Nέος προπονητής (2010-2011)
- Federacion
Re: Nέος προπονητής
μικραίνει την ομάδα και αυτη η επιλογή, όπως κ η επιλογη Δερμιτζάκη
ποσα διαρκειας να κοπουν με αγγελο προπονητη;;;
Λάθος μεγάλο Federacion αυτό που είπες...λάθος μεγάλο...
Τί σχέση έχει το ένα με το άλλο;
Τί σχέση έχει το ένα με το άλλο;
- Federacion
ok αντιλαμβάνομαι οτι ειναι να λάθος να συσχετίζουμε εμπορική αξια κ πραγματική αξια.
απλα αμφισβητω τη προπονητικη αξια τ συγκεκριμενου ανθρωπου.
σα να τελειωσαν οι προπονητες ή οτι στα 400 (εστω) χιλιαρικα δεν υπάρχει σοβαρος (δλδ κατ εμε ξενος) προπονητης για μια ομάδα με συμμετοχη (εστω) στο europa, με γεματο γηπεδο, με μια πόλη στα πόδια του, με εκατονταδες χιλιαδες φιλαθλους κτλ κτλ...
γραφικός είναι ρε παιδια......
απλα αμφισβητω τη προπονητικη αξια τ συγκεκριμενου ανθρωπου.
σα να τελειωσαν οι προπονητες ή οτι στα 400 (εστω) χιλιαρικα δεν υπάρχει σοβαρος (δλδ κατ εμε ξενος) προπονητης για μια ομάδα με συμμετοχη (εστω) στο europa, με γεματο γηπεδο, με μια πόλη στα πόδια του, με εκατονταδες χιλιαδες φιλαθλους κτλ κτλ...
γραφικός είναι ρε παιδια......
Πιό πολλά απότι με beretta παντως...Federacion έγραψε:μικραίνει την ομάδα και αυτη η επιλογή, όπως κ η επιλογη Δερμιτζάκη
Ναι ναι περισσοτερα απο τον μπερεττα ειδικα με ενα ροστερ με κατσε σταφυλιδη και ξενους στυλ αμαφουλε παικτες στους οποιους αρεσκεται ο αγγελος καθως δεν θελει βεντετες και ονοματα θα πεσουν τα τσιμεντα απο τους υπεραριθμους στην τουμπα.Αλωστε ειναι ιερο τερας προπονητικης μπροστα τον μπερεττα εχει προπονησει εδεσαικο και κυπρο ποια παρμα και τορινο σε σχεση με τον ιταλο.
- ΑποστόληςΑ
Δεν έχετε καταλάβει το πρόβλημα!
Χρειαζόμαστε έναν προπονητή που να διαγνώσει και αναδείξει τα προσόντα του Σάκη!
Αν αυτό μπορεί να το κάνει ο Άγγελος, ας έρθει!
Αν μπορεί ο Δώνης, ας έρθει!
Αν μπορεί ο Χάβος, ας παραμείνει! (έχει αποδείξει βέβαια ότι δεν γουστάρει το poulain μου, οπότε δεν τον θέλω)
Αν μπορεί ο Bajevic ας έρθει!
Αν μπορεί ο Cooper ας φέρουμε αυτόν!
Εκτός αν πάρουμε κάποιον από τους αναφερθέντας τέσερις, στο εγγύς παρελθόν (Le Guen κλπ).
Χρειαζόμαστε έναν προπονητή που να διαγνώσει και αναδείξει τα προσόντα του Σάκη!
Αν μπορεί ο Χάβος, ας παραμείνει! (έχει αποδείξει βέβαια ότι δεν γουστάρει το poulain μου, οπότε δεν τον θέλω)
Εκτός αν πάρουμε κάποιον από τους αναφερθέντας τέσερις, στο εγγύς παρελθόν (Le Guen κλπ).
δεν ειναι εδω το τοπικ με τα ανεκδοτα αδερφε...ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν έχετε καταλάβει το πρόβλημα!
τα προσοντα του σακη,ισως θα μπορουσε να τα αναδειξει η τζουλι μασινο στο fame story..
αντε κ κανας μοδιστρος...
προπονητης παντως,δυσκολα...
- ΑποστόληςΑ
Δεν φταίει όμως το poulain μου γι' αυτά που φαντάζεσαι εσύ. Άλλωστε στο πρώτο του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη, στο Χαριλάου, σκόραρε!
μου στειλαν μηνυμα στο κινητο θα μιλησει ο αναστσιαδησς στο λιμπερο στις 3....οχι πως θα πει κτ...
- kataramenos5
Αυτό μόνο ο Άγγελος μπορεί να το κάνει που έχει τα κονέ εκεί ψηλά.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν έχετε καταλάβει το πρόβλημα!

Σοβαρά τώρα ,για μένα ο καλύτερος Έλληνας coach όμως οι ιδιορρυθμίες
του χαρακτήρα του και ο διχασμός που θα φέρει στο κόσμο της ομάδας
δεν ευνοούν τον ερχομό του στον ΠΑΟΚ.
που στον π@@@@ βρηκε ο Libero τωρα τον αριθμο μου που δεν εχω στειλει ποτε μηνυμα και η μονη εκπομπη που ακουγα (πριν κατι μηνες) ειναι οι iluminati με τον σιριγο .....
Ανγγελο Ανγγελο πουχεις το @@@@ κανγκελο
ΥΓ. ουτε τρελεναιμε να ερθει αλλα ουτε με φτεει και τιποτα για το φαξ..... ηταν και αυτος απλα μελος της ομαδας τοτε "δυστιχος" με αυτους τους παραγωντες που ειχε τον πειρε η μπαλα.
Ανγγελο Ανγγελο πουχεις το @@@@ κανγκελο

ΥΓ. ουτε τρελεναιμε να ερθει αλλα ουτε με φτεει και τιποτα για το φαξ..... ηταν και αυτος απλα μελος της ομαδας τοτε "δυστιχος" με αυτους τους παραγωντες που ειχε τον πειρε η μπαλα.
Falegkos έγραψε:που στον π@@@@ βρηκε ο Libero τωρα τον αριθμο μου που δεν εχω στειλει ποτε μηνυμα και η μονη εκπομπη που ακουγα (πριν κατι μηνες) ειναι οι iluminati με τον σιριγο .....
.
ουτε και γω εχω στειλει μνμ ποτε ..ισως απο τηγν παε με τα διαρκειας..
Αν πιστευα στον θεο θα ημουν πεπιεσμένος οτι ουτε αυτος (θεος) μπορει να καταφερει κατι τετοιοΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν έχετε καταλάβει το πρόβλημα!
ε και τη να δεινουν προσωπικά στοιχεια? κουλο μου ακούγετεMANIAKOS έγραψε: ουτε και γω εχω στειλει μνμ ποτε ..ισως απο τηγν παε με τα διαρκειας..
τεσπα.
Ρε γμτ είμαι και γω αρκετά διχασμένος αλλά όσο και να ψάξω δε μπορώ να βρω παίκτες που έχουμε οι οποίοι θα δυσκολέψουν με το χαρακτήρα τους τον Άγγελο. Εξάλλου η διοιήκησή μας στήριξε Χάβο σε ενδεχόμενες παρεξηγήσεις. Δε θα στηρήξει Άγγελο;;; Έχει και επιθετική νοοτροπία ξέρει να ξεχωρίζει και ελληνικά ντέρμπι που πορώνουν την κερκίδα... Άρα;;; Μια χαρά μας είναι..
ΥΓ: Μήπως λέω μ@λ@κ1ε3;;;;;;;
ΥΓ: Μήπως λέω μ@λ@κ1ε3;;;;;;;