Καζούρα σε αλλόθρησκους
Re: Καζούρα σε αλλόθρησκους
giapas έγραψε: Εγώ θεωρώ ότι σαν λαός , τείνει να παγιωθεί στη μνήμη μας ότι ο Αρης μας έκοψε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Δική μου άποψη ειναι οτι αυτό δεν είναι σωστό διότι ο βάζελος ήταν από πίσω και προς αυτή την κατευθυνση πρέπει να είναι ο "θυμος" μας. Ο βαζελος εστησε το σπαθα οχι ο Αρης.
Και για μένα αυτο ειναι αποπροσανατολισμος ο οποίος (μερικές φορες δικαιολογημενα) προέρχεται από τη κόντρα εντος των τειχων της Θεσσαλονικης με τον συμπολιτη.
παίζει να είσαι και ο μόνος που ΝΟΜΙΖΕΙ ότι ο λαός τους ΠΑΟΚ... πιστεύει ότι του έκοψε το πρωτάθλημα ο ρούλης...
όλοι ξέρουμε ποιος, πως και γιατί σε έστησε σε εκείνο το ματς...
και η "χαρά" μας για τα χθεσινά (πέραν των όσων ανέπτυξα στο πρώτο μου ποστ) είναι γιατί εκδικήσε το ΜΕΣΟΝ με το οποίο σε έσκισαν πέρυσι...
ελπίζω να έγινε κατανοητό...
- PRAKTORINOS
Mακάρι .interad έγραψε: παίζει να είσαι και ο μόνος που ΝΟΜΙΖΕΙ ότι ο λαός τους ΠΑΟΚ... πιστεύει ότι του έκοψε το πρωτάθλημα ο ρούλης...
- kataramenos5
Αφού το είπαμε έχουμε και Αλτσχάιμερ...DC έγραψε:Μα .... ΚΑΝΕΝΑΣ;;;;DC έγραψε:Με την ευκαιρία της καναπεδιάς που έφαγε το σκουλίκι, ένα κουιζάκι στα γρήγορα.
Ποιος θυμάται το σύνθημα που φωνάξαμε το '85, όταν τους (ξανα)πετάξαμε εκτός Ευρώπης;
Με κλάνετε ρε ή βολτάρουν μόνο βρέφη εδώ μέσα;

- kataramenos5
Μές στο μυαλό μου είσαι μπλέ αλογάκι.Pegasus έγραψε:http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?p=403569#p403569
Η δικαίωση του ζορρό4.
Μ' έφαγες στη στροφή...
Και εγώ ρε DC που δεν είμαι βρέφος, δεν το θυμάμαι...DC έγραψε:Μα .... ΚΑΝΕΝΑΣ;;;;DC έγραψε:Με την ευκαιρία της καναπεδιάς που έφαγε το σκουλίκι, ένα κουιζάκι στα γρήγορα.
Ποιος θυμάται το σύνθημα που φωνάξαμε το '85, όταν τους (ξανα)πετάξαμε εκτός Ευρώπης;
Με κλάνετε ρε ή βολτάρουν μόνο βρέφη εδώ μέσα;

Tο καλο της υποθεσης ειναι θα παραμεινει απορθητο για ενα ακομη χρονο το σαπιο μηλο.............

αυτοι και ο αθηναικος ο οποιος με ολοκληρη μαντζεστερ εμεινε αητητος....
Και μόνο το γεγονός ότι για τις επόμενες 40 μέρες δεν θα μας πρίζουν τα @@ φτάνει και περισσεύει που προτιμάμε τον Βόλο στα play-off...
Βέβαια τώρα το "γυρίσανε" στην αξιοπρέπεια
, στην αξιοπρέπεια ποιοί..;;; η φιλλιπινέζα του βάζελου..!!!...βρε ουστ τσατσάκια...!!
Άντε και του χρόνου στα χωράφια της Β' Εθνικής, διότι η 7ετία επανέρχεται...
Βέβαια τώρα το "γυρίσανε" στην αξιοπρέπεια

Άντε και του χρόνου στα χωράφια της Β' Εθνικής, διότι η 7ετία επανέρχεται...
- Aureliano Buendia
Είναι 8ετία, καθότι '97 ο πρώτος υποβιβασμός και '05 ο δεύτερος.
Οπότε λίγο υπομονή μέχρι του παραχρόνου.
Οπότε λίγο υπομονή μέχρι του παραχρόνου.
Σταματήστε να ασχολείστε με το συμπολίτη. Αν μη τι άλλο, δείχνει κομπλεξισμό και άγνοια του τι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε σαν ομάδα στα play-off. Ο Ολυμπιακός Βόλου, έχει παίξει μέχρι σήμερα την καλύτερη μπάλα σε σύγκριση με τις άλλες τρεις ομάδες που συμμετέχουν, επανέρχονται τιμωρημένοι και τραυματίες (Γιακούποβιτς, Σανκαρέ-τεράστιος κεντρικός αμυντικός, Μόνχε κ.α.) και το σπουδαιότερο, δεν θα έχει άγχος και θα παίξει με άγνοια κινδύνου, κάτι που τον κάνει πιο επικίνδυνο. Ο Άρης, είχε στα τελευταία 5 νικηφόρα αποτελέσματα συν τοις άλλοις και ρέντα (Κέρκυρα Αστέρας), κάτι που χρειάζεται στο ποδόσφαιρο, αλλά δε σε συνοδεύει αιώνια. Ίσως να ήταν πιο προβλέψιμος από το Βόλο στη διαδικασία των play-off.
Για να κλείσω, καλό θα είναι να βλέπουμε μόνο την ομάδα μας, που τους τελευταίους 2,5 μήνες έκανε μόνο 1,5 παιχνίδι καλό. Έτσι όπως εμφανιζόμαστε, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, και όσο για την εμφάνιση με την Κέρκυρα και τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν να μην παρασυρόμαστε, γιατί η αντίπαλοι κατέβασαν τα 4/11 της βασικής ενδεκάδας και έπαιξαν ελεύθερα γιατί ήταν αδιάφοροι. Δεν ξέρω πώς θα ήταν ο αγώνας, αν έπαιζαν 10 πίσω απότην μπάλα και πώς θα αντιμετωπίζαμε εμείς τον αγώνα.
Για να κλείσω, καλό θα είναι να βλέπουμε μόνο την ομάδα μας, που τους τελευταίους 2,5 μήνες έκανε μόνο 1,5 παιχνίδι καλό. Έτσι όπως εμφανιζόμαστε, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, και όσο για την εμφάνιση με την Κέρκυρα και τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν να μην παρασυρόμαστε, γιατί η αντίπαλοι κατέβασαν τα 4/11 της βασικής ενδεκάδας και έπαιξαν ελεύθερα γιατί ήταν αδιάφοροι. Δεν ξέρω πώς θα ήταν ο αγώνας, αν έπαιζαν 10 πίσω απότην μπάλα και πώς θα αντιμετωπίζαμε εμείς τον αγώνα.
Ακόμη καλύτερα Aureliano Buendia, θα γιορτάσουν τα 100 χρόνια με την τεράστια επιτυχία το να διεκδικούν την επανόδο τους στην Α' Εθνική...
Γερασίμου άσε μας ρε εσύ 1-2 μέρες λίγο να ξέφυγουμε από τα δικά μας προβλήματα. Πλακίτσα κάνουμε... Το ότι ο Ολ. Βόλου είναι πολύ καλή ομάδα το ξέρουμε και αυτό φάνηκε και στην Τούμπα και στο α' ημιχρονο στο Βόλο αλλά και με τα παινίδια τους με βάζελο και κούλα..
Γερασίμου άσε μας ρε εσύ 1-2 μέρες λίγο να ξέφυγουμε από τα δικά μας προβλήματα. Πλακίτσα κάνουμε... Το ότι ο Ολ. Βόλου είναι πολύ καλή ομάδα το ξέρουμε και αυτό φάνηκε και στην Τούμπα και στο α' ημιχρονο στο Βόλο αλλά και με τα παινίδια τους με βάζελο και κούλα..
Θέλει άλλου είδους διαχείριση ένα μίνι πρωτάθλημα Τετάρτης-Κυριακής όπου κάθε μάτς απαιτεί τεράστια συγκέντρωση.
Θέλει εμπειρία που ο Βόλος δε διαθέτει.
Θέλει εμπειρία που ο Βόλος δε διαθέτει.