Το ότι σούταρε αυτό καθαυτό, δε μου φαίνεται λάθος, γιατί έτσι μπόρεσε να ξεφορτωθεί την μπάλα χωρίς να του κάνουν φάουλ και επίσης, μέχρι να μαζέψουν το ριμπάουντ, θα τελείωνε ο χρόνος.
Η χαζομάρα του ήταν πως σούταρε κανονικά και κόντεψε να το βάλει.
obanebane έγραψε:Θα συμφωνησω με αουρελιανο, αυτο ομως που δεν μπορω ακομα να καταλαβω ειναι γιατι αφησε ο ιβκοβιτς το παιχνιδι να παει στην παραταση, γυριζαν τη μπαλα οι βαζελοι χωρις να κανει κανενας γαυρος φαουλ δεν μπορω να δεχτω οτι οσοι απαρτιζουν τον συλογο του γαυρου ειναι ολοι ηλιθιοι παραπανω απο τους μισους να το δεχτω αλλα οχι ολοι.
Γελαγε μαζι σου και ο κουμπαρος σου ρε καραγκιοζη ιβκοβιτς γερασες και το μυαλο σου εγινε κρεμα γιωτης.
Αμ αυτος ο αγγελου που εχει το βλεμα ιερης αγελαδας η ο τομιτς το δεξι αρχιδι του ιβκοβιτς ολοι υπνοι.
ΦΑΟΥΛ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
Καταρχάς, ο Αγγέλου είναι πάντα προκλητικότατος και εκνευριστικότατος.
Κι εμένα μου φάινεται περίεργο που ο Ίβκοβιτς δεν κατάφερε ούτε να κερδίσει ούτε να χάσει το παιχνίδι με 1 πόντο.
Πάντως και φάουλ να κάνανε, θα τις ρίχνανε και τις 2 οι άλλοι στο σίδερο.
Το ζήτημα ήταν είτε να μην φάνε το καλάθι που έκανε το 74-74 είτε να παίρναν το ριμπάουντ και να τρέχαν να βάλουν αυτοί νικητήριο.
Επιπλέον όμως, με εξέπληξε ο Ολυμπιακός που το πήρε και μάλιστα άνετα στην παράταση.