Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Trikaliotis

Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Καλά, από το 2001 μέχρι και το 2008 αγνοούσα τα πάντα. Αφού δε θυμόμουν καν ότι είχαμε κερδίσει και τη Μπαρτσελόνα μέσα στην έδρα της! :oops: Φαντάζομαι οι ΓκορντονοΠρακτορίνοι αν κάνουν το συγκεκριμένο κουϊζ μπορεί να πιάσουν και 82 στα 82!
Trikaliotis

nninik έγραψε:68/82 μαγκες..ποιο νουμερο φορουσε ο ρικυ περαλ..? :shock:
θυμαμαι,σαν χτες τον ευτυχη με( υφος αναλογο του "ο σκατ σκα΄ι'λς ειναι αρρωστος..εχει ενα μικροβιο..
το μικροβιο του ΠΑΟΚτση!!!!!!"),να ορκιζεται σε συνεντευξη τυπου-παρουσιαση της καινουριας,τοτε,ομαδας πως
ο ρικυ περαλ ειναι τουλαχιστον 2 κλασεις καλυτερος του πετζα..
τελικα απο την παρουσια του στον ΠΑΟΚ θα εχουμε να θυμομαστε μονο τη συμμετοχη του στο κουιζ..
Χαχαχαχα.. :lol: όντως nninik σαν χτες τις θυμάμαι τις δηλώσεις του Ευτύχιου για το μικρόβιο του Παοκτσή..! Είχε πλάκα πάντως γιατί όλη τη βδομάδα ακουγόταν όλα τα κλασσικά ονόματα της εποχής για τον προπονητή (Κιουμουρτζόγλου, Αλεξανδρής, Σάκοτα κτλ κτλ) και βγαίνει ο αθεόφοβος και εν μία νυκτί χρίζει προπονητή τον Σκάιλς και μένουμε όλοι παγωτό! Και το τρελλό είναι ότι του βγήκε κιόλας!

Πολύ διορατικός και πανέξυπνος για μένα πρόεδρος ο Αλεξόπουλος, άσχετα αν ήταν και κωλόφαρδος, πιστεύω πως τώρα εκτιμήσαμε την αξία του, που είδαμε τους μετέπειτα τυχάρπαστους που ρήμαξαν το τμήμα. Δυστυχώς τότε τον κράζαμε (μπορεί να είχε τις ιδιοτροπίες του, αλλά ήταν πάντα συνεπής και έφτιαχνε ομάδες πρωταθλητισμού) και μετά επίσης του φερθήκαμε με τον χειρότερο τρόπο στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

προσωπικά έχω παίξει πολύ παλιά το συγκεκριμένο κουίζ και ψιλοπάτωσα. δεν τα πάω καλά με τη μνήμη και είναι κάτι που το έχω πάρει απόφαση... :mrgreen: όσο για το συγκεκριμένο μπλόγκ το έχω εκθειάσει αρκετές φορές, τα παιδιά ξέρουνε πολύ μπάσκετ και γράφουνε πολύ ωραία (αν και αραιά).
Άβαταρ μέλους
nninik

Δημοσίευση από nninik »

Trikaliotis έγραψε:
nninik έγραψε:68/82 μαγκες..ποιο νουμερο φορουσε ο ρικυ περαλ..? :shock:
θυμαμαι,σαν χτες τον ευτυχη με( υφος αναλογο του "ο σκατ σκα΄ι'λς ειναι αρρωστος..εχει ενα μικροβιο..
το μικροβιο του ΠΑΟΚτση!!!!!!"),να ορκιζεται σε συνεντευξη τυπου-παρουσιαση της καινουριας,τοτε,ομαδας πως
ο ρικυ περαλ ειναι τουλαχιστον 2 κλασεις καλυτερος του πετζα..
τελικα απο την παρουσια του στον ΠΑΟΚ θα εχουμε να θυμομαστε μονο τη συμμετοχη του στο κουιζ..
Χαχαχαχα.. :lol: όντως nninik σαν χτες τις θυμάμαι τις δηλώσεις του Ευτύχιου για το μικρόβιο του Παοκτσή..! Είχε πλάκα πάντως γιατί όλη τη βδομάδα ακουγόταν όλα τα κλασσικά ονόματα της εποχής για τον προπονητή (Κιουμουρτζόγλου, Αλεξανδρής, Σάκοτα κτλ κτλ) και βγαίνει ο αθεόφοβος και εν μία νυκτί χρίζει προπονητή τον Σκάιλς και μένουμε όλοι παγωτό! Και το τρελλό είναι ότι του βγήκε κιόλας!

Πολύ διορατικός και πανέξυπνος για μένα πρόεδρος ο Αλεξόπουλος, άσχετα αν ήταν και κωλόφαρδος, πιστεύω πως τώρα εκτιμήσαμε την αξία του, που είδαμε τους μετέπειτα τυχάρπαστους που ρήμαξαν το τμήμα. Δυστυχώς τότε τον κράζαμε (μπορεί να είχε τις ιδιοτροπίες του, αλλά ήταν πάντα συνεπής και έφτιαχνε ομάδες πρωταθλητισμού) και μετά επίσης του φερθήκαμε με τον χειρότερο τρόπο στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
η αληθεια ειναι πως στον αλεξοπουλο,χρεωθηκε η φυγη του μπανε,κι αυτο δεν του το συγχωρεσε ποτε κανεις..
βεβαια σαν λαος,απο τη φυση μας τρωγομαστε με τα ρουχα μας,κ η αποχη απο το παλαι για τα δεδομενα της εποχης
ηταν πρωτοφανης..εχεις 1000% δικηο στο οτι εφτιαχνε ομαδες πρωταθλητισμου,ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ κωλοφαρδος,
αλλα μην ξεχνας πως τα αμεσως προηγουμενα χρονια ειχαμε ομαδαρες,κ πηγαιναμε για πολυ καιρο με αυτοματο
πιλοτο..βεβαια,αυτο δεν μπορει να γινεται εσαει,κ η καταρρευση στις αρχες του 2000,μαζι με το "κανονι"
που βαρεσαμε οικονομικα,μας ξεκοψε απο οτιδηποτε ειχε σχεση με εκεινα τα χρυσα χρονια του ΄90..
υγ θυμασαι τον ευτυχη σε τηλεοπτικη συνεντευξη στον (σαλιαρη) γρηγοριαδη στην ετ3 να αναλυει πενταδες και
συστηματα? :lol:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

νομίζω ήταν δίκη της δευτέρας και τον ρώτησαν αν ξέρει από μπάσκετ και αν έχει λόγο για το ποιοί παίκτες θα παίξουν. και απαντάει ο αλεξόπουλος αν θυμάμαι καλά οτι αυτά είναι του προπονητή ζητήματα και δεν απασχολούν τον πρόεδρο της ΚΑΕ αλλά ξέρω μπάσκετ και η πεντάδα θα είναι αυτοί και αυτοί (και λέει τους παίκτες έναν-έναν από το 1 στο 5) :o :shock: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

"Μπαμ" από Αβελίνο!

Η Αβελίνο έκανε το «μπαμ» απόψε στην Ιταλία, κερδίζοντας τη Σιένα μέσα στο ΠαλαΈστρα με 82-77! Κορυφαίοι της Αβελίνο ήταν οι Τόμας (23π.), Σζέβτσικ (17π.) και Γκριν (16π.), ενώ απ’ τη Μοντεπάσκι ξεχώρισε ο Λαβρίνοβιτς (24π.). Ο Νίκος Ζήσης είχε 11 πόντους (3/4δ., 1/2τρ., 2/2β.), 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 22 λεπτά.
http://basketnet.gr/main/2/europe/artic ... -abel.html
Trikaliotis

Δε μ' αρέσει να το παίζω ιστορία με θεωρίες του τύπου "ο Μαρκόπουλος είναι φίλος του περιπτερά της γειτονιάς μου και ξέρω πράγματα από μέσα" κτλ, αλλά χτες άκουσα κάτι και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Δυστυχώς όμως δε μπόρεσα να ρωτήσω περισσότερα και να μάθω επιπλέον λεπτομέρειες.

Βρέθηκα, λοιπόν, το βράδυ σε μια παρέα, όπου ένας εκ των οποίων ήταν μέλος της Σάρισα του Ρούλη και είπε χαρακτηριστικά: "Φέτος θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να βγούμε Ευρωλίγκα, γιατί θα έχουμε όφελος κοντά στο 1.000.000 ευρώ αν μπούμε στους ομίλους.." Μου φάνηκε μεγάλο το ποσό, αλλά δε ξέρω αν εννοούσε τα πριμ του Μπερτομέου ή το σύνολο των εσόδων συνολικά μαζί με εισιτήρια, τηλεοπτικά, χορηγούς κτλ..Μάλλον το 2ο θεωρώ εγώ, αλλά όπως και να έχει αυτό το "Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας" δε μου κάθισε καλά. Ότι και να γίνει πάντως να ενημερώσουμε τον συμπολίτη πως έχουμε κι εμείς χέρια.. ;)

Μια :redcard: και στον Μάρσαλ για τις άκυρες δηλώσεις του..Όχι πως είπε τίποτα λάθος, ο καθένας στη θέση του αυτό θα είχε σαν φιλοδοξία (να ανέβει επίπεδο), αλλά καλύτερα κράτα το για τον εαυτό σου ρε μεγάλε, δε χρειάζεται να μας το πετάς μες τα μούτρα μας..

Εάν είχες την επιλογή να μείνεις στην Ελλάδα, θα ήθελες να παραμείνεις και από τι εξαρτάται αυτό;

"Φυσικά, αν με ήθελαν οι δύο μεγάλες ομάδες θα επέστρεφα. Δε θα μπορούσα να αρνηθώ σε πρόταση του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού. Αυτές όμως είναι οι δύο εξαιρέσεις. Από εκεί και πέρα, αισθάνομαι ότι ανήκω στο υψηλό επίπεδο, την Ευρωλίγκα. Αυτός είναι ο στόχος μου για την επόμενη χρονιά, να επιστρέψω στην Ευρωλίγκα".
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

αν έρθουν (με αυτή την ομάδα που έχουνε που τρομάζει να κερδίσει το μαρούσι των 4.5 παικτών) και κερδίσουν μέσα στην αφιονισμένη πυλαία, με γειά τους και χαρά τους...

όσον αφορά τον rawle, ok, είναι κλασσικός αμερικανός, δεν καταλαβαίνει. ούτε συνειδητοποιεί οτι ΜΟΝΟ στην ελλάδα υπάρχουν προπονητές που θα τον βάλουνε μέσα στα συστήματα της ομάδας προσπαθώντας να καταλάβουν τι ακριβώς μπορεί να προσφέρει, ούτε μπορεί να κατανοήσει οτι ομάδες τύπου cibona ή villeurbanne δεν είναι δα και τόσο καλύτερες από τον σημερινό ΠΑΟΚ. και ας παίζουνε και στην ευρωλίγκα...

PS: η πιθανότητα να παίζει του χρόνου στον βάζελο ο rawle είναι παρόμοια με τη δικιά μου να πάρω του χρόνου βραβείο nobel για τη συνεισφορά μου στην πειραματική φυσική...
Trikaliotis

Τουλάχιστον ας το δεί σαν κινήτρο για να σκυλιάσει απέναντι τους στα ημιτελικά μπας και τον δεί ο Ζέλικο και τον πάρει του χρόνου :shock: . Αν και από την ομάδα που έχουμε μάλλον θα προτιμήσει τον Καλλέ, για να τον κάνει τον σέντερ του 2020, αφού τον Μπόγρη τον έφαγε η τραγουδιάρα!

Σχετικά με τον Ρούλη, τους έχω ικανούς για το καλύτερο και για το χειρότερο. Δε θα μου κάνει έκπληξη αν σπάσουμε το περυσινό ρεκόρ της 35άρας, ούτε κι αν μας σπάσουν το πλεονέκτημα της έδρας..Η κλασσική κωλο-ομάδα δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

XAXAXAXA. και άμα φύγει ο νικόλας, ποιός τον ακούει τον kostasff????? πάντως με ανταλλαγματάκι τους καιμακόγλου-tepic που δεν παίξανε καθόλου στο final4 τον δίνω... ;) :mrgreen: :opaokara:

PS: για τον ρούλη, πιστεύω οτι σε κλειστά ματς, πολύ πολύ δύσκολα να χάσουμε μέσα στην πυλαία. αυτό που με προβληματίζει μόνο είναι οτι μετά τη φυγή του λάζου δεν πρέπει να χουμε κερδίσει ματς πάνω από 8-10 πόντους...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

μηπως εχει κανεις κανενα λινγκ για να κατεβασω τον χθεσινο τελικο
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

To φάιναλ φορ στη Θεσσαλονίκη

Αποκλειστικό της Κουρούνας που κάνει ρεπορτάζ όταν τελειώνουν οι άλλοι. Αυτό που δεν είπε ο Τζόρντι Μπερτομέου στην Κυριακάτικη συνέντευξη τύπου όταν ανακοίνωσε ότι το επόμενο φάιναλ φορ θα γίνει στην Πόλη είναι ότι αλλάζει το σύστημα των προκριματικών. Και ότι φέτος για να συμπληρωθούν οι όμιλοι θα γίνουν δύο πρόωρα φάιναλ φορ οι νικητές των οποίων θα πάρουν και τα δύο εισιτήρια για τους ομίλους της πρώτης φάσης.
Παρότι, αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουν τίποτε ούτε ο ΕΣΑΚΕ, ούτε οι ομάδες να σας ενημερώσω ότι τα δύο φάιναλ φορ θα γίνουν το ένα σε Ισπανική πόλη (κατά πάσα πιθανότητα η Σαραγόσα) και το άλλο στη Θεσσαλονίκη! Αποτελεί ουσιαστικά χρυσή ευκαιρία για όποια ομάδα της Θεσσαλονίκης πάρει τελικά την 3η θέση χωρίς να αποκλείεται (αυτό δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα) η πιθανότητα να δοθεί και wild card για τα προκριματικά της Ευρωλίγκα και στον 4ο των πλέι οφ!
Τι ακριβώς παίχθηκε στο παρασκήνιο και πως φτάσαμε εδώ μπορεί να το αποκαλύψω σε μια εβδομάδα (δεν προλάβαινα στο αυριανό τεύχος αφού έμαθα καθυστερημένα την πληροφορία), μπορεί και να μην το αποκαλύψω. Θα αποφασίσω μέχρι τότε. Επαναλαμβάνω ότι ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ τις αποφάσεις του Μπερτομέου δεν τις γνωρίζουν ούτε ο ΕΣΑΚΕ, ούτε οι ομάδες... Θα τα πληροφορηθούν και επίσημα μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Φυσικά ακόμη δεν είναι γνωστό ή προαποφασισμένο σε ποιό από τα γήπεδα της Θεσσαλονίκης θα ΄γίνει το προκριματικό φάιναλ φορ. Ισως να παίξει ρόλο και το ποιός θα είναι τελικά ο τρίτος...
http://allstarkourouna.blogspot.com/
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Να ετοιμάσω τον ξενώνα ή θα κλείσουμε ξενοδοχείο δίπλα στο παλατάκι???
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

xaxaxaxa. +10000 :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Πάντως αν πάμε στο ξενοδοχείο υπάρχει τρόπος να τους κερδίσουμε όλους εύκολα, κάτι θυμάμαι με ένα σκηνικό με κάτι Ρώσους και ένα παιχνίδι στον Πειραιά :roll: :roll: :roll:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2011-2012”