Χάντμπολ 2010-2011

markos4

Re: Χάντμπολ 2010-2011

Δημοσίευση από markos4 »

Σωστα,αλλα το λεω γιατι καναμε περισσοτερες επιθεσεις και παιξαμε τεσσερις φορες με παιχτη παραπανο.ενταξει οτι και να λεμε ειναι αθλος της αεκ.υποτιθεται σε ομαδα που κανει τοσα χρονια πρωταθλητισμο τετοια λαθη δεν επιτρεπονται.

Ασχετο αλλα μου θυμισε το ματς κυπελλου με την αεκ στη τουμπα εκει που ετοιμαζομασταν για τελικο το αεκακι μας εκανε την ζημια.
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

Το μονο που ευχομαι ειναι μετα απ'αυτο το παιχνιδι η ομαδα να μην παρει την κατω βολτα...
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

μπεζουχ εβρισα κανενα παικτη του χαντμπολ ?

τα κλασικος ΠΑΟΚτσης αστα
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Δεν πειράζει. Τα παιδιά αξίζουν μόνο μπράβο.
Αυτό που μας "κλάπηκε" στο χάντμπολ θα μας το δώσει η πουτάνα η τύχη στο ποδόσφαιρο.

ΠΑΟΚ ρε νιαμου! :nairepaok:
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Το "κλασσικος παοκτσης" παει στο οτι μετα απο μια ηττα ακουω παντα διπλα μου στο γηπεδο τη φραση "δεν ξαναπαταω".
(Και παντα στο γηπεδο φορτωνω οταν το ακουω και απανταω "ποτες και μη σωσεις...αλλα ελα που παλι εδω θα εισαι την επομενη φορα και ξανα θα με εκνευρισεις με την ιδια φραση!")

Στα αυτια μου ακουγεται σαν να μου λες οτι αν το παιδι σου καποια στιγμη σε στεναχωρησει το πετας στο δρομο και δεν θες να το ξαναδεις. Τοσο αστειο μου φαινεται το "δεν ξαναπαταω".

και στην τελικη δεν σε εβρισα...ειπα οτι εισαι ο κλασσικος παοκτσης, δηλαδη ο μεσος παοκτσης που αποτελουν το 95% απο εμας.
Στις νικες ολα καλα - στις χαρες πρωτοι - μετα απο την πρωτη στραβη τα απαξιωνουμε ολα.

Και οσο για τον ΑΣ ΠΑΟΚ αφου θες κουβεντα.....ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΑΣ ΠΑΟΚ!

ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΕΙΣΑΙ?

(Δεν υπαρχει κανενα προσωπικο ΠΗΓΑΣΕ....απανταω σε ενα ΠΟΣΤ...και κουβεντα κανουμε...απλα με λιγη ενταση λογω της πικρας της στιγμης και απο τους δυο!! Αλλα δεν γινεται να τα χωνεις στον ΑΣ ως λαος του ΠΑΟΚ οταν απεχουμε απο αυτο το σωμα που ειμαστε εμεις!!)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch την Σάβ 07 Μάιος 2011, 16:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Ό,τι έχετε να πείτε επί προσωπικού με πμ. Μη με κάνετε να αρχίσω να σβήνω και να επεξεργάζομαι. Το ποιος είναι μέλος πού και πού πάει ο καθένας είναι δική του δουλειά.

Δε θέλω να πω τίποτα για την εξέλιξη ούτε να κατηγορήσω τα παιδιά... Θα πω απλά ότι οι μόνες χαρές που έχουν μείνει στην ΑΕΚ και το μόνο υλικό για προπαγάνδα είναι οι νίκες επί του ΠΑΟΚ. Θεωρούν και σωστά ότι αυτές οι νίκες τούς κρατάνε στο παιχνίδι, στην πρώτη τριάδα, στο ΠΟΚ, κοντά στους δύο σιχαμένους. Γι' αυτό και η οπαδική κόντρα το τελευταίο διάστημα με εμάς (και δευτερευόντως εντός Αθηνών με τους Παναθηναϊκούς αν δεν κάνω λάθος). Εμείς τους συντηρούμε. Μετά το 2-1 στην μπάλα και τις νίκες στο μπάσκετ, τίποτα δε μας πάει καλά μ' αυτούς. Ίσως εκτροχιάζω το νήμα τώρα αλλά έτσι και αλλιώς σε μερικές μέρες θα κλειδωθεί μιας και η χρονιά τελείωσε. Φυσικά θα υπάρχει άφθονος χρόνος να σχολιάσουμε το ο,τιδήποτε σχετικό...
Άβαταρ μέλους
die8nhs

Δημοσίευση από die8nhs »

Δυστυχώς χάσαμε.

Μια συγκλονιστική μάχη, που θα μπορούσε να κατέληγε είτε υπέρ είτε κατά μας.

Αυτή είναι για μένα η μαγεία του αθλητισμού. Κερδίζεις και αισθάνεσαι θεός. Χάνεις και θέλεις να σε καταπιεί η γή.
Δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση των παικτών μας αυτή τη στιγμή, γιατί είναι πολύ άσχημος ο τρόπος που έχασαν.

Κρίμα για την υπερπροσπάθεια που έκαναν όλο το χρόνο, να καλύψουν το χαμένο έδαφος αλλά και τους παίκτες που έφυγαν απο την ομάδα για το εξωτερικό.

Συγχαρητήρια στην αεκ, που κατάφερε να γυρίσει το ματς στα τελευταία δεύτερα.

Εύχομαι του χρόνου να είμαστε πιο δυνατοί και να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος.
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

Mιας που εγινε λογος για τον Α.Σ., μηπως μπορει να μου υπενθυμισει καποιος ποιος Α.Σ ηταν αυτος που μας εδωσε το δικαιωμα να παινρουμε ή να διεκδικουμε τιτλους ?
(χωρις καμμια προθεση να υποστηριξη κανεναν Α.Σ.,αλλα να ειμαστε και δικαιοι).

αν δεν φτιαχνοταν αυτη η ομαδα, τωρα θα νομιζαμε οτι χαντμπωλ ειναι παιχνιδι στην τραπουλα!
παρ'ολα τα λαθη κτλ εχει ηδη 2 πρωταθληματα και ανετα μπορει να συνεχισει να απο του χρονου.

ας αναγνωριζουμε καποια πραγματα, ειδικα οταν υπαρχουν στη μεση τοσες δυσκολιες με κεκλεισμενων των θυρων ολοκληρο το πρωταθλημα (ο Α.Σ. φταιει και εκει αραγε?),με οικονομικη ασφυξια , με τοσο πολεμο απο εξωθεν παραγοντες και καμμια στηριξη του κοσμου μας παρα μονο σε ενα-δυο ματς

την αποψη μου για το ματς την ειπα νωριτερα.
υ.γ. μπραβο στον κοσμο σημερα που κρατησε μια πολυ ωριμη σταση.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

εντάξει δεν φταίει ο ασ που χάσαμε τον τίτλο, αλλά μη γίνουμε τώρα και τιμητές του.
δεν είναι ώρα τώρα για τέτοια, αλλά ας ξέρουν εκεί στον ΑΣ ότι τα κορόϊδα τελειώσανε.
ας μας πούνε επίσης αν είναι πληρωμένα τα παιδιά και ως πότε.
απώλεια τίτλου είχαμε, είναι λογική η γκρίνια.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Μεγαλη πικρα και απογοητευση νιωθω.
Ισως γιατι γυρισαμε ενα παιχνιδι και το χασαμε στο τελευταίο δευτερολεπτο, χανοντας και τον τιτλο..

Δυστυχως τα παιδαριωδη λαθη που καναμε μας στοιχισαν...
Παντως μπραβο στα παλικαρια που για τριτη συνεχη χρονιά διεκδικησαν τον τιτλο του πρωταθλητη ,απληρωτοι, μονοι τους, για την παρτη τους, για τον κοσμο..

Τωρα οτι και να λεμε για τον α.σ δεν εχει νοημα..
Ο ιδιος ηταν ,ειναι και θα ειναι δυστυχως...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Υπαρχει κοσμος που ασχολειται με αυτο το ελεινο αθλημα? Ελεος. Καρφι δε μου καιγεται αν χασαμε η κερδισαμε. Αυριο εχουμε σοβαρο αγωνα.
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Οντος...ελεος. :shock:
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Άντε όταν τρώγαμε τις π...τσες στο μπάσκετ να πεις γίνονται.
Στο ποδόσφαιρο γίνονται.
Στο χάντμπολ όμως ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ αυτό που συνέβη σήμερα.Και έγινε πάλι στον ΠΑΟΚ.
Είναι φάρσα τελικά.
Στο DNA μας όταν φτάνει το κρίσιμο παιχνίδι σε όλα τα σπορ συνήθως χάνουμε.
Αν η αεκ σήμερα φορούσε φανέλα Διομήδη θα είχαμε κερδίσει 10 γκολ.
Δεν ζητάω πολλά πράγματα απ΄τον ΠΑΟΚ. Αλλά μια στις δέκα χαρές ρε αδερφέ. Ήμαρτον.
Πάλι πρέπει να φτιαχτώ από μόνος μου αύριο το πρωί για Τούμπα.
Kolokotronis_4 έγραψε: ...Αυτό που μας "κλάπηκε" στο χάντμπολ θα μας το δώσει η πουτάνα η τύχη στο ποδόσφαιρο.
Φίλε και να μας το δώσει δεν είναι τίτλος.Απλά μια μηδαμινή πιθανότητα για τσ.λιγκ.Και θυμάσαι τι έγινε με Άγιαξ. Σε όλο το παιχνίδι κοιμήθηκες 5 λεπτά :!: και τελείωσε...

Αλλά αυτό στο χάντμπολ δεν υπάρχει.
PAOKfanAthens έγραψε:Το μονο που ευχομαι ειναι μετα απ'αυτο το παιχνιδι η ομαδα να μην παρει την κατω βολτα...
Αυτό ακριβώς. Ο ΑΣ να κάνει αυτά που δεν έκανε φέτος -με ελαφρυντικά βέβαια- πχ ξένος και να πάρει ξανά το πρωτάθλημα του χρόνου!!!
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Olorin έγραψε:Υπαρχει κοσμος που ασχολειται με αυτο το ελεινο αθλημα? Ελεος. Καρφι δε μου καιγεται αν χασαμε η κερδισαμε. Αυριο εχουμε σοβαρο αγωνα.
Ασχολήσου φίλε με τον Μουσλίμοβιτς και το συμβόλαιό του και τον θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κοιμήσου και φαντάσου το σεντόνι.
Και στο μπάσκετ μην έρχεσαι να δεις την ομάδα του Σούλη αφού έχεις να δεις τις τρίπλες του Σάλπι...
Για το κόσμο δεν λυπάμαι δεν έχει στηρίξει αλλά για τα παιδιά αυτά που αυτοκτόνησαν βέβαια.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ!!!!!ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!

Και υστερα μας ρωτανε πως γινεται ολοι οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ να ειμαστε για δεσιμο.........ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ?............

Ολα τα περιμενα μ'αυτην την Ομαδα.......αλλα να χαλαστω τοσο πολυ για το Χαντμπολ..........δεν το περιμενα.....ακομα δεν μπορω να συνειδητοποιησω τι χασαμε........

Α,ρε ΠΑΟΚΑΡΑ..................Ξερω γιατι με πληγωνεις!Για να με πορωνεις καθε φορα και περισσοτερο!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”