΟΚ μονο απο εξωτερικο...
αλλιως ακαδιμιες.... :nairepaok:
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Ας είναι καλά ο «μαυρούκος» μου

«Αγαπητό μου ημερολόγιο,
σήμερα πήγα για μασάζ! Όχι μόνη μου βέβαια αλλά και με τις άλλες φίλες –γυναίκες των προέδρων.
Πήγαμε στο πιο χλιδάτο μασαζάδικο της πόλης. Ξέρεις έχω εδώ και καιρό πρόβλημα με την αριστερή μου πλευρά. Έχω δοκιμάσει πολλά κόλπα, φάρμακα, βότανα, μαγικά, βουντού, μέχρι και αμπαλαέα έκανα μήπως στρώσω, αλλά τίποτα. Το πρόβλημα μου δεν περνάει.
Ετυχώς φυσικά που στο συγκεκριμένο μασαζάδικο υπάρχει ένα μελαχρινό αγόρι που προσπαθεί πολύ, πολλές φορές πάνω και από τις δυνατότητές του και έτσι καταφέρνω να είμαι «ισιωμένη» στην καθημερινότητα μου.
Ωστόσο δεν μπορώ να πω ότι δεν συνεχίζω να πονώ αριστερά. Προσπάθησα αρκετές φορές να βρω μία λύση αλλά δεν τα κατάφερα.
Και φέτος επειδή έχουν γίνει πολλά στην ζωή μου και υπάρχει και οικονομική κρίση, μάλλον θα μείνω πάλι με την λύση του «μαυρούκου» μου και ας με πιέζουν οι φιλενάδες μου για να βρω κάτι καλύτερο. Από το να βρω κάτι μέτριο προτιμώ το σκουρόχρωμο αγόρι μου…
Εκτός αν φύγει και αυτός!
Ναι, τώρα με την οικονομική κρίση ακόμα και οι μετανάστες φεύγουν από την Ελλάδα και γυρνούν στις πατρίδες τους».
transfernews.gr
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Για τον Μουμίν θα λέει :lol:
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

http://transfernews.gr/news/greece/pabl ... aikos.html

Δε θα πει όχι στον Λίμα

Στον ΠΑΟΚ τη δεδομένη στιγμή τα περισσότερα από τα ζητήματα που αφορούν το σχεδιασμό του ρόστερ της σεζόν 2011-12 έχουν παγώσει.

Ο λόγος; Μα φυσικά η διαδικασία των πλέι οφ. Στον δικέφαλο έχουν ρίξει όλο τους το βάρος στα πλέι οφ και στο μεγάλο στόχο της πρώτης θέσης σ’ αυτό το μίνι τουρνουά του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού μάλιστα οι Θεσσαλονικείς έχουν ζεσταθεί και κοιτούν προς τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Βέβαια, ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ δεν θα αλλάξει πάρα πολύ είτε βγει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είτε όχι, ωστόσο σίγουρα η πιθανή πρώτη θέση δίνει στον ΠΑΟΚ μία άνεση παραπάνω αλλά και μία υποχρέωση ώστε να ενισχυθεί και να καταφέρει ότι δεν μπόρεσε να πετύχει κόνρα στον Άγιαξ.

Άλλωστε πέρυσι το καλοκαίρι αποδείχθηκε ότι λίγο έλειψε να φτάσει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, άσχετα αν όλοι τον είχαν «ξεγραμμένο».

Παρόλο όμως όλης αυτής της κατάτασης δε σημαίνει ότι στον ΠΑΟΚ δεν συνεχίζουν να κοιτούν μεταγραφικούς στόχους.

Το transfernews που αποκάλυψε το θέμα του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Πίτου Γκαρσία είναι σε θέση να γνωρίζει ότι στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αρέσει πάρα πολύ κι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του Ηρακλή.

Ποιος είναι αυτός; Ο Πάμπλο Λίμα. Είναι ένας παίκτης που έχει όλες τις προϋποθέσεις για να έρθει στον ΠΑΟΚ αν ο ΠΑΟΚ τον θέλει. Αγωνίζεται σε μία θέση που πονάει ο Δικέφαλος. Είναι συμπατριώτης του Πάμπλο Γκαρσία αλλά έχει και τον ίδιο ατζέντη με τον σκληροτράχηλο αμυντικό μέσο.

Άλλωστε ο συνεργάτης του ατζέντη όλων σχεδόν των Ουρουγουανών που παίζουν στην Ελλάδα (και του Πάμπλο Γκαρσία και του Εστογιάνοφ παλαιότερα) είναι ο Διονύσης Γιαννόπουλος.

Πρώην οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ, πρώην εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και με πολύ καλές σχέσεις με τη νυν διοίκηση.

Ο Λίμα έχει συμβόλαιο με τον Ηρακλή αλλά εφόσον δεν αλλάξει κάτι στην καταδικαστική απόφαση για τον γηραιό ο παίκτης μένει ελεύθερος.

Στον ΠΑΟΚ το βάρος έχει πέσει κυρίως στον σέντερ φορ και θεωρούν ότι μπορούν να βγάλουν τη χρονιά μόνο με το Λίνο αριστερά αν ο τελευταίος παραμείνει τελικά κάτοικος Θεσασλονίκης, όμως αν τους δοθεί η ευκαιρία δεν θα πουν όχι στον Λίμα για τον οποίο βέβαια υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ελληνικές ομάδες όπως για παράδειγμα από τον Παναθηναϊκό που θα χτυπήσει τον Λίμα όμως μόνο αν δεν βρει κάτι καλύτερο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Yiankos την Πέμ 12 Μάιος 2011, 15:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

gash04 έγραψε:Για τον Μουμίν θα λέει :lol:
μηπως λεει για τον λινο???? :twisted:
Johann4

Δημοσίευση από Johann4 »

ρε παιδια εγω ακουω οτι ο μονος σιγουρος απο την Β ομαδα που θα ανεβει του χρονου στην Α ομαδα και ειναι και πολυ καλος και γρηγορος εθνικη νεων και ο κολομπουρδας εχει πει τα καλητερα ειναι ο Σταφυλιδης αριστερο μπακ πολυ περιεργο μου φαινεται αυτο το δημοσιευμα
Δεν θα πει οχι στον Λιμα
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Νομίζω ότι ο Yiankos βρήκε τον γρίφο της γυναίκας του Προέδρου. :pano:
Άβαταρ μέλους
MacTiger
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από MacTiger »

Η ΑΕΚ πάει να τσιμπήσει ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ και ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ πακέτο με 400.000!Λένε ότι ο Θεοδωρίδης έχει ρίξει τις απαιτήσεις του.Νομίζω με αυτά τα χρήματα μπορούμε να τους πάρουμε και εμείς αν θέλει ο πρόεδρος.... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Ποιος Γεωργιαδης ρε παιδια. Ελεος. Θελετε αλλον ενα Κουτσια στην ομαδα,και μαλιστα χειροτερο απο αυτον? Εβαλε 2-3 γκολ στους μεγαλους,λιγο promotion απτις φυλλαδες,και αιντε,εγινε παιχτης. Λογικα εμας τους Παοκτσιδες θα 'πρεπε να μας θυμιζει κατι ολο αυτο και να μη πεσουμε σαυτη τη λουμπα. Οσο για τον εταιρο πιτσιρικα των Σερρων,θα λεγα οτι αξιζει τον κοπο,κυριως λογο ηλικιας. θα ειναι κριμα να καταληξει σαυτη τη κουλα.
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Φερτε Ανακογλου χτες! Πολυ εξελιξιμος ο μικρος, ο ιδανικος αντι-Ιβιτς.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

efthimis_paok έγραψε:Ποιος Γεωργιαδης ρε παιδια. Ελεος. Θελετε αλλον ενα Κουτσια στην ομαδα,και μαλιστα χειροτερο απο αυτον? Εβαλε 2-3 γκολ στους μεγαλους,λιγο promotion απτις φυλλαδες,και αιντε,εγινε παιχτης. Λογικα εμας τους Παοκτσιδες θα 'πρεπε να μας θυμιζει κατι ολο αυτο και να μη πεσουμε σαυτη τη λουμπα. Οσο για τον εταιρο πιτσιρικα των Σερρων,θα λεγα οτι αξιζει τον κοπο,κυριως λογο ηλικιας. θα ειναι κριμα να καταληξει σαυτη τη κουλα.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++ ειδικα για τον γεωργιαδη σαν να τα ειπα εγω. απαραδεκτο αν ξαναφαμε το ιδιο παραμυθι οπως με κουτσια. τον ανακογλου δεν τον ξερω αλλα εχω ακουσει εξαιρετικα πραγματα και η ηλικια του ειναι πολυ καλη.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

++++++++ ελεος με τα υπερτιμημενα παιχτακια...
Άβαταρ μέλους
MacTiger
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από MacTiger »

2 καλα παικτάκια που είναι απο τον Βόλο είναι ο Σάνκαρε και ο Άλβαρεζ.Άμα δεν ζητήσει πολλά ο Μπέος μπορούμε να τους πάρουμε...
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

και ο ουμπιντεζ παικτουρα
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Παιδιά κάπου παραπάει το αστείο με τους παίκτες του Βόλου... Το έγραψε και ο obanebane ....viewtopic.php?f=6&t=1165&start=3285
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”