Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Falegkos έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν έχετε καταλάβει το πρόβλημα!
Χρειαζόμαστε έναν προπονητή που να διαγνώσει και αναδείξει τα προσόντα του Σάκη!
Αν πιστευα στον θεο θα ημουν πεπιεσμένος οτι ουτε αυτος (θεος) μπορει να καταφερει κατι τετοιο
Γι' αυτό και δεν πιστεύεις!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αποτόλη ο Σάκης αμα επιστρέψει τώρα μπορεί να παίξει play-off?
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

τσομπανη λακαμα απο το μουσι πανε στο μουστακι μετα

πιο χαμηλα πιο χαμηλα πιο χαμηλα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

πραγματικα δεν εχω καμια εμπαθεια απεναντι στον αγγελο τον Αναστασιαδη αλλα πραγματικα καθομαι και τον ακουω τωρα και αναρωτιεμαι , πραγματικα υπαρχει ΠΑΟΚτσης που να θελει αυτην την χρονικη στιγμη αυτον τον ανθρωπο στον ΠΑΟΚ ? δυστυχως καποιους ανθρωπους οι εξελιξεις τους προσπερναν και αυτοι δεν κανουν τιποτα
lakisscorpio

Αγγελος Αναστασιαδης Συνεντευξη στο LiberoFM(2-5-2011

Δημοσίευση από lakisscorpio »

Αγγελος Αναστασιαδης Συνεντευξη στο LiberoFM(2-5-2011)

Aκουστε την Συνεντευξη του Αγγελου Αναστασιαδη στο Libero FM kαι στον Γ.Ζαγορα στις 2-5-2011.......Ακουγονται πολλα ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ και υπο προς συζητηση θεματα........

Εικόνα

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://hotfile.com/dl/116533472/871c035/Aggelos_2-5-2011.rar.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lakisscorpio την Δευ 02 Μάιος 2011, 17:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Johann4

Re: Αγγελος Αναστασιαδης Συνεντευξη στο LiberoFM(2-5-2011

Δημοσίευση από Johann4 »

laki αν μπορεις ανεβασε την μετα για οσους δεν την ακουσαν
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Nα σου πω την αλήθεια φιλε μου και δίχως ίχνος ειρωνείας, είμαι ΠΑΟΚτσης και τον θέλω στην ομάδα ( με ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι δε μπορώ να διαθέσω ικανοποιητικό μπατζετ για να κάνω την υπέρβαση)
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Τα λόγια του είναι σαν μακαρόνια χωρίς σάλτσα και σαν τυροσαλάτα δίχως καυτερή πιπεριά :evil: :evil: :evil:
Μακριά από τον ΠΑΟΚ και εσύ και ο μουσάκιας ο αβανταδόρος του Πανελούδη :redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Καλά τα λες...Επιπλέον να ξανατονίσουμε πως ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ κανείς δε πήγε μπροστά..
:pano:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

πανελουδης τι κανει αυτη η ψυχη ο παντελονατος ? του ζαγορα την φωνη οταν την ακουω αηδιαζω ευτυχως εχω να το κανω πολυ καιρο τον ειδα και μια φορα στην ερτ 3 στον τγαπεζανλιδη τον μουσατο υφακι κλπ. ο "κυριος".... πλακα εχει ομως οταν αναφερετε σε ρουλη και σουπα 3 τετοια δουλοπρεπει σταση που εχει μονο αναγουλα σε προκαλει.....
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

diniko80 έγραψε:τσομπανη λακαμα απο το μουσι πανε στο μουστακι μετα

πιο χαμηλα πιο χαμηλα πιο χαμηλα
+++++++++++++++++++++

εκεί κατάντησε να κάνει λυκοφιλίες με τους υπονομευτές του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

"Φέτος ήταν σίγουρο ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ μετά από όσα είχαν γίνει την προηγούμενη ημέρα με το κάψιμο του λεωφορείου. Οι διαιτητές παίρνουν γραμμή από την UEFA". "

αυτο ρε αγγελε δεν το καταλαβαινω μας ευνοησε στο 0-1 στο ζαγκρεμπ πουθενα ο διατητης ? δεν περιμενα απο σενα αυτο το σχολιο ...απαραδεκτο......
kos

Δημοσίευση από kos »

επειδη εχουν περασει χρονια, καμια φορα ξεχναω τι εχουμε τραβηξει και σε συζητησεις με φιλους δεν ειμαι εντελως κατηγορηματικα αντιθετος σε πιθανη επιστροφη.
κατι τετοιο εγινε και τωρα.
-απο το να φαμε την μαπα τον χαβο ρε μαλακα, χιλιες φορες τον αγγελο (μου λεει ο ενας)
-θα ερθει κανενας απιθανος τυπου μπερετα και δεν θα κανει ουτε παρελαση. παλι για τρεις προπονητες μας βλεπω του χρονου (λεει ο αλλος)
-το τριτο και φανατικοτερο σκυλι ειναι πιο επιθετικο. ποιον θες ρε μαλακα? μας εχεις πρηξει τα παπαρια με τον σαντος. σε μαμαει ο σαντος και εχεις φαει τετοιο κολλημα?

ευτυχως μιλησε την καταλληλη στιγμη ο αγγελος και ξεκαθαρισε την κατασταση μονος του. ουτε εξω απο το γηπεδο. μια χαρα ειναι απο το νοβα στον μπαξε.
Stavros_Paoki

Δημοσίευση από Stavros_Paoki »

Μόνο εγώ δεν τρελένομαι στην ιδέα να επιστρέψει ο Άγγελος?
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

Εγω προσωπικα σημερα κατεληξα..
Σεβομαι πολυ τον Αγγελο ως προπονητη, οχι μονο απο τον καιρο που ηταν στον ΠΑΟΚ μας αλλα και με την εν γενει παρουσια του...δεν ειχα ειλικρινα κανενα προβλημα με το αν επεστρεφε στον ΠΑΟΚ ή οχι...
Σημερα λιγο ακουσα την συνεντευξη και αποφασισα πως προσωπικα δεν θελω να επιστρεψει...και ας ειναι ο καλυτερος του κοσμου...ο λογος του μου βγαζει μια μιζερια που με γυρισε πολλα χρονια πισω και επιπλεον ενιωσα οτι Αλεφαντιζε..και αυτο ειναι το χειροτερο..
Αγγελε σε εκτιμαω αλλα προτιμω εναν καλο προπονητη απο εξωτερικο...και ας ειναι το κοστος λιγο μεγαλυτερο για την ομαδα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”