9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

dolphinto

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από dolphinto »

αδερφε αμα μου συγκρινεις τον Μπλανκο με τον Σαλπι, τζαμπα συζηταμε για ποδοσφαιρο... ο ενας ειναι καθαρο φορ περιοχης οπως ο Μουσλι και απο τον αλλο ζηταμε να παιζει δεξια, να μαρκαρει και να κλεινει διαδρομους οταν αναπτυσετε ο αντιπαλος κλπ κλπ...
βαλε και ολα τα στατιστικα μαζι... αεκακι... τελικες αεκ (+50), τελικες ασσιστ περισσοτερες, περισσοτερες επιθετικες λυσεις (μπλανκο,σκοκο, λυμπε, παλαιοτερα τζιμπουρ) που συμμενει οτι οι αμυνες προσαρμοζοντε πιο δυσκολα πανω σε εναν ποδοσφαιριστη, λιγοτερα παιχνιδια (ευρωπη-εθνικη) και γενικοτερα μια κακη επιθετικη αναπτυξη σε εμμας λογω αμυντικων κεντρωων..τοτε ισος παρεις τις απαντησεις σου..
οσο για τον ονουατσι..μου θυμιζει περιπτωση κουτσια... αλλιως παιζεις σε ανοιχτες και αλλιως σε κλειστες αμυνες...ασε που εχει στα ακρα εχει αμπτουν που θελει 2 αμυντικους για πρωινο...ο συνδιασμος αμπτουν και ανοιχτη αμυνα δινει χωρο στους υπολοιπους..οπως την πατησαμε και εμμεις στην Τουμπα...

Όνομα αγ γκολ σουτ γκ/σ εντ εκτ κεφ ασσ ευ/γεμ πασ λαθ αυτ απο κλε επε φα κερδ πεν χπεν χευκ δοκ κιτ κοκ αποβ λεπτ
ΟΝΟΥΑΤΣΙ ΜΠΕΝΖΑΜΙΝ (ΚΑΒ) 27 10 31 1/3.1 20 9 2 1 3/15 131 114 0 1 36 0 37 26 0 0 0 2 3 1 1 2232
ΜΠΛΑΝΚΟ ΙΣΜΑΕΛ (ΑΕΚ) 22 9 44 1/4.9 23 8 13 2 4/24 86 70 0 0 12 8 27 13 0 0 4 1 4 0 0 1578
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΠΑΟΚ) 30 6 36 1/6 22 10 4 3 7/33 117 94 0 0 21 5 32 81 0 1 9 0 1 0 0 2315

χωρις να λεμε οτι δεν φταιει και ο κοντος...αλλα να του καταλογιζουμε σε οτι φταιει...οχι σε ολα... πχ ας πουμε με Κερκυρα το ηθελε το μπινελικι του.. :D
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Ακριβως αυτο φιλε μου. "Μπελα". Και αντι λοιπον να μην ασχοληθουμε για να μην χτυπησουμε την συσπειρωση μας, ο Ζαγορακης πηγε και τον εφερε και μαλιστα με βασιλικο συμβολαιο ενω καποιοι φωναζαν ρυθμικα το ονομα του οντας παικτης του Βαζελου.
Μεγαλος μπελας.

Πραγματικα ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει και απιστευτος ο τροπος που καποιοι τον υποστηριζουν. Εγω προσωπικα δεν πιστευω στα ματια μου. Ο αλλος χρησιμοποιει επιχειρημα ... οτι επειδη παιζει στην Εθνικη πρεπει να παιρνει 800.000, ο αλλος λεει οτι οι γαυροβαζελοι που δινουν 2εκ. ευρω για Μελισση ή και εγω δεν ξερω για ποιο αλλο παλτο, αρα θα πρεπει κ εμεις να δινουμε 800.000 στον επαγγελματια παικτη. Ο αλλος λεει οτι του διναν 1.2 εκ. ευρω λες και ηταν στο κοτερο του ΠΑτερα. Λες και αν οντως του τα διναν θα ερχοταν σε εμας. (οπως... εμεινε και πριν 3-4 χρονια, α ναι το κανε για να πληρωθει ο Βαγγελης και ο Χαραλαμπους) Καθομαστε καιπ ληρωνουμε την υπεραξια που απεκτησε απο τους δημοσιογραφους με τις... μυθικες προτασεις απο την Γερμανια, την Αγγλια και τον Πατερα και αλλοι λενε και λιγα του δινουμε.

Ο μονος τροπος να γλυτωσουμε ειναι ο πεπατημενος. Αυτος που ηδη εχει γινει. Να μην τον πληρωσουμε ποτε, να κανει προσφυγη, να χαρισει μερος των δεςδουλευμενων του και φυσικα να μην διεκδικησει τα υπολοιπα και να φυγει στην ευχη του Θεου και της Παναγιας να ησυχασουμε και εμεις και αυτος (τα ψυχολογικα του παιδιου...).

Τα χειροτερα ερχονται και θα ειναι του χρονου, που πλεον και οι φανατικοι του προσωπολατρες θα ξεμεινουν απο επιχειρηματα. Αλλα τοτε θα τρωμε κανα προπονητη τυπου Χαβου, ωστε να πληρωνεται ο επαγγελματιας. Γιατι... οι γαυροβαζελοι του διναν 1.2 εκ. ευρω. Κλαιω.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Και προσφυγή να κάνει :?: και να χαρίσει και μέρος των δεδουλευμένων :?:
Και άμα μουλαρώσει και ζητήσει μέσο προσφυγής όλο το τετραετές συμβόλαιο τότε τι κάνουμε :?:
Αλλά ξέχασα ο κοντός είναι καλό παιδί και ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ και δεν θα κάνει κάτι τέτοιο.............
Ε ρε Κούτσιδες και Σκαρμούτσους που θέλετε να έχετε στην ομάδα μας ορισμένοι :evil:
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

darklord έγραψε:Ακριβως αυτο φιλε μου. "Μπελα". Και αντι λοιπον να μην ασχοληθουμε για να μην χτυπησουμε την συσπειρωση μας, ο Ζαγορακης πηγε και τον εφερε και μαλιστα με βασιλικο συμβολαιο ενω καποιοι φωναζαν ρυθμικα το ονομα του οντας παικτης του Βαζελου.
Μεγαλος μπελας.

Πραγματικα ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει και απιστευτος ο τροπος που καποιοι τον υποστηριζουν. Εγω προσωπικα δεν πιστευω στα ματια μου. Ο αλλος χρησιμοποιει επιχειρημα ... οτι επειδη παιζει στην Εθνικη πρεπει να παιρνει 800.000, ο αλλος λεει οτι οι γαυροβαζελοι που δινουν 2εκ. ευρω για Μελισση ή και εγω δεν ξερω για ποιο αλλο παλτο, αρα θα πρεπει κ εμεις να δινουμε 800.000 στον επαγγελματια παικτη. Ο αλλος λεει οτι του διναν 1.2 εκ. ευρω λες και ηταν στο κοτερο του ΠΑτερα. Λες και αν οντως του τα διναν θα ερχοταν σε εμας. (οπως... εμεινε και πριν 3-4 χρονια, α ναι το κανε για να πληρωθει ο Βαγγελης και ο Χαραλαμπους) Καθομαστε καιπ ληρωνουμε την υπεραξια που απεκτησε απο τους δημοσιογραφους με τις... μυθικες προτασεις απο την Γερμανια, την Αγγλια και τον Πατερα και αλλοι λενε και λιγα του δινουμε.

Ο μονος τροπος να γλυτωσουμε ειναι ο πεπατημενος. Αυτος που ηδη εχει γινει. Να μην τον πληρωσουμε ποτε, να κανει προσφυγη, να χαρισει μερος των δεςδουλευμενων του και φυσικα να μην διεκδικησει τα υπολοιπα και να φυγει στην ευχη του Θεου και της Παναγιας να ησυχασουμε και εμεις και αυτος (τα ψυχολογικα του παιδιου...).

Τα χειροτερα ερχονται και θα ειναι του χρονου, που πλεον και οι φανατικοι του προσωπολατρες θα ξεμεινουν απο επιχειρηματα. Αλλα τοτε θα τρωμε κανα προπονητη τυπου Χαβου, ωστε να πληρωνεται ο επαγγελματιας. Γιατι... οι γαυροβαζελοι του διναν 1.2 εκ. ευρω. Κλαιω.
+800.000
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

+ πολλά
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

PAPA TSIBIKOS έγραψε:Και προσφυγή να κάνει :?: και να χαρίσει και μέρος των δεδουλευμένων :?:
Και άμα μουλαρώσει και ζητήσει μέσο προσφυγής όλο το τετραετές συμβόλαιο τότε τι κάνουμε :?:
Αλλά ξέχασα ο κοντός είναι καλό παιδί και ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ και δεν θα κάνει κάτι τέτοιο.............
Ε ρε Κούτσιδες και Σκαρμούτσους που θέλετε να έχετε στην ομάδα μας ορισμένοι :evil:
δεν προκιτε να γινει ποτε κατι τετοιο.Ο λογος ειναι οχι για το τη θα κανουμε εμεις σε τετοια περιπτωση αλλα που θα κριφτει αυτος να περασει την υπολιπη ζωη του.

Με μια καλη μύωση αποδοχών ειναι μια χαρα για την ομαδα (στον παγκο, αν συνεχίσει ετσι βεβαια)

+απειρα στον απο πανω για την υπεραξία που του έδωσαν οι ΑΡΔ ολα αυτα τα χρονια (οπος και στους περισσοτέρους ελληνες ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ.....)
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

xristos14 έγραψε:
Εγώ την ξέρω την έννοια του υπερτιμημένου, αφού την ξέρεις κ εσύ είσαι σίγουρος ότι ο Σαλπι δεν είναι?

Ισως σου διαφεύγει ότι δεν είμαστε ούτε βάζελος ούτε γάβρος, είμαστε πολύ χαμηλότερο οικονομικό μέγεθος κ δεν έχουμε κανέναν χοντρό από πίσω να τα σκάει, για να πάρεις τέτοιο συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ -το μεγαλύτερο πιο συγκεκριμένα- πάει να πει ότι θα κάνεις τη διαφορά...αυτός παίρνει 800 έχει 4 γκολ, ο Μουσλι παίρνει 650 κ έχει 1 γκολ..αν αυτό δεν είναι υπερτίμηση τότε τι είναι σύμφωνα με σένα?

Και για να στο πάω σε συγκρίσιμα οικονομικά μεγέθη μ'εμάς..στην ΑΕΚ ο Μπλανκο ξέρεις πόσα γκολ έχει μόνο φέτος σ'όλες τις διοργανώσεις?Ξέρεις πόσα παίρνει?300!!Τους παρακαλάει να του δώσουν παραπάνω από 550 και δεν του τα δίνουν...ο Ονουατσι της Καβάλας έχει 12 γκολ αν θυμάμαι καλά..αυτός ξέρεις πόσα παίρνει?Ούτε τα μισά που παίρνει ο Σαλπι

Για να μην λέμε ανακρίβειες ο Μπλάνκο παίρνει 600 τώρα η ΑΕΚ τόσα του προσφέρει στο καινούργιο συμβόλαιο και αυτός ζητάει 1μύριο και κάτι ψιλά. Λογικά θα κλείσει κάπου με 750-800.

Όσο για τον Σάλπι θα πω αυτό που υπονοώ σε πολλά ποστ μου. Πρέπει όλοι οι παίκτες να κρίνονται με τα ίδια κριτήρια. Για μένα υπάρχουν 2 όψεις. Η λες οτι η παιχτούρα ο Βιέρι παίρνει 300 και ο Γκαρσία 350 και ξεσκίζουνε οπότε το μεγαλύτερο συμβόλαιο πρέπει να είναι κανα 400 βαριά βαριά. Αλλιώς λες οτι εφόσον ο Κούτσια παίρνει 300 και ο Παπάζογλου 250 τα 800 του κοντού είναι πολύ καλά. Αλλά είναι άδικο να κλαις για τον αδικοχαμένο Μπίλυ που τσεπώνει 300 χωρίς καμιά προσφορά και να αφρίζεις με τα 800 του κοντού που στη χειρότερη του χρονιά έκανε 7-8 γκολ και 5-6 ασσίστ.

ΥΓ: Το πε και κάποιος πιο πάνω. Απο απλήρωτους παίχτες δεν δικαιούμαστε να έχουμε πολλές απαιτήσεις
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

darklord έγραψε:Ακριβως αυτο φιλε μου. "Μπελα". Και αντι λοιπον να μην ασχοληθουμε για να μην χτυπησουμε την συσπειρωση μας, ο Ζαγορακης πηγε και τον εφερε και μαλιστα με βασιλικο συμβολαιο ενω καποιοι φωναζαν ρυθμικα το ονομα του οντας παικτης του Βαζελου.
Μεγαλος μπελας.

-----απειρο..........βεβαια απο τον ανθρωπο που χαρακτηρισε τον Κοκε ως καλυτερο του Σαλπιγγιδη,δεν περιμενα κατι καλυτερο.......

Παντως,εντελως πληροφοριακα,για πολλους εδω μεσα,δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα για οποιονδηποτε αθλητη απο το να παιζει χωρις να πληρωνεται........Υπογραφει μια συμβαση και απαιτει να τηρηθει.Δεν την υπογραφουν μονοι τους.......υπαρχουν οι διοικησεις απο την αλλη πλευρα.....Αρα,κατι ειδε ο Ζαγορακης που εμεις οι "ειδικοι",δεν το ειδαμε!Α.......και ενας προπονητης...........Σαντος νομιζω λεγεται.........εχει την ιδια γνωμη με το Ζαγορακη.......αλλα τι να μας πουν αυτοι........τι ξερουν απο ποδοσφαιρο?!.......
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

++++++++800.000 σε ότι θες δολάρια ευρώ πέσος.........................γιεν
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Δίκιο έχεις φίλε.Κι η φετινή εκπληκτική σεζόν του καλύτερου Ευρωπαίου επιθετικού όλων των εποχών τους δικαιώνει 100%.

Υ.Γ. Προτείνω να γίνει κάποια συναυλία μπας και μαζευτούν χρήματα για να πληρωθεί ο Δημητράκης...
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

Δημητράκη-κοντέ-κοντοπούτανε-προδότη-Σαλπιγίδη- Συνεχίστε όλοι... και θα γίνει Μαραντόνα επειδή τον κράζετε
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

Makis4444 έγραψε:Δίκιο έχεις φίλε.Κι η φετινή εκπληκτική σεζόν του καλύτερου Ευρωπαίου επιθετικού όλων των εποχών τους δικαιώνει 100%.

Υ.Γ. Προτείνω να γίνει κάποια συναυλία μπας και μαζευτούν χρήματα για να πληρωθεί ο Δημητράκης...
Αυτο για μένα πήγαινε? Μα δεν είπα αν καλώς η κακώς τον κράζουμε...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μπάφε μάλλον κάνουμε λάθος (πες το αλτσχαιμερ) και έχουμε ξεχάσει τα 20 γκολ του καλύτερου έλληνα επιθετικού... άμα ήξερε ο ζαγορ κι ο σάντος ότι θα έβαζε 6-7 γκολ όλα κι όλα, σιγά μην δίναν 800.000...... Μακάρι να κάνει παιχνιδάρες στα πλει οφ.........
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

dolphinto έγραψε:αδερφε αμα μου συγκρινεις τον Μπλανκο με τον Σαλπι, τζαμπα συζηταμε για ποδοσφαιρο... ο ενας ειναι καθαρο φορ περιοχης οπως ο Μουσλι και απο τον αλλο ζηταμε να παιζει δεξια, να μαρκαρει και να κλεινει διαδρομους οταν αναπτυσετε ο αντιπαλος κλπ κλπ...
βαλε και ολα τα στατιστικα μαζι... αεκακι... τελικες αεκ (+50), τελικες ασσιστ περισσοτερες, περισσοτερες επιθετικες λυσεις (μπλανκο,σκοκο, λυμπε, παλαιοτερα τζιμπουρ) που συμμενει οτι οι αμυνες προσαρμοζοντε πιο δυσκολα πανω σε εναν ποδοσφαιριστη, λιγοτερα παιχνιδια (ευρωπη-εθνικη) και γενικοτερα μια κακη επιθετικη αναπτυξη σε εμμας λογω αμυντικων κεντρωων..τοτε ισος παρεις τις απαντησεις σου..
οσο για τον ονουατσι..μου θυμιζει περιπτωση κουτσια... αλλιως παιζεις σε ανοιχτες και αλλιως σε κλειστες αμυνες...ασε που εχει στα ακρα εχει αμπτουν που θελει 2 αμυντικους για πρωινο...ο συνδιασμος αμπτουν και ανοιχτη αμυνα δινει χωρο στους υπολοιπους..οπως την πατησαμε και εμμεις στην Τουμπα...

Όνομα αγ γκολ σουτ γκ/σ εντ εκτ κεφ ασσ ευ/γεμ πασ λαθ αυτ απο κλε επε φα κερδ πεν χπεν χευκ δοκ κιτ κοκ αποβ λεπτ
ΟΝΟΥΑΤΣΙ ΜΠΕΝΖΑΜΙΝ (ΚΑΒ) 27 10 31 1/3.1 20 9 2 1 3/15 131 114 0 1 36 0 37 26 0 0 0 2 3 1 1 2232
ΜΠΛΑΝΚΟ ΙΣΜΑΕΛ (ΑΕΚ) 22 9 44 1/4.9 23 8 13 2 4/24 86 70 0 0 12 8 27 13 0 0 4 1 4 0 0 1578
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΠΑΟΚ) 30 6 36 1/6 22 10 4 3 7/33 117 94 0 0 21 5 32 81 0 1 9 0 1 0 0 2315

χωρις να λεμε οτι δεν φταιει και ο κοντος...αλλα να του καταλογιζουμε σε οτι φταιει...οχι σε ολα... πχ ας πουμε με Κερκυρα το ηθελε το μπινελικι του.. :D
Μα ρε φίλε εγώ δεν είπα ότι φταίει σε κάτι, φαίνεται ότι κάνει ότι μπορεί δεν πρόκειται να αφήσει φάση ας πούμε στο έλεος του Θεού αλλά θα την κυνηγήσει..και ούτε είπα ότι είναι άχρηστος, οι περισσότεροι προπονητές θα ήθελαν κάποιον με τα χαρακτηριστικά του στην ομάδα τους κι ας είναι άμπαλος -εννοώντας δεν έχει τεχνική-..άλλο αυτό όμως και άλλο το να έχει με διαφορά το πιο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, τη στιγμή μάλλον που αυτά τα λεφτά δε θα τα χώσει κανένας επενδυτής αλλά εμείς οι ίδιοι καθώς αν εξαιρέσεις τα διαρκείας και τα τηλεοπτικά δεν έχουμε άλλες πηγές υπολογίσιμων εσόδων.Οπότε είναι ο πιο ζημιογόνος παίκτης ο Σαλπι με την φετινή προσφορά του ή δεν είναι?

Οσο για τη σύγκριση με Μπλανκο καλά όλα αυτά που λες αλλά εμείς τον Σαλπι δε τον πήραμε ούτε για να μαρκάρει ούτε να κλείνει διαδρόμους, για να βάζει γκολ τον πήραμε και τα 4 γκολ στο πρωτάθλημα, 1 στην Ευρώπη, άλλο 1 στο κύπελλο και καμιά 20αρια χαμένα τετ α τετ δεν δικαιολογούν ούτε στο ελάχιστο τον βασιλικό για τα δεδομένα μας μισθό του όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

ηρεμηστε ρε παλικαρια...
το νομισμα παντα εχει δυο οψεις
το σιγουρο ειναι οτι παμε για πλει οφ και αν θελουμε να κανουμε κατι πρεπει πασει θυσια να διωξουμε την οποια αρνητικη αυρα...οχι να την επιβαρυνουμε κι αλλο ..
ο παιχτης εχει δειξει την αξια του..εγω θυμαμαι πολλες γκολαρες που εχει βαλει...
απο την αλλη οντως δεν κανει καλη χρονια και εκ των πραγματων ειναι μια προσθηκη που βοθησε λιγο αλλα σε σημαντικους αγωνες..τα 800 ειναι πολλα για τον φετινο σαλπιγγιδη..
πιστευω οτι ο παικτης δεν ειναι καθαρος γκολτζης και καναμε λαθος που τον πηραμε γι αυτο..
δεν μπορει να γινει ηγετης,σ αυτον τον ΠΑΟΚ ,στα καλα του ομως ειναι πολυ χρησιμος
στο βαζελο πισω απο σισε,που ηταν ηγετης,απελευθερωμενος απο το αγχος εκανε πολυ χρησιμη δουλεια..
σε μας εγινε απο την αρχη πολυς ντορος και ναι δεν ειναι ο παικταρας που εχει τοσα κιλα ταλεντο πχ γκαρσια ,ωστε ξεροντας οτι ολοι ειναι καρφωμενοι πανω του και εχουν την φαρετρα οπλισμενη,να μαμαει στο γηπεδο και να βουλωνει στοματα χωρις να ιδρωνει το αυτι του..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”