Aπό μωρό με τα ασπρόμαυρα…
Αγαπητό μου ημερολόγιο
Θέλω να μοιραστώ μαζί σου μία γνωριμία που έκανε χθες το βράδυ. Μέχρι χθες δεν είχα καταλάβει, δεν είχα νοιώσει αυτά που λένε όλοι, περί οικονομικής κρίσης. Τα άκουγα καμιά φορά στην τηλεόραση όταν καταλάθος αντί να πατήσω σταρ τσάνελ, πατούσα σε άλλον σταθμό, αλλά δεν καταλάβαινα και πολλά.
Χθες όμως συνάντησα κάποιον που τον είχα γνωρίσει παλιά σε ένα πολύ μακρινό ξένο λιμάνι. Τον είδα μετά από καιρό να ζει μέσα στην αγωνία για το μέλλον του. Όχι τόσο του ίδιου, όσο του περιβάλλον του.
Αυτός μου είπε ότι είτε έτσι, είτε αλλιώς, θα την βρει την άκρη. Ωστόσο η αγωνία του είναι δεδομένη. Πάντως το σκέφτεται αν τα πράγματα δεν πάνε καλά να μετακομίσει στην γειτονιά μας!
Του γνωστού μου του αρέσουν από πολύ μικρό μωρό τα ασπρόμαυρα. Είναι τα αγαπημένα του. Και όταν πρωτόπαιζε μπάλα ούτε που τον ένοιαζε που τον αποκαλούσαν «Βούλγαρο» αυτό και τους άλλους φίλους του. Ήταν λογικό.
Έχει αρκετούς λόγους να θέλει να μετακομίσει εδώ, αλλά δεν θα εξαρτηθούν όλα από την δική του επιθυμία. Δεν είναι στο χέρι του 100%. Ούτε να φύγει, ούτε το που θα πάει.
http://transfernews.gr/news/articles/ap ... maura.html