Branislav "The Tiger" Prelević

Οτιδήποτε αφορά παίκτες και προπονητές που τίμησαν (ή και ατίμασαν...) τη φανέλα με το δικέφαλο...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Branislav "The Tiger" Prelević

Δημοσίευση από Sera4 »

«Μπορώ να βοηθήσω και με τις χορηγίες…»

06 Μαι 2011 17:57, Από PAOK24

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς μίλησε στον κόσμο του ΠΑΟΚ μέσα από την εκπομπή των Ultras στον Sport103. Είπε πολλά και διάφορα για την ΠΑΕ, την ΚΑΕ και τον ΠΑΟΚ γενικότερα…

Αρχικά, ο Πρέλεβιτς ανέφερε για τις επαφές του με τους ανθρώπους της ΠΑΕ: «Όλα έγιναν γρήγορα. Με τον πρόεδρο γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια και πάντα συζητούσαμε».

Για το πόσο διήρκησαν οι επαφές με τον Ζαγοράκη, ο Πρέλεβιτς σχολίασε: «Πέντε μέρες διήρκησαν. Οταν οι άνθρωποι επικοινωνούν, βρίσκουν γρήγορα λύσεις. Εγώ ήμουν και είμαι φίλαθλος της ομάδας».

Σε ερώτηση για το αν στην δική του ενασχόληση έπαιξαν ρόλο οι κ.κ…. Βιολίδης και Χατζόπουλος, σχολίασε: «Δεν γνωρίζω αν έγινε κάτι τέτοιο..».

Για το αν μέσα στις αρμοδιότητές του είναι η εκπροσώπηση του ΠΑΟΚ στις αρχές, ανέφερε: «Υπάρχει ένας μηχανισμός που λειτουργεί στην ΠΑΕ. Θα δούμε τις αρμοδιότητες. Μέχρι τώρα δεν κάναμε καμία συζήτηση για τους ρόλους. Αυτή την στιγμή, προέχουν τα παιχνίδια των πλέι οφ».

Για το γεγονός ότι ακούστηκε το όνομά του, όσον αφορά και την ΚΑΕ, σχολίασε: «Η ΚΑΕ έχει διοίκηση και έχει μια αγωνιστική επιτυχία. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάσουν οι ισορροπίες της ομάδας».

Σε δεύτερη ερώτηση για τον τομέα που ο ίδιος θέλει να ασχοληθεί, ο Πρέλεβιτς τόνισε: «Για τα οικονομικά χρειάζονται γνώσεις. Πιστεύω ότι όσον αφορά τις χορηγίες μπορώ να βοηθήσω. Όταν θα ξεκινήσουμε να λειτουργούμε θα παρουσιαστούν και οι θέσεις, αλλά αυτό είναι το λιγότερο…».

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς αναφέρθηκε και σε προσωπικές στιγμές, λέγοντας ότι οι καλύτερες ήταν με την κατάκτηση των τίτλων, ενώ οι χειρότερες στη Νάντ και στην Αθήνα. Μεταξύ άλλων παραδέχθηκε… «Πράγματι με το Νίκο Βεζυρτζή είχα υπογράψει για τέσσερα χρόνια σε λευκό συμβόλαιο. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη…»

Σε ερώτηση γιατί εμπλέκεται στην ΠΑΕ, τι έχει να κερδίσει και τι να χάσει, σχολίασε: «Είπα ότι εμπλέκομαι λόγω του Ζαγοράκη που είναι εδώ και τέσσερα χρόνια. Αν σε τέτοιες καταστάσεις σκέφτεσαι τι έχεις να χάσεις, δεν κάνεις ποτέ τίποτα. Σε ένα – δύο χρόνια θα σας πω αν κέρδισα κάτι. Όταν ασχολείσαι πάντως με τον αθλητισμό, είσαι προετοιμασμένος και για τα άσχημα. Και εγώ στο μπάσκετ τα έζησα όλα. Πλέον δεν με πειράζει τίποτα».

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να βοηθήσει στην ΚΑΕ, ο Πρέλεβιτς τόνισε: «Ας τελειώσει η χρονιά, ας τελειώσουν και τα πλέι οφ και θα δούμε. Εξάλλου η ΠΑΕ έχει βοηθήσει την ΚΑΕ. Εγώ πιστεύω σε αυτές τις συνεργασίες».

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς έκανε αναφορά και στην ατμόσφαιρα που πρέπει να επικρατήσει στο Κυριακάτικο παιχνίδι: «Είδαμε τα μηνύματα που περνάει και η κυβέρνηση. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε πολιτισμένοι και δεν πρέπει να κινδυνεύσει η ομάδα. Για το παιχνίδι θέλω να πω ότι είναι σημαντικό. Ούτε η νίκη όμως σε εξασφαλίζει, ούτε η αποτυχία σε απομακρύνει τόσο πολύ. Γκέλες θα γίνουν σε αυτά τα παιχνίδια».

Τέλος στην ερώτηση τι σημαίνει ΠΑΟΚ για εκείνον, ο Μπάνε Πρέλεβιτς είπε: «Μέσα στον ΠΑΟΚ έκανα την καριέρα μου, ενώ στην Θεσσαλονίκη μένω. Τα παιδιά μου όταν είναι στο Βελιγράδι, λένε πάμε σπίτι στην Θεσσαλονίκη. Όλα τα έχω κάνει μέσα στον ΠΑΟΚ».
Johann4

Δημοσίευση από Johann4 »

καλα η ουλτρας δεν κανανε αγωνα περυσι για να μην μπει στην καε?και λεγανε και γραφανε υποτιμιτικα σχολια για τον μπανε? ποσο ελεηνοι μπορει να ειναι τα μπαζα και τωρα τον παιρνουν συνεντευξη και ολα καλα κολοτουμπες
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Είναι όπου να 'ναι αυτοί πραγματικά..ισχύουν όσα λες...ο Μπάνε είναι τεράστια προσωπικότητα..Ευτυχώς κάποιος είχε μυαλό να τον εκμεταλλευτεί για το καλό της ομάδας...
:pano:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Εικόνα

ps

Ακόμα και απο το όποιο πόστο στην ΠΑΕ έτσι σε θέλουμε!!!!
Φρόντισε να μας το θυμήσεις!!!!
staurostoumpa

Δημοσίευση από staurostoumpa »

xxxxx
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος staurostoumpa την Πέμ 18 Αύγ 2011, 19:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΠΌΝΤΙΟΙ και ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ εγεννεθαμε εμείς .... ;) ;)
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Με το που ήρθες, το ένα τρίποντο μετά το άλλο. :nairepaok:

2/2 και συνεχίζουμε.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Γουρλής
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τυχαίο;
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Να τον περάσουμε απέναντι, ή να περιμένουμε τα τυπικά?
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Μπάνε Πρέλεβιτς έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου. "Θα αναλάβουμε επίσημα στις αρχές Ιουλίου. Δεν έχουν καθοριστεί ακόμη οι ρόλοι, αυτό θα γίνει τις επόμενες μέρες. Κάναμε και μία πρώτη συζήτηση για το οικονομικό, αλλά τις λεπτομέρειες θα τις δούμε στη συνέχεια. Ο Κανώτας έδειξε καλή θέληση και αυτό είναι σημαντικό" τόνισε, απαντώντας και στο ερώτημα περί του ρόλου του στην ΠΑΕ: "Θα μιλήσω αύριο με τον Θόδωρο (σ.σ. Ζαγοράκη), εγώ έχω τη διάθεση να ανταποκριθώ και στους δύο ρόλους".

Ρωτήθηκε ακόμη για το πώς κρίνει το μοντέλο λειτουργίας με τεχνικό διευθυντή τον Σταυρόπουλο και απάντησε: "Η πετυχημένη πορεία της ομάδας τα λέει όλα"
Bane 4χ4!
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Ορθό είναι το "αληθινό" και το "ουσιαστικό", εν προκειμένω αυτό είναι οτι ο Μπάνε από αύριο αναλαμβάνει ουσιαστικά τα καθήκοντα του συντονισμού από την θέση του Προέδρου. Άρα...;
Αναφέρομαι στα τυπικά που είπες.

ΜΠΑΝΕ - REVOLUTION !
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ιταλέ, τοποθέτησε τον και πάλι εκεί όπου ανήκει...
Στο μπάσκετ και στο πάνθεον των αθλητών που δόξασαν την ομάδα στα πέρατα του κόσμου!!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Επιτέλους......!!!!!!!!!!!!!!!!
Έγινε και μία φορά το αυτονόητο στον ΠΑΟΚ.... 8-)
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Επιτελους ενας σοβαρος ανθρωπος και γνωστης της ελληνικης μπασκετικης πραγματικοτητας ανελαβε την ΚΑΕ! Μπανε καλο κουραγιο και πολλες επιτυχιες φερε παλι στην ΠΑΟΚαρα μας!!!
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Τρελάθηκε από τη χαρά του ο Κώσταςφφ με τα νέα, πόσταρε από τα χαράματα :D
Καλωσήρθες ρε Μπάνε, μας έκανε όλους πολύ χαρούμενους ο ερχομός σου.
Εκμεταλλεύσου την ορμή που δίνεις στον κόσμο, εκμεταλλεύσου το βαρύ σου όνομα και την εποχή με την οποία μας συνδέεις, εκμεταλλεύσου το καλό μομέντουμ με την τριτη θέση και την Ευρωλίγκα και βάλε τον πήχη ψηλά.
Πρέπει να οργανώσεις το τμήμα έτσι ώστε να αυτοτροφοδοτείται με έσοδα, μόνο εσύ μπορείς, καν' το λοιπόν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παλαίμαχοι Π.Α.Ο.Κ.”