ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 15/5 18:15 nova2

Συζήτηση για τους επόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Re: ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 15/5 18:15 nova2

Δημοσίευση από Pegasus »

PARASANDALOS έγραψε:καλο θα ηταν να σταματησουμε για τον βιερινια οπως λετε αλλα εχεις ροστερ??????????
Έ-χεις no-va;; :lol: (μην το πάρεις στραβά, αυτό μου ήρθε)

Ενώ στην ΑΕΚ ας πούμε ξεχειλίζει το ταλέντο και η φιλοδοξία. Ας χαλαρώσουμε λίγο. Επειδή χάσαμε ένα κωλοπαίχνιδο από μια στημένη φάση, μου φαίνεται ότι τους έχουμε μεγαλοποιήσει. ΟΚ είναι ό,τι πιο κοντινό έχουμε σε κακό δαίμονα, κάτι σα σκιά που μας ακολουθά, αλλά εγώ έμαθα ότι τους δαίμονες τους ξορκίζεις.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΑΤΣ....ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ...ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΑΤΕ ΦΕΤΟΣ...ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ 3ΠΟΝΤΟ...

ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Συ-συντονιστά, όλα κεφαλαία, bold και τεράστια γραμματοσειρά. Τι'ν'αυτές οι ψείρες :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

συγνωμη διορθωθηκε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως εχει προφανως αποφασιστει οτι για ολα τα δεινα του ΠΑΟΚ φταιει ο ελζαρ.Σερνονται ολοι, αυτος γινεται αλλαγη.Ειναι απο τους πιο φορμαρισμενους παικτες τον τελευταιο καιρο, δεν τραβαει σε ενα παιχνιδι που ο χαβος χρησιμοποιει ενα απιθανο 4-4-2, αυτος μενει εκτος εντεκαδας στο επομενο και ας λειψει ο βιερινια.Ο οποιος ελζαρ παρεπιμπτοντως τα καλητερα του παιχνιδια τα εχει κανει απεναντι στην αεκ.Με ποια λογικη ξεθαυεται ο κουτσια δεν το καταλαβαινω, αλλα ναι ξεχασα, ο ελζαρ δεν μαρκαρει, ενω ο τζιτζικοφτερος θα λειωσει μεχρι και τον ντιοπ.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

rainmaker έγραψε:Η ουσία είναι μια και ο μπακλαβάς γωνία..

Στο ματς αύριο πρέπει να κερδίσουμε επιτέλους τη μάχη στα χαφ για να μην κινδυνέψουμε αμυντικά, αλλά και να παράγουμε ουσιαστικότερες επιθέσεις.
Η αεκ είναι σαφώς κατώτερη ομάδα απο εμάς, αλλά ως τώρα δεν παίρνουμε αποτελέσματα απέναντί της, διότι δεν έχουμε αντίδοτο στο συγκυριακό ποδόσφαιρο που παίζει. ΔΕΝ έχει συστήματα και στηρίζεται σε στημένα και αντεπιθέσεις.
Το ματς που φάγαμε την 4αρα φαινόταν εξ αρχής πως θα εξελιχθεί, αφού είχαμε κατέβει με τελείως λάθος ενδεκάδα χάνοντας όλες τις μάχες και αργότερα την ψυχολογία μας.
Θεωρώ λοιπόν πως για να κερδίσουμε το κέντρο, κόβωντας στη μέση μια ούτως ή άλλως ασύνδετη ομάδα, πρέπει να αντικαταστήσουμε επάξια τον Ιβιτς, με κάποιον που θα βοηθήσει ακόμα παραπάνω στις μάχες.

Αν ήταν στο χέρι μου, θα κατέβαινα με σύστημα 4-3-3 :
Με την κλασσική άμυνα που ως δεξί μπακ έχει Σνάουτσνερ.
Με χαφ τους Βιτόλο Παμπλο και ΑΡΙΑΣ. Ίσως λίγο πιο κεντρικό χαφ τον Αρίας, ή τον Παμπλο. Για να γίνονται καλύτερα ντουμπλαρίσματα και να προλαβαίνουμε τα επιθετικογενή ξεσπάσματα της αεκ. Έτσι θα κερδίζαμε και δυο παίκτες με εξαιρετική κάθετη μπαλιά, τον Αρίας και τον Γκαρσία, οι οποίοι με τη σειρά τους θα μπορούσανε να εκμεταλευτούν σε αντεπιθέσεις τα εξτρεμ...
Με επίθεση τους Κούτσια, Βιερίνια και Ζλάταν. Αν δεν παίζει ο Βιερίνια τότε Σάλπι γιατί κρατάει καλά θέση και βοηθάει πίσω.
Ο Κούτσια το φωνάζω χρόνια πλέον οτι είναι ικανός ΜΟΝΟ για τέτοια ματς, να έχει χώρο δηλαδή σε μεγάλα γήπεδα και να πετάγεται στις αντεπιθέσεις. Δεν είναι τυχαίο οτι το μισό του όνομα το έχτισε με πολύ καλές εμφανίσεις στο ΟΑΚΑ κατά βάζελου και κούλας.Και πέρσι στα πλευ οφ ο Σάντος τον είχε πετάξει ένα 20λεπτο για να κάνει το μπαμ αλλά δεν του βγήκε.
Χρειαζόμαστε νομίζω και Ζλάταν, για να βοηθάει σε άμυνες σε στημένα κλπ, αλλά και για να έχουμε κάποιον για μάχες μπροστά.Νομίζω οτι ήταν ορεξάτος όταν μπήκε στο Βόλο και δεν του προσάπτω βαρεμάρα καθόλου.
Αν θεωρηθεί οτι τα τρια αμυντικά χαφ είναι υπερβολή, τότε θα προτιμούσα να δω Τσουκαλά 10αρι και Φωτάκη στα δεξία για ακόμα πιο εύρυθμη λειτουργία στα χαφ, αλλά και ακόμα λιγότερη επιθετικότητα.
Όπως και να χει θα έψαχνα τρόπους να αντισταθμίσω την αδυναμία μας να παίξουμε γρήγορα στα μεγάλα γήπεδα, λόγω μ.ο. ηλικίας αλλά και σωματοδομής, ενισχύοντας την αμυντική μας ποιότητα και βάζοντας τον μοναδικό ΠΟΛΥ γρήγορο εξτρεμ μας για να πετάγεται μπροστά.
Η κούλα είναι πολύ κακή ομάδα αλλά εκμεταλλεύεται τα κενά μας. Απλά είμαστε πιο αργή ομάδα και πρέπει να το λύσουμε.
Θυμίζω οτι και το Χ μια χαρά είναι, εκτός έδρας παίζουμε και είναι Πλευ οφ δεν είναι νοκ αουτ.
Ελπίζω να μη δω το απαράδεκτο σχήμα που παίξαμε πριν τρεις μήνες και μας πάτησε η κούλα χωρίς λόγο.Και στον ημιτελικό για τον ίδιο λόγο αποκλειστήκαμε περιμένω να το έχουν καταλάβει. Ναι ήμασταν ελλιπείς τότε, αλλά το στήσιμο της ομάδας δεν ήταν ορθό κατ εμέ.
Υπάρχει και δεύτερη σκέψη που λέει οτι η κούλα έχει απαράδεκτη άμυνα, και μπορούμε να αιφνιδιάσουμε με πιο επιθετικό σχήμα, αλλά αυτό είναι τζάμπα ρίσκο που ποτέ δεν απέδωσε για την ομάδα μας και απέναντι σε κατώτερους αντιπάλους..
Πρέπει να καταλάβουμε οτι ο Σάντος μόνο βλάκας δεν ήταν πέρυσι που πήγε και πήρε αποτέλεσμα στο χαλαρό, παίζοντας υπερβολικά προσεκτικό ποδόσφαιρο και απειλώντας λίγες φορές την αντίπαλη εστία, αλλά κινδυνεύοντας ακόμα λιγότερες.
Δυστυχώς αυτή την ομάδα δεν την "έχουμε" σε παιχνίδι run n gun , όπως άλλωστε και σχεδόν καμία ομάδα..
Με προσοχή και πολύ καθαρό μυαλό, που δεν είχαμε στο Βόλο, το αποτέλεσμα θα έρθει εύκολα..

Όλα αυτά βέβαια αποτελούν σκέψεις και απόψεις, θα φανεί αύριο τί θα γίνει..

απορώ που δε σχολιαστηκε γιατί τη βρίσκω μια πολυ τεκμηριωμένη άποψη.
Συμφωνω, αλλα έχω μία ερώτηση. Γιατί κοντός κ όχι Ελ Ζαρ;
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Άντε ΠΑΟΚΑΡΑ σκίσε την ομάδα - παράσιτο του ελληνικού μπουρδέλου! Είδα βιντεάκια και φόρτωσα. Βλέπω ότι οι αεκτσήδες ξεπεράσαν και τα σκουλίκια σε κομπλεξισμό. Σε κάθε βίντεο δικό μας έχουν 8 σελίδες με σχόλια υβριστικά. Μετά από κάτι τέτοια λες τι καλά θα ήταν να μην υπήρχε απαγόρευση φιλάθλων και να μπαίνανε κάποια πράγματα σε μια σειρα...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Federacion έγραψε: απορώ που δε σχολιαστηκε γιατί τη βρίσκω μια πολυ τεκμηριωμένη άποψη.
Συμφωνω, αλλα έχω μία ερώτηση. Γιατί κοντός κ όχι Ελ Ζαρ;
Κατ αρχάς Feder ευχαριστώ για τον καλό λόγο.

Θεωρώ πως ο Ελ Ζαρ δεν έχει δουλευτεί ούτε στο ελάχιστο φέτος, με αποτέλεσμα να μην ξέρει καλά καλά τί να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο όταν μπαίνει. Ούτως ή άλλως είχε αυτό το μειονέκτημα, αλλά αν είχαμε προπονητή εξ αρχής και την απαραίτητη ηρεμία, θα είχε βελτιωθεί έστω και λίγο. Επομένως, προτιμώ να αγωνίζεται ως αλλαγή, γιατί όπως και να το κάνουμε, εκεί γύρω στο 60-70 όλες οι ομάδες έχουν χάσει κάτι απο τη συνοχή τους και την αυτοσυγκέντρωση, και ένας παίκτης λίγο ανακατωσούρας και ατομιστής, μπορεί να προσφέρει αρκετά.
Δεν τον θεωρώ ιδιαίτερα γρήγορο, αλλά έχει έκρηξη και αυτό βοηθάει σε κρίσιμα σημεία.
Στο ξεκίνημα του ματς όμως οι αμυντικοί έχουν το νου τους και περισσότερο πάθος και αν ο εξτρεμ δεν ξέρει τι θέλει να κάνει -που ο Ελ ζαρ όντως δεν ξέρει- τότε σπάνια κερδίζει τη μάχη απο νωρίς.

Επιπλέον, ο Σάλπι μπορεί να κάνει πολλά στραβά φέτος, αλλά παραμένει έμπειρος και καλός ανασταλτικά, τηρουμένων των αναλογιών. Άσε που, σε μια κόντρα επίθεση ξέρει να παίρνει σαφώς καλύτερες θέσεις και να χώνεται για γκολ.
Νομίζω οτι ξέχασα χτες να αναφέρω, κάτι που είδα σήμερα να κάνει ο gika. Τη πιθανότητα στα δεξιά να δούμε Φωτάκη την προκρίνω κι εγώ για να μετατρέπεται σε 4ο χαφ για να αντιμετωπίσουμε το Ρόμβο, που μας έκανε πολύ κακό στα προηγούμενα ματς..Ειδάλλως, δεν νομίζω οτι έχουμε την απαραίτητη ταχύτητα για να καλύπτουμε τον παίκτη παραπάνω στην μεσαία γραμμή, ούτε και την απαραίτητη ψυχραιμία για να εκμεταλλευτούμε τα κενά που θα αφήνει αυτός στην ομάδα του..
Ελπίζω να παρουσιαστούμε σοβαροί και να μην κάνουμε παιδαριώδη λάθη..
Στο κάτω κάτω, όλα συγκυριακά είναι. Όποιος και να μπει, αν του κάτσει η φάση, μπορεί να κάνει τη δουλειά..
Κυρίως θέλει ψυχολογία και οχι φόβο..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δεύτερο καπάκι σχόλιο..Μιας και βγήκαν οι ενδεκάδες..

Δεν νομίζω οτι θα παίξει 4-4-2.
Νομίζω οτι θα πηγαίνει αριστερά ο Σάλπι και Δεξιά ο Φωτάκης.
Υπό αυτές τις συθήκες,αν βγεί η επιλογή του Σάλπι αριστερά θα είναι μια χαρά σύστημα. Κρίμα για τον Αντελίνο..
Νομίζω οτι ανασταλτικά είμαστε καλά..
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Αριστερα τι να κανει ο Σαλπι?
Κατι ετοιμαζει ο Χαβινιο...
Ελπιζω να του βγει...
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Μαλλον παει αριστερα ο Τσουκαλας αντιΙβιτς ο Φωτακης και δεξια Σαλπι.. :?
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

3-4-3 χαχχααχαχαχχααχχααχαχχαχαχααχαχαχ

ενταξει ο μακης δεν υπαρχει
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Ωραια μπηκαμε..
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

αριστερο εχτρεμ ο σαλπι ....
interted

Δημοσίευση από interted »

καθε ματς και διαφορετικό σύστημα ο μάκης!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επόμενοι Αγώνες”