Χάντμπολ 2010-2011

Άβαταρ μέλους
novitok

Re: Χάντμπολ 2010-2011

Δημοσίευση από novitok »

Olorin έγραψε:Υπαρχει κοσμος που ασχολειται με αυτο το ελεινο αθλημα? Ελεος. Καρφι δε μου καιγεται αν χασαμε η κερδισαμε. Αυριο εχουμε σοβαρο αγωνα.

Ελπιζω φιλε να κανεις πλακα.. αλιως εισαι ... το λιγοτερο χαζος !!
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

brigate4 έγραψε:...
Στο DNA μας όταν φτάνει το κρίσιμο παιχνίδι σε όλα τα σπορ συνήθως χάνουμε.
...
και ειδικά αν παίζουμε στην έδρα μας... :mrgreen:

μη χαλιέσαι ρε μάγκα,
στο DNA σου είναι γραμμένο να είσαι για τα δύσκολα και τα ακατόρθωτα, τα εύκολα δεν τάχεις!!
...γιατί ΠΑΟΚ είσαι

υγ. και μην πλακώνεστε ρε, είστε όλοι πολύτιμοι, έχουμε αγώνα αύριο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kolokotronis_4 την Σάβ 07 Μάιος 2011, 17:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Καλα κανει ο κοσμος και δε στηριζει. Αυτα τα τελειως ασημαντα και γυναικεια αθληματα πρεπει να σβησουν απο τις δραστηριοτητες του ΑΣ. Αφηστε το χαντμπολ και το βολει για τις γυναικες. Υπαρχει και ο στιβος, η κολυμβηση, το πολο, κανονικα αθληματα δηλαδη για κανονικους αθλητες, οπου πρεπει να επενδυσει ο ΑΣ.
Άβαταρ μέλους
novitok

Δημοσίευση από novitok »

φιλε απλα ΕΙΣΑΙ xxxxxxxx!! Αντε με τον καθε οπαδο της παε ΠΑΟΚ

υγ και ας φαω ξανα μπαν στα @@ μου... φιλε αυτα τα μικρα αθληματα που λες φετος μας εδωσαν πολλεσ χαρες.. ενω η μπαλιτσα σου.. xxxxx σε εδωσε και σε κοροιδεψε στα ισια με αποχες και αλλα πολλα
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Εχω που εχω τα νευρα μου....... :evil: .......κοψτε τους χαρακτηρισμους μεταξυ σας γαμω την τρελα μου! :evil:

Δεν μπορειτε να πειτε την αποψη σας χωρις να προσβαλετε τον αλλο?..... :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

novitok έγραψε:φιλε απλα ΕΙΣΑΙ @@@!! Αντε με τον καθε οπαδο της παε ΠΑΟΚ

υγ και ας φαω ξανα μπαν στα @@ μου... φιλε αυτα τα μικρα αθληματα που λες φετος μας εδωσαν πολλεσ χαρες.. ενω η μπαλιτσα σου.. πουτσα σε εδωσε και σε κοροιδεψε στα ισια με αποχες και αλλα πολλα
χαλάρωσε ρε!
άντε κλείστο αν δεν αντέχεις!
βρίσε κανά χανούμι αν θες να εκτονωθείς, αλλά όχι μεταξύ μας
Άβαταρ μέλους
novitok

Δημοσίευση από novitok »

Οταν ο καθε παπαρας γραφει τη μαλακια του εδω μεσα..... δειτε τον τελευταιο καιρο στο φορυμ τι γινεται... κ οποιος καταλαβει ας ερθει να με βρει σε ενα απο τα μικρα αθληματα που ο μ@λ@κ@ς δεν τα γουσταρει...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

ρε γιατί το συνεχίζεις τώρα?
γάμησε το να πάει στο διάολο....
τι είναι αυτές οι αηδίες που γράφεις!
Άβαταρ μέλους
novitok

Δημοσίευση από novitok »

Οχι ρε συ.. με το καθε παπαρα να γραφει οτι θελει.... το εχετε γραμενο το αθλημα..το ξερουμε..αλλα μην μ γραφει τετοια..
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Olorin έγραψε:Καλα κανει ο κοσμος και δε στηριζει. Αυτα τα τελειως ασημαντα και γυναικεια αθληματα πρεπει να σβησουν απο τις δραστηριοτητες του ΑΣ. Αφηστε το χαντμπολ και το βολει για τις γυναικες. Υπαρχει και ο στιβος, η κολυμβηση, το πολο, κανονικα αθληματα δηλαδη για κανονικους αθλητες, οπου πρεπει να επενδυσει ο ΑΣ.
Ρε φίλε σοβαρολογείς τώρα?
Προτιμάς τα ατομικά αθλήματα απ΄τα ομαδικά?
Θα πηγαίνεις να φωνάξεις ΠΑΟΚ για κάποιον σφυροβόλο ή δρομέα που προφανώς ντοπάρεται κιόλας?
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

το εχετε γραμενο το αθλημα..το ξερουμε..αλλα μην μ γραφει τετοια..

Αυτο ακριβως...οποιος θελει να μην ασχολειται απλα δεν ασχολειται. Δικαιωμα του. Δικαιωμα μου βεβαια για κατι τετοιους να εχω κι εγω την αποψη οτι δεν ειναι παρα περιστασιακοι...περαστικοι ΠΑΟΚτσηδες.

Αλλα δεν χρειαζεται να προκαλεις με ειρωνιες ειδικα οταν για καποιους που ασχολουνται (παρα τα ελεη) η στιγμη ειναι στιγμη στεναχωριας και φορτισης. Αλλα προφανως το μονο που περισσευει ειναι ειρωνια και πνευμα.

(Για κανεναν σφυροβολο δεν θα φωναζε...οπαδοι της ΠΑΕ, οχι του ΠΑΟΚ...καλα ειπωθηκε.)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch την Σάβ 07 Μάιος 2011, 17:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
novitok

Δημοσίευση από novitok »

Εμεισ ρε δηλαδη ειμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ που τρεχουμε παντου για αυτα τα αθληματα??? Ε οπαδε της παε ΠΑΟΚ??
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

Olorin έγραψε:Υπαρχει κοσμος που ασχολειται με αυτο το ελεινο αθλημα? Ελεος. Καρφι δε μου καιγεται αν χασαμε η κερδισαμε. Αυριο εχουμε σοβαρο αγωνα.

Δεν ασχολουμαστε με το αθλημα!Ασχολουμαστε με τα παιδια που φορανε και παιζουν για τον δικεφαλο και μονο!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

novitok έγραψε:Οταν ο καθε παπαρας γραφει τη μαλακια του εδω μεσα..... δειτε τον τελευταιο καιρο στο φορυμ τι γινεται... κ οποιος καταλαβει ας ερθει να με βρει σε ενα απο τα μικρα αθληματα που ο μ@λ@κ@ς δεν τα γουσταρει...
Ο καθε "παπαρας" εχει την αποψη του και εισαι υποχρεωμενος να την σεβεσαι.Δηλαδη,με τους ανθρωπους γυρω σου,ετσι συμπεριφερεσαι?.........Με το που λενε κατι που δε γουσταρεις,αρχιζεις να τους βριζεις?......Πολυ αμφιβαλλω........Γι'αυτο,σε παρακαλω,μιλα πιο ηρεμα...Ειμαστε οπως ειμαστε μ'αυτο που εγινε στον αγωνα....δεν θελουμε αλλα...
Άβαταρ μέλους
novitok

Δημοσίευση από novitok »

Λεει το αθλημα ελεινο..αρα σαν να με λεει μαλακα που παω εγω και ο καθε εγω....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”