Βιβλία

Ταινίες, Μουσική, Games και ότι αλλό σχετικό...
Άβαταρ μέλους
Federacion

Re: Βιβλία

Δημοσίευση από Federacion »

Ακου λοιπον.

Πας σε ενα βιβλιοπωλείο. Ζητας το βιβλίο που θέλεις.
Ναι, ναι, αυτο το απαγορευμένο που το κυνηγάνε Θεοι και Δαίμονες...
Ας πουμε δε το έχει.
Σου λέει ο υπάλληλος "μπορούμε να το παραγγείλουμε, κύριε"
Εσυ πετας απο τη χαρά σου, του λες ναι.
Περιμένεις μια-δυο μέρες (ίσως και παραπάνω αν μπει δάκτυλος μασωνικός :mrgreen: )
και τσουκ(!) το βιβλίο που αποκαλύπτει τα πάντα και όλοι το απαγορεύουν ( :lol: )
είναι στα χέρια σου!!!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ!
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

GI4NNEN4 έγραψε:
araya4 έγραψε:7. Λαβκραφτ-η περιπτωση του τσαρλς ντεξτερ γουορντ (τρομου και χωρις περαιτερω σχολια καθως προκειται περι αριστουργηματος! Φυσικα απο διηγηματα του συγγεκριμενου αλλο τιποτα!"Το χρωμα που ηρθε απο το διαστημα", "η φρικη του ρεντ χουκ", "το μοντελο του πικμαν" ειναι λιγα μονο απο τον ατοφιο τρομο που προσφερει ο κορυφαιος κατα πολλους συγγραφεας αυτης της κατηγοριας)
Ξέρεις τί μου θύμισες ρε φίλε; Τα βιβλία τσέπης/βίπερ που διαβάζαμε μανιωδώς οταν είμασταν πιτσιρικάδες! Χ.Φ. Λάβκραφτ, Ρόμπερτ Χάουαρντ, Ώγκαστ Ντέρλεθ... Όλα μεταφρασμένα απο Γιώργο Μπαλάνο και Θωμά Μαστακούρη. Μου ξύπνησες μνήμες! Θα πάω τη Δευτέρα να ψάξω στα βιβλιοπωλεία, λογικά θα κυκλοφορούν ακόμη.

ΈΕΕΕΕΕΕΕτσι........!!!!

Στο τελευταίο φεστιβάλ ταινιών τρόμου και επιστημονικής φαντασίας στην Αθήνα οι λάβκραφτικές ταινίες έδωσαν ρεσιτάλ........τρόμου......μαυρόασπρες παρακαλώ.

Έχω τα πάντα από ότι κινείτε γύρω από την κοσμογονία του Λάβκραφτ διότι περί κοσμογονίας πρόκειται..........δεν ξέρεις τι είναι αλήθεια και τι φαντασία όταν τον διαβάζεις.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Εικόνα

Κάστρο
Συγγραφείς: Ράινχαρτ Κλάιστ

Θέμα: Graphic novels
Εκδότης: Γνώση
Μετάφραση: Αντώνης Μπίκος
Σελίδες: 288
Ημ. Έκδοσης: 01/11/2010

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/334587
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Argonaut4 έγραψε:
GI4NNEN4 έγραψε:
araya4 έγραψε:7. Λαβκραφτ-η περιπτωση του τσαρλς ντεξτερ γουορντ (τρομου και χωρις περαιτερω σχολια καθως προκειται περι αριστουργηματος! Φυσικα απο διηγηματα του συγγεκριμενου αλλο τιποτα!"Το χρωμα που ηρθε απο το διαστημα", "η φρικη του ρεντ χουκ", "το μοντελο του πικμαν" ειναι λιγα μονο απο τον ατοφιο τρομο που προσφερει ο κορυφαιος κατα πολλους συγγραφεας αυτης της κατηγοριας)
Ξέρεις τί μου θύμισες ρε φίλε; Τα βιβλία τσέπης/βίπερ που διαβάζαμε μανιωδώς οταν είμασταν πιτσιρικάδες! Χ.Φ. Λάβκραφτ, Ρόμπερτ Χάουαρντ, Ώγκαστ Ντέρλεθ... Όλα μεταφρασμένα απο Γιώργο Μπαλάνο και Θωμά Μαστακούρη. Μου ξύπνησες μνήμες! Θα πάω τη Δευτέρα να ψάξω στα βιβλιοπωλεία, λογικά θα κυκλοφορούν ακόμη.

ΈΕΕΕΕΕΕΕτσι........!!!!

Στο τελευταίο φεστιβάλ ταινιών τρόμου και επιστημονικής φαντασίας στην Αθήνα οι λάβκραφτικές ταινίες έδωσαν ρεσιτάλ........τρόμου......μαυρόασπρες παρακαλώ.

Έχω τα πάντα από ότι κινείτε γύρω από την κοσμογονία του Λάβκραφτ διότι περί κοσμογονίας πρόκειται..........δεν ξέρεις τι είναι αλήθεια και τι φαντασία όταν τον διαβάζεις.

Τρελό ΠΑΟΚι ο αλχημιστής Λάβκραφτ που υπεργούσταρα μέχρι πρότινος και δεν έχω αφήσει τίποτα αδιάβαστο απο τον παλαβό όμως τελικά ανήκει για άλλο κόσμο.
:cry:
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

Federacion έγραψε:Ακου λοιπον.

Πας σε ενα βιβλιοπωλείο. Ζητας το βιβλίο που θέλεις.
Ναι, ναι, αυτο το απαγορευμένο που το κυνηγάνε Θεοι και Δαίμονες...
Ας πουμε δε το έχει.
Σου λέει ο υπάλληλος "μπορούμε να το παραγγείλουμε, κύριε"
Εσυ πετας απο τη χαρά σου, του λες ναι.
Περιμένεις μια-δυο μέρες (ίσως και παραπάνω αν μπει δάκτυλος μασωνικός :mrgreen: )
και τσουκ(!) το βιβλίο που αποκαλύπτει τα πάντα και όλοι το απαγορεύουν ( :lol: )
είναι στα χέρια σου!!!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ!
+1926
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

"Ελληνες" και "Προδοτες", δυο λεξεις που κυριαρχουν σε καθε πολιτικη και κοινωνικη δρστηριοτητα αυτου του τοπου απο την ιδρυση του ελληνικου κρατους μεχρι σημερα. Δυο λεξεις που εμφανιζονται σχεδον σε καθε αναλογη συζήτηση κι εδω στο φορουμ. Για οσους τυχον δεν το εχουν διαβασει, ενα βιβλιο (κατα τη γνωμη μου) κλασικο, ενα βιβλιο για "γερα στομαχια", ενα βιβλιο απολαυστικο, ενα βιβλιο βαθια ελληνικο...

Εικόνα
staurostoumpa

Δημοσίευση από staurostoumpa »

Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=1891924&prid=1146156&deid=0
Εικόνα

Η βιογραφία του Che

Jacobson, Sid

Αριθμός σελίδων: 110
Εκδότης: Μεταίχμιο
Ημ. έκδοσης: Απρίλιος, 2010

γαμάτο! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

8emis4 έγραψε:"Ελληνες" και "Προδοτες", δυο λεξεις που κυριαρχουν σε καθε πολιτικη και κοινωνικη δρστηριοτητα αυτου του τοπου απο την ιδρυση του ελληνικου κρατους μεχρι σημερα. Δυο λεξεις που εμφανιζονται σχεδον σε καθε αναλογη συζήτηση κι εδω στο φορουμ. Για οσους τυχον δεν το εχουν διαβασει, ενα βιβλιο (κατα τη γνωμη μου) κλασικο, ενα βιβλιο για "γερα στομαχια", ενα βιβλιο απολαυστικο, ενα βιβλιο βαθια ελληνικο...

Εικόνα
Όποιος βρεί ενδιαφέρον το παραπάνω, μπορεί στη συνέχεια να διαβάσει το, επίσης κλασσικό, "Αι συνέπειαι του αυνανισμού πέραν μίας ηλικίας". :o

Ομολογώ πως δεν ενδιαφέρθηκα ποτέ να διαβάσω κάποιο απο τα δυο, παρακολουθούσα όμως με μεγάλο ενδιαφέρον τις επικές τηλεοπτικές μάχες Ραφαηλίδη-Πλέυρη. :lol:
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Ευχαριστω πολυ για την προταση σου, θα ψαξω να το βρω και να το διαβασω. Σα μ@λ@κ@ς, που προφανως ειμαι, θα το βρω κι αυτο ενδιαφερον και χρησιμο.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

8emis4 έγραψε:"Ελληνες" και "Προδοτες", δυο λεξεις που κυριαρχουν σε καθε πολιτικη και κοινωνικη δρστηριοτητα αυτου του τοπου απο την ιδρυση του ελληνικου κρατους μεχρι σημερα. Δυο λεξεις που εμφανιζονται σχεδον σε καθε αναλογη συζήτηση κι εδω στο φορουμ. Για οσους τυχον δεν το εχουν διαβασει, ενα βιβλιο (κατα τη γνωμη μου) κλασικο, ενα βιβλιο για "γερα στομαχια", ενα βιβλιο απολαυστικο, ενα βιβλιο βαθια ελληνικο...

Εικόνα
Τί είπες τώρα.. το μοναδικό βιβλίο που δεν έχω κατασταλάξει ακόμα αν πρέπει να γελάω για τον πνευματώδη τρόπο γραφής του ή να κλαίω για την κατρακύλα του κράτους στο οποίο αναφέρεται. Επίκαιρο όσο ποτέ, καθώς άλλωστε λατρεύω την ιστορία γιατί είναι το μόνο πράγμα που με μαθηματική ακρίβεια σου δείχνει το πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό μέλλον. Το βιβλίο αυτό είναι απο την πρώτη του σελίδα η πιο αποστομωτική απάντηση σε όλους αυτούς τους γελοίους συνεπαρμένους και άμυαλους που υποκρίνονται τόσο καιρό οτι η κρίση στην Ελλάδα ξαφνικά δημιουργήθηκε και εντάθηκε μέσα σε ένα χρόνο..
Δεν είμαι σε θέση να κρίνω αν όλα όσα λέει είναι αλήθεια ή και υποκειμενικές απόψεις, αφού αναφέρεται σε μεγάλο χρονικό εύρος. Είμαι σε θέση να κρίνω όμως οτι την ενσυνείδητη άποψη που είχα για το Ελληνικό κράτος απο μικρός, μου την επιβεβαίωσε δίχως δεύτερες κουβέντες.
Επίσης του Ραφαηλίδη είναι ιστορικά αξιόλογο και το βιβλίο "Η μεγάλη περιπέτεια του Μαρξισμού". Πιο βαρύ για ανάγνωση, αλλά ξεμπροστιάζει επίσης το έμφυτο σκάλωμα της αριστεράς παγκοσμίως, να κολλάει με λεπτομέρειες και να αναλώνεται για δεκαετίες σε πράγματα που ΠΑΝΤΑ αποδεικνύονται οχι τόσο σημαντικά..
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται βροχοποιέ :D ;) :mrgreen:
Δεν είχα δει το ποστ σου, όταν πόσταρα...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Χαχα λέω κι εγώ πολύ γρήγορο πιστόλι !?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ψυχαγωγία”