Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sernikos

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από sernikos »

το να εισαι προεδρος στον ΠΑΟΚ ειναι υψιστη τιμη για ολους μας
το να εισαι μελος στη πιο βρωμικη λιγκα ειναι καταναγκαστικα εργα και καταρα μαζι
οποια αποφαση και να επαιρνε θα εβρισκε κατηγορους απεναντι του

αυτο που μου κανει αρνητικη εντυπωση ειναι ο εκ των εσω πολεμος ο οποιος ξεκινησε με αστεια επιχειρηματα πριν 2,5 χρονια και συνεχιζεται με χτυπηματα κατω απο τη μεση με αφορμη τετοιες καταναγκαστικες ψηφοφοριες
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

φαίνεται να έχουμε ξεπεράσει το, όποιος αγαπάει παιδεύει.

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη στάση του. Μην προσπαθείτε να με πείσετε για το αντίθετο, δεν πιάνουν τα επιχειρήματα στην περίπτωσή μου γιατί με τυφλώνει ο έρωτας για την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Federacion έγραψε:το επιχειρημα δεν ψηφίσαμε κατα γιατι θα σημαινε δεσιμο στο αρμα το πρασινο ειναι αστειο.
δυστυχώς δεν αρκεί να είσαι τίμιος για να είσαι επαναστατική δύναμη.
Καθόλου αστείο μετά το Σπάθα. Επειδή θυμήθηκε ο βάζελος να τη δει σταυροφόρος, εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε τη "συμμαχία προθύμων";

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι κόμμα ούτε επαναστατική οργάνωση. Δυστυχώς ο Ζαγοράκης δεν το ξεκαθάρισε έγκαιρα αυτό με αποτέλεσμα πολλοί να περιμένουν ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής από μια ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία. Άλλο ο δυναμισμός.

Το ζήτημα με τον Μπέο είναι καθαρά λειτουργικό, δεν υπήρχε άλλος υποψήφιος. Αν καταδικαστεί, θα πάρει τη θέση του άλλος. Όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου, ακόμα και ο Μπέος. Ναι, χρησιμοποιώ δικολαβίστικα επιχειρήματα. Ναι, καλά έκανε η ΠΑΕ και γενικά αυτό τον καιρό φαίνεται να ξυπνάει σιγά σιγά κι ελπίζω να υπάρξει συνέχεια και στο αγωνιστικό κομμάτι.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

sernikos έγραψε:καθεστε και ακουτε τι λεει η καθε φυλλαδα που σκοπο εχει να πληξει τον ΠΑΟΚ
σας πειραζει τι λενε τα φερεφωνα για να ξεχαστει το κασσετα γκειτ και τα 150 μυρια της κουλας44

δεν εχετε πραγματικη αποψη απλα υιοθετειτε τα αθηναικα κωλοχαρτα

αν εκανε οτι εκανε ο βαζελος θα τον βγαζανε κολλημενο στο αρμα βαζελου και σεις παλι θα τον κατακρινατε, λευκο εριξε και απλα ειπε οτι περσι ηταν ο ΠΑΟΚ στην ιδια θεση και το δεχτηκανε

δινω ως υποκινητες στην κριτικη σας τις αθηναικες φυλλαδες και οχι εσωτερικους εχθρους, αυτους που οπλισαν 50 κομμαντα να πανε πανοπλοι στο ματς κυπελου με την κουλα...γιατι οταν καποιος κουβαλαει κροτιδες το κανει με σκοπο και οχι αυθορμητα..που σημαινει οτι καποιος του εκανε πλυση πριν του δωσει το εισιτηριο..

δεν θελω να πιστεψω το τελευταιο γιαυτο λεω φυλλαδες..
+
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

εγώ πάλι νοιώθω πως ασχολούμαστε με επουσιώδη ζητήματα μπροστά στα επιτακτικά θέματα,πρώτιστα οικονομικά-αγωνιστικά,που βρίσκονται εδώ και καιρό πολύ έξω από την πόρτα μας,αναμένοντας απόκριση στο "αιτήμά" τους να αρχίσουν να ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΙ επιτέλους.εύχομαι από ψυχής τη νέα χρονιά ο μεγαλύτερος προβληματισμός όλων μας να αφορά στη στάση που (δεν) τηρεί ο ζαγοράκης στα πλάισια θεσμικών διαδικασιών.έχω σοβαρούς λόγους να αμφιβάλλω πάντως ...
Άβαταρ μέλους
theodoros

Δημοσίευση από theodoros »

Χθές στην Έδεσσα ήσουν πραγματικός τζέντλεμαν, δε χάλασες χατίρι σε κανέναν, παιδιά μικρά σε έπνιξαν για μια φωτογραφία, αλλος να σε ρωτήσει κάτι για την ομάδα, τα παιδιά απο το σύνδεσμο να πάρουν τις διαβεβαιώσεις τους για θέματα εισιτηρίων κτλ... παρότι το μυαλό σου ήταν αλλού φανερά...

Ήμουν τυχερός εγω γιατί έπεσα πάνω σου την ώρα που έφευγα απο το γήπεδο κ λίγο πριν μπείς στο αυτοκίνητο σου είχα τη τιμή να σφήξω το χέρι σου και να σου ευχηθώ καλό Πάσχα και να ΄σαι γερός.. Γιατί ότι κι αν είχα στο μυαλό να σε ρωτήσω, μου το έσβησε το σκεπτικό σου βλέμμα..

Συνέχισε captain κι εμείς εδώ μαζί σου...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ο αρης που ακολουθαει σαν σκυλακι τον βαζελο ειναι ο πραγματικος εξυγειαντης και επαναστατης κατα του βρωμικου
συστηματος......το λεει και ο σκορδας αλλωστε....... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

ήσουν ντελικάτος στην έδεσσα. λίγη μπάκα την έχεις κάνει βέβαια! :mrgreen: :mrgreen:
τι σου κάνει η οικογενειακή ζωή ε? :lol:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

«Πριν από μερικές ημέρες σε συνάντηση που είχα με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θόδωρο Ζαγοράκη μου έγινε η πρόταση να αναλάβω εκ νέου την οικονομική διαχείριση της αγαπημένης ομάδας μας. Στην συζήτηση που επακολούθησε επιφυλάχτηκα να απαντήσω σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Στην σημερινή μας συνάντηση εξήγησα στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ότι με τιμά η πρότασή του, ωστόσο δεν έχουν πάψει να υφίστανται οι λόγοι αποχώρησής μου από την διοίκηση της ΠΑΕ. Άλλωστε η συμμετοχή μου τόσο στο ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ καθώς και στην επιτροπή διαφάνειας η οποία έχει συσταθεί μετά από την απόφαση της ΓΣ του ερασιτέχνη δεν μου επιτρέπουν επί του – παρόντος – καμία περαιτέρω ενασχόληση».
Με εκτίμηση Ιωάννης Παπαδόπουλος"

Κατι τετοιο δεν ειπε και ο Ζησης? Τι σκατα λογοι δεν τους αφηνουν να επιστρεψουν?
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ανωτερας "βιας"..!!

:ugeek:
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

dj_timo έγραψε:«Πριν από μερικές ημέρες σε συνάντηση που είχα με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θόδωρο Ζαγοράκη μου έγινε η πρόταση να αναλάβω εκ νέου την οικονομική διαχείριση της αγαπημένης ομάδας μας. Στην συζήτηση που επακολούθησε επιφυλάχτηκα να απαντήσω σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Στην σημερινή μας συνάντηση εξήγησα στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ότι με τιμά η πρότασή του, ωστόσο δεν έχουν πάψει να υφίστανται οι λόγοι αποχώρησής μου από την διοίκηση της ΠΑΕ. Άλλωστε η συμμετοχή μου τόσο στο ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ καθώς και στην επιτροπή διαφάνειας η οποία έχει συσταθεί μετά από την απόφαση της ΓΣ του ερασιτέχνη δεν μου επιτρέπουν επί του – παρόντος – καμία περαιτέρω ενασχόληση».
Με εκτίμηση Ιωάννης Παπαδόπουλος"

Κατι τετοιο δεν ειπε και ο Ζησης? Τι σκατα λογοι δεν τους αφηνουν να επιστρεψουν?
Μηπως ο Ζαγορακης...
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Ο μόνος λόγος που δεν θέλουν να γυρίσουν είναι ότι είναι εγωιστές με την κακή έννοια του όρου.
"Κάτω από το πλατάνι άλλο δέντρο δεν μπορεί να μεγαλώσει" και αυτό το γνωρίζουν καλά και οι δυο τους.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Δηλ ο Βρυζας 2 χρονια δεν ειχε εγωισμο και απεκτησε μετα και μαλιστα κακο "επειδη κατω απο το πλατανι αλλο δεντρο δεν μπορει να μεγαλωσει"?
Αντε για τον Παπαδ να το δεκτω ....
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Πιστεύω ότι με την επιστροφή Ζαγόρ στον προεδρικό θόκο και την ¨πτώση" του Βρύζα ο άνθρωπος ένιωσε ταπεινωμένος και μικρός όπως ανάλλογα και ο Κονσεισάο.
Μάλλον εκεί του βγήκε ο κακός εγωισμός , ίσως να κάνω λάθος.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Παπαδόπουλος ικανός αλλα καιροσκοπος και ακραία φιλόδοξος κακώς ο ζαγορ ασχολήθηκε μαζυ του αφού τον ξέρει
Έκανε το κομμάτι του ο χαρβαρντ και έκανε και τον δύσκολο μέχρι να πει το όχι.....ας ασχοληθει με την επιτροπή διαφάνειας για να βγάλει τα τεράστια σκάνδαλα του ζαγορακη.....ποιο ΠΑΟΚ πάνω απο ολα οι προσωπικές φιλοδοξίες μας πάνω απο ολα......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”