Nέος προπονητής (2010-2011)
Re: Nέος προπονητής
ωχ παναγια μου..4η φορα?
εχει οθεος, θανατος, και το μαη θα μαστε καλα...
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ
+100 φαξ.diniko80 έγραψε:ωχ παναγια μου..4η φορα?
εγω λεω με το καλο να ερθει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XTT την Παρ 29 Απρ 2011, 22:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κύπρος τέλος
29 Απρ 2011 22:40
Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας της Κύπρου ο Άγγελος Ανααστασιάδης, καθώς λύθηκε με κοινή συναίνεση το συμβόλαιό του...
Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, που έκλεισε έξι χρόνια στο νησί, αποχώρησε, καθώς μέσα στην Κυπριακή Ομοσπονδία είχαν δημιουργηθεί δύο τάσεις, μία που δεν τον ήθελε στο τιμόνι της Εθνικής, που ήταν και πιο έντονη και μία, που τον ήθελε.
Ο Αναστασιάδης, λοιπόν, είναι ελεύθερος και καταλαβαίνει κανείς τι θα ακουστεί και τι σενάρια θα αναπτυχθούν, μέχρι να ανακοινώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ποιος θα είναι ο προπονητής την επόμενη σεζόν. Που δεν θα είναι ο Αναστασιάδης.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www2.paok24.com/mmeitem.asp?m=11&id=594
Σημ: Δεν σχολιάζω το ενδεχόμενο να προσληφθεί ο Άγγελος, απλά και μόνο το ύφος του κειμένου.
- PAPA TSIBIKOS
Ιησούς Χριστός νικά και τα κακά σκορπά.

Θα χάσουμε τα μυαλά μας και τα μαλιά μας

Θα χάσουμε τα μυαλά μας και τα μαλιά μας

Νταξει καταλαβαίνω να νιώθετε μια κρυάδα στο άκουσμά του αλλά απαντήστε μου ειλικρινα άμα ειναι να καταλήξουμε σε κατι ντουσαν και δωνηδες τι προτιμάτε? Εγω θα γίνω αγγελόσκυλο το λέω... Η χειρότερα Χαβόσκυλο
ΥΓ : κουβέντα να γίνεται δε πιστέυω ότι υπάρχει θέμα

ΥΓ : κουβέντα να γίνεται δε πιστέυω ότι υπάρχει θέμα
Πιστεύω πως δεν υπάρχει κανένα θέμα Αναστασιάδη. Θα πάρουμε ευρωπαίο προπονητή. Κι οταν τον σχολάσουμε, τότε θα πάρουμε Άγελλο!!! 

+10000XTT έγραψε:εγω λεω με το καλο να ερθει.![]()
Το Αγγελόσκυλο μέσα μου βράζει!
ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΧΘΕΣ ΛΑΙΜΑΙΙΙΙΙΙ
Γιατι αν είναι να μπλέξουμε καλοκαιριάτικα με ηλιθιότητες πάλι και να καταλήξουμε σε μπερέτες και μουρνινιους του γιβραλταρ, καλύτερα Αγγελος απο τώρα... ( και θεος βοηθός )
Βάλτε κ εμένα στην λίστα με τα αγγελόσκυλα παρακαλώ!!
Μεταξύ μας όπως είπε και ο PARASANDALOS φράγκα δεν υπάρχουν και από κάτι Δώνηδες και Μπάγιεβιτς που ακούω..Χίλιες φορές Άγγελος.

Μεταξύ μας όπως είπε και ο PARASANDALOS φράγκα δεν υπάρχουν και από κάτι Δώνηδες και Μπάγιεβιτς που ακούω..Χίλιες φορές Άγγελος.

γνωριζουμε τι μπορουσε να κανει ο αγγελος με χαραλαμπους,κουτσιδες και λοιπους...ομως δε γνωριζουμε αν μπορει να εργαστει με παικτες μεγαλυτερου επιπεδου και μαλιστα οι περισσοτεροι ξενοι...δικοπο μαχαιρι για μενα αν ερθει ο αγγελος στον παοκ
- trel@menos
Πιο πιθανό είναι να πάρει κύπελο ο Ρούλης παρά να έρθει ο Άγγελος..τσάμπα το συζητάτε