ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 3-0 Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 15/5 18:15 nova2
Οι παίκτες τι να κάνουν δηλαδή?Να πάρει κεφαλιά ο Κοντρερας του 1.80 απ'τον Ντιοπ και τον Δέλλα?Η ο Σαλπι να γίνει αριστερό εξτρεμ?Έχουνε μπλέξει κ αυτοί κ εμείς με έναν άνθρωπο που παριστάνει τον προπονητή
καρκινο θα βγαλουμε με αυτην την αεκ....5η φορα παιζουμε φετος....Ποσες φορες πρεπει να παιξουμε για να καταλαβει ο χαβος οτι ο Ντιοπ και ο Δελλας ειναι οι λογοι που χανουμε συνεχεια???ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Κυρ 15 Μάιος 2011, 19:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
@ gash
Για μένα πάλι, οι παίκτες είναι μια χαρά...Το 1ο βήμα για να πάρεις ένα παιχνίδι (οποιοδήποτε) είναι να βγάλεις τον αντίπαλό σου από το "παιχνίδι" του. Σε μας το κάνει ο ίδιος ο προπονητής μας......
Ε Π Α Ν Α Λ Α Μ Β Α Ν Ο Μ Ε Ν Α
Για μένα πάλι, οι παίκτες είναι μια χαρά...Το 1ο βήμα για να πάρεις ένα παιχνίδι (οποιοδήποτε) είναι να βγάλεις τον αντίπαλό σου από το "παιχνίδι" του. Σε μας το κάνει ο ίδιος ο προπονητής μας......
Ε Π Α Ν Α Λ Α Μ Β Α Ν Ο Μ Ε Ν Α
τραγικοι ολοι μονο με 3στα 3 τα επομενα ματς θα ξεχαστει η χρονια
O Bόλος το εξυπνότερο που έχει να κάνει είναι να αφήσει το βάζελο να πάρει 6 πόντους άκοπα...Μπας και βρεθεί ευρώπη...Και αυτό θα κάνει...joshua έγραψε:Εγω για τον αγωνα δεν θα πω τιποτα, να κανουμε καμια προσευχη που κοιμηθηκε ο θεος και νικησαμε στον βολο και κανα ταμα να νικησει ο βαζελος σημερα, γιατι προβλεπω καρδιοχτυπια τελευταια αγωνιστικη για να βγουμε ευρωπη....
-
Βαρέθηκα αυτήν την ιστορία με το Χάβο
Άντε κόψτε το επιτέλους Και ο Santos με την Κούλα τα αρχίδια μου έπαιρνε...
Ομάδα με γρήγορο κέντρο μας πηδάει, εξανεκαθεν
Εγώ εστιάζω το πρόβλημα στο ότι δεν παίζει ο Ίβιτς
Δεν έχουμε δημιουργικό μέσο με γρηγορη πασα
Οποτε όσο και να τρέχουν σήμερα, που αφού φάγανε τα δυο goal άρχισαν να τρέχουν, δεν γίνεται τίποτα.
Όσοι λέτε για ψηλά μπακ, αν έβαζε το Μαλεζά... που έχει να παίξει από τον καιρό του Νώε, e τότε να δείτε τι θα λέγαμε για το Χάβο
Όσο και αν πονάει... αυτή τη στιγμή θέλει καθαρό μυαλό. Η ομάδα σε συναρτηση με το αποτέλεσμα του λαγού έχει τη δυνατότητα να το γυρίσει.
Και με το Χάβο....
Οποτε όσο και να τρέχουν σήμερα, που αφού φάγανε τα δυο goal άρχισαν να τρέχουν, δεν γίνεται τίποτα.
Όσοι λέτε για ψηλά μπακ, αν έβαζε το Μαλεζά... που έχει να παίξει από τον καιρό του Νώε, e τότε να δείτε τι θα λέγαμε για το Χάβο
Όσο και αν πονάει... αυτή τη στιγμή θέλει καθαρό μυαλό. Η ομάδα σε συναρτηση με το αποτέλεσμα του λαγού έχει τη δυνατότητα να το γυρίσει.
Και με το Χάβο....
Α ρε αμπαλοι, καθεστε και λετε λαλακιες.
Δεν θα σας διευκολυνω την δουλεια, οποιος εχει ορεξη να μαθει μπαλα να ανατρεξει στα πιο παλια ποστ αυτου του τοπικ οπου προεβλεψα ακριβως το τι θα γινει σημερα, και μαλιστα κοροιδευατε παλιοαμπαλοι.
Επεσα μεσα 100 τις 100.
Τελος, το οτι δημιουργικα δεν εκανε τιποτα η ομαδα οφειλετε πανω απ ολα στο οτι παιζουμε χωρις ιβιτς και βιεριννια.
Πιστευω παρα τ αυτα πως μεγαλη ευθυνη εχει ο χαβος, γιατι μετα το πρωτο γκολ επρεπε να βαλει μεσα λινο και ελ ζαρ κατευθειαν.
Μονο σε αυτο φταιει.
Δεν θα σας διευκολυνω την δουλεια, οποιος εχει ορεξη να μαθει μπαλα να ανατρεξει στα πιο παλια ποστ αυτου του τοπικ οπου προεβλεψα ακριβως το τι θα γινει σημερα, και μαλιστα κοροιδευατε παλιοαμπαλοι.
Επεσα μεσα 100 τις 100.
Τελος, το οτι δημιουργικα δεν εκανε τιποτα η ομαδα οφειλετε πανω απ ολα στο οτι παιζουμε χωρις ιβιτς και βιεριννια.
Πιστευω παρα τ αυτα πως μεγαλη ευθυνη εχει ο χαβος, γιατι μετα το πρωτο γκολ επρεπε να βαλει μεσα λινο και ελ ζαρ κατευθειαν.
Μονο σε αυτο φταιει.
χρειαζόταν η ΑΕΚ βαθμούς στο πρωτάθλημα, έκατσες και έφαγες 4..
Χρειαζόταν η ΑΕΚ κύπελλο να μην διαλυθεί, έκατσες και έχασες...
Χρειαζόταν η ΑΕΚ τσάμπιονς λίγκ, έκατσες και έχασες...Τυχαιο δεν νομιζω.........
Χρειαζόταν η ΑΕΚ τσάμπιονς λίγκ, έκατσες και έχασες...Τυχαιο δεν νομιζω.........
Είσαι πολύ αισιόδοξος!!!!!!!!!!1don pablo έγραψε:τραγικοι ολοι μονο με 3στα 3 τα επομενα ματς θα ξεχαστει η χρονια
Παιδιά μου θυμίζει τον Πάντοβιτς στον γαύρο πέρσυ.............ακριβώς ίδιο κουτσάρισμα ίσως λίγο καλύτερο.
- PAOK_NORTH_ARMY
Δυστυχώς αυτό συμβαίνει με το Βόλο. Αέρα θα περάσει ο λαγός σήμερα...
ΑΜΠΑΛΕ.sakisxxx έγραψε:χρειαζόταν η ΑΕΚ βαθμούς στο πρωτάθλημα, έκατσες και έφαγες 4..
Εισαι οαση σε αυτο το φορουμ.elvetos giatros έγραψε:Βαρέθηκα αυτήν την ιστορία με το Χάβο
Και με το Χάβο....
Ειληκρινα αδερφε καλα που εισαι εσυ και ηρεμαει καπως το κεφαλοι μου.
ΤΕτοια αμπαλοσυνη εδω μεσα (και εξω)
Γιατι αμπαλος............Shaman4 έγραψε:ΑΜΠΑΛΕ.sakisxxx έγραψε:χρειαζόταν η ΑΕΚ βαθμούς στο πρωτάθλημα, έκατσες και έφαγες 4..