Federacion έγραψε:
απορώ που δε σχολιαστηκε γιατί τη βρίσκω μια πολυ τεκμηριωμένη άποψη.
Συμφωνω, αλλα έχω μία ερώτηση. Γιατί κοντός κ όχι Ελ Ζαρ;
Κατ αρχάς Feder ευχαριστώ για τον καλό λόγο.
Θεωρώ πως ο Ελ Ζαρ δεν έχει δουλευτεί ούτε στο ελάχιστο φέτος, με αποτέλεσμα να μην ξέρει καλά καλά τί να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο όταν μπαίνει. Ούτως ή άλλως είχε αυτό το μειονέκτημα, αλλά αν είχαμε προπονητή εξ αρχής και την απαραίτητη ηρεμία, θα είχε βελτιωθεί έστω και λίγο. Επομένως, προτιμώ να αγωνίζεται ως αλλαγή, γιατί όπως και να το κάνουμε, εκεί γύρω στο 60-70 όλες οι ομάδες έχουν χάσει κάτι απο τη συνοχή τους και την αυτοσυγκέντρωση, και ένας παίκτης λίγο ανακατωσούρας και ατομιστής, μπορεί να προσφέρει αρκετά.
Δεν τον θεωρώ ιδιαίτερα γρήγορο, αλλά έχει έκρηξη και αυτό βοηθάει σε κρίσιμα σημεία.
Στο ξεκίνημα του ματς όμως οι αμυντικοί έχουν το νου τους και περισσότερο πάθος και αν ο εξτρεμ δεν ξέρει τι θέλει να κάνει -που ο Ελ ζαρ όντως δεν ξέρει- τότε σπάνια κερδίζει τη μάχη απο νωρίς.
Επιπλέον, ο Σάλπι μπορεί να κάνει πολλά στραβά φέτος, αλλά παραμένει έμπειρος και καλός ανασταλτικά, τηρουμένων των αναλογιών. Άσε που, σε μια κόντρα επίθεση ξέρει να παίρνει σαφώς καλύτερες θέσεις και να χώνεται για γκολ.
Νομίζω οτι ξέχασα χτες να αναφέρω, κάτι που είδα σήμερα να κάνει ο gika. Τη πιθανότητα στα δεξιά να δούμε Φωτάκη την προκρίνω κι εγώ για να μετατρέπεται σε 4ο χαφ για να αντιμετωπίσουμε το Ρόμβο, που μας έκανε πολύ κακό στα προηγούμενα ματς..Ειδάλλως, δεν νομίζω οτι έχουμε την απαραίτητη ταχύτητα για να καλύπτουμε τον παίκτη παραπάνω στην μεσαία γραμμή, ούτε και την απαραίτητη ψυχραιμία για να εκμεταλλευτούμε τα κενά που θα αφήνει αυτός στην ομάδα του..
Ελπίζω να παρουσιαστούμε σοβαροί και να μην κάνουμε παιδαριώδη λάθη..
Στο κάτω κάτω, όλα συγκυριακά είναι. Όποιος και να μπει, αν του κάτσει η φάση, μπορεί να κάνει τη δουλειά..
Κυρίως θέλει ψυχολογία και οχι φόβο..