Χάντμπολ 2010-2011

tigon4

Re: Χάντμπολ 2010-2011

Δημοσίευση από tigon4 »

ακουστε κατι μαγκες το παοκι απο την δραμα ο north army εχει δικαιο....πονεσαμε και μαλιστα πολυ.

πριν εγραψα οτι δεν ξαναπαταω αλλα εκατσα λιγο ηρεμησα, ναι ποναω φρικτα αλλα σε αυτη την μικρη ζωη που εχουμε το να αφηνουμε πραγματα ειναι ασχημο...μην εγκταλαηψουμε μαγκες τον ΠΑΟΚ .
του χρονου θα παρω διαρκειας στο χαντμπολ ...το να αφησουμε την ομαδα και να πουμε α τους μαλακες μας πουλησαν ή δεν ξαναπαω γιατι πικραθηκα θα κανει κακο μονο σε εμας και στον συλλογο.

η φετινη σεζον ειναι λιγο περιεργη ...αρκετες χαρες...αρκετες λυπες.

τελειωνουν τα πλευ οφ σε μπασκετ-μπαλα και κανουμε αυτοκριτικη και νεα σχεδια για καλυτερο αυριο

ηδη η παε αρχισε να κανει κινησεις που μου αρεσουν

μαγκες 30 ευρω το διαρκειας στο χαντμπολ ...παμε να παρουμε οσα γινεται περισσοτερα.
νομιζω 500 μπορουμε

ΔΥΝΑΤΑ ΡΕ ΠΑΟΚΙΑ
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

[youtube]iZ0F4ZN1X3c[/youtube]

Ψηλά το κεφάλι ρε. Οι κλάψες και τα αναφιλητά δεν μας ταιριάζουν.
Αύριο ξεκινάει η μάχη των πλέυ οφ.

ΠΑΟΚ γαμώ την τρέλλα μου
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

οσοι βριζουν τους παικτες ειτε δεν εχουν αισθηση την δυσκολη πορεια του τμηματος ολη τη χρονια ειτε θεωρουν οτι στον αγωνα υπαρχει μονο η νικη....ολοι πικραθηκαμε,αγανακτησαμε με τον τροπο που χαθηκε το πρωταθλημα αλλα το να τους βριζουμε διχνει αχαριστια...δεν γινεται να εχεις απαιτησεις απο μια ομαδα η οποια σε ολο το πρωταθλημα παλευε μονη της(χωρις κοσμο και διοικηση)και μαλιστα ειχε πολλους τραυματισμους και ασχημη διαιτησια σε πολλα παιχνιδια.
οσο περιεργο και αν φαινεται εγω θεωρω πως μονο συγχαρητηρια αξιζουν στο τμημα με βαση την δυσκολη χρονια που περασε γιατι αντεξε και στο τελος το εχασε το πρωταθλημα με δικα της λαθη...
ας στηριξουμε το τμημα και οικονομικα γιατι αν θυμαστε φετος δεν το βοηθησαμε καθολου ...ισα ισα του στερησαμε και καποιες μεταγραφες.
τελος ενα μεγαλο μπραβο στον απιστευτο λαο που ηταν καταπληκτικος και δεν εκανε το παραμικρο.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!ολα γινονται αρκει να το θελουμε.ελπιζω και αυριο στο ποδοσφαιρο ο λαος να κανει το καθηκον του.ομως επιτελους πρεπει να μας γινει μαθημα και σαν λαος πρωτα να μην θεωρουμε τιποτα δεδομενο πριν τελειωσει ο αγωνας...δεν γινεται να πανυγιριζουμε στην προκειμενη περιπτωση ενω ακομα θελει 20 δευτερα που μπορει να συμβουν τα παντα.το ιδιο ειχαμε παθει παλι με αυτην την ομαδα στο κυπελο που θεωρουσαμε ολοι μας πως μετα το 0-0 στο οακα πηγαμε τελικο χωρις να σκεφτουμε πως υπαρχει αλλος ενας αγωνας.
ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Σωστός...+++++
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

niko70 έγραψε:Σωστός...+++++
κοριτσι ειμαι.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Σωστή τότε....
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

:!: :)
niko70 έγραψε:Σωστή τότε....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

tigon4 έγραψε:ακουστε κατι μαγκες το παοκι απο την δραμα ο north army εχει δικαιο....πονεσαμε και μαλιστα πολυ.

πριν εγραψα οτι δεν ξαναπαταω αλλα εκατσα λιγο ηρεμησα, ναι ποναω φρικτα αλλα σε αυτη την μικρη ζωη που εχουμε το να αφηνουμε πραγματα ειναι ασχημο...μην εγκταλαηψουμε μαγκες τον ΠΑΟΚ .
του χρονου θα παρω διαρκειας στο χαντμπολ ...το να αφησουμε την ομαδα και να πουμε α τους μαλακες μας πουλησαν ή δεν ξαναπαω γιατι πικραθηκα θα κανει κακο μονο σε εμας και στον συλλογο.

η φετινη σεζον ειναι λιγο περιεργη ...αρκετες χαρες...αρκετες λυπες.

τελειωνουν τα πλευ οφ σε μπασκετ-μπαλα και κανουμε αυτοκριτικη και νεα σχεδια για καλυτερο αυριο

ηδη η παε αρχισε να κανει κινησεις που μου αρεσουν

μαγκες 30 ευρω το διαρκειας στο χαντμπολ ...παμε να παρουμε οσα γινεται περισσοτερα.
νομιζω 500 μπορουμε

ΔΥΝΑΤΑ ΡΕ ΠΑΟΚΙΑ
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΑΟΚ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΥΠΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.....
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αθλημα υπαρχει,και παιζει η ομαδα που εχει φανελλα με αυτον το Δικεφαλο στο στηθος της φανελλας ειμαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να φωναζω ΠΑΟΚ μεχρι να φτυσω το λαρυγγι μου!

ο ΠΑΟΚ ειναι ΙΔΕΑ!

δεν ειναι αθλημα, δεν ειναι χομπυ δεν ειναι τιποτα αλλο. ειναι μια ΙΔΕΑ και θα φωναζω γιαυτην και θα την στηριζω σε οποιοδηποτε αθλημα μου δινει την αφορμη να δω αυτο τον Δικεφαλο!
και ας με χαρακτηριζουν ο,τι θελουν συνοπαδοι μου, και ας γινομαι ''γραφικος'' βλεποντας ακομα και το ταβλι επι παγου του ΠΑΟΚ,ή ακομα και ας μη γ@μησω ποτε!
αν αυτο δεν το πιστευα, θα ημουν απλα μια ομαδα.Ο ΠΑΟΚ ομως ειναι κατι παραπανω απο μια ομαδα...
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

σωστοσ!!!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Eφτασα στο σημείο να τρελαθώ που δε θα πάω σε παιχνίδι χάντμπολ..
Εν τέλει δεν τα κατάφερα....
Γράφοντας χθες το κείμενο για το σάιτ, ήμουν τόσο σίγουρος για τη νίκη που επιχείρησα να ρίξω το βάρος στην προσοχή που έπρεπε να επιδείξουμε στις κερκίδες, θεωρώντας ότι αγωνιστικά η ομάδα, εύκολα ή δύσκολα, θα πετύχει το στόχο της.. Γράφοντας τώρα αυτές τις γραμμές, κατάλαβα ότι παρόμοιο συναίσθημα πριν και μετά το ματς είχα και στο αντίστοιχο ποδοσφαιρικό παιχνίδι μας κόντα στην Αεκ για το κύπελλο. Αισιοδοξία για την πρόκριση και στο τέλος, ανείπωτη θλίψη!

Δεν ξέρω αν το έχει ο αντίπαλος ή η μοίρα μας είναι τέτοια που να προδιαγράφει συνεχώς εναλλαγές χαράς και θλίψης με ρυθμούς.. Σουμάχερ, η ουσία πάντως είναι ότι δεύτερο δυνατό χαστούκι από τον ίδιο αντίπαλο, εγώ προσωπικά, δεν άντεξα.. Στο γήπεδο τελικώς δε βρέθηκα, αλλά ένοιωθω σα να βρίσκομαι εκεί. Εικόνα ή ακρόαση από το ματς μηδέν. Ομως ήξερα ότι αυτά τα παιδιά είχαν τους τρόπους να λύσουν ακόμη και τα δυσκολότερα προβλήματα.. Κι όμως, ένα πρόβλημα δεν είχε λύση.. Το άγχος, η πίεση και η ανάγκη για το πρωτάθλημα μεταφέρθηκαν αυτούσια από τον κόσμο στους παίκτες.. Δε γίνεται αυτοί οι παίκτες, μπαρουτοκαπνισμένοι με τα 2 τελευταία πρωταθλήματα να μην μπορούν να κάνουν διαχείριση. Δ νοείται αυτός ο προπονητής, που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του εδώ και χρόνια στο χώρο για την ικανότητα του να μην μπορεί να συνεφέρει αυτή την ομάδα..

Μπλακ άουτ πείτε το, τρακ πείτε το, υπέρμετρο άγχος πείτε το, η ουσία είναι ότι στη θέα της γεμάτης Μίκρας, αντί να τα χάσουν τα χανούμια, τα έχασαν οι δικοί μας.. τέτοια συμπαράσταση δε θυμάμαι να είχαμε ούτε πριν από 2 χρόνια, στο πρώτο τότε πρωτάθλημα!

Κι όμως, όλα χάθηκαν.. Δεν κατηγορώ κανέναν... Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά τη Μίκρα, μετέφερε ενέργεια, πάθος και δύναμη στους παίκτες, όμως στο τέλος γεύτηκε ακόμη ένα πικρό ποτήρι.. Για τους παίκτες και το τεχικό τιμ τι να πω.. Με τραυματισμούς, με τιμωρημένη την έδρα για ολόκληρο το πρωτάθλημα, με τη διοίκηση του ερασιτέχνη απούσα να πετάει αετό, και το γεγονός ότι φτάσαμε εδώ ήταν ένα θαύμα.. Σοβαρολογώ που το λέω.. Και το λέω έχοντας γνώση των γεγονότων και παρακολουθώντας το τμήμα από κοντά..

Το είπε ο έφορος Πετρίδης προχθές.. Είναι θαύμα η μέχρι εδώ πορεία.. τι να κάνουμε, τα παιδιά λύγισαν.. Οσο έμπειρα κι αν είναι, όσο δυνατά και ψυχωμένα, μερικά πράγματα ήταν πιο πάνω από τις δυνατότητες τους, όπως το να τιθασεύσουν το άγχος και την προσμονή για τα πανηγύρια.. Φταίνε? Σίγουρα και φταίνε και είναι οι βασικοί υπαίτιοι της χθεσινής τραγωδίας.. Αξίζουν όμως όλα όσα τους σέρνουν από τα διάφορα φόρουμ αυτοί που για πρώτη (και μάλλον τελευταία) φορά πάτησαν σε γήπεδο χάντμπολ; ΟΧΙ!!

Δε θέλω να πω περισσότερα.. Εν ειρήμην του λόγου ακούστηκαν πολλά μεταξύ αδερφών και σίγουρα είναι λυπηρό να ακούγονται τόσο υποτιμητικά σχόλια μεταξύ ΠΑΟΚτσήδων και για την ομάδα και τους παίκτες που για πάρα πολλλούς μήνες είναι απλήρωτοι.. Πέρυσι το καλοκαίρι ο Κατσαρής ήθελε να διαλύσει το τμήμα. Κάποιοι άνθρωποι προεξάρχοντως του προπονητή Σειρεκίδη στάθηκαν εμπόδιο. Φέτος, κι όσο δρα ανεξέλεγκτα ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ δίχως κάποιος να τον ελέγχει, πολύ φοβάμει ότι θα κάνει πράξη τη σκέψη του.. Και αμφιβάλλω αν θα ξεσηκωθούν οι ΠΑΟΚτσήδες (πανηγυρτζίδες σε μεγάλο βαθμό θα πω εγώ -όχι για όλους!).. γιατί είναι κρίμα γι αυτά τα παιδιά να δέχονται τόσα χτυπήματα..

Το πόσο σημαντική ήταν η νίκη για τα χανούμια το φανέρωσε το γεγονός ότι έστησαν τρελό πανηγύρι.. Μας υπολογίζουν παιδιά παντού κι όταν μας κερδίζουν κάνουν σαν παλαβοί.. Εμείς, ακόμη δεν το πήραμε χαμπάρι..

Ξυπνάμε όσο είναι νωρίς κι ας αφήσουμε κατά μέρους απειλές και θεωρίες.. Αυτό το τμήμα έχει ακόμη πολλά να δώσει και δε δικαιούται τη σημερινή Σταύρωση...

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!

ΥΓ. Εχουν περάσει πολλές ώρες από τη λήξη του ματς κι ακόμα δεν έχω επανέλθει.. Φανταστείτε τι έχουν πάθει αυτά τα παιδιά που ήθελαν το πρωτάθλημα πιο πολύ κι από εμάς.. Παιδιά που είναι όλοι τους ΠΑΟΚ από τα γεννοφάσκια τους!!!!

ΥΓ2. ΠΑΟΚάρα απάλυνε μας τον πόνο με νίκη επί του βάζελου, μπας και ηρεμήσουμε λίγο γιατί δε μας βλέπω καθόλου καλά!

ΥΓ3. Κι όλπως έγραψα και στο φατσοβιβλίο:
ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ...... ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΠΑΣΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΤΟΥ ΙΑΚΟΠΙΝΙ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ!! ΠΟΣΟ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ????
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εγ'ω είδα για πρώτη φορά στη ζωή μου χαντμπολ...
Ως άθλημα δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε , αλλά το στοιχείο του ντέρμπυ, η κρισιμότητα του ματς και ο παλμός της κερκίδας με καθήλωσαν και το είδα όλο...

Οσον αφορά το γεγονός ότι παίζαμε εντος έδρας....και την υποτιθέμενη ψυχολογία που έπρεπε να πάρουμε..
Εγώ νομίζω ότι είναι στον άνθρωπο-αθλητή. Αν το έχεις, και εκτός έδρας να παίζεις θα χαλυβδώσεις απέναντι στις αντίξοες συνθήκες και στην εχθρική κερκίδα.. Πόσο μάλλον αν παίζεις στην έδρα σου.
Αντίθετα, αν δε πολυαντέχεις στη πίεση θα λυγίσεις είτε έχοντας το ρόλο του φαβορί είτε το ρόλο του αουτσαιντερ
Προς Θεού, δε λέω κάτι για τα παιδιά. Αλλά φάνηκε οι ΑΕΚτσηδες ότι ήταν ενα κλικ πιο μπροστά. Ειχαν μια απίστευτη αποτελεσματικότητα σε ότι επιχειρούσαν!

Και κλείνω τις γενικότητές μου, λέγοντας πως πάντα Πρώτος είναι αυτός που παίρνει τις νίκες "που πρέπει να πάρει"... Τις θεωρητικά εύκολες ή έστω τις βατές... Οταν παίζεις μέσα στην έδρα σου έναν τελικό, είσαι δις πρωταθλητής ... πρέπει να κερδίσεις. Δε μπορώ να το εξηγήσω , αλλά πρέπει.

Συγχαρητήρια στους παίκτες και των 2 ομάδων και ελπίζω οι προσπάθειές τους να συνεχίσουν να αποδίδουν καρπούς αγνοώντας τα εμπόδια που τους βάζει ο υπέρμετρος φανατισμός του κόσμου.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δυστυχως τους καναμε μαγκες κι εβγαλαν και γλωσσα απο πανω!

Κόντρα διαιτησία, χάλια μετάδοση…

Η ΑΕΚ κατάφερε να αναδειχτεί με το σπαθί της πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Χάντμπολ, μέσα σε μία έδρα πολύ δυνατή όπως αυτή του ΠΑΟΚ, οι «κιτρινόμαυροι» όμως δεν έφυγαν χωρίς παράπονα από τη Μίκρα.
Κόντρα διαιτησία, χάλια μετάδοση…

Στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων», εκτός από τα πανηγύρια υπάρχει και προβληματισμός για τη διαιτησία του αγώνα, ενώ οι φίλαθλοι της «Ένωσης» που παρακολούθησαν το παιχνίδι από την τηλεόραση σίγουρα δεν ευχαριστήθηκαν τη μετάδοση της ΕΡΤ 1.

Στα «κιτρινόμαυρα» στέκια του διαδικτύου αναφέρουν χαρακτηριστικά, ότι οι σχολιαστές της κρατικής τηλεόρασης περιέγραψαν το τέλος του αγώνα εμφανίζοντας την απογοήτευσή τους για την ανατροπή του σκορ και τη νίκη της ΑΕΚ, κάτι που σίγουρα δεν είναι δεοντολογικό…

Παράπονα υπάρχουν επίσης και για το γεγονός ότι δεν μεταδόθηκε ζωντανά η απονομή, κάτι που επεσήμανε και στην ανακοίνωσή του, το μπασκετικό τμήμα του «Δικέφαλου αετού».

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sportdog.gr/article/28885/kodra-diaitesia-halia-metadose%E2%80%A6-vinteo
Άβαταρ μέλους
SAXON-4

Δημοσίευση από SAXON-4 »

ούτε να μιλήσεις δεν μπορείς, και να μιλήσεις τι να πεις
w.s
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από w.s »

Διαβασα λιγο στα πεταχτα 2-3 σελιδες. Πηγα και γω χθες και πικραθηκα οπως οι περισσοτεροι αλλα ΠΑΟΚ εισαι (οχι παε..)

Αυτο που μου εκανε την μεγαλυτερη των εντυπωσεων και με εκανε να καταλαβω την διαφορα των οπαδων του ΠΑΟΚ με αυτους της παε ΠΑΟΚ ειναι το γεγονος οτι παρ'ολο που την κερκιδα με το γηπεδο την χωριζει ενα μικρο καγκελακι και η γραμη του αουτ ειναι κυριολεκτικα στο μισο μετρο δεν πειραχτηκε στο παραμικρο κανενας παικτης της αεκ(μονο ενας καφες στην αρχη, πταισμα).

ΥΓ Δεν μπορουμε να λεμε το χαντμπολ μικρο αθλημα οταν στην δυτικη Ευρωπη ειναι 3ο και γεμιζει στη Γερμανια γηπεδα 20000 θεσεων. Εδω και ο Μεσι παει και βλεπει χαντμπολ στη Μπαρτσελονα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”