7. Nabil El Zhar
Re: 7. Nabil El Zhar
μπραβο ΠΑΛΙΚΑΡΕ μπραβο.
..... τζαμπα θα τον κρατησουμε αν θελουμε. στα λεφτα του δεν βρισκεις τετοιον παικτη με την καμια.
Θυνιζει περίπτωση βιερινια την πρωτη χρονια.
..... τζαμπα θα τον κρατησουμε αν θελουμε. στα λεφτα του δεν βρισκεις τετοιον παικτη με την καμια.
Θυνιζει περίπτωση βιερινια την πρωτη χρονια.
ΑΜΠΑλος ειναι ρε και χασογκολης και back to liverpool ρε λιμο..
ΠΟΥΛΕΝΑΡΑ ΜΟΥ

ΠΟΥΛΕΝΑΡΑ ΜΟΥ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slidar την Κυρ 08 Μάιος 2011, 22:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντε ρε με τον παλιοχαρακτηρα που δεν δεχοταν να φυγει τον γεναρη και μας εκατσε μπαστακας να τον πληρωνουμε τσαμπα.Τρεχατε ποδαρακια μου τωρα.
- PAOKfanAthens
Καιρος ηταν!Μετα τις καλες εμφανισεις λογικο να ακολουθησουν και τα γκολ!
Πιστευω θα εχει αναλογη συνεχεια!
Πιστευω θα εχει αναλογη συνεχεια!
- xrictoforoc
Μπράβο Ναμπίλ,με διακαιώνεις αφάνταστα.Πολύ καλή εμφάνιση.Ας ελπίσουμε να σε εμπιστευθεί ο Χάβος και εσύ να αποδείξεις την αξία σου.
- Athanasiadhs
Πολύ αφοσιωμένο και συγκεντρωμένο πάντως τον είδα στην ομάδα μας, για κάποιον που την ψάχνει καλά να φύγει...elvetos4 έγραψε:ΕΛ… Αλαμέιν!!
Με περγαμηνές ήρθε στην Θεσσαλονίκη, τόσες που δικαιολόγησαν το ασύλληπτο θρίλερ που συνόδευσε την μεταγραφή του την δωδεκάτη (κυριολεκτικά) ώρα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.
Ελα όμως που ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ βρήκε άπειρα άλλα ενδιαφέροντα στα μέρη μας εκτός της μπάλας…
Οντως, πήρε λίγες ευκαιρίες, δεν δικαιολόγησε όμως ούτε καν απαίτηση για περισσότερες. Και μπορεί να «ξύπνησε» εσχάτως, βελτιώνοντας κάπως την συνολική του εικόνα, αλλά την μοίρα του δεν την αλλάζει.
Χωρίς τον βραχνά του συμβολαίου, αφού μένει ελεύθερος από την Λίβερπουλ, ετοιμάζεται για άλλες πολιτείες.
Στον ΠΑΟΚ δεν μένει (αμοιβαία απόφαση), γι’ αυτό και την ψάχνει – και την ψάχνει καλά – μπας και μετά την συμπρωτεύουσα γνωρίσει και την πρωτεύουσα….
http://transfernews.gr/news/greece/el-zahr-telos.html
Άντε ουστ από δω καθένας γράφει ότι παπαριά του κατέβει...
βρε ασχετοι κ ανενημερωτοι δημοσιογραφοι???(δν νομιζω) αν ψαχνατε εστω λιγο θα ξερατε οτι ο ελ ζαρ εχει ακομα ενα χρονο με τη λιβερπουλ....παπαρες.........εχει δικιο ο φιλος που σας κραζει.....
Τώρα εγώ γιατί έχω κατουρηθεί από τη χαρά μου γιατί και στις τρεις περιπτώσεις (Ελ Ζαρ, Μούσλι και Ντόζιερ) παίρνω βραβείο σας τα λεγα δεν το καταλαβαίνω.......έχω αρχίσει και το χάνω μου φαίνεται.....