Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Federacion

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από Federacion »

Δεν θα τανε καλύτερα (για όλους) να πουληθεί ο κοντός;
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

με τετοιο πολεμο που δεχεται ποσο να αντε3ει ο ''κοντος''
κακος παικτης καποιος δεν γινεται παντως στα 29 του,
απλα το αγχος του δινει στους κιφηνες τροφη για θαψιμο.
παντε παι3τε εσεις σε ομαδα που σας κραζουν ολοι και σας ριχνουν καντιλια.
ουστ λοιπον απο τον ΠΑΟΚ, αιντε τραβα σε καμια μπουντεσλιγκα σαν τον αλλον που του μοιαζεις, του γκεκα.
εκει δεν θα σε καψει κανεις, και δεν θα μας πριζουν και οι κραχτες σου οταν σε βαζει αριστερα και δεν παιζεις μπαλα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Στη θέση του σέντερ φορ, ο Μούσλι ταιριάζει καλύτερα λόγο χαρακτηριστικών. Όταν δεν θες βαρύ κορμί αλλά κάποιον που να έχει το εύκολο γκολ, τότε αμέσως μιλάμε για τον Κλάους.

Δεξί εξτρέμ και ο Βιειρί και ο Ελ Ζαρ είναι καλύτεροι.

Καλά για αριστερά δεν το συζητάμε καν.

Οπότε στο υπάρχον σύστημα ο Σάλπι δεν ταιριάζει...

Στο 4-4-2 θα ήταν χρήσιμος αλλά δεν έχουμε το ρόστερ να το παίξουμε...

Οπότε; Τι προτείνετε εσείς ρε τσακάλια;
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

του χρόνου θα έχεις να επιλέξεις μεταξύ σχημάτων με την (πιθανή) αποχώρηση 4-5 βασικών σου λόγω ηλικίας. Οι 2 απο αυτούς χαρακτηρίζουν τον άξονα και το σύστημα που μπορείς να παίξεις τώρα. Εάν λοιπόν τότε επιλεγεί είτε λόγω απόφασης είτε λόγω έλλειψης εναλλακτικών το να παίξουμε το σχήμα που ο Σαλπι κολάει καλύτερα, γιατί να τον έχεις πουλήσει; δεν επεκτείνομαι γιατί το θεωρώ άκαιρο να μιλάμε για πωλήσεις βασικών παικτών από εκεί που δεν υπάρχει θέμα και μην κάνει κανείς σύγκριση με βιερίνια ή βιτόλο πχ.

Το μυαλό στους 5 τελικούς τώρα.
Άβαταρ μέλους
Federacion

paoki_ έγραψε:με τετοιο πολεμο που δεχεται ποσο να αντε3ει ο ''κοντος''
κακος παικτης καποιος δεν γινεται παντως στα 29 του,
απλα το αγχος του δινει στους κιφηνες τροφη για θαψιμο.
παντε παι3τε εσεις σε ομαδα που σας κραζουν ολοι και σας ριχνουν καντιλια.
ουστ λοιπον απο τον ΠΑΟΚ, αιντε τραβα σε καμια μπουντεσλιγκα σαν τον αλλον που του μοιαζεις, του γκεκα.
εκει δεν θα σε καψει κανεις, και δεν θα μας πριζουν και οι κραχτες σου οταν σε βαζει αριστερα και δεν παιζεις μπαλα.
οκ έρχομαι πληρωνε με κ κράζε με...

αλλα παρεπιμπτοντως θα έχω κ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ της πολης καβαντζωμένα για παρτυ μου ετσι;
επίσης θα είμαι υπεράνω κριτικής ότι κι αν γίνει.
ακόμη πως ότι κι αν γίνει σε όλη τη χρονια, παντα βασικός θα είμαι, κ το συμβολαιο μου θα έχει μονιμότητα πιο ακλόνητη απο του Φιντέλ Κάστρο.
α, να μη ξεχάσω οτι ο προπονητης και ο πρόεδρος θα είναι φιλαράκια μου...

τεσπα δε μιλάω απο τότε που ήρθε - γιατι δεν αντεχω να τον βλέπω με τη φανέλα μας (ναι ακόμα δε το εχω χωνέψει, θα εχω κακό στομάχι φαίνεται).

αλλα δεν λέω να πουληθει γιατι δεν γουσταρω να τον βλέπω:

είπα να πουληθει, σαν μια σόφρων επιλογη.
αλλη μια τέτοια χρονιά και θα πιάνει 2 τενεκέδες λάδι.
να πουλήσουμε αυτον "στη καλύτερη του ηλικία" για να μην πουλήσουμε άλλον και καλύτερο
για να πάρουμε προπονητη, και να κρατήσουμε τον βιερίνια κ τον βασικό κορμό.
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

το θεμα ειναι οτι ο λαος του ΠΑΟΚ κολλαει για αλλη μια φορα σε ονοματα, αν σου φερνανε 3ερω γω τον μπακαγιοκοπουλο και σου ελεγαν 48 γκολ σε 100 συμμετοχες στο ελληνικοο πρωταθλημα θα δεχοτανε την κριτικη που δεχεται..?
εγω δεν θα κατσω να παιζω τον δικηγορο για κανεναν αλλα οταν κανουμε κακο στην ομαδα καταστρεφοντας τα κεφαλαια της, εγω θα το φωναζω. οπως φωναζα για ελ ζαρ οπως φωναζω κ για κουτσια.
η ανθρωποφαγεια καλα κρατει..
ο γουμενος ειναι αρχοντας και κανει χρυσες δουλειες στο καιμακ και εμεις ασχολουμαστε με την μανα του σαλπι..
Άβαταρ μέλους
Federacion

ζουμε σε δύο διαφορετικά συμπαντα, οπότε το αφήνω εδω.
ίσως μια μέρα τα διαπλανητικά ταξίδια γίνουν καθημερινότητα κ συννενοηθούμε...
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

αυτα τα συμπαντα φαινονται παραλληλα. ββ
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Εμμένω στην θέση που είχα και πέρισυ πριν από όλες τις μεταγραφές....
Καλύτερα να μην κάνουμε καμία και να κρατήσουμε τους ίδιους και να μπορούμε να τους πληρώνουμε κανινικά παρά να πωληθεί κάποιος και να πάρουμε καμιά καραβιά...
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Πιστεύω ότι το πρόβλημα στην ομάδα μας είναι ότι οι ακραίοι μας και οι φορ μας δεν ταιριάζουν στο ίδιο σύστημα.
Έχουμε εξτρέμ ( Βιερίνια , Ελ Ζαρ , Κούτσια ) που είναι κομένοι και ραμένοι για το 4-2-3-1 και όχι για το 4-4-2.
Το αντίθετο συμβαίνει με τους φορ μας.Οι Μούσλι , Σάλπι , Κλάους , Φιλομένο θεωρώ ότι μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα στο 4-4-2 και όχι ο καθένας από μόνος του στην θέση του φουνταριστού.
Κατά την ταπεινή γνώμη μου πρώτα επιλέγεις τον κόουτς και μετά προχωράς σε προσαφαιρέσεις στο ρόστερ ανάλλογα με το σύστημα που θα παίζει η ομάδα.

ΥΓ. Πιστεύω ότι η παραμονή ή όχι του Βιερίνια θα παίξει μεγάλο ρόλο στο τη ΠΑΟΚ και σε πια μορφή θα δούμε του χρόνου.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

αν κ εχουμε μπροστα μας το κρισιμο ματς μ τον βολο...πιστευω ενας καλος ρολιστας,ελληνας σε καλη ηλικια,στυλ σναουτσνερ που μπορουμε να παρουμε τζαμπα ειναι ο κοντοες του πανιωνιου.....ειναι καλος παικτης,παιζει αριστερα κ δεξια κ παιζει ψυχωμενα...... :?
Johann4

Δημοσίευση από Johann4 »

ΕΛΕΟΣ ρε ποιος κοντοες 40 κιλα μπακ προσπαθει να ριξει τον πανιωνιο 3 χρονια και δεν μπορει.
αν ο κατσικας της γριας λεγοταν λιονταρας η γηπας τι θα γινοταν?
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

γιοχαν,η επιχειρηματολογια σου εξακολουθει να ειναι φοβερη παντως........
Johann4

Δημοσίευση από Johann4 »

ποια επιχειρηματολογια ρε φιλε [edit] ο κατσικας θελει 5 κοντοεδες και ειναι και 4 χρονια μικροτερος απο τον 25χρονο κοντοε
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Ο Κατσικάς όντως έχει όλα τα στοιχεία να γίνει παικταράς..
Ο Κοντοές είναι ότι καλύτερο σε αντι Σναουτσνερ στο πιο νέο αλλά έχει κλείσει στην ΑΕΚ εδώ και 3 μήνες περίπου.
Επίσης προβλέπω ότι μεγάλη καριέρα απ'τις Σέρρες θα κάνει ο Τριανταφύλλου, ίσως και ο Ανάκογλου και όχι το κωλοπαίδι ο Γεωργιάδης
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”