Χαβο συνεχα με αναλογες εμφανισεις.Στα πλεϊ-οφ θελω Γεωργιου βασικο!
Αν μου πεις πρώτα πως φάνηκε στο Γκαρσία η δική του αγγαρεία.. Γιατί ο Γκαρσία δεν έπαιξε...λαιμαι...eleos έγραψε:Και πως θα φαινόταν στους υπόλοιπους?theodoros έγραψε:Μια ερώτηση Κύριε Χάβο, αφού δεν είχες σκοπό στο σημερινό φιλικό να βάλεις το Γκαρσία, γιατι τον κατέβασες στη Κρήτη;
Τι μηνυμα θα περνούσε?
Ότι ο κύριος γκαρσία κάθεται σπίτι του και οι υπόλοιποι κάνουν αγκαρία?
Προπονηταράδες του φόρουμ ενωθήτε εναντίων του Χάβου,
ΕΣΕΙΣ ξερετε λαιμαιιιι
theodoros έγραψε:Μια ερώτηση Κύριε Χάβο, αφού δεν είχες σκοπό στο σημερινό φιλικό να βάλεις το Γκαρσία, γιατι τον κατέβασες στη Κρήτη;
ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ...xristos14 έγραψε:Ποιος Χάβος ρε μάγκες?Σε άλλο γήπεδο είμασταν φέτος εμείς και σε άλλο εσείς?Πως θα στησει ομάδα ο Χάβος με τις εμμονές που έχει?Αυτός του χρόνου το Φλεβάρη μπορεί να έχει Ιβιτς, Γκαρσια και Λινο με 40 παιχνίδια στις πλάτες τους να μπουσουλάνε απ'την κούραση και να τους κρατάει μέσα για 90λεπτα..
Ο Τεν Κάτε έφτιαξε ομάδα για πρωτάθλημα, αποκλείστηκε απ'τους 8 του ch.league για 1 γκολ απ'τη Βιγιαρεαλ, έκανε υποδειγματικό rotation, από φυσική κατάσταση τα βαζελάκια πετούσανε -ακόμα και ο walker Κατσουράνης ήταν αγνώριστος- και η πειθαρχία γι αυτόν ήταν το Α και το Ω..αν δεν έχει πολύ αλμυρό κασέ δε μπορώ να σκεφτώ κάποιον καλύτερο..ποιος Χάβος τώρα
georgedoulk έγραψε:Επειδή δεν θυμάμαι μπορεί καποιος να ονομάσει τρεις ξένους προπονητές με σοβαρή καριέρα πριν ερθουν στην Ελλάδα, που κρίθηκαν απο το έργο τους σε ελληνικες ομάδες ως επιτυχημένοι;;;
Εμένα μου ερχεται στο μυαλό ο Σαντος και (μη γελάτε) ο Γκμοχ.
Αλλος;
Μπλαχίν;
Μαλεζάνι;
Τεν Κατε;
Πεσέϊρο;
Κατανετς;
Μπιγκον;
Σολιντ;
Ντουμιτριου;
Φερέρ;
Κουπερ;
Αρα δεν είναι μονο το ονομα, το κασε ή οι παραστάσεις που μπορει να εχει ενας προπονητης πριν ερθει στην Ελλάδα εχεγγυο για το αποτέλεσμα.
Αντιθετα περιπτωσεις οπως ο Σαννον, ο Μπάγιεβιτς, ο Γκεραντ ή ο Αγγελος που είχαν μικρη εμπειρια πριν αναλάβουν ομαδες υπήρξαν πετυχημένοι.
Αποψη μου (μετά απο ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ) είναι, οτι αν δεν εχουμε σκοπο να ριξουμε λεφτά για ΒΑΡΒΑΤΕΣ μεταγγραφές και για πολύ υψηλού επιπέδου προπονητή (τυπού ΛεΓκεν ή Αντριτς) καλύτερα να αφήσουμε το Χαβο να δουλέψει οπως και οσο μπορει και να δωσει ευκαιρίες σε παιδια απο τις ακαδημίες. Οπως και να εχει χειροτερα απο φετος δεν μπορει να ειναι τα πραγματα. Ισως του χρονου και ο Χαβος να βελτιωθεί γιατί μεσα στη χρονια εδειξε καποια καλα στοιχεια.
Δεν θέλω να βγαλω γρηγορα συμπερασματα, απλώς το θέτω ως προβληματισμό...