Χάντμπολ 2010-2011
Re: Χάντμπολ 2010-2011
Οταν Μπαφε λες να σεβεσαι την αποψη του αλλου...εννοεις να τη σεβεσαι οπως σεβεται αυτος την αποψη του αλλου; Οπως τη σεβεται πχ με γελια στο τοπικ της "κοινωνιας ωρα 0";
Ο καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει!
Οπαδε της παε ΠΑΟΚ γιατι δε μιλας???
Σημερα οι παιχτες μας ηταν ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ..σορρυ κιολας αλλa να κανουμε επιθεση και να πεφτει ο ενας πανω στον αλλον.... δεν πειραζει..του χρονου δεν θα εχουμε τιμωρια...και ας ελπισουμε να μην υπαρχουν πολλοι σαν τον οπαδο της παε ΠΑΟΚ
Σημερα οι παιχτες μας ηταν ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ..σορρυ κιολας αλλa να κανουμε επιθεση και να πεφτει ο ενας πανω στον αλλον.... δεν πειραζει..του χρονου δεν θα εχουμε τιμωρια...και ας ελπισουμε να μην υπαρχουν πολλοι σαν τον οπαδο της παε ΠΑΟΚ
Ενταξει,και εγω δεν το θεωρω σημαντικο αθλημα,για διαφορους λογους,αλλα οπως το παρακολουθω και χαρηκα πολυ με τις διακρισεις των παιδιων της ομαδας μας ετσι και σημερα...........ΕΧΩ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ!
Καλε μου φιλε,Besuch,το ιδιο ισχυει για ολους.Και αν θες,προσωπικα,καλυτερα να με βρισεις παρα να με ειρωνευτεις.
Καλε μου φιλε,Besuch,το ιδιο ισχυει για ολους.Και αν θες,προσωπικα,καλυτερα να με βρισεις παρα να με ειρωνευτεις.
Μια χαρα αθλημα ειναι..απλα στη χωρα αυτη δεν πουλαει... καλυτερα ομως handball παρα μπαλιτσα που ειναι πολλα απο πισω...
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ
ακομη και στο waterpolo
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ
ακομη και στο waterpolo
Αποψη με αποψη εχει διαφορα. Ορισμενες αποψεις αξιζουν σεβασμου, αλλες αξιζουν χλευασμου. Προσωπικα χλευαζω οποιοδηποτε προσπαθεια κυρηγματος μεσαιωνικων προκαταληψεων σε αθλητικο φορουμ. Αν αυτα τα εξισωνεις με το "δε μου αρεσει το χαντμπολ" που ουσιαστικα ειπα πιο πριν, τι να πω... δικαιωμα σου βεβαια.Besuch έγραψε:Οταν Μπαφε λες να σεβεσαι την αποψη του αλλου...εννοεις να τη σεβεσαι οπως σεβεται αυτος την αποψη του αλλου; Οπως τη σεβεται πχ με γελια στο τοπικ της "κοινωνιας ωρα 0";
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
τι σχέση έχει το κοινωνικοπολιτικό topic με την άποψη για το χάντμπολ.Besuch έγραψε:Οταν Μπαφε λες να σεβεσαι την αποψη του αλλου...εννοεις να τη σεβεσαι οπως σεβεται αυτος την αποψη του αλλου; Οπως τη σεβεται πχ με γελια στο τοπικ της "κοινωνιας ωρα 0";
Δεν τον νοιαζει το τοπικ για αυτο και γραφει οφ τοπικ...
δουλεια σε ολα τα παιδια και του χρονου ευρωπη και πρωταθλημα
δουλεια σε ολα τα παιδια και του χρονου ευρωπη και πρωταθλημα
Kolokotronis_4 έγραψε:Δεν πειράζει. Τα παιδιά αξίζουν μόνο μπράβο.
Αυτό που μας "κλάπηκε" στο χάντμπολ θα μας το δώσει η πουτάνα η τύχη στο ποδόσφαιρο.
ΠΑΟΚ ρε νιαμου!
+++++
ευχαριστω την ομαδα για τα 2 συνεχομενα πρωταθληματα αλλα σημερα πραγματικα ντρεπομαι εδωσαν το πρωταθλημα στην πιο εμετικη ομαδα του ελληνικου αθλητισμου και μην ακουσω οτι δεν το εδωσε ματια εχουμε και βλεπουμε οτι εγινε στο ποδοσφαιρο εγινε και στο χαντμπολ μονο που στο χαντπολ το παλεψαν ενω στο ποδοσφαιρο εδειξαν αδιαφορια!!
Olorin έγραψε:Υπαρχει κοσμος που ασχολειται με αυτο το ελεινο αθλημα? Ελεος. Καρφι δε μου καιγεται αν χασαμε η κερδισαμε. Αυριο εχουμε σοβαρο αγωνα.
Υπαρχει , οπως υπαρχουν και ντεμεκ ψευτο- ΠΑΟΚτσηδες που αμα περναμε το πρωταθλημα θα πανηγυριζαν (οντας χορτασμενοι οι ιδιοι απο πρωταΘΛΗΜΑΤΑ στο επαγγελματικο τμημα του ποδοσφαιρου και του μπασκετ βλεπεις) !!!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Σάβ 07 Μάιος 2011, 18:09, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
+99999999 moican !! Δυστυχως ειναι αληθεια αυτο.. μονο να δουμε πσοο κοσμο ειχαμε σημερα και ποσο την τεταρτη ή στο πρωτο αγωνα.... 
- PAOK_NORTH_ARMY
Μόλις γύρισα από Μίκρα. Ήταν πραγματικά από τις λίγες φορές που δε μου έβγαινε φωνή από την στεναχώρια όταν στο τέλος ακουγόταν το εμείς μαζί από αρκετούς.
Ποτέ μου δε θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα με έριχνε ψυχολογικά τόσο πολύ ένα άθλημα όπως το χάντμπολ. Το Σάββατό μου χάλασε 100%. Ελπίζω αύριο να αλλάξουν τα πράματα γιατί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Δράμα θα είναι πολύ μεγάλο.
Για όσους σνομπάρουν έναν τίτλο στο χάντμπολ ας ρίξουν καμιά ματιά και σε κανένα αεκτσήδικο site (το πιο γνωστό τους δλδ). Όχι απλά το χάρηκαν, αλλά θα φωταγωγηθεί η Νέα Φιλαδέλφεια για να υποδεχτεί τους πρωταθλητές.
Ποτέ μου δε θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα με έριχνε ψυχολογικά τόσο πολύ ένα άθλημα όπως το χάντμπολ. Το Σάββατό μου χάλασε 100%. Ελπίζω αύριο να αλλάξουν τα πράματα γιατί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Δράμα θα είναι πολύ μεγάλο.
Για όσους σνομπάρουν έναν τίτλο στο χάντμπολ ας ρίξουν καμιά ματιά και σε κανένα αεκτσήδικο site (το πιο γνωστό τους δλδ). Όχι απλά το χάρηκαν, αλλά θα φωταγωγηθεί η Νέα Φιλαδέλφεια για να υποδεχτεί τους πρωταθλητές.
Καμμια προφανως! Εχει ομως σχεση το πως θα συμπεριφερθεις σε καποιον και στην αποψη του, για οποιο θεμα και αν μιλαμε.Kolokotronis_4 έγραψε:τι σχέση έχει το κοινωνικοπολιτικό topic με την άποψη για το χάντμπολ.Besuch έγραψε:Οταν Μπαφε λες να σεβεσαι την αποψη του αλλου...εννοεις να τη σεβεσαι οπως σεβεται αυτος την αποψη του αλλου; Οπως τη σεβεται πχ με γελια στο τοπικ της "κοινωνιας ωρα 0";
Olorin, το "δεν μου αρεσει το Χαντμπολ", αν αυτο ηταν που ειχες πει, θα ηταν σεβαστο και αποδεκτο και δεν θα εφερνε ολα αυτα! Εσυ ομως ειπες "Υπαρχουν ατομα που ασχολουνται με το Χαντμπολ;! Ελεος!"
Ουδεμια σχεση το ενα με το αλλο.
Ουτε εμενα μου αρεσει το Χαντμπολ. Ουτε η Μπαλα βασικα οπως παιζεται στην Ελαδα! Αμα ειναι ετσι να παψω να ασχολουμαι! Για τον ΠΑΟΚ τρεχω..οχι για το χρωμα της μπαλας!
Εσυ με αυτο που ειπες εθιξες ατομα, οχι αθλημα.
Οσο για την αποψη σου περι σεβασμου αποψεων, κανενα προβλημα αν οι κανονες που βαζεις ειναι αυτοι...αλλα παντα ειναι αμφιδρομοι!