11. Zlatan Muslimović
Re: 11. Zlatan Muslimović
Καλώς τον έβαλε στην θέση του Κλάους, αμυντικά για να μαρκάρει τις κεφαλιές στις στημένες φάσεις και επιθετικά για τις αντεπιθέσεις, άσχετο αν μας απογοήτευσε πάλι στα τελειώματα. Ευτυχώς που δεν το φάγαμε στο τέλος γιατί θα τον σταυρώναμε (συμπεριλαμβανομένου και εμού που ακόμα τον γουστάρω
).

Λαθος επιλογη να μπει..
Δεν θα τον βρισω γιατι ξερω πως ειναι "τελειωμενος" απο τον Ιανουαριο..
Συνεχιζει να ειναι αδιαφορος ,απαθης, χωρις νευρο και ορεξη...
Εγω αν ημουν προπονητης θα τον εστελνα απο τωρα..
Τι μπορει να προσφερει τωρα και δεν το εκανε 3 χρονια.?
Μα ο Μπακαγιοκο, μα ο Αναστασακος, μα ο Κλαους, ΟΛΟΙ τον εχουν περασει στα γκολ στο συνολο...
Ποιος απο τους παραπανω θα εχανε το τετ α τετ με τον τερματοφυλακα?
Παραπηγε το πραγμα με αυτον...
Αν ημασταν στο 0-0 , 0-1 εδω μεσα θα γινοταν της ποπης και θα ειχε στοιχισει πολυ ακριβα στην ομαδα...
Στο καλο και θα σε ...θυμομαστε...
Δεν θα τον βρισω γιατι ξερω πως ειναι "τελειωμενος" απο τον Ιανουαριο..
Συνεχιζει να ειναι αδιαφορος ,απαθης, χωρις νευρο και ορεξη...
Εγω αν ημουν προπονητης θα τον εστελνα απο τωρα..
Τι μπορει να προσφερει τωρα και δεν το εκανε 3 χρονια.?
Μα ο Μπακαγιοκο, μα ο Αναστασακος, μα ο Κλαους, ΟΛΟΙ τον εχουν περασει στα γκολ στο συνολο...
Παραπηγε το πραγμα με αυτον...
Αν ημασταν στο 0-0 , 0-1 εδω μεσα θα γινοταν της ποπης και θα ειχε στοιχισει πολυ ακριβα στην ομαδα...
Στο καλο και θα σε ...θυμομαστε...
- xrictoforoc
Εγώ θα τον βρίσω όμως.ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ,ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ [edit] ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ;
ΠΑΣ ΚΑΛΑ;ΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΡΕ [edit],ΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΠΑΛΙ ΡΕ;
ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ;ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ,ΜΠΡΑΒΟ Ο ΜΟΥΣΛΙ ΚΙΝΗΣΗ,ΕΣΥ ΜΑΣ ΓΑΜΑΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ 3αρα-4αρα ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΟΜΑΔΑ.
ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ,ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ.
[edit]ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΡΟΜΕΝΗ Η ΚΟΛΟΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΛΑΣΑΡΕΙΣ ΣΑΝ 5χρονο.
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ,ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΡΕΜΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ Η ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ....
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ [edit] ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ;
ΠΑΣ ΚΑΛΑ;ΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΡΕ [edit],ΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΠΑΛΙ ΡΕ;
ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ;ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ,ΜΠΡΑΒΟ Ο ΜΟΥΣΛΙ ΚΙΝΗΣΗ,ΕΣΥ ΜΑΣ ΓΑΜΑΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ 3αρα-4αρα ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΟΜΑΔΑ.
ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ,ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ.
[edit]ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΡΟΜΕΝΗ Η ΚΟΛΟΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΛΑΣΑΡΕΙΣ ΣΑΝ 5χρονο.
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ,ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΡΕΜΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ Η ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ....
τι να πω ρε ζλαταν εισαι ενα αρρωστημενο πραγμα...
о σαλπιγγιδης...moican4 έγραψε: Μα ο Μπακαγιοκο, μα ο Αναστασακος, μα ο Κλαους, ΟΛΟΙ τον εχουν περασει στα γκολ στο συνολο...
..
Δεν το πιστεύω ότι αυτός [edit] κόστισε 4 μύρρια...
ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΡΕ [edit]..ΕΝΑ!!!
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΣ
ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΡΕ [edit]..ΕΝΑ!!!
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΣ
και επιδη ακουσα κατι αστειοτιτες οτι φτεει ο χαβος που τον εβαλε.
Ποιος χαβος φτεει βρε κολημενα π#!$!#$!α,α#%!%!#%!!ι τυποι? φτεει που δεν μπορουν τα ταγαρια οι βασικοι επιθετικοί των 600+ χιλιαδων να βαλουν γκολ εδω και μηνες και να χανουν αυτα που θα εβαζε ακομη και ενας φιλαθλος υπο την επιδια αλκοολ?
θα τρεθαλουμε γαμω που ο αλλος δεν μπορει να κανει κοντρολ και φτεει ο χαβος?
Μουσλι εχω μαλωσει με κοσμο για σενα και το μονο που καταφερες ειναι να τους δικαιοσεις.
εισαι απιστευτος και αν γινοταν καμια στραβει και χαναμε το ματς καλητερα να αυτοκτονουσες.
Ποιος χαβος φτεει βρε κολημενα π#!$!#$!α,α#%!%!#%!!ι τυποι? φτεει που δεν μπορουν τα ταγαρια οι βασικοι επιθετικοί των 600+ χιλιαδων να βαλουν γκολ εδω και μηνες και να χανουν αυτα που θα εβαζε ακομη και ενας φιλαθλος υπο την επιδια αλκοολ?
θα τρεθαλουμε γαμω που ο αλλος δεν μπορει να κανει κοντρολ και φτεει ο χαβος?
Μουσλι εχω μαλωσει με κοσμο για σενα και το μονο που καταφερες ειναι να τους δικαιοσεις.
εισαι απιστευτος και αν γινοταν καμια στραβει και χαναμε το ματς καλητερα να αυτοκτονουσες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Falegkos την Κυρ 08 Μάιος 2011, 21:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φαλεγκο, σβησε καλυτερα τους χαρακτηρισμους..
EDIT...Thanks..
EDIT...Thanks..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Κυρ 08 Μάιος 2011, 21:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ στη θέση του Χάβου δεν θα τον ξαναέβαζα , αλλά θα δοκίμαζα κανα παιδί από την β' ομάδα που θα θέλει να διακριθεί κιόλας.
Τον Musli δεν τον κράζω επειδή τέτοια χαρά που μου έχει δώσει, δεν μου την έχει δώσει κανένας. Αλλά δυστυχώς ΔΕΝ μπορεί άλλο για εμάς...
Τον Musli δεν τον κράζω επειδή τέτοια χαρά που μου έχει δώσει, δεν μου την έχει δώσει κανένας. Αλλά δυστυχώς ΔΕΝ μπορεί άλλο για εμάς...
περνας τον τερματα ολα ωραια.. μετα αυτο που κανεις δεν γινετε πως το λενε ... δεν ΥΠΑΡΧΕΙ.. ΗΜΑΡΤΟΝ
και ο αλλος ο ιωαννιδης απεκρουσε με τον κολο......δεν γινονται αυτα .....
Παιδιά σε αυτή την μίνι διοργάνωση ΚΑΝΕΝΑΣ δεν περισσεύει...ΚΑΝΕΝΑΣ.
Ο Μούσλι έχασε τα 2 άχαστα..Ok, μαζί σας. Αλλά και αυτόν τον χρειαζόαμστε.
Ήθελα να βάλει τα γκολ κυρίως για ψυχολογία...τα έχασε, προχωράμε. ΤΕΛΟΣ. Στην λήξη θα τον κρίνουμε όχι τώρα.
Ο Μούσλι έχασε τα 2 άχαστα..Ok, μαζί σας. Αλλά και αυτόν τον χρειαζόαμστε.

Ήθελα να βάλει τα γκολ κυρίως για ψυχολογία...τα έχασε, προχωράμε. ΤΕΛΟΣ. Στην λήξη θα τον κρίνουμε όχι τώρα.
- PAPA TSIBIKOS
Αδερφέ πλέυ ωφ παίζουμε και το τρόπαιο είναι μεγάλο....προετοιμασία για την νέα χρονία δεν κάνουμε τώρα.Shady20 έγραψε:Εγώ στη θέση του Χάβου δεν θα τον ξαναέβαζα , αλλά θα δοκίμαζα κανα παιδί από την β' ομάδα που θα θέλει να διακριθεί κιόλας.
O thief έχει απόλλυτο δίκιο ++++++
Οτι ειπε ο αδερφος.thief έγραψε:Παιδιά σε αυτή την μίνι διοργάνωση ΚΑΝΕΝΑΣ δεν περισσεύει...ΚΑΝΕΝΑΣ.
Ο Μούσλι έχασε τα 2 άχαστα..Ok, μαζί σας. Αλλά και αυτόν τον χρειαζόαμστε.![]()
Ολοι θα χρειαστουν για το εισητηριο
Να είστε μεγαλόψυχοι.
Δεν του αξίζει ο χλευασμός.
Θα βρει το δρόμο του μακρυά από τον ΠΑΟΚ, οπως φαίνεται, αλλά εμείς πρέπει να μην είμαστε μικρόψυχοι και να τον απαξιώσουμε...
Δουλειά σας δεν είναι να τον κρίνετε.
Δεν του αξίζει ο χλευασμός.
Θα βρει το δρόμο του μακρυά από τον ΠΑΟΚ, οπως φαίνεται, αλλά εμείς πρέπει να μην είμαστε μικρόψυχοι και να τον απαξιώσουμε...
Δουλειά σας δεν είναι να τον κρίνετε.