Ολυμπιακός Β. - Π.Α.Ο.Κ. 12/5 19:30 nova2
Re: Ολυμπιακός Β. - Π.Α.Ο.Κ. 12/5 19:30 nova2
Νικη και μονο νικη!Ειναι για μενα το ματς-κλειδι.Κερδιζουμε σημερα-αφηνουμε τους αλλους να σφαχτουν(γιατι θα σφαχτουν εαν εμεις εχουμε κερδισει)-και παμε με αλλο αερα στο ΟΑΚΑ.
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!
- PaOkArAsIrAkLiO
Μονο νικη σημερα για να κλεισουμε στοματα και να μεταφερουμε το αγχος στους αλλους δυο! Γ***στε τον π***τη τον ΟλυΜΠΕΟκο!! 

Ένα πράγμα ξέρω.......ότι μόνο η ομάδα μας έμεινε να μας δώσει λίγο χαρά μέσα στον ωκεανό της κατάθλιψης που βυθιζόμαστε καθημερινά μαζί με όλα τα αδέρφια-Ελληνες.
Μια νίκη της ομάδας σου φτιάχνει την εβδομάδα στη χαβούζα της δουλειάς ......στη χαβούζα των εξαθλιωμένων μεγαλουπόλεων.......στην απελπισία της ανεργίας που είναι χωμένοι οι Έλληνες και φυσικά ΠΑΟΚτσήδες σε όλη την Ελλάδα.
Κάθε μέρα στη δουλειά διαβάζεις λίγο από ΠΑΟΚ και κάπως χάνεσε ρε πούστη μου....κάπως αδειάζεις ένα ημισφαίριο από τα καθημερινά προβλήματα.
Κάνε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ το θαύμα σου και πάτησε τους όλους και βγες πρώτος........ρίξε βάλσαμο σε όλα τα ΠΑΟΚΙΑ στην Ελλάδα.......αναπτέρωσε το ηθικό μας βδόμαδα με τη βδομάδα και φυσικά γίνε η σπίθα μέσα στο απίστευτο γι ατα χρονικά δύσκολο καλοκαίρι που θα περάσει η πατρίδα.
Μια νίκη της ομάδας σου φτιάχνει την εβδομάδα στη χαβούζα της δουλειάς ......στη χαβούζα των εξαθλιωμένων μεγαλουπόλεων.......στην απελπισία της ανεργίας που είναι χωμένοι οι Έλληνες και φυσικά ΠΑΟΚτσήδες σε όλη την Ελλάδα.
Κάθε μέρα στη δουλειά διαβάζεις λίγο από ΠΑΟΚ και κάπως χάνεσε ρε πούστη μου....κάπως αδειάζεις ένα ημισφαίριο από τα καθημερινά προβλήματα.
Κάνε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ το θαύμα σου και πάτησε τους όλους και βγες πρώτος........ρίξε βάλσαμο σε όλα τα ΠΑΟΚΙΑ στην Ελλάδα.......αναπτέρωσε το ηθικό μας βδόμαδα με τη βδομάδα και φυσικά γίνε η σπίθα μέσα στο απίστευτο γι ατα χρονικά δύσκολο καλοκαίρι που θα περάσει η πατρίδα.
Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μια μέρα πάει και τελείωσε...
Ο ΠΑΟΚ έχει επίπτωση σε όλη μας την ζωή στην καθημερινότητα μας...
+1diniko80 έγραψε:ματς τελικος αυριο...το παιρνεις? γινεσαι φαβορι για 1-2η θεση...το χανεις? καληνυχτα..
η ισοπαλια με ισοπαλια στο αλλο εινα ικαλη με ολα τα αλλα ειναι χαλια...
καλη τυχη στην αρμαδα του Μακη Χαβου...
εκτος εδρας φετος χρωσταμε ενα καλο παιχνιδι ας εινα ιαυτό η το επομενο...
στο πρωταθλημα ειμασταν πολυ τυχερη εκει μεσα, ενω εδω μας δυσκολεψαν παρα πολυ
Απλά πιστεύω ότι και ισοπαλία να μην έρθει στο ΟΑΚΑ σήμερα, το διπλό της αεκ είναι προτιμότερο της νίκης του βάζελου.
μας παρουσιαζεται μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να σωσουμε μια χρονια οχι καλη για εμας...μην την σπαταλησετε και αυτη οπως κανατε τις αλλες...κομβικο το σημερινο ματσακι το παιρνεις και αυτοματα ερχεσαι πιο κοντα στην πρωτη θεση...δεν εχει μα μου σου του ειπαμε οι δικαιολογιες εχουν τελειωσει και πλεον κανεις δεν μπορει να κρυφτει....
ΠΟΥ-ΞΟΥ-ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΕΟ
ΠΟΥ-ΞΟΥ-ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΕΟ

+osa θες. Αυτος εισαι δικε μου.gash04 έγραψε:Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μια μέρα πάει και τελείωσε...
17:33 Από τα τοπικά ΜΜΕ του Βόλου μεταδίδεται η πληροφορία ότι φτάνει στην πρωτεύουσα του Νομού Μαγνησίας πούλμαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ από τη Βόρεια Ελλάδα χωρίς να έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια. olaPAOK speaks!!

Αδερφια η αληθεια ειναι οτι η πικρα που μου εμεινε μετα τον αποκλεισμο απο την αεκ για το κυπελλο μεσα στην εδρα μας και ενω ειχαμε παρει το 0-0 εκει κατω, δεν λεει να φυγει.. Και επειδη ξερω οτι πολλα αδερφια νιωθουν οτι κι εγω αυτη τη στιγμη, ευχομαι σημερα οι παικτες να κανουν το καθηκον τους και να παρουν την νικη για να παμε παλι πρωτοι.. Ενα πραγμα να εχουν στο μυαλο τους.. Οτι αυτη τη στιγμη ειναι καλυτερη ομαδα απο τους αλλους 3.. αν δεν εδιναν στην αεκ το φαντασμοπεναλντι το πολυ χ να ειχε παρει κ αυτη τη στιγμη θα ειμασταν πρωτοι.. Αλλα και παλι στο χερι μας ειναι.. Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ!
18:15 Βάση των τελευταίων πληροφοριών που έχουνε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ υπολογίζεται ότι 300 οπαδοί του ΠΑΟΚ θα βρεθούν στο γήπεδο. Σαράντα άτομα θα είναι αυτοί που μπαίνουν με τη λίστα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, άλλοι σαράντα θα είναι από μία λίστα που έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου για να εξυπηρετήσει τον "Δικέφαλο", ενώ οι υπόλοιποι θα είναι διάσπαρτοι σε διάφορες θύρες, έχοντας εξασφαλίσει εισιτήρια από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου
11άδα: Χαλκιάς, Έτο, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Γκαρσία, Βιτόλο, Ελ Ζαρ, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος interted την Πέμ 12 Μάιος 2011, 18:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ναι έτσι λένε στο ράδιο, με Ελ Ζαρ αριστερά και Σαλπι δεξιά, νομίζω του πάει πολύ η θέση του Βιερι..για να δούμεinterted έγραψε:λογικά ο βιέρι θα παίξει σε θέση ίβιτς..?
ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ
[youtube]FrB7_aU_b9c[/youtube]
[youtube]NDnae_czP8g[/youtube]
[youtube]FrB7_aU_b9c[/youtube]
[youtube]NDnae_czP8g[/youtube]