ΠΑΟΚ WEB TV
Re: ΠΑΟΚ WEB TV
το ειδα......κ με το που αρχισε να παιζει το βιντεο....ενιωσα μια ανατριχιλα.....μακαρι να οργανωθει σωστα κ να εχουμε ενα καναλι,μονο με ΠΑΟΚ ανταξιο της ιστοριας κ του μεγαλειου της ομαδας,με οικονομικα οφελη για την παε.....αντε,καλη αρχη.... 

- xrictoforoc
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Digicast.
Ευχαριστούμε για όλα.Ο ΠΑΟΚ μόλις έκανε ένα βήμα παραπάνω.Ας στηρίξουμε όλοι λοιπόν αυτή την προσπάθεια,επιτέλους έχουμε και εμείς που δεν μπορούμε να έχουμε διαρκείας,την ευκαιρία να στηρίξουμε την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ και με πράξεις.Κανένας να μην λείπει απο αυτή την προσπάθεια.Και είμαι σίγουρος,πως πολλές ομάδες θα ζηλέψουν αυτό το νέο ατού που θα έχουμε σε λίγο καιρό.
Τα συγχαρητήρια μου.Ας ελπίσουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Digicast.
Ευχαριστούμε για όλα.Ο ΠΑΟΚ μόλις έκανε ένα βήμα παραπάνω.Ας στηρίξουμε όλοι λοιπόν αυτή την προσπάθεια,επιτέλους έχουμε και εμείς που δεν μπορούμε να έχουμε διαρκείας,την ευκαιρία να στηρίξουμε την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ και με πράξεις.Κανένας να μην λείπει απο αυτή την προσπάθεια.Και είμαι σίγουρος,πως πολλές ομάδες θα ζηλέψουν αυτό το νέο ατού που θα έχουμε σε λίγο καιρό.
Τα συγχαρητήρια μου.Ας ελπίσουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
μετα την αποκαλυψη που εκανα για το σαιτ παρτε και την σελιδα στο facebook. https://www.facebook.com/pages/PaokWebt ... 4501311859
προβλεπω μεγαλη απηχηση μεσω του facebook.......σωστη κινηση για να γινει γνωστη η προσπαθεια.
Ονειρο πολλων ετων το συγκεκριμενο.Ωρες ολοκληρες εχω φαει στο να σκεφτομαι γι αυτο το καναλι, οπως και για το αθλητικο κεντρο.
Καλως ορισες PAOKWebTV στη ζωη μας.
Μου αρεσει το σκεπτικο των διαφορετικων πακετων.
Καλο θα ηταν για 2-3 μερες να ειναι ελευθερο σε ολους για να το δοκιμασουμε και μετα να μπουν οι συνδρομες.
Η πρωτη προπονηση της χρονια σιγουρα θα τραβηξει πολλα βλεματα.
Μου αρεσει επισης το γεγονος να μπορεις ακομα κ αν δεν εχεις συδρομη για κανενα πακετο να αγοραζεις να βλεπεις εναν αγωνα live πληρωνοντας μεσω paysafe 3-4 ευρω.Το καλυτερο θα ηταν να γινει μια συμφωνια ειδικη με τη Νοβα ωστε να βλεπουμε και τα εκτος εδρας.Γιατι οκ τα 15 εντος ευκολο να τα δειχνει.Αλλα τα υπολοιπα?Βαλε 6 ευρω τα εκτος, 2 η νοβα 2 η εταιρια και 2 η ΠΑΕ για παραδειγμα.
Δημοσιογραφικα τωρα.Επειδη δεν προκειται να βρεθει καποιος απο τους γνωστους στο ευρη κοινο τετοιος ωστε να ειναι κοινα αποδεκτος απο το ολο Παοκτσιδικο συνολο, πιστευω οτι πρεπει να μπουν ατομα νεα με ορεξη για δουλεια, να ξερουν να μιλανε, να γνωριζουν πραγματικα απο ΠΑΟΚ. Ισως να χρειαστει και καποιος πιο εμπειρος να αναλαβει την οργανωση. Ειναι πραγματικα δυσκολη επιλογη.
Ευχομαι να παει καλα και να γλυτωσουμε επιτελους απο τα συνδρομιτικα καναλια(νοβα και ερτ) που πληρωνουμε ενα σορο χρηματα το μηνα για να βλεπουμε την Ομαδαρας μας και εκπομπες που μας ανεβαζουν το αιμα στο κεφαλι.
ΘΕΛΩ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΠΑΟΚ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΑΡΙΖΕΙ. Κ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΠΟΙΗΜΑ.
Καλως ορισες PAOKWebTV στη ζωη μας.
Μου αρεσει το σκεπτικο των διαφορετικων πακετων.
Καλο θα ηταν για 2-3 μερες να ειναι ελευθερο σε ολους για να το δοκιμασουμε και μετα να μπουν οι συνδρομες.
Η πρωτη προπονηση της χρονια σιγουρα θα τραβηξει πολλα βλεματα.
Μου αρεσει επισης το γεγονος να μπορεις ακομα κ αν δεν εχεις συδρομη για κανενα πακετο να αγοραζεις να βλεπεις εναν αγωνα live πληρωνοντας μεσω paysafe 3-4 ευρω.Το καλυτερο θα ηταν να γινει μια συμφωνια ειδικη με τη Νοβα ωστε να βλεπουμε και τα εκτος εδρας.Γιατι οκ τα 15 εντος ευκολο να τα δειχνει.Αλλα τα υπολοιπα?Βαλε 6 ευρω τα εκτος, 2 η νοβα 2 η εταιρια και 2 η ΠΑΕ για παραδειγμα.
Δημοσιογραφικα τωρα.Επειδη δεν προκειται να βρεθει καποιος απο τους γνωστους στο ευρη κοινο τετοιος ωστε να ειναι κοινα αποδεκτος απο το ολο Παοκτσιδικο συνολο, πιστευω οτι πρεπει να μπουν ατομα νεα με ορεξη για δουλεια, να ξερουν να μιλανε, να γνωριζουν πραγματικα απο ΠΑΟΚ. Ισως να χρειαστει και καποιος πιο εμπειρος να αναλαβει την οργανωση. Ειναι πραγματικα δυσκολη επιλογη.
Ευχομαι να παει καλα και να γλυτωσουμε επιτελους απο τα συνδρομιτικα καναλια(νοβα και ερτ) που πληρωνουμε ενα σορο χρηματα το μηνα για να βλεπουμε την Ομαδαρας μας και εκπομπες που μας ανεβαζουν το αιμα στο κεφαλι.
ΘΕΛΩ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΠΑΟΚ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΑΡΙΖΕΙ. Κ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΠΟΙΗΜΑ.
Δεν γνωρίζω αν είναι κοινά αποδεκτός αλλά προσωπικά μου αρέσει ο Κωστής Μπότσαρης.Περιγράφει και αγώνες μπάσκετ.
Να πω συγχαρητήρια και από εμένα για το όλο εγχείρημα.Δεν ξέρω αν θα φτάσει στα επίπεδα barcatv(μέχρι και καρτούν με τους παίχτες έχει) αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι καταπληκτικό το αποτέλεσμα.
Να πω συγχαρητήρια και από εμένα για το όλο εγχείρημα.Δεν ξέρω αν θα φτάσει στα επίπεδα barcatv(μέχρι και καρτούν με τους παίχτες έχει) αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι καταπληκτικό το αποτέλεσμα.
μιας και ειπε ο noh4 για διαφοερτικα πακετα, προσωπικα θα μου αρεζε πολυ να υπαρχει πακετο για καθε τμημα ξεχωριστα δλδ. ποδοσφαιρο-μπασκετ-βολλευ-χαντμπολ-πολο και γυναικεια και ατομικα αθληματα.
και τα εσοδα θα πηγαινουν στο αντιστοιχο τμημα.
δλδ ας πουμε οτι θελω το πακετο των αγωνων του βολλευ θα πληρωσω ενα ποσο ξερω εγω 50 ευρω και τα χρηματα θα πανε στο τμημα βολλευ.....οσα πανε δηλαδη γιατι ακομα δεν ξερουμε την συμφωνια με την εταιρια.
περα των αγωνιστικων πακετων να υπαρχει και η απλη μηνιατικη συνδρομη του καθημερινου προγραμματος.
εκπομπες κλπ.
μιας και βλεπουν απο αυτη την εταιρια εδω....ας πω και τιποτα που θελω, βαλτε και καμια οπαδικη εκπομπη οχι μονο σουξουμουξου μανταλακια.
και τα εσοδα θα πηγαινουν στο αντιστοιχο τμημα.
δλδ ας πουμε οτι θελω το πακετο των αγωνων του βολλευ θα πληρωσω ενα ποσο ξερω εγω 50 ευρω και τα χρηματα θα πανε στο τμημα βολλευ.....οσα πανε δηλαδη γιατι ακομα δεν ξερουμε την συμφωνια με την εταιρια.
περα των αγωνιστικων πακετων να υπαρχει και η απλη μηνιατικη συνδρομη του καθημερινου προγραμματος.
εκπομπες κλπ.
μιας και βλεπουν απο αυτη την εταιρια εδω....ας πω και τιποτα που θελω, βαλτε και καμια οπαδικη εκπομπη οχι μονο σουξουμουξου μανταλακια.
-
[dailymotion]ximwvt_o-yyyyyyy-yyyyy-yyyyyyyyyy-yyyyyyyyyyyy_sport#from=embed[/dailymotion]
Έτσι θα κάνει ο Μπαλάφας, στο δικό μας TV..

+1000 τις εκπομπες και τις παραγωγες που λενε να τις κανουν συνδεσμιτεςBoksic4 έγραψε:εξω οι αρδ απο το web tv
ελεος ρε φιλε τι συνδεσμιτες και παπαριες σαν τα σκουληκια θα γινουμε?
να βαλουνε ανθρωπους που εχουν γνωσεις και εχουν σπουδασει πανω στο αντικειμενο σοβαρευτειτε λιγο μερικοι ακου εκει συνδεσμιτες
να βαλουνε ανθρωπους που εχουν γνωσεις και εχουν σπουδασει πανω στο αντικειμενο σοβαρευτειτε λιγο μερικοι ακου εκει συνδεσμιτες
- PaOkArAsIrAkLiO
Λιγοτερη παραπληροφορηση θα κανουν δηλαδη οι συνδεσμιτες απο τους δημοσιογραφους; Θα ειναι λαθος να κανουν αυτοι τις εκπομπες.Αυτες πρεπει να τις αναλαβουν σοβαροι επαγγελματιες, γνωστες της πραγματικοτητας που δεν θα βαζουν τα συμφεροντα τους ή των εργοδοτων τους πανω απο το οφελος του ΠΑΟΚ.
yiannisPAOKitalia έγραψε:[dailymotion]ximwvt_o-yyyyyyy-yyyyy-yyyyyyyyyy-yyyyyyyyyyyy_sport#from=embed[/dailymotion]

μαζί σου φίλε. ειρωνικά το έγραψα. εκτός αν θέλουμε τις εκπομπές να μην τις κανουν ΠΑΟΚτσήδες δημοσιογράφοι και είτε να βάλουμε τον χρύσανθο ή να βάλουμε την λαμπίρη.θέλοντας και μη δημοσιογράφοι θα πρέπει να στελεχώσουν την PAOKwebtv.Johann4 έγραψε:ελεος ρε φιλε τι συνδεσμιτες και παπαριες σαν τα σκουληκια θα γινουμε?