Καβάλα - Π.Α.Ο.Κ. 20/4 17:00
- PAPA TSIBIKOS
Re: Καβάλα - Π.Α.Ο.Κ. 20/4 17:00
ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΑΝΤΙΟ, ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Α2
ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ!
Μπράβο ρε ΠΑΟΚάρα!!!!!!!!!
ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ!
Μπράβο ρε ΠΑΟΚάρα!!!!!!!!!
- PAOKfanAthens
Μπραβο ΠΑΟΚαρα,και ευτυχως βατος ο αντιπαλος στα πλει οφ...
Υ.Γ.XANOYMIA ANΤΙΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Α2
Ενα αθλημα σας εμεινε μ@λ@κες
Υ.Γ.XANOYMIA ANΤΙΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Α2
Ενα αθλημα σας εμεινε μ@λ@κες
λοιπόν Καβάλα. χαμηλά τη μπάλα. 2 επαγγελματικές νίκες να πάμε στα σοβαρά. πολλά συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στην ομάδα. και ένα έξτρα μπράβο για το σημερινό διπλό.
Εντελως κωμικη η τελευταια αγωνιστικη,ο Κολοσσος αντι να διεκδικησει την 6η θεση καθησε και εχασε απο τον Ηλισιακο.Οποιος ειδε το ματς καταλαβε,ομαδα με μεγαλες φιλοδοξιες οι τσαμπικοι του Σφαιροπουλου τελικα.Οχι πως στεναχωρηθηκα για την Αεκ.
Στα δικα μας μου φαινεται οτι οι Καβαλιωτες επελεξαν αντιπαλο για τα πλει οφς και αυτος ειμασταν εμεις.Δυο αστοχες βολες του Καραποστολου στο τελος δεν μου καθονται καλα.Ιδανικοτερο σεναριο θα ηταν να παιζαμε με το Μαρουσι αλλα ενταξει δεν τρομαζει κιολας η ομαδα του Πριφτη.Αρκει να μπουμε με συγκεντρωση και παθος στο πρωτο ματς,τοσα χρονια περιμεναμε να παιξουμε πλει οφ με πλεονεκτημα εδρας,ας μην τα θαλασσωσουμε.
Στα δικα μας μου φαινεται οτι οι Καβαλιωτες επελεξαν αντιπαλο για τα πλει οφς και αυτος ειμασταν εμεις.Δυο αστοχες βολες του Καραποστολου στο τελος δεν μου καθονται καλα.Ιδανικοτερο σεναριο θα ηταν να παιζαμε με το Μαρουσι αλλα ενταξει δεν τρομαζει κιολας η ομαδα του Πριφτη.Αρκει να μπουμε με συγκεντρωση και παθος στο πρωτο ματς,τοσα χρονια περιμεναμε να παιξουμε πλει οφ με πλεονεκτημα εδρας,ας μην τα θαλασσωσουμε.
- trel@menos
καβαλα λοιπον. δειξαμε οτι την εχουμε μεσα εξω. δυο νικες και παμε για ημιτελικο με βαζελο. προτιμουσα μαρουσι αλλα τεσπα.
Ο Χατζης δυσκολα θα κοιμηθει αποψε!Την σκοτωσε την κουλα!
Παιδια θελει προσοχη η Καβαλα...
Αντε με το καλο...
PS.Αληθευει οτι ο Ζοτς πηρε time out στο +58???
Ps1Ζοτς δεν ΞΕΧΝΩ!
Παιδια θελει προσοχη η Καβαλα...
Αντε με το καλο...
PS.Αληθευει οτι ο Ζοτς πηρε time out στο +58???
Ps1Ζοτς δεν ΞΕΧΝΩ!

ωραιο πραγμα οι χαλαρες νικες.
χωρις αγχος, ηρεμα και απλα.
οσο μαλλον οταν συνδυαζονται και με αλλα ευχαριστα!!!
αντε να παρει και τη μπαλλα να διοικησει η φλωριτζιναλ να τους ριξει και εκει, και καθαρισε η βρωμα απο τον εναν εκ των τριων του μποχα-ποκ!
χωρις αγχος, ηρεμα και απλα.
οσο μαλλον οταν συνδυαζονται και με αλλα ευχαριστα!!!
αντε να παρει και τη μπαλλα να διοικησει η φλωριτζιναλ να τους ριξει και εκει, και καθαρισε η βρωμα απο τον εναν εκ των τριων του μποχα-ποκ!
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Μπραβο στα παιδια και στον Σούλη!!!
καπότα δίνε του. είσαι λίγος για τον ΠΑΟΚ.
υγ. κρίμα για το χανούμι. μεγάλε χατζηκράιστ εσύ σούπερ3σταρ!

καπότα δίνε του. είσαι λίγος για τον ΠΑΟΚ.
υγ. κρίμα για το χανούμι. μεγάλε χατζηκράιστ εσύ σούπερ3σταρ!

dtown έγραψε:Εντελως κωμικη η τελευταια αγωνιστικη,ο Κολοσσος αντι να διεκδικησει την 6η θεση καθησε και εχασε απο τον Ηλισιακο.Οποιος ειδε το ματς καταλαβε,ομαδα με μεγαλες φιλοδοξιες οι τσαμπικοι του Σφαιροπουλου τελικα.Οχι πως στεναχωρηθηκα για την Αεκ.
Ρε σκεφτειτε πρωτα πριν γραψετε κατι, πως μας διαλεξε η καβαλα αφου δεν ηξερε το αποτελεσμα της ροδου.
Γαμω τα σεναρια σας και την ελληνικη φαντασια σας.
ποια σεναρια,το ειδες το ματς στη Ροδο?Εγραψα οτι υποθετω για οτι εγινε στην Καβαλα,για την Ροδο ειμαι σιγουρος οτι ηταν στημενο,ματια εχω και βλεπω..μπορει να ειχαν καλυτερη πληροφορηση οι της Καβαλας..και τι υφος ειναι αυτο,να αρχισω και εγω τα γαμοσταυριδια αν ειναι
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ρε φώσκολοι του μπάσκετ, απαπαπαπαπαπα! τι είστε εσείς ρε?obanebane έγραψε:dtown έγραψε:Εντελως κωμικη η τελευταια αγωνιστικη,ο Κολοσσος αντι να διεκδικησει την 6η θεση καθησε και εχασε απο τον Ηλισιακο.Οποιος ειδε το ματς καταλαβε,ομαδα με μεγαλες φιλοδοξιες οι τσαμπικοι του Σφαιροπουλου τελικα.Οχι πως στεναχωρηθηκα για την Αεκ.
Ρε σκεφτειτε πρωτα πριν γραψετε κατι, πως μας διαλεξε η καβαλα αφου δεν ηξερε το αποτελεσμα της ροδου.
Γαμω τα σεναρια σας και την ελληνικη φαντασια σας.

dtown έγραψε:ποια σεναρια,το ειδες το ματς στη Ροδο?Εγραψα οτι υποθετω για οτι εγινε στην Καβαλα,για την Ροδο ειμαι σιγουρος οτι ηταν στημενο,ματια εχω και βλεπω..μπορει να ειχαν καλυτερη πληροφορηση οι της Καβαλας..και τι υφος ειναι αυτο,να αρχισω και εγω τα γαμοσταυριδια αν ειναι
Σε ευρισα ρε? αντε μερες που ειναι κακως ασχοληθηκα γραψε οτι γουσταρεις ολα στημενα ειναι.