Εισιτήρια διαρκείας 2008-09!
Και εκτως απο μενα που περνω απο βδομαδαdiniko80 έγραψε:ΟΛΟΙ ΠΗΡΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ
το ποπολο μαζευει λεφτα ακομη και περιμενει τα δωρα... αντε κανα τριχιλιαρο να πουλησουμε ακομη

Οχι μην κραζετε ειμαι σαν τον ΠΑΟΚ και γω χρωσταω σε οπιον μηλαει ελληνικα

Ξωφλισα ομος και τωρα βαραμε δυνατα ρε ΠΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΚ.
- twoheadedphoenix
θέλω να εκφράσω την ανυσηχία μου στο γεγονός οτι μετά την παύση των εισητηρίων για 4 μέρες και την αύξηση των τιμών δεν παρατηρείται μεγάλη κίνηση για τα διαρκείας. δεν το συζητάμε νομίζουμε πως τέλειωσε πάει . αλλά να μην ξεχνάμε πως τα λεφτά δόθηκαν σε αποπληρωμές παικτών και σε παλαιότερα χρέη και να μην περιμένουμε μπάμ και μπουμ και κλαιν μαιν. όσοι δεν έχουν πάρει και μπορούν ας πάρουν .
Υ.Γ. δεν αναφέρομαι στα προηγούμενα ποστ μιλάω γενικά
παντα ΠΑΟΚ
Υ.Γ. δεν αναφέρομαι στα προηγούμενα ποστ μιλάω γενικά
παντα ΠΑΟΚ
Falegkos έγραψε:Και εκτως απο μενα που περνω απο βδομαδαdiniko80 έγραψε:ΟΛΟΙ ΠΗΡΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ
το ποπολο μαζευει λεφτα ακομη και περιμενει τα δωρα... αντε κανα τριχιλιαρο να πουλησουμε ακομη![]()
![]()
Οχι μην κραζετε ειμαι σαν τον ΠΑΟΚ και γω χρωσταω σε οπιον μηλαει ελληνικα![]()
Ξωφλισα ομος και τωρα βαραμε δυνατα ρε ΠΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΚ.
Για μενα ο Φαλεγκος χωρις καμια δοση ειρωνιας ειναι γιγαντας... Ειναι απλα ΠΑΟΚ και οποιος γουσταρει!!!! Αυτο που κανει αυτο το παιδι για την αγαπημενη του ομαδα, ειναι αξιο επαινου. Μπραβο ρε Φαλεγκε αδερφε μου, χιλια μπραβο σου. Εισαι ηρωας!!! Σου στελνω pm.
- twoheadedphoenix
Εγω το μονο που εχω να πω ειναι ΠΛΑΤΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΑΟΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ (ΣΤΟ ΠΜ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΗΛΕΣ) ΣΕ ΕΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΙΣΗ ΜΟΥ.
ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΣΤΗΛΕΣ ΣΕ ΠΜ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΑΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Θα παρω οπος σου ειπα μεσα στην βδομαδα διαρκειας και αν μου μεινουν λεφτα θα παρω και κατι απο την μπουτικ ετσι για τον ΠΑΟΚ που καθιστερισα να παρω διαρκειας.
ΠΛΑΤΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΡΦΕ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΙΣΕΣ ΠΟΛΥ.
ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΣΤΗΛΕΣ ΣΕ ΠΜ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΑΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Θα παρω οπος σου ειπα μεσα στην βδομαδα διαρκειας και αν μου μεινουν λεφτα θα παρω και κατι απο την μπουτικ ετσι για τον ΠΑΟΚ που καθιστερισα να παρω διαρκειας.
ΠΛΑΤΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΡΦΕ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΙΣΕΣ ΠΟΛΥ.