Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων
Re: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων
Κοιτά τον Ζήση τον εκτιμώ παρα πολυ αλλα η ανακοίνωση αν δεν έχει αναλογη συνέχεια είναι φάουλ παρ ολα αυταFederacion έγραψε:eortpol πόσο Ζαγορικός είσαι ρε φίλε;
Δεν αλλαζει η άποψη μου για αυτόν είναι κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ....
Όσο για το πόσο ζαγορικος είμαι .....είμαι 48 χρόνων έχω δει παρα πολλά και ο μόνος μετα παντελακη που αξίζει
Δυστυχώς είναι μόνο ο ζαγορακης και μακάρι να έμενε και Ζήσης με τον ζαγορ....έχω λοιπόν την εμπειρία πιστεύω
Να κρίνω ότι θα είναι έγκλημα να τα δώσουμε ολα μια κλωτσιά και γυρίσουμε σε ορφανοκαλυβες η σε επενδυτές λαμογια.....ο ζαγορακης ξέρεις ούτε ΚΑΝ είχε γεννηθεί όταν εγω άρχισα να παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ....
Μην μου λες ιστορίες λοιπόν .....μια ζωή πινανε το αίμα του ΠΑΟΚ οι διοικούντες , όλοι μετα παντελακη ΌΛΟΙ....
+9navigator11 έγραψε:νομίζω πως η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ του βρύζα στον ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με την ανεδαφική(;) καλλιέργεια προσδοκιών στον ταλαιπωρημένο φέτος οπαδό της ομάδας από τα ... βασιλοπουλέϊκα μμε(με τα οποία μάλλον οι σχέσεις του ζήση είναι κάκιστες) περί επιστροφής του παρακίνησαν εύλογα το ζήση να κάνει αυτό που έκανε.κ το έπραξε ακριβώς γιατί ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.στην περίπτωση του βάζελου το κόβω απίθανο κ αχρείαστο να τοποθετηθεί.ειδικά απέναντι σε "πληροφορίες"![]()
![]()
![]()
![]()
του εν λόγω μπακαλοτέφτερου.νοιώστε ρε παιδιά λίγο ...
δλδ αν δεν απαντήσει στις "κατηγορίες" θα'ναι πολέμιος του ΠΑΟΚ πάλι;όπως το καλοκαίρι που μας ... παράτησε;
+15navigator11 έγραψε: δεν είναι ακριβώς έτσι πατριώτη.δεν παίζει το ισοπεδωτικό "ή μιλάς διαρκώς ή το ράβεις".υπάρχουν κ κίνητρα ξεχωριστά στην κάθε περίπτωση που "προκαλείσαι" να τοποθετηθείς.ο βρύζας αναφορικά με τον ΠΑΟΚ θέλησε εύλογα να ξεκαθαρίσει το τοπίο για να μην τρώει σανό ο κοσμάκης που τον εμπιστεύεται κ τον εκτιμά.δεν πρόλαβε να βγεί στο κουρμπέτι η "είδηση" περί δρομολογημένης επιστροφής του κ πολλών εξ ημών η μέρα απέκτησε προοπτική κ ελπίδα αναφορικά με το αύριο του ΠΑΟΚ.δεν όφειλε ο βρύζας να'ναι ειλικρινής απέναντί μας;αν δεν απαντούσε,το πρωτοσέλιδο των σπόρ της επομένης αδυνατώ να φανταστώ τι θα έγραφε.ήδη θα τον είχε τοποθετήσει στο ελ.βενιζέλος να παίρνει την πρώτη πτήση για λατινική αμερική για το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάςάντ'αυτού όμως τα σπόρ αναγκάστηκαν να ξεφτιλιστούν τελείως,αναδιπλωνόμενα με γελοία επιχειρηματολογία.είτε ήθελαν,χρησιμοποιώντας το ζήση,να πουλήσουν,είτε να "εκβιάσουν" καλώς εννοούμενα την προσπάθεια επαναπατρισμού του,είτε ακόμα-ακόμα κ να τον εκθέσουν στα μάτια του παοκτσή,το βέβαιο είναι πως ΡΕΖΙΛΕΥΤΗΚΑΝ.
το ζήση,ένας από τους πολλούς λόγους,που τον σέβομαι,είναι κ γιατί γνωρίζει πότε (δεν) πρέπει να μιλήσει,τι να (μην) πεί,πως να (μην) το πεί.το απόδειξε κ όταν πέρυσι το χειμώνα ο ζαγοράκης επέστρεφε ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ,κ όταν αποχώρησε το καλοκαίρι (που προσωπικά πάρα πολύ θα ήθελα να ξεμπροστιάσει πολλούς αλλά θα δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα από αυτά που τελικά δεν υπήρχε πρόθεση να λυθούν) κ εσχάτως με την ανακοίνωση-απάντηση στον παοκάρχη βασιλόπουλο κ τους συν αυτώ.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Δηλ. επειδή απάντησε ο ζήσης στα σπορ αυτό σημαίνει ότι θέλει να επιστρέψει?
τετράγωνη λογική μέσω της εις άτοπου απαγωγής μου φαίνεται αυτό.
κατά τη γνώμη μου ο ζήσης έπεσε σε χοντρή μπανανόφλουδα που του πέταξε ο βασιλόπουλος. Κοινώς αυτοαδειάστηκε μόνος του. τώρα πλέον, όσο υπάρχει Ζαγοράκης, δεν πρόκειται να έρθει στον ΠΑΟΚ ούτε με σφαίρες.
άσε που το επιχείρημα που πρόβαλε περί ενασχόλησής του με την Εθνική είναι εντελώς αίολο. τώρα που έβγαλε το δημοσίευμα η γάτα δεν υπηρετεί την εθνική? το ίδιο δεν είναι?
Ο Ζήσης έχει κλείσει την ατζέντα ΠΑΟΚ από την στιγμή που επέστρεψε ο Ζαγοράκης ως Πρόεδρος. Εκεί κάπου μπήκαν οι τίτλοι τέλους του κεφαλαίου Ζήσης Βρύζας στην διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ήρθε και η χαριστική βολή με τη φάκα του βασιλόπουλου και έδεσε το κέϊκ.

τετράγωνη λογική μέσω της εις άτοπου απαγωγής μου φαίνεται αυτό.
κατά τη γνώμη μου ο ζήσης έπεσε σε χοντρή μπανανόφλουδα που του πέταξε ο βασιλόπουλος. Κοινώς αυτοαδειάστηκε μόνος του. τώρα πλέον, όσο υπάρχει Ζαγοράκης, δεν πρόκειται να έρθει στον ΠΑΟΚ ούτε με σφαίρες.
άσε που το επιχείρημα που πρόβαλε περί ενασχόλησής του με την Εθνική είναι εντελώς αίολο. τώρα που έβγαλε το δημοσίευμα η γάτα δεν υπηρετεί την εθνική? το ίδιο δεν είναι?
Ο Ζήσης έχει κλείσει την ατζέντα ΠΑΟΚ από την στιγμή που επέστρεψε ο Ζαγοράκης ως Πρόεδρος. Εκεί κάπου μπήκαν οι τίτλοι τέλους του κεφαλαίου Ζήσης Βρύζας στην διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ήρθε και η χαριστική βολή με τη φάκα του βασιλόπουλου και έδεσε το κέϊκ.
- navigator11
πολύ ... τιμητικό θα ήταν για το βασιλόπουλο να παγιδέψει το ζήση.αλλά δυστυχώς μάγκα ΔΕΝ.μάλλον άλλου το κεφάλαιο κλείνει οριστικά για τον ΠΑΟΚ.κ το εύχομαι με όλη μου την ψυχή(εκτός αν συναυτουργός στο στήσιμο της ... παγίδας ήταν κ ο πρόεδρος της παε.οπότε,θα μείνω με την όρεξη).μπάς κ μπεί λίγο φώς στο μυαλό του κόσμου,που τόσο "έντεχνα" συσκοτίζει ο ΚΒ εδώ κ καιρό.όποιων φυσικά έχουν ακόμα τη δύναμη να ασχολούνται με τη ραδιοεφημερίδα του.ΗΡΩΕΣ κατά την άποψή μου.
το ότι ο ζήσης ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ τα σπόρ σημαίνει πως ενδιαφέρεται για τους παοκτσήδες κ δε θέλει να ταϊζονται αλογοτροφή εν αγνοία τους.εν γνώσει τους ας κάνουν ό,τι γουστάρουν.τώρα τα περί αυτοαδειάσματος του βρύζα δεν κατανοώ πως στέκουν.πόσο πιο ξεκάθαρα να έκανε σαφές πως,αν δεν εκλείψουν οι λόγοι,που τον οδήγησαν στην έξοδο,ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ;πόθεν πώς λοιπόν αυτοαδειάστηκε;εκτός κ αν τον άκουσες εσύ ο ίδιος με τα αυτιά σου να λέει πως θα ψηνόταν να επιστρέψει πάση θυσία.για μένα απρόσμενα θετικό ήταν το ότι παρέμεινε για κάποιον καιρό μετά την ΕΠΑΝΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ζαγοράκη,με τον τρόπο κ την αιτιολόγηση που αυτή έγινε.αλλά εικάζω πως ο πολέμιος πιλάβιος θα τον είχε κλείσει ήδη για το καλοκαίρι,οπότε γιατί να έφευγε τότε;
το ότι ο ζήσης ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ τα σπόρ σημαίνει πως ενδιαφέρεται για τους παοκτσήδες κ δε θέλει να ταϊζονται αλογοτροφή εν αγνοία τους.εν γνώσει τους ας κάνουν ό,τι γουστάρουν.τώρα τα περί αυτοαδειάσματος του βρύζα δεν κατανοώ πως στέκουν.πόσο πιο ξεκάθαρα να έκανε σαφές πως,αν δεν εκλείψουν οι λόγοι,που τον οδήγησαν στην έξοδο,ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ;πόθεν πώς λοιπόν αυτοαδειάστηκε;εκτός κ αν τον άκουσες εσύ ο ίδιος με τα αυτιά σου να λέει πως θα ψηνόταν να επιστρέψει πάση θυσία.για μένα απρόσμενα θετικό ήταν το ότι παρέμεινε για κάποιον καιρό μετά την ΕΠΑΝΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ζαγοράκη,με τον τρόπο κ την αιτιολόγηση που αυτή έγινε.αλλά εικάζω πως ο πολέμιος πιλάβιος θα τον είχε κλείσει ήδη για το καλοκαίρι,οπότε γιατί να έφευγε τότε;
Σιγά μην ασχολείται ο Ζήσης με τον κάθε **** που κάθε βδομάδα μπορεί να γράφει ότι θέλει.
Βγήκε τα είπε μια φορά και τέλος.
Βγήκε τα είπε μια φορά και τέλος.
αν παει στη βαζελα δηλαδη θα τον λεμε προδοτη μετα?
να ξερω να αρχισω να γελαω απο τωρα.
να ξερω να αρχισω να γελαω απο τωρα.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
μόνο αφελείς πίστεψαν εκείνο το πρωτοσέλιδο των σπορ (κάτι αντίστοιχο με την μετακίνηση του βύντρα στον ΠΑΟΚ
).
οι γνωρίζοντες ξέρουν ότι όσο υπάρχει Ζαγοράκης στον ΠΑΟΚ Βρύζας δεν ξαναματάρχεται.
η αντίδρασή του απέναντι στα σπορ ήταν πέραν του δεόντος έντονη.
Σιγά τα λάχανα λέω εγώ, για το δημοσίευμα. μία ακόμη σκουπιδοείδηση των αρδ.
Εκατσε άσχημα όμως η απάντηση του Βρύζα. Θα μπορούσε να κάνει μια απλή διάψευση και να τελειώσει εκεί η δουλειά.
ούτε προδότης, ούτε τίποτα. επαγγελματίας είναι ο άνθρωπος, ζει από αυτό που κάνει.
επιλεκτικές διαψεύσεις πάντως δεν δυναμώνουν την θέση του και το προφίλ του. Τουναντίον.
ακουστήκαμε όλοι, το μέλλον θα δείξει τι θα γίνει με την υπόθεση αυτή.

οι γνωρίζοντες ξέρουν ότι όσο υπάρχει Ζαγοράκης στον ΠΑΟΚ Βρύζας δεν ξαναματάρχεται.
η αντίδρασή του απέναντι στα σπορ ήταν πέραν του δεόντος έντονη.
Σιγά τα λάχανα λέω εγώ, για το δημοσίευμα. μία ακόμη σκουπιδοείδηση των αρδ.
Εκατσε άσχημα όμως η απάντηση του Βρύζα. Θα μπορούσε να κάνει μια απλή διάψευση και να τελειώσει εκεί η δουλειά.
ούτε προδότης, ούτε τίποτα. επαγγελματίας είναι ο άνθρωπος, ζει από αυτό που κάνει.
επιλεκτικές διαψεύσεις πάντως δεν δυναμώνουν την θέση του και το προφίλ του. Τουναντίον.
ακουστήκαμε όλοι, το μέλλον θα δείξει τι θα γίνει με την υπόθεση αυτή.
οσοι το πιστεψαν μπορει να ηταν αφελεις. αυτοι που το εγραψαν και εφτιαξαν το κλιμα για δηθεν επιστροφη μονο αφελεις δεν ηταν. εξυπηρετουσαν συγκεκριμενες σκοπιμοτητες τις οποιες μονο οι αφελεις δεν εχουν αντιληφθει.
τωρα γιατι εκατσε ασχημα η αντιδραση του δεν μπορω να το καταλαβω. γιατι να ενοχληθει ενας οπαδος του ΠΑΟΚ οταν ο οποιοσδηποτε αποκαλυπτει οτι μια εφημεριδα γραφει σκοπιμα ανακριβειες? εκτος εαν ειναι μετοχος ή εγραζομενος στην εφημεριδα. διαφορετικα τι μας κοφτει εμας για την φυλλαδα του βασιλοπουλου?
αυτες τις δηθεν μπηχτες περι επαγγελματια ποτε δεν τις καταλαβα. εαν θεωρεις οτι η θεση του βοηθου στην εθνικη ηταν για τον βρυζα μια επαγγελματικη αποφαση για να ζησει την οικογενεια του παω πασο. προσωπικα θεωρω οτι πηγε διπλα στον σαντος για να βγει απο την Παοκτσηδικη επικαιροτητα και γιατι ηταν η μοναδικη θεση που δεν μπορουσε να τον χρωματισει. αλλωστε το ειπες και μονος σου. οταν δεν θα υπαρχει ζαγορακης......
τωρα γιατι εκατσε ασχημα η αντιδραση του δεν μπορω να το καταλαβω. γιατι να ενοχληθει ενας οπαδος του ΠΑΟΚ οταν ο οποιοσδηποτε αποκαλυπτει οτι μια εφημεριδα γραφει σκοπιμα ανακριβειες? εκτος εαν ειναι μετοχος ή εγραζομενος στην εφημεριδα. διαφορετικα τι μας κοφτει εμας για την φυλλαδα του βασιλοπουλου?
αυτες τις δηθεν μπηχτες περι επαγγελματια ποτε δεν τις καταλαβα. εαν θεωρεις οτι η θεση του βοηθου στην εθνικη ηταν για τον βρυζα μια επαγγελματικη αποφαση για να ζησει την οικογενεια του παω πασο. προσωπικα θεωρω οτι πηγε διπλα στον σαντος για να βγει απο την Παοκτσηδικη επικαιροτητα και γιατι ηταν η μοναδικη θεση που δεν μπορουσε να τον χρωματισει. αλλωστε το ειπες και μονος σου. οταν δεν θα υπαρχει ζαγορακης......
ωπ, νατα μας...
οσοι τσεκαρουν σημερινο πρωτοσελιδο Εξεδρας, φατσα-καρτα Μελισσανιδης για...βαζελο!
...''σκουληκια του νοτου δεν λεγαμε''..? ; )
οσοι τσεκαρουν σημερινο πρωτοσελιδο Εξεδρας, φατσα-καρτα Μελισσανιδης για...βαζελο!
...''σκουληκια του νοτου δεν λεγαμε''..? ; )
Ο Μελισσανίδης είναι αεκτζης μέχρι το κόκκαλο...δεν πάει σε βάζελο με τίποτα...

http://www.contra.gr/pops/news_large.as ... metrosport
''Η αγάπη άργησε μια μέρα''
''Η αγάπη άργησε μια μέρα''
http://www.gazzetta.gr/component/k2/ite ... E%AE%CF%82
Σπορ του Βορρα σε ρολο Τσακ Νορρις! Και γαμω τα πρωτοσελιδα!!!
Σπορ του Βορρα σε ρολο Τσακ Νορρις! Και γαμω τα πρωτοσελιδα!!!
οσο για εκεινη την έρμη τη ''φιλαθλος'', πρεπει να εχει αρχισυντακτη τον Φωσκολο...
να την αγοραζε και κανεις...
να την αγοραζε και κανεις...
Βγήκε χθες ο Ματθαίου (πρώην πρόεδρος του ρούλη μαζί με Σκόρδα) στο Μετροπολις και είπε ορθά κοφτά ότι ο ρούλης τα 5εκ. ευρώ χρέη που είχε από το άρθρο 44 γίνανε σε λίγα χρόνια 10εκ...!!! (μπορεί και παραπάνω..) και ότι ο ρούλης για 2 χρόνια (μπορεί και παραπάνω ...) δεν πλήρωνε εφορίες, ΦΠΑ κ.λ.π...
Και δεν κουνιέται φύλλο... Τα Μετροσπορτ μόκο...η Α.Μ.Θ. πάλι μόκο...ο ΠΑΟΚ αν έχει όμως κανένα άνοιγμα (άλλο άνοιγμα που έχει και ο ρούλης και άλλο η μη πληρωμή στο Δημόσιο που συνιστά χρέος) θα γίνει χαλασμός με πρωτοσέλιαδα, ειρωνίες κ.ο.κ..
Ο πρώην πρόεδρος του ρούλη λοιπόν βγαίνει και λέει ότι ακολουθήσαμε τον δρόμο του Ζαχουδάνη, Καραμπέρη, Γούμενο, Μπατατούδη κ.λ.π. μη πληρώνοντας εφορίες και τον δρόμο του Νικολαίδη βλέπε τα λεφτά αυτά να γίνονται μεταγραφές τύπου Αμπρέου, Κούπερ, Μπαμπαντίγια κ.λ.π. και δεν τρέχει τίποτα αλλά είπαμε όλοι ΜΟΚΟ...
Και δεν κουνιέται φύλλο... Τα Μετροσπορτ μόκο...η Α.Μ.Θ. πάλι μόκο...ο ΠΑΟΚ αν έχει όμως κανένα άνοιγμα (άλλο άνοιγμα που έχει και ο ρούλης και άλλο η μη πληρωμή στο Δημόσιο που συνιστά χρέος) θα γίνει χαλασμός με πρωτοσέλιαδα, ειρωνίες κ.ο.κ..
Ο πρώην πρόεδρος του ρούλη λοιπόν βγαίνει και λέει ότι ακολουθήσαμε τον δρόμο του Ζαχουδάνη, Καραμπέρη, Γούμενο, Μπατατούδη κ.λ.π. μη πληρώνοντας εφορίες και τον δρόμο του Νικολαίδη βλέπε τα λεφτά αυτά να γίνονται μεταγραφές τύπου Αμπρέου, Κούπερ, Μπαμπαντίγια κ.λ.π. και δεν τρέχει τίποτα αλλά είπαμε όλοι ΜΟΚΟ...