Φανέλα ΠΑΟΚ
- pagotatzis
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
μια από τις καλύτερες καινούργιες για το 2011/12.
οποιος μπορεί και ασχολείται ας μας φτιάξει ένα σχέδιο δικό μας .όχι ότι περιμένω κάτι ανάλογο από την puma ,απλά για να χαζεύω

οποιος μπορεί και ασχολείται ας μας φτιάξει ένα σχέδιο δικό μας .όχι ότι περιμένω κάτι ανάλογο από την puma ,απλά για να χαζεύω

- pagotatzis
- pagotatzis
βρε παιδιά κάθε χρόνο τέτοια εποχή είχαμε κάνει τόσα σχέδια και γουστάραμε .
για λίγο συγκέτρωση, άντε γιατί θα σας κόψω το παγωτάκι
για λίγο συγκέτρωση, άντε γιατί θα σας κόψω το παγωτάκι
Η αριστερή για τι είναι;;;pagotatzis έγραψε:
also not bad !
Θα μπαίνουν κι οι γκόμενες-σύζηγοι των παικτών με φανέλες στον αγωνιστικό χώρο για ενθάρυνση;;;

- Federacion
Με τέτοιο σορτσάκι;; Περίεργο μου φαίνεται...Federacion έγραψε:για την υπερπρωταθλήτρια ομάδα γυναικών ίσως;
Αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρουν..

Η φανέλες μας τα τελευταία χρόνια είναι αίσχος κανονικό, άσχημες και υπερφορτωμένες απο διαφημηστικά logos σαν taxi.
Θέλω τη κλασσική ριγέ γιατί αυτή είναι η φανέλα μας και μια ασπρη ή μαυρη για δεύτερη, απλή.
Παράδειγμα στο αβαταρ του pagotatzi η φανέλα της Γιούβε, σημαίνει οτι όποια εταιρεία κι αν σε ντύνει εσύ αποφασίζεις για τη κλασσική σου, ενώ η puma απο ότι φαίνεται ούτε μπαίνει στο κόπο να κάνει μια έρευνα στο χρόνο να δει το στυλ και το σχέδιο της φανέλας μας..
Θέλω τη κλασσική ριγέ γιατί αυτή είναι η φανέλα μας και μια ασπρη ή μαυρη για δεύτερη, απλή.
Παράδειγμα στο αβαταρ του pagotatzi η φανέλα της Γιούβε, σημαίνει οτι όποια εταιρεία κι αν σε ντύνει εσύ αποφασίζεις για τη κλασσική σου, ενώ η puma απο ότι φαίνεται ούτε μπαίνει στο κόπο να κάνει μια έρευνα στο χρόνο να δει το στυλ και το σχέδιο της φανέλας μας..
Nαι βρε Θόδωρε αλλά ακούω συνέχεια να μιλάνε υποτιμητικά για τη φανέλα του ΠΑΟΚ...Στο φινάλε τόσο χάλια ήταν αυτές οι φανέλες?