9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
Falegkos
Δημοσιεύσεις: 4329
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 14:50

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Falegkos »

ασχολείστε με τα γραφομενα του κολκα για τον σαλπι ρε.... χαλαρα.
και μενα ο μπαλαφας αν ηταν φιλαρακι μου στην 11αδα της αγωνιστικής θα τον εβαζα (αν ημουν ΑΡΔ)

αφήστε τους να γραφουν εκει στα ΠΑΟΚτσιδικα site να πλακονοντε μεταξι τους πιο εβγαλε πρωτο μια ειδιση και να πλουτιζουν με τα κλικ σας (μας) στις διαφιμισεις.

ΜΗΝ διαβάζετε κανεναν.


ΥΓ. Μία ανάλογη περίπτωση ζήσαμε και στη διάρκεια της σεζόν με τον Κώστα Χαλκιά, ο οποίος βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα λόγω της συμπάθειας του κοινού στον Ντάριο Κρέσιτς. Τελικά, το γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ στον ημιτελικό με τον ΑΕΚ, ήταν η αιτία για να κλείσουν τα στόματα, να μπει ο Χαλκιάς βασικός και να κρατήσει ο ΠΑΟΚ τρεις φορές σερί ανέπαφη την εστία του.

εγω θα τα θυμαμε αυτα τα λογια....... εσυ που δεν εισαι κοινό αλλα ενας αρδ ελπιζω να μην τα γυρισεις σε λιγο καιρο. Άλλωστε με εσας στο τιμόνι ο ΠΑΟΚ βγικε δευτερος αλλα για την φετινή καταντια μαλον φτεει το "κοινό"
Άβαταρ μέλους
desperando
Δημοσιεύσεις: 11915
Εγγραφή: Τρί 12 Μάιος 2009, 13:20
Τοποθεσία: κάπου εκεί έξω
Επικοινωνία:

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από desperando »

kos έγραψε:υπαρχουν ξεκαθαρα δυο προβληματα. το πρωτο ειναι η κουραση του παικτη και το δευτερο το ψυχολογικο.

για την κουραση τα πραγματα ειναι απλα. εχει καει απο περυσι το καλοκαιρι. χωρις ξεκουραση, με απειρα παιχνιδια στα ποδια, δεν θελει και πολυ για να καει ενας παικτης. οταν βγαινει ολοκληρος κοντρερας που τον ζει εδω και 6-7 μηνες σε καθημερινη βαση και λεει οτι ο παικτης θελει ξεκουρασει ολα τα αλλα ειναι μουχαμπετια ανευ αξιας.
οτι και να πει καποιος που δεν τον γουσταρει, οσο και να επιχειρηματολογησει κατα της κουρασης ειναι δεδομενο οτι λεει παπαριες.

η κουραση ηταν αυτη που οδηγησε στο ψυχολογικο προβλημα. οταν εισαι ο σαλπιγγιδης με οσα εχουν γινει και γυρισεις ενα πραγμα εχεις στο νου σου. να κερδισεις τον κοσμο με τις εμφανισεις σου. να μην τους δωσεις δικαιωμα να σε κραξουν. να σκοραρεις για να εξιλεωθεις. αυτο δεν εγινε και εχουν παρει αερα αυτοι που κραζουν.
αυτος που τον περιμενει εξω απο τα αποδυτηρια για να κραξει εαν ο σαλπι ειχε σκοραρει θα εκανε τουμπεκι και θα τα ελεγε απο μεσα του. τωρα πηρε αερα.

καποια στιγμη στην διαρκεια της χρονιας περιμενα δημοσια στηριξη προς τον παικτη. απο ψηλα. απο πολυ ψηλα. αυτη δεν ηρθε και τον αφησαν μονο του να σηκωνει τον σταυρο του μαρτυριου. ισως για να μην τους παρει και αυτους η μπαλα. θα μου παει καποιος οτι η οποια δημοσια στηριξη δεν θα ελυνε το προβλημα. μπορει αλλα μια δημοσια στηριξη δεν θα ειχε αποδεκτες μονο οσους ειναι στο θεμα αυτο απεναντι. θα ειχε αποδεκτες ολους τους αλλους αλλα και τον ιδιο τον παικτη. με χτυπηματα στην πλατη δεν λυνεις τιποτα.

το θεμα εχει αρχισει να θυμιζει την κοντρα μπαγεβιτς-οριτζιναλ. δεν τον συγχωρουν με τιποτα. μπορει να μην υπαρχουν οι δημοσιες μανουρες τα πανο και τα συνθηματα στο γηπεδο αλλα απο εκει και περα ολα τα αλλα ειναι ιδια. ο επαγγελματιας, ο μιστερ 800 χιλ κτλ κτλ.

το ασχημο στην ολη φαση ειναι οτι αυτοι που κραζουν ξερουν καλυτερα απο ολους οτι απο αυτη την ιστορια θα κερδισει αυτος που κερδισε και στην υποθεση μπαγεβιτς-οριτζιναλ. κανενας. ξερουν και ποιος θα χασει. ο ΠΑΟΚ.
και ειναι πολυ ασχημο αυτοι οι δηθεν σκληροπυρηνικοι, τα δηθεν πετσια με τα χιλιομετρα και τις εκδρομες να μην μπορουν να βαλουν πανω αυτο το πεισμα τους τον ΠΑΟΚ.

παλικαρια και δικαιο να ειχατε το εχετε χασει. εχετε ξεφτιλισει το θεμα και κανετε ζημια στην ομαδα. δωστε τοπο στην οργη γιατι αυτη την ιστορια για αλλα 3 χρονια δεν την αντεχει κανεις.
αν και εχω διαφονισει αρκετες φορες μαζι σου τελευταια σε αυτο σου δεινω +απειρο.
αυτο που εχω να πω εγω ειναι οτι ημαστε κωλοφαρα ο χειροτερος λαος, αντι να κανουμε οτι περνει απο το χερι μαςγια να βοηθησουμε την ομαδα να βγει πρωτη στα πλ οφ αντιθετως βαζουμε επιπλεον προβληματα και δυσκολίες στην ομαδα, δηλαδη σας ειναι δυσκολο να σκασετε για εναν μηνα να τελειωσει αυτη η χρονια που μπορει να μας βρει πάλι στα προκριματικα του τσ λου αλλα ακομα και εκτος ευρωπης και μετα συνεχιστε το σταύρωμα,δηλαδη η ομαδα σας δεν σας ενδιαφερει καθολου?
Dimg4

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Dimg4 »

Falegkos έγραψε:
gika έγραψε:Μπάφε μάλλον κάνουμε λάθος (πες το αλτσχαιμερ) και έχουμε ξεχάσει τα 20 γκολ του καλύτερου έλληνα επιθετικού... άμα ήξερε ο ζαγορ κι ο σάντος ότι θα έβαζε 6-7 γκολ όλα κι όλα, σιγά μην δίναν 800.000...... Μακάρι να κάνει παιχνιδάρες στα πλει οφ.........
ρε παιδια ο σαντος που κολαει σε ολο αυτο?

ο σαντος την εκανε πουστικα και εφυγε για να μην χαλασει την εικωνα που εκανε.Αν ηταν μαγκας θα εμενε. δεν εχει καμια σχεση με τις μεταγραφες (τη θα πει εδωσε το ΟΚ...... αφου θα εφευγε)
Τωρα για αυτα που βγενει και λεει καλος ο σαλπι κτλ κτλ... ενταξη καλος ηταν τα προιγουμενα χρονια δεν λεμε κατι εμεις που τον "κραζουμε το καιμενο".

(τωρα μην βγειτε να πειτε οτι λεω οτι δεν ειναι καλος προπονιτης κτλ κτλ.....)

ΥΓ. εδω παιζει ο καπετανος εθνικη.......... εκει σταμα η λογικη.
Γκρεμιστηκε φουρνος και συμφωνω, εκτος απο το ΥΓ
Άβαταρ μέλους
Falegkos
Δημοσιεύσεις: 4329
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 14:50

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Falegkos »

καπου βαθια υπαρχει μια κρυφη αγαπη μεταξυ μας εγω το εχω καταλαβει.
Αν ισουν και γυναικα κατι θα καναμε :opaokara:
Άβαταρ μέλους
novito
Δημοσιεύσεις: 7691
Εγγραφή: Τρί 25 Δεκ 2007, 19:03
Τοποθεσία: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΑ

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από novito »

Χαλαρα το πιο cult τοπικ εδω μεσα.... :lol: :lol:
Dimg4

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Dimg4 »

Falegkos έγραψε:καπου βαθια υπαρχει μια κρυφη αγαπη μεταξυ μας εγω το εχω καταλαβει.
Αν ισουν και γυναικα κατι θα καναμε :opaokara:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Σωπα ρε, εσυ αν ησουν γυναικα... πιο μικρος εισαι
Dimg4

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Dimg4 »

Πρεπει να γινει ενα γκαλοπ για την πιο cult κοντρα μελων!

All star "Υπερασπιστες" εναντιον "Μπινελικωτων"!

Ηδη εχω τον Αποστολη μελος της ομαδας μου στην υστατη του προσπαθεια να μας πεισει για τον Παπαζογλου! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
kos
Δημοσιεύσεις: 5112
Εγγραφή: Τρί 08 Ιούλ 2008, 18:21

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από kos »

bob έγραψε: το κος μήπως είναι τα αρχικά ΚΟΛΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ??? :mrgreen:
αν τον εχεις ικανο για τετοια αυτοκριτικη :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 100582
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Του χρόνου με δύο παίκτες θα τρίβετε τα μάτια σας: με τον κοντό και με τον ψηλό!
Άβαταρ μέλους
gika
Δημοσιεύσεις: 18273
Εγγραφή: Δευ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από gika »

Αποστόλη κι εσύ γρίφους;;; Άντε πες μας..

Ποιος θα είναι ο κοντός και ποιος ο ψηλός που θα έρθουν με μεταγραφή στην ομάδα μας και θα βγάλουν μάτια;;;; :opaokara:

Γιατί από τους υπάρχοντες και τους δανεισμένους δεν υπάρχει και καμιά αξιόλογη περίπτωση..
Άβαταρ μέλους
Sera4
Δημοσιεύσεις: 13935
Εγγραφή: Τετ 06 Αύγ 2008, 15:43

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Sera4 »

Εικόνα
monopaokre
Δημοσιεύσεις: 510
Εγγραφή: Παρ 16 Ιούλ 2010, 18:12

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από monopaokre »

χαχαχαααχαχχαχααχαχ :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
gika
Δημοσιεύσεις: 18273
Εγγραφή: Δευ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από gika »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 100582
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ε, όχι και γρίφους! Δυνατότητα να πάρουμε έτοιμους (σπουδαίους) παίκτες δεν έχουμε, οπότε θα αρκεστούμε στις σαρδέλες μας που του χρόνου θα μεταμορφωθούν σε φαγκριά!
(Btw: Μητσάρας και Θανασάκης)
Άβαταρ μέλους
gika
Δημοσιεύσεις: 18273
Εγγραφή: Δευ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από gika »

:cry: :cry: :cry:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”