Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ
Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ
xaxa. ρε πόσο αρνί φάγατε και γιατί το περιχύσατε με βότκα??? ο λάζαρος μόλις πήρε ολάκερη βαλτική λίγκα με την khimki νικώντας στον τελικό την (πρώτο φαβορί για να πάρει τη φετινή ευρωλίγκα κατά τη γνώμη μου- ξέρω ξέρω τραγική διαίσθηση...) cska. ακόμα τα playoffs στο πρωτάθλημά τους δεν έχουνε ξεκινήσει (και η khimki και η unics έχουνε ελπίδες για τίτλο φέτος, ακόμα ακόμα και ο σέρφ...) άρα ο δρόμος είναι μακρύς...
-
Ένα ωραίο μπασκετικό κουιζάκι έχει στο πολύ καλό http://paokarare.wordpress.com/..Εγώ ψιλοπάτωσα (βρήκα 60/82
), γιατί είχε και κάτι δύσκολες ερωτήσεις από κάτι άκυρες σεζόν στα μέσα του 2000. Πατήστε εδώ http://paokarare.awardspace.com/index.p ... &Itemid=54, απαντήστε τις 10 πρώτες και μετά διαλέξτε το 82 για να απαντήσετε σε όλες. Για να δούμε τι ψάρια πιάνετε, εγώ απάντησα στις 60 μόνος μου, χωρίς βοήθεια από google και τα γατάκια (
) τους ΓκορντονοΠρακτορίνους!
Απαντήστε κι εσείς για να τις μετρήσουμε....(τις απαντήσεις!)

Στην Μπενετόν ο Χάρις
Ο Λανς Χάρις συμφώνησε με την Μπενετόν Τρεβίζο, την οποία θα ενισχύσει στα προσεχή πλέι οφ του ιταλικού πρωταθλήματος. Ο 27χρονος Αμερικάνος γκαρντ-φόργουορντ ήταν γνωστό ότι τις τελευταίες μέρες συζητούσε με ιταλική ομάδα, χωρίς ωστόσο να διαρρεύσει το όνομα της. Η Μπενετόν θα είναι η τρίτη ομάδα που θα αγωνιστεί φέτος ο Λανς Χάρις, μετά τον Ικαρο και την Ζλάτορονγκ Λάσκο.
http://www.superbasket.gr/permalink/138989.html
Στη Βενέτσια ο Λανς Χάρις!
Η Βενέτσια, η οποία είχε ενδιαφερθεί και για τον Μανώλη Παπαμακάριο, ανακοίνωσε την απόκτηση του Λανς Χάρις! Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ ολοκλήρωσε πριν λίγες μέρες τις υποχρεώσεις του με τον Ίκαρο Καλλιθέας. Αυτή θα είναι η τρίτη ομάδα που θα παίξει φέτος, καθώς είχε αρχίσει τη σεζόν με την Ιγκόκεα. Η Βενέτσια είναι φαβορί για την άνοδο στην Α1 Ιταλίας, με προπονητή τον Αντρέα Ματζόν και ηγέτη εντός παρκέ τον Κίκι Κλαρκ!
http://basketnet.gr/main/2/europe/artic ... xaris.html
είναι φοβερό τι μπορούν να κάνουν αυτοί δημοσιογράφοι που έλεγε και ο αείμνηστος leslie nielsen...
Ο Λανς Χάρις συμφώνησε με την Μπενετόν Τρεβίζο, την οποία θα ενισχύσει στα προσεχή πλέι οφ του ιταλικού πρωταθλήματος. Ο 27χρονος Αμερικάνος γκαρντ-φόργουορντ ήταν γνωστό ότι τις τελευταίες μέρες συζητούσε με ιταλική ομάδα, χωρίς ωστόσο να διαρρεύσει το όνομα της. Η Μπενετόν θα είναι η τρίτη ομάδα που θα αγωνιστεί φέτος ο Λανς Χάρις, μετά τον Ικαρο και την Ζλάτορονγκ Λάσκο.
http://www.superbasket.gr/permalink/138989.html
Στη Βενέτσια ο Λανς Χάρις!
Η Βενέτσια, η οποία είχε ενδιαφερθεί και για τον Μανώλη Παπαμακάριο, ανακοίνωσε την απόκτηση του Λανς Χάρις! Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ ολοκλήρωσε πριν λίγες μέρες τις υποχρεώσεις του με τον Ίκαρο Καλλιθέας. Αυτή θα είναι η τρίτη ομάδα που θα παίξει φέτος, καθώς είχε αρχίσει τη σεζόν με την Ιγκόκεα. Η Βενέτσια είναι φαβορί για την άνοδο στην Α1 Ιταλίας, με προπονητή τον Αντρέα Ματζόν και ηγέτη εντός παρκέ τον Κίκι Κλαρκ!
http://basketnet.gr/main/2/europe/artic ... xaris.html
είναι φοβερό τι μπορούν να κάνουν αυτοί δημοσιογράφοι που έλεγε και ο αείμνηστος leslie nielsen...
Η Λοκομοτίβ τον ρώσικο "εμφύλιο"!
Με τριπλέτα-φωτιά τους Μάσεϊ, Τσάλμερς και Τάκερ, η Λοκομοτίβ επιβλήθηκε της Σπαρτάκ στον ρώσικο «εμφύλιο» με 74-64 και πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του EuroChallenge!
Τα δεκάλεπτα: 15-18, 30-41, 50-60, 64-74.
ΣΠΑΡΤΑΚ ΑΓ.ΠΕΤΡ. (Σερφ): Κοτισέφσκι, Πονκρασόφ 6 (4ασ.), Μπέβερλι 13 (3ασ.), Ζούπαν 8 (5ρ.), Ζοζούλιν, Ντιάτσχοκ, Άντιτς 14 (9ρ.), Ντράγκοβιτς 9 (6ρ., 3κλ.), Ντόμερκαντ 9 (1/8τρ.), Πόποβιτς 5.
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ (Κεμζούρα): Γέρετιν 2, Μάσεϊ 21 (6/8δ., 3/3τρ., 3ασ.), Τσάλμερς 20 (3ασ.), Βασίλιεφ, Ουίλκινσον 4 (9ρ.), Τοπόροφ, Σουκόβτσοφ 4, Τάκερ 18 (8/11δ., 7ρ.), Σουρόβτσεφ 5, Σελεκέτο.
http://basketnet.gr/main/2/europe/artic ... s-emf.html
Με τριπλέτα-φωτιά τους Μάσεϊ, Τσάλμερς και Τάκερ, η Λοκομοτίβ επιβλήθηκε της Σπαρτάκ στον ρώσικο «εμφύλιο» με 74-64 και πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του EuroChallenge!
Τα δεκάλεπτα: 15-18, 30-41, 50-60, 64-74.
ΣΠΑΡΤΑΚ ΑΓ.ΠΕΤΡ. (Σερφ): Κοτισέφσκι, Πονκρασόφ 6 (4ασ.), Μπέβερλι 13 (3ασ.), Ζούπαν 8 (5ρ.), Ζοζούλιν, Ντιάτσχοκ, Άντιτς 14 (9ρ.), Ντράγκοβιτς 9 (6ρ., 3κλ.), Ντόμερκαντ 9 (1/8τρ.), Πόποβιτς 5.
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ (Κεμζούρα): Γέρετιν 2, Μάσεϊ 21 (6/8δ., 3/3τρ., 3ασ.), Τσάλμερς 20 (3ασ.), Βασίλιεφ, Ουίλκινσον 4 (9ρ.), Τοπόροφ, Σουκόβτσοφ 4, Τάκερ 18 (8/11δ., 7ρ.), Σουρόβτσεφ 5, Σελεκέτο.
http://basketnet.gr/main/2/europe/artic ... s-emf.html
Με τη Σπαρτάκ θα παίζαμε για την είσοδο στο Eurocup αλλά κάτι είχε γίνει και περάσαμε έτσι και αυτοί πήγαν στο Eurochallenge...
-
Το κουϊζάκι που σας είπα άκλαφτο πήγε! Τώρα ή με γράψατε κανονικά ή φοβάστε να με ανταγωνιστείτε μήπως δε πιάσετε ούτε 20 στα 82, που μου το παίζεται και μπασκετάνθρωποι βατραχονύχηδες!Trikaliotis έγραψε:Ένα ωραίο μπασκετικό κουιζάκι έχει στο πολύ καλό http://paokarare.wordpress.com/..Εγώ ψιλοπάτωσα (βρήκα 60/82), γιατί είχε και κάτι δύσκολες ερωτήσεις από κάτι άκυρες σεζόν στα μέσα του 2000. Πατήστε εδώ http://paokarare.awardspace.com/index.p ... &Itemid=54, απαντήστε τις 10 πρώτες και μετά διαλέξτε το 82 για να απαντήσετε σε όλες. Για να δούμε τι ψάρια πιάνετε, εγώ απάντησα στις 60 μόνος μου, χωρίς βοήθεια από google και τα γατάκια (
![]()
) τους ΓκορντονοΠρακτορίνους!
![]()
![]()
![]()

Το δοκίμασα, αλλά με 5/10 στην πρώτη δεκάδα ερωτήσεων, τρόμαξα να προχωρήσω! 

-
Έλα ρε μη μασάς κι εγώ 6/10 είχα στην αρχή..Κάτι γατάκια Palok, Kostasff και obanebane που μας το παίζουν Πατριάρχες της πορτοκαλής θεάς, απέχουν επιδεικτικά!
- PaOkArAsIrAkLiO
Κατ αρχάς να πούμε ένα μπράβο στους δημιουργούς του μπλογκ και του κουιζ, γιατί είναι πολύ καλή η προσπάθεια.
Στην πρώτη προσπάθεια, νομίζω έκανα 6/10 , μετά 50+/82 (δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί ξανάπαιξα, αλλά νομίζω κάπου στο 53) και μετά 15/20.
Πολύ καλές ερωτήσεις, και παραδόξως, αν και το περίμενα, παρατηρώ οτι το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχω στις ερωτήσεις που αφορούν τη δεκαετία που μόλις τελείωσε, αφού κουβαλούσαμε κάτι τυχάρπαστους τύπους με το κιλό, και ούτε τα ονοματά τους δεν θυμάμαι, πόσω μάλλον τις χρονιές που παίξανε ή τα στατιστικά τους..
Πάντως το γούσταρα γιατί θυμίζει γαμάτα χρόνια..
υ.γ. Όλα τα λεφτά είναι το οτι θυμόμουνα το νούμερο που φορούσε ο Περάλ ! Για τον οποίον ο Γιαννούλης είχε πεί οτι στις προπονήσεις παίζει σαν το Τζόρνταν, αλλά την ώρα του αγώνα κλατάρει.
Στην πρώτη προσπάθεια, νομίζω έκανα 6/10 , μετά 50+/82 (δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί ξανάπαιξα, αλλά νομίζω κάπου στο 53) και μετά 15/20.
Πολύ καλές ερωτήσεις, και παραδόξως, αν και το περίμενα, παρατηρώ οτι το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχω στις ερωτήσεις που αφορούν τη δεκαετία που μόλις τελείωσε, αφού κουβαλούσαμε κάτι τυχάρπαστους τύπους με το κιλό, και ούτε τα ονοματά τους δεν θυμάμαι, πόσω μάλλον τις χρονιές που παίξανε ή τα στατιστικά τους..
Πάντως το γούσταρα γιατί θυμίζει γαμάτα χρόνια..
υ.γ. Όλα τα λεφτά είναι το οτι θυμόμουνα το νούμερο που φορούσε ο Περάλ ! Για τον οποίον ο Γιαννούλης είχε πεί οτι στις προπονήσεις παίζει σαν το Τζόρνταν, αλλά την ώρα του αγώνα κλατάρει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Σάβ 30 Απρ 2011, 11:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ψιλοπικρα και εγω,46 στα 82 ειχα αλλα οκ εχει και αρκετες ακηρες ερωτησεις.
-
Εγώ τώρα που το ξαναέπαιξα το βελτίωσα από 60 σε 68/82 !!!

Trikaliotis έγραψε:Έλα ρε μη μασάς κι εγώ 6/10 είχα στην αρχή..Κάτι γατάκια Palok, Kostasff και obanebane που μας το παίζουν Πατριάρχες της πορτοκαλής θεάς, απέχουν επιδεικτικά!
Δεν τα παω καλα με τις ημερομηνιες και ειχε αρκετες ερωτησεις με ημερομηνιες, 30 λαθος στις 82 καποια στιγμη ειχα 7 συνεχομενα λαθη και εκνευριστηκα λιγο και εχασα ερωτησεις που ηξερα.
Δεν το πιστευα οτι εχασα 30 ερωτησεις που αφορουν τον μπασκετικο ΠΑΟΚ (αν και εγω οπως και εσυ απο 2002-2007 δεν ειχα και την καλυτερη σχεση με το αθλημα γενικοτερα) και ξεχασα να γραψω τα αποτελεσματα μου

Δεύτερη προσπάθεια, 9/10 και 58/82 .
Γενικά κάποιες ερωτήσεις που δεν ξέρω, έβαλα κάτι άλλο, πάλι δεν έκατσε, οπότε θέλει απλά.. διάβασμα
Γενικά κάποιες ερωτήσεις που δεν ξέρω, έβαλα κάτι άλλο, πάλι δεν έκατσε, οπότε θέλει απλά.. διάβασμα

68/82 μαγκες..ποιο νουμερο φορουσε ο ρικυ περαλ..?
θυμαμαι,σαν χτες τον ευτυχη με( υφος αναλογο του "ο σκατ σκα΄ι'λς ειναι αρρωστος..εχει ενα μικροβιο..
το μικροβιο του ΠΑΟΚτση!!!!!!"),να ορκιζεται σε συνεντευξη τυπου-παρουσιαση της καινουριας,τοτε,ομαδας πως
ο ρικυ περαλ ειναι τουλαχιστον 2 κλασεις καλυτερος του πετζα..
τελικα απο την παρουσια του στον ΠΑΟΚ θα εχουμε να θυμομαστε μονο τη συμμετοχη του στο κουιζ..

θυμαμαι,σαν χτες τον ευτυχη με( υφος αναλογο του "ο σκατ σκα΄ι'λς ειναι αρρωστος..εχει ενα μικροβιο..
το μικροβιο του ΠΑΟΚτση!!!!!!"),να ορκιζεται σε συνεντευξη τυπου-παρουσιαση της καινουριας,τοτε,ομαδας πως
ο ρικυ περαλ ειναι τουλαχιστον 2 κλασεις καλυτερος του πετζα..
τελικα απο την παρουσια του στον ΠΑΟΚ θα εχουμε να θυμομαστε μονο τη συμμετοχη του στο κουιζ..