Ότι να 'ναι!!!!!
Κοουτς βγαλε με απο την εντεκαδα σε παρακαλω.. ακου δεξι χαφ.. εχω υπογραψει στην ομαδα υπο εναν ορο.. ολα τα παιχνιδια θα τα βλεπω απο τον παγκο!
Δεν βρεθηκε προπονητης που θα τολμησει να με βαλει βασικο..
Για αυτο Γιανκο το νου σου.. η καρεκλα σου τριζει.. μην τα βαζεις με τις βεντετες της ομαδας!! χαχαχα
Δεν βρεθηκε προπονητης που θα τολμησει να με βαλει βασικο..
Για αυτο Γιανκο το νου σου.. η καρεκλα σου τριζει.. μην τα βαζεις με τις βεντετες της ομαδας!! χαχαχα
- steliospaoknikaia
- steliospaoknikaia
Re: Ε Όχι!!!!!!!!!!!!!!!
0. trel@menosdreamwarrior έγραψε:0. trel@menos
1.
2.
3.
4. gate4mitsos
5.
6. DreamWarrior
7. pileacity
8.
9. Lakistuta
10. paokpool
11.
12.
36. Gash
Steliosnikaia στον πάγκο!!!!!!!!!!!!!!!
1.
2.
3.
4. gate4mitsos
5.
6. SteliosNikaia
7. pileacity
8.
9. Lakistuta
10. paokpool
11.
12.
36. Gash
DreamWarrior στον πάγκο!!!!!!!!!!!!!!!
- dreamwarrior
Real!!
The real ενδεκάδα του paokmania!!!!
0. trel@menos
1. Falegkos
2. nikos123
3. Maikopoulos
4. Marialena
5. Realcon
6. DreamWarrior
7. pileacity
8. kalamaria 4
9. Lakistuta
10. jimmys4
11. Fofana
12. Βiv
13. Free4
14. NeptuneGr
19 gate4mitsos
20. toumbiotisa
22. paokpool
36. Gash
60. tsipaoktsi με 60 C
69. PRAKTORINOS
92. Marielena
99. Shrek
Προπονητής : Yiankos (Δικαιωματικά!!!!!!!!!!!!!!)
Bοηθός προπονητή : paok_re
Σκάουτερ : paok_re
Τεχνικός διευθυντής : paok_re
Φυσιοθεραπευτης-μασερ : Patriarhis (Διακιωματικα)
Manager : ?
Scouter : ?
Cheerleaders : ?
Steliosnikaia : Μέχρι νεωτέρας!!!!!
- steliospaoknikaia
The real ενδεκάδα του paokmania!!!!
0. trel@menos
1. Falegkos
2. nikos123
3. Maikopoulos
4. Marialena
5. Realcon
6. DreamWarrior
7. pileacity
8. kalamaria 4
9. Lakistuta
10. jimmys4
11. Fofana
12. Βiv
13. Free4
14. NeptuneGr
19 gate4mitsos
20. toumbiotisa
22. paokpool
36. Gash
60. tsipaoktsi με 60 C
69. PRAKTORINOS
92. Marielena
99. Shrek
Προπονητής Cheerleaders: Steliosnikaia..
Καλύτερα..
Ήρθαν τα άγρια να διώξουν ήμερα...
Έστω..
0. trel@menos
1. Falegkos
2. nikos123
3. Maikopoulos
4. Marialena
5. Realcon
6. DreamWarrior
7. pileacity
8. kalamaria 4
9. Lakistuta
10. jimmys4
11. Fofana
12. Βiv
13. Free4
14. NeptuneGr
19 gate4mitsos
20. toumbiotisa
22. paokpool
36. Gash
60. tsipaoktsi με 60 C
69. PRAKTORINOS
92. Marielena
99. Shrek
Προπονητής Cheerleaders: Steliosnikaia..
Καλύτερα..
Ήρθαν τα άγρια να διώξουν ήμερα...
Έστω..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος steliospaoknikaia την Παρ 11 Ιούλ 2008, 17:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- dreamwarrior
Τι μου λες;;;;;;;;;;;;
Και δεν με λες ρε Στελάρα;;;;;;
Εμείς ρε αδερφέ έχουμε και μια ιστορία με το νούμερο 6
Αν δεν γουστάρεις μπορούμε να μονομαχήσουμε στο ελ πάσο παοκμάνια!!!!!Διάλεξε όπλο και όρισε ημερομηνία και ώρα!!!!
Με εκτίμησηση και συλλυπητήρια στους δικούς σου για το αποτέλεσμα της μονομαχίας - Ο φονιάς σου - DreamWarrior
Υ.Γ. : Ξέρω ένα καλό γραφείο κηδειών!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν δεν γουστάρεις μπορούμε να μονομαχήσουμε στο ελ πάσο παοκμάνια!!!!!Διάλεξε όπλο και όρισε ημερομηνία και ώρα!!!!
Με εκτίμησηση και συλλυπητήρια στους δικούς σου για το αποτέλεσμα της μονομαχίας - Ο φονιάς σου - DreamWarrior

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dreamwarrior την Παρ 11 Ιούλ 2008, 17:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- steliospaoknikaia
- steliospaoknikaia
Re: Τι μου λες;;;;;;;;;;;;
Γιατί ρε αδερφέ εμείς δεν έχουμε ιστορία με το 6;;dreamwarrior έγραψε:Και δεν με λες ρε Στελάρα;;;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πλην του ότι το δίαλεξα πρώτος..
Τεσπα συμβιβάστηκα με την θέση του προπονητή cheerleader..γιατί με ταλαιπωρούν και κάτι τραυματισμοί..
Ρε μπαγάσα Γιάνκο????? Με έβαλες στη θέση που πονάει περισσότερο η ομάδα ρε;;; Εννοια σου και θα δεις τι πνευμόνια έχουμε. Θα αλωνίζουμε το γήπεδο και, Dream, μην περιμένεις πολλές πάσες. Θα παίζω αγγλικού στυλ μπάλα, τρέξιμο, κόψιμο μπάλας και σέντρα με το φαρμακερό δεξί. Τώρα που θα πηγαίνει η μπάλα δε ξέρω, αλλά σίγουρα κανένα γκολ από τέτοια σέντρα θα βάλω (σε οικογενειακό διπλό!!!) γιατί με τους τερματοφύλακές μας, άστα να πάνε... χαχαχαχαχαχαχα
Vaggt που σαι ρε βασικέ γκολκίπερ μας; Σε πήραν τη θέση.. Απαράδεκτε, άσε το περιπτεράκι και γύρνα να καλύψεις λίγο στην άμυνα γιατί τα χαφ μας δεν την παλεύουν άλλο από τις κραιπάλες και τα τσιγάρα..
Τελικά, μήπως εγώ να ήμουν προπονητής; χαχαχαχχαχαχαχαχαχα
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Vaggt που σαι ρε βασικέ γκολκίπερ μας; Σε πήραν τη θέση.. Απαράδεκτε, άσε το περιπτεράκι και γύρνα να καλύψεις λίγο στην άμυνα γιατί τα χαφ μας δεν την παλεύουν άλλο από τις κραιπάλες και τα τσιγάρα..
Τελικά, μήπως εγώ να ήμουν προπονητής; χαχαχαχχαχαχαχαχαχα
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
- toumbiotisa
Η ανοργανωσιά είναι τεράστια .. ούτε προπονητικό κέντρο δεν έχουμε. Οι παίχτες έχουν άποψη και κράζονται για τα νούμερα και τις θέσεις, αντί να τα αφήσουν αυτά στον coach και να ψηφίσουν οι ίδιοι αρχηγό .. Δεν έχουμε κλείσει ούτε ένα φιλικό και το μέλλον είναι πολύ δυσοίωνο ..
Κύριοι, ετούτη την δύσκολη στιγμή, με δάκρια στα μάτια, ανακοινώνω την παραίτησή μου από τη θέση του προπονητή. Δεν υπήρχε σύμπνοια με τον πρόεδρο και καλό θα ήταν να υπηρετήσω την ομάδα από κάποιο άλλο πόστο!
Προτίνω για προπονητή, τον paok_re ο οποίος είχε τη θέση βοηθού προπονητή, τεχνικού διευθυντή και σκάουτερ. Πραγματικά η συνεργασία μας αν και ελάχιστη βασίστηκε στον σεβασμό και στην αλληλοκατανόηση. Πιστεύω ότι θα ήταν η καλύτερη λύση για την "ηλεκτρική" καρέκλα του coach!
Θα επακολουθήσει αποχαιρετιστήριο δείπνο με την ομάδα σε εκλεκτό - ποιοτικό μαγαζί. Ο λογαριασμός θα πληρωθεί από το Παοκμάνια και συγκεκριμένα από το ταμείο που βρίσκεται στον 27ο όροφο του ιδιόκτητου ουρανοξύστη!
Κύριοι, ετούτη την δύσκολη στιγμή, με δάκρια στα μάτια, ανακοινώνω την παραίτησή μου από τη θέση του προπονητή. Δεν υπήρχε σύμπνοια με τον πρόεδρο και καλό θα ήταν να υπηρετήσω την ομάδα από κάποιο άλλο πόστο!
Προτίνω για προπονητή, τον paok_re ο οποίος είχε τη θέση βοηθού προπονητή, τεχνικού διευθυντή και σκάουτερ. Πραγματικά η συνεργασία μας αν και ελάχιστη βασίστηκε στον σεβασμό και στην αλληλοκατανόηση. Πιστεύω ότι θα ήταν η καλύτερη λύση για την "ηλεκτρική" καρέκλα του coach!
Θα επακολουθήσει αποχαιρετιστήριο δείπνο με την ομάδα σε εκλεκτό - ποιοτικό μαγαζί. Ο λογαριασμός θα πληρωθεί από το Παοκμάνια και συγκεκριμένα από το ταμείο που βρίσκεται στον 27ο όροφο του ιδιόκτητου ουρανοξύστη!