Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
- navigator11
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
αν παραμείνει ο σέρ μάκης όμως θα βάζει τον αρίας;αλλά θα μου πείς,αφού τον ΑΝΑΣΤΗΣΕ ΤΑΚΤΙΚΑ,γιατί όχι;
περί μήτρογλου πάντως συμφωνώ με τις μπάντες.για ελληνικά δεδομένα και εν συγκρίσει πρός τους ήδη υπάρχοντες στη θέση του επιθετικού αποτελεί πολυτέλεια.
περί μήτρογλου πάντως συμφωνώ με τις μπάντες.για ελληνικά δεδομένα και εν συγκρίσει πρός τους ήδη υπάρχοντες στη θέση του επιθετικού αποτελεί πολυτέλεια.
Αν μείνει ο Χάβος φίλε Navi τότε όλη η μεταγραφολογία πάει περίπατο.....πάντως εμένα o Epstain πολύ μου αρέσει.....navigator11 έγραψε:αν παραμείνει ο σέρ μάκης όμως θα βάζει τον αρίας;αλλά θα μου πείς,αφού τον ΑΝΑΣΤΗΣΕ ΤΑΚΤΙΚΑ,γιατί όχι;
Στην λίστα με τους παίκτες που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την Λίβερπουλ βρίσκεται ο Σωτήρης Κυριάκος, σύμφωνα με γερμανική ιστοσελίδα που παροτρύνει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να βρει ομάδα.
Για τον Έλληνα αμυντικό της Λίβερπουλ, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Άιντραχτ συμπλήρωσε 27 συμμετοχές με την κόκκινη φανέλα. Στο συμβόλαιό του υπάρχει όρος για επέκταση ακόμη ένα χρόνο. Οι νέοι, όπως ο Τζον Φλάναγκαν, ασκούν έντονη πίεση. Οι μέρες του Έλληνα στο Άνφιλντ είναι μετρημένες».
Την εγκυρότητα του ρεπορτάζ της γερμανικής ιστοσελίδας δεν είμαστε σε θέση να τη γνωρίζουμε, όμως ο Σωτήρης Κυριάκος δεν είναι ο μόνος που, κατά την άποψη του spox.com,το μέλλον του είναι αβέβαιο στη τωρινή του ομάδα. Η σχετική λίστα εμπεριέχει και άλλα ονόματα όπως αυτό του Όουεν, του Πίρλο, του Ζέεντορφ (
), του Μπομπό, του Γκέρα, του Φαν Μπόμελ και πολλών άλλων...
Για τον Έλληνα αμυντικό της Λίβερπουλ, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Άιντραχτ συμπλήρωσε 27 συμμετοχές με την κόκκινη φανέλα. Στο συμβόλαιό του υπάρχει όρος για επέκταση ακόμη ένα χρόνο. Οι νέοι, όπως ο Τζον Φλάναγκαν, ασκούν έντονη πίεση. Οι μέρες του Έλληνα στο Άνφιλντ είναι μετρημένες».
Την εγκυρότητα του ρεπορτάζ της γερμανικής ιστοσελίδας δεν είμαστε σε θέση να τη γνωρίζουμε, όμως ο Σωτήρης Κυριάκος δεν είναι ο μόνος που, κατά την άποψη του spox.com,το μέλλον του είναι αβέβαιο στη τωρινή του ομάδα. Η σχετική λίστα εμπεριέχει και άλλα ονόματα όπως αυτό του Όουεν, του Πίρλο, του Ζέεντορφ (
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.gazzetta.gr/football/europe/item/1054711742-%C2%AB%CE%9A%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CE%BF-%CF%88%CE%AC%CE%BE%CE%B5-%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1%C2%BBRe: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Αυτον τον Κωσταντοπουλο δεν τον θελαμε παλια και μαλιστα λεγαμε οτι ηταν και ΠΑΟΚτσακι;
-
Dimg4
Μια χαρα θα ηταν ο καγκουρο-Μητρογλου αλλα με συμφωνια που μας βολευει. Αν προκειται να δοθει ο Βιτολο, τοτε πρεπει να ειναι πολλα τα λεφτα συν τον Μητρογλου που πιστευω με Κλαους και Σαλπι θα ειναι η μονη φορα που θα εχουμε ελληνικο τριο επιθεσης!
- PAPA TSIBIKOS
Τίμο μάλλον καρέ του 9 θα έχουμε........είναι και το μανεκέν ο Σάκης 
Ειμαι υπερ στο να ερθει ο μητρογλου και να εχουμε back up τον κλαους.
-
Dimg4
Εγω ειμαι υπερ να ερθει ο Μητρογλου και να παιζει διδυμο με τον Κλαους, με Σαλπι και Βιερινια πλευρες
Κλάους και Μήτρογλου δεν χωράνε στην ίδια ομάδα. Ένας από τους δύο θα καεί.
- nyxteridas
Αποκάλυψη για το νέο παίκτη του ΠΑΟΚ στο 0.10
[youtube]WCP8JkJnLQ8[/youtube]
[youtube]WCP8JkJnLQ8[/youtube]
-
monopaokre
Υπάρχει κάποιος να παραθέσει τα σταστιστικά του χαλουμίου?
- paoki_sweden
- efthimis_paok
Γεια σας αδερφια. Ειμαι νεος στο φορουμ,και ποσταρω το πρωτο μου τοπικ στη μεταγραφολογια σαν καθε καλος Παοκτσης που σεβεται τον εαυτο του.
Πιστευω πως καλη προσθηκη θα ηταν ο Marcelinho Leite της Ξανθης. Καλη ηλικια,αριστεροποδαρος, και μπορει να παιχει και εχτρεμ αλλα ισως και σαυτην την περιβοητη αντι-Ιβιτς θεση!
http://www.transfermarkt.de/en/marcelin ... 7955.htmlυ
http://www.youtube.com/watch?v=n9eGLd7um3k
Πιστευω πως καλη προσθηκη θα ηταν ο Marcelinho Leite της Ξανθης. Καλη ηλικια,αριστεροποδαρος, και μπορει να παιχει και εχτρεμ αλλα ισως και σαυτην την περιβοητη αντι-Ιβιτς θεση!
http://www.transfermarkt.de/en/marcelin ... 7955.htmlυ
http://www.youtube.com/watch?v=n9eGLd7um3k