τις λύσεις δεν θα τις πω εγώ γιατί δεν είμαι και ειδικός στο αντικείμενο,αλλά αν ήμουν εγώ μέσα στο Δ.Σ. ή στο προπονητικό τιμ θα του έκανα από την την αρχή το συμβόλαιο με όρους,δεν βάζεις γκολ δεν πληρώνεσαι,να δεις τι καλά μετά ματώνει την φανέλα και δεν κρύβεται πίσω από παίκτες και δεν πέφτει κάτω στο πρώτο τζαρτζάρισμα...τον θυμάμαι παλιά που σκύλιαζε παραπατούσε αλλά δεν άφηνε την μπάλα να φύγει και τώρα με το παραμικρό πέφτει κάτω...και αν είναι τόσο μα τόσο ΠΑΟΚ που μας το παρουσιάζουν ας κάνει πρόταση να δώσει τα 300,000 σε ένα ίδρυμα όπως λαμψη ή κάτι παρόμοιο όπως έκανε ο λάζαρος παπαδόπουλος,εκεί πίστεψε με θα το χαρώ πολύ περισσότερο από το να του προτείνουμε να του κόψουμε λεφτά...η διοίκηση μου του είπε πόσα του προσφέρει και συμφώνησαν απο κει και πέρα είναι θέμα το τι θέλουν και οι 2 πλευρές να έχουν!markos4 έγραψε:ωραια ρε εσυ bob συμφωνω σε πολλα απ οτι λες και εγω μαζι σου, αλλα τι θα πρεπει να γινει να τον αφησουμε ελευθερο?να του κανουμε μιωσει αποδοχων?θα την δεχτει?εχουμε την πολυτελεια σαν ομαδα ενας τετοιος παιχτης με αυτο συμβολαιο να καθεται στο παγκο?
να σου πω την αληθεια ουτε εγω πιστευω οτι φταιει η κουραση για το φετινο χαλι του.αλλα τι πρεπει να γινει?
μονο κραξιμο κραξιμο κραξιμο?
9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
bakunin4 έγραψε:Πιο τραγικος δεν γινετε.Μακραν οι χειροτεροι φορ τις κατηγοριας αυτος και ο βοσνιος.Γκολ δεν εχουν,τοποθετησεις δεν εχουν,στην αναπτυξη δεν βοηθανε,χωρους δεν ανοιγουν,σεντερμπακ δεν απασχολουν ε για την βρωμικη δουλεια αν θες φορ πανε παρε εναν σαλμον με χωριστρα τζειμς μποντ με 100χιλ δεν χρειαζεται να δινεις 800+ και 650+ στα 2 κριαρια.
Αυτα για κουραση ειναι αστεια ,ειδικα οταν λετε οτι αιτια των χαμενων πλασε,χαμενων κοντρολ κτλ ειναι η κουραση να λεγε κανεις οτι δεν εχει δυναμεις να πρεσαρει για 90 λεπτα οκ να δεχτω την κουραση,οτι δεν εχει ταχυτητα επισης,αλλα τι να λεμε ...θα ξεμπουκωσει το παλικαρι και καλα.
Μπηκε ο μικρος που εχει πολλες αδυναμιες και μως ειναι 2 κλασσεις πανω απο ολα τα αλλα φορ μας που αμειβονται ως και 10πλασια λεφτα.
Και να δεχτω οτι ο φορ δεν ειναι μονο το γκολ που οντως δεν ειναι,δηλαδη ειναι κανεις ευχαριστημενος απο την παρουσια του κοντου ή απαγορευεται η κριτικη και το κραξιμο σε αυτον ενω ας πουμε στο τοπικ του χαβου και αλλον παικτων κραζουμε ελευθερα ?
Σαφως και δεν εχασε μονο αυτος ευκαιριες χτες αλλα ο σερβος το παστελωσε καπακι στην επομενη φαση και εκανε πολυ καλο παιχνιδι,ο ελ ζαρ ειναι σε συνεχης ανοδο και ειναι χαφ οχι φορ αν και αυτος χανεις τραγικες ευκαιριες.Για τον Βιερινια ειναι συγκριση ειναι αστεια και λογω θεσης και λογω προσφορας ειδικα φετος που μαζι με γκαρσια,κοντρερας και τσιριλο πηραν την ομαδα στις πλατες τους.
υγ. τον κρινω μονο αγωνιστικα και οχι ηθικα παραπανω για να μην μου καταλογισει κανεις κολλημα με τον χχχ
Γεια σου ΠΑΟΚμανια με τους κανονες φορουμ! Αλλα ξεχασα, στο τοπικ του Σαλπι δεν ισχυουν, βριστε ελευθερα
sernikos έγραψε:
το οτι με την γκρινια σας ορισμενοι εχετε καταντησει να βαραει τα πεναλτι ο λινο σας λεει κατι;
φοβουνται να παρουν την ευθυνη απο τα 9 μετρα παικτες οπως γκαρσια,βιερινια,ιβιτς,σαλπι με αδειο τερμα και μιλατε για φασεις που ειχε 5 ατομα μπροστα;
χαχαχα πλακα κανεις τωρα......
Ρε φιλε τη ειναι πρωταθλημα Β' ερασιτεχνικο?
Αν για αυτον τον λογο δεν βαραν τα πεναλτυ αυτοι που ειναι ορισμενοι να τα βαραν ας αφήσουν την φανελα και ας φυγουν μονοι τους.
οτι νανε λετε οοοοτι νανε.
bob έγραψε:τις λύσεις δεν θα τις πω εγώ γιατί δεν είμαι και ειδικός στο αντικείμενο,αλλά αν ήμουν εγώ μέσα στο Δ.Σ. ή στο προπονητικό τιμ θα του έκανα από την την αρχή το συμβόλαιο με όρους,δεν βάζεις γκολ δεν πληρώνεσαι,να δεις τι καλά μετά ματώνει την φανέλα και δεν κρύβεται πίσω από παίκτες και δεν πέφτει κάτω στο πρώτο τζαρτζάρισμα...τον θυμάμαι παλιά που σκύλιαζε παραπατούσε αλλά δεν άφηνε την μπάλα να φύγει και τώρα με το παραμικρό πέφτει κάτω...και αν είναι τόσο μα τόσο ΠΑΟΚ που μας το παρουσιάζουν ας κάνει πρόταση να δώσει τα 300,000 σε ένα ίδρυμα όπως λαμψη ή κάτι παρόμοιο όπως έκανε ο λάζαρος παπαδόπουλος,εκεί πίστεψε με θα το χαρώ πολύ περισσότερο από το να του προτείνουμε να του κόψουμε λεφτά...η διοίκηση μου του είπε πόσα του προσφέρει και συμφώνησαν απο κει και πέρα είναι θέμα το τι θέλουν και οι 2 πλευρές να έχουν!markos4 έγραψε:ωραια ρε εσυ bob συμφωνω σε πολλα απ οτι λες και εγω μαζι σου, αλλα τι θα πρεπει να γινει να τον αφησουμε ελευθερο?να του κανουμε μιωσει αποδοχων?θα την δεχτει?εχουμε την πολυτελεια σαν ομαδα ενας τετοιος παιχτης με αυτο συμβολαιο να καθεται στο παγκο?
να σου πω την αληθεια ουτε εγω πιστευω οτι φταιει η κουραση για το φετινο χαλι του.αλλα τι πρεπει να γινει?
bob μην γκρινιαζεις, δεν θα εχουμε εκτελεστη πεναλτι στα play off...
εσυ για ποιο λογο λες οτι δεν τα βαρανεFalegkos έγραψε: χαχαχα πλακα κανεις τωρα......
Αν για αυτον τον λογο δεν βαραν τα πεναλτυ αυτοι που ειναι ορισμενοι να τα βαραν ας αφήσουν την φανελα και ας φυγουν μονοι τους.
τιμο αντι να κανεις αυτο θα μπορουσες καλλιστα να πατησεις το κουμπακι της αναφορας για να το δουμε....αλλα ολοι προτιμαμε να την πουμε στους αλλους...
γιατί στον φετινό ΠΑΟΚ υπάρχει το ότι θέλει κάνει ο καθένας...βγαίνεις ρε μάκη χάβο και λες ότι τα πέναλτι τα εκτελούν οι βιτόλο,σάλπι (αν δεν κάνω λάθος) και μετά από λίγο καιρό σε κάνει ρόμπα ο ίδιος σου ο παίκτης???
απαράδεκτά πράγματα και φαίνεται πολύ καθαρά ότι δεν τον υπολογίζουν καν!αυτόματος πιλότος σαν να λέμε!

απαράδεκτά πράγματα και φαίνεται πολύ καθαρά ότι δεν τον υπολογίζουν καν!αυτόματος πιλότος σαν να λέμε!
γιατι στην ομαδα υπαρχει αναρχια και οτι θελει κανει ο καθενας.sernikos έγραψε:εσυ για ποιο λογο λες οτι δεν τα βαρανεFalegkos έγραψε: χαχαχα πλακα κανεις τωρα......
οποιος νανε βαραει πεναλτυ, φαουλ και γενικα δεν υπαρχει ενα πλανο.
Δεν λεω οτι δεν μπορει να ειναι αυτο που λες αλλα αν ειναι αυτο ας φυγουν μονοι τους γιατι θα ειναι κοτες και φορτονουν σε αλλον το βαρος που ανελαβαν αυτοι.
Εχετε βαλει κοριο στα αποδυτηρια και ξερετε τι λενε?.............Τι ειναι αυτα που λετε?......Ρε,τι εχουμε παθει........
ισοπεδωτικη λογικη..
η ψυχολογια ειναι πολυ σημαντικη, δειτε μεγαλα κλαμπ στην ευρωπη ποσο βαση δινουνε..
η ψυχολογια ειναι πολυ σημαντικη, δειτε μεγαλα κλαμπ στην ευρωπη ποσο βαση δινουνε..
Εννοειται! Αφου για ολα αυτος φταιει. Στην πρωτη φαση βγαζει ετοιμο γκολ στον Ιβιτς και ουτε καν κοντρολ κανει αλλα αυτος φταιει γιατι επρεπε να τρεξει να προλαβει την ασιστ στον εαυτο του και να το βαλει.markos4 έγραψε:ωραια ρε εσυ bob συμφωνω σε πολλα απ οτι λες και εγω μαζι σου, αλλα τι θα πρεπει να γινει να τον αφησουμε ελευθερο?να του κανουμε μιωσει αποδοχων?θα την δεχτει?εχουμε την πολυτελεια σαν ομαδα ενας τετοιος παιχτης με αυτο συμβολαιο να καθεται στο παγκο?
Ουτε μειωση ουτε τιποτα. Οταν παρει ενα ευρω απο το συμβολαιο τοτε να απαιτησεις μειωση. Με σωστο προπονητη θα αξιοποιηθει καταλληλα. Κραξτε οσο θελετε.
darklord έγραψε:Ισως αυτο τελικα να ειναι το μονο του προτερημα. Σκεφτομαι να τον φερω για PR και Μαρκετινγκ στην εταιρεια μου. Ισως ομως τελικα μου τον παρει ο Φωτης απο την Περαια που πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες.dimitrissss έγραψε:Ο Σαλπιγγίδης είναι ο μοναδικός παίκτης που έπαιξε φέτος και στα 30 ματς του πρωτθλήματος. Επίσης έπαιξε και στα 6 ματς κυπέλλου, αλλά και στα 11 από τα 12 ευρωπαϊκά. Το μόνο ματς από τα 48 ως τώρα επίσημα της ομάδας από το οποίο έλειψε, ήταν το εκτός έδρας με τη Βιγιαρεάλ. Επίσης δεν έλειψε από κανένα αγώνα της Εθνικής.
Για να σοβαρευτουμε τωρα, βρειτε λυση με αυτον τον παικτη που μας φερατε, χθες. Δεν μπορει ο ΠΑΟΚ να πληρωνει 1 εκ. ευρω μαζι με φορους για ενα τετοιο επιπεδο παικτη. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Μεχρι και ο αρης ξεφορτωθηκε τον πολυ ανωτερο του κοντου, Κοκε.
Βρειτε λυση. Ματωνουμε.

mpafos4 έγραψε:Ο Κοκε ανωτερος του Σαλπιγγιδη................μαλιστα,το διαβασαμε και αυτο.Περιμενω το επομενο.
Κατσε, και που εισαι ακομα. Ο Πορτιγια καλυτερος του Βιτολο
η ομάδα χρειάζεται σκορ ΧΤΕΣ. αυτά τα πράγματα που βλέπουμε τελευταία στις ασσιστ του vieri είναι κωμικοτραγικά. ΚΥΡΙΕ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ σοβαρευτείτε και βάλτε την μπάλα επιτέλους στο πλεκτό.
Οχι φιλε δεν προτιμω να την λεω σε αλλους. Δεν το ειχα χρησιμοποιησει ποτε το κουμπακι αναφορας γι'αυτο δεν το εδωσα σημασια. Δεν εγινε επιτηδεςSera4 έγραψε:τιμο αντι να κανεις αυτο θα μπορουσες καλλιστα να πατησεις το κουμπακι της αναφορας για να το δουμε....αλλα ολοι προτιμαμε να την πουμε στους αλλους...