Γι' αυτό και δεν πιστεύεις!Falegkos έγραψε:Αν πιστευα στον θεο θα ημουν πεπιεσμένος οτι ουτε αυτος (θεος) μπορει να καταφερει κατι τετοιοΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν έχετε καταλάβει το πρόβλημα!
Χρειαζόμαστε έναν προπονητή που να διαγνώσει και αναδείξει τα προσόντα του Σάκη!
Nέος προπονητής (2010-2011)
- ΑποστόληςΑ
Re: Nέος προπονητής
τσομπανη λακαμα απο το μουσι πανε στο μουστακι μετα
πιο χαμηλα πιο χαμηλα πιο χαμηλα
- desperando
- Επικοινωνία:
πραγματικα δεν εχω καμια εμπαθεια απεναντι στον αγγελο τον Αναστασιαδη αλλα πραγματικα καθομαι και τον ακουω τωρα και αναρωτιεμαι , πραγματικα υπαρχει ΠΑΟΚτσης που να θελει αυτην την χρονικη στιγμη αυτον τον ανθρωπο στον ΠΑΟΚ ? δυστυχως καποιους ανθρωπους οι εξελιξεις τους προσπερναν και αυτοι δεν κανουν τιποτα
-
Αγγελος Αναστασιαδης Συνεντευξη στο LiberoFM(2-5-2011
Αγγελος Αναστασιαδης Συνεντευξη στο LiberoFM(2-5-2011)
Aκουστε την Συνεντευξη του Αγγελου Αναστασιαδη στο Libero FM kαι στον Γ.Ζαγορα στις 2-5-2011.......Ακουγονται πολλα ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ και υπο προς συζητηση θεματα........

Aκουστε την Συνεντευξη του Αγγελου Αναστασιαδη στο Libero FM kαι στον Γ.Ζαγορα στις 2-5-2011.......Ακουγονται πολλα ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ και υπο προς συζητηση θεματα........

Κώδικας: Επιλογή όλων
http://hotfile.com/dl/116533472/871c035/Aggelos_2-5-2011.rar.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lakisscorpio την Δευ 02 Μάιος 2011, 17:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Re: Αγγελος Αναστασιαδης Συνεντευξη στο LiberoFM(2-5-2011
laki αν μπορεις ανεβασε την μετα για οσους δεν την ακουσαν
Nα σου πω την αλήθεια φιλε μου και δίχως ίχνος ειρωνείας, είμαι ΠΑΟΚτσης και τον θέλω στην ομάδα ( με ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι δε μπορώ να διαθέσω ικανοποιητικό μπατζετ για να κάνω την υπέρβαση)
- PAPA TSIBIKOS
Τα λόγια του είναι σαν μακαρόνια χωρίς σάλτσα και σαν τυροσαλάτα δίχως καυτερή πιπεριά
Μακριά από τον ΠΑΟΚ και εσύ και ο μουσάκιας ο αβανταδόρος του Πανελούδη

Μακριά από τον ΠΑΟΚ και εσύ και ο μουσάκιας ο αβανταδόρος του Πανελούδη

Καλά τα λες...Επιπλέον να ξανατονίσουμε πως ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ κανείς δε πήγε μπροστά..

πανελουδης τι κανει αυτη η ψυχη ο παντελονατος ? του ζαγορα την φωνη οταν την ακουω αηδιαζω ευτυχως εχω να το κανω πολυ καιρο τον ειδα και μια φορα στην ερτ 3 στον τγαπεζανλιδη τον μουσατο υφακι κλπ. ο "κυριος".... πλακα εχει ομως οταν αναφερετε σε ρουλη και σουπα 3 τετοια δουλοπρεπει σταση που εχει μονο αναγουλα σε προκαλει.....
- PAPA TSIBIKOS
+++++++++++++++++++++diniko80 έγραψε:τσομπανη λακαμα απο το μουσι πανε στο μουστακι μετα
εκεί κατάντησε να κάνει λυκοφιλίες με τους υπονομευτές του ΠΑΟΚ.
"Φέτος ήταν σίγουρο ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ μετά από όσα είχαν γίνει την προηγούμενη ημέρα με το κάψιμο του λεωφορείου. Οι διαιτητές παίρνουν γραμμή από την UEFA". "
αυτο ρε αγγελε δεν το καταλαβαινω μας ευνοησε στο 0-1 στο ζαγκρεμπ πουθενα ο διατητης ? δεν περιμενα απο σενα αυτο το σχολιο ...απαραδεκτο......
αυτο ρε αγγελε δεν το καταλαβαινω μας ευνοησε στο 0-1 στο ζαγκρεμπ πουθενα ο διατητης ? δεν περιμενα απο σενα αυτο το σχολιο ...απαραδεκτο......
επειδη εχουν περασει χρονια, καμια φορα ξεχναω τι εχουμε τραβηξει και σε συζητησεις με φιλους δεν ειμαι εντελως κατηγορηματικα αντιθετος σε πιθανη επιστροφη.
κατι τετοιο εγινε και τωρα.
-απο το να φαμε την μαπα τον χαβο ρε μαλακα, χιλιες φορες τον αγγελο (μου λεει ο ενας)
-θα ερθει κανενας απιθανος τυπου μπερετα και δεν θα κανει ουτε παρελαση. παλι για τρεις προπονητες μας βλεπω του χρονου (λεει ο αλλος)
-το τριτο και φανατικοτερο σκυλι ειναι πιο επιθετικο. ποιον θες ρε μαλακα? μας εχεις πρηξει τα παπαρια με τον σαντος. σε μαμαει ο σαντος και εχεις φαει τετοιο κολλημα?
ευτυχως μιλησε την καταλληλη στιγμη ο αγγελος και ξεκαθαρισε την κατασταση μονος του. ουτε εξω απο το γηπεδο. μια χαρα ειναι απο το νοβα στον μπαξε.
κατι τετοιο εγινε και τωρα.
-απο το να φαμε την μαπα τον χαβο ρε μαλακα, χιλιες φορες τον αγγελο (μου λεει ο ενας)
-θα ερθει κανενας απιθανος τυπου μπερετα και δεν θα κανει ουτε παρελαση. παλι για τρεις προπονητες μας βλεπω του χρονου (λεει ο αλλος)
-το τριτο και φανατικοτερο σκυλι ειναι πιο επιθετικο. ποιον θες ρε μαλακα? μας εχεις πρηξει τα παπαρια με τον σαντος. σε μαμαει ο σαντος και εχεις φαει τετοιο κολλημα?
ευτυχως μιλησε την καταλληλη στιγμη ο αγγελος και ξεκαθαρισε την κατασταση μονος του. ουτε εξω απο το γηπεδο. μια χαρα ειναι απο το νοβα στον μπαξε.
-
- evripidis4
Εγω προσωπικα σημερα κατεληξα..
Σεβομαι πολυ τον Αγγελο ως προπονητη, οχι μονο απο τον καιρο που ηταν στον ΠΑΟΚ μας αλλα και με την εν γενει παρουσια του...δεν ειχα ειλικρινα κανενα προβλημα με το αν επεστρεφε στον ΠΑΟΚ ή οχι...
Σημερα λιγο ακουσα την συνεντευξη και αποφασισα πως προσωπικα δεν θελω να επιστρεψει...και ας ειναι ο καλυτερος του κοσμου...ο λογος του μου βγαζει μια μιζερια που με γυρισε πολλα χρονια πισω και επιπλεον ενιωσα οτι Αλεφαντιζε..και αυτο ειναι το χειροτερο..
Αγγελε σε εκτιμαω αλλα προτιμω εναν καλο προπονητη απο εξωτερικο...και ας ειναι το κοστος λιγο μεγαλυτερο για την ομαδα...
Σεβομαι πολυ τον Αγγελο ως προπονητη, οχι μονο απο τον καιρο που ηταν στον ΠΑΟΚ μας αλλα και με την εν γενει παρουσια του...δεν ειχα ειλικρινα κανενα προβλημα με το αν επεστρεφε στον ΠΑΟΚ ή οχι...
Σημερα λιγο ακουσα την συνεντευξη και αποφασισα πως προσωπικα δεν θελω να επιστρεψει...και ας ειναι ο καλυτερος του κοσμου...ο λογος του μου βγαζει μια μιζερια που με γυρισε πολλα χρονια πισω και επιπλεον ενιωσα οτι Αλεφαντιζε..και αυτο ειναι το χειροτερο..
Αγγελε σε εκτιμαω αλλα προτιμω εναν καλο προπονητη απο εξωτερικο...και ας ειναι το κοστος λιγο μεγαλυτερο για την ομαδα...