15. Todor Gečevski
Re: 15. Todor Gečevski
είσαι το κλειδί της ομάδας. μείνε ήρεμος και βοήθησε την κάνοντας απλά αυτό που μπορείς καλά.
Το μπαλάκι πέφτει στο Σούλη για σχεδιασμό play με Dozier - Buljan έστω για 5' + το καθιερωμένο 3' του Καλλέ, για να ρίξει στα 30' τον πλέον επιβαρυμένο του παίκτη, μετά τη φυγή του Λάζου.
Η φρεσκάδα καθίσταται αναγκαία πλέον και η κατανομή των δυνάμεων σοφή, ενόψει playoff.
Η φρεσκάδα καθίσταται αναγκαία πλέον και η κατανομή των δυνάμεων σοφή, ενόψει playoff.
τον έχει αγχώσει λίγο το οτι είναι ο παίκτης-κλειδί ή μου φαίνεται? 2 airball σε τρίποντο δεν τον έχω ξαναδεί. νομίζω σήμερα πρέπει να ήταν το καλύτερο αμυντικό παιχνίδι του στην ελλάδα τουλάχιστον στο β ημίχρονο. εύγε θόδωρα.
Τα πάει περίφημα. 2-3 κακές στιγμές δεν μειώνουν την τεράστια προσφορά του. Με τρόμαξε στο πρώτο μισό αλλά τώρα είναι ο γνωστός Θόδωρος.
- Aureliano Buendia
Ο Γιούρι Κασπάροφ του μπασκετικού ΠΑΟΚ.
Ανέκαθεν μου άρεσαν οι ψηλοί που ενώ δεν δείχνουν αθλητικοί, είναι πιο δυνατοί απ' ότι φαίνονται και το κυριότερο, παίζουν με μυαλό αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματά τους και καλύπτοντας τις αδυναμίες τους.
Άψογος χτες στην κίνηση χωρίς την μπάλα, στο ατομικό μαρκάρισμα, στην κάλυψη των χώρων.
Με τρόμαξαν στο Α' ημίχρονο τα 2 του airballs αλλά ήταν false alarm τελικά.
Ανέκαθεν μου άρεσαν οι ψηλοί που ενώ δεν δείχνουν αθλητικοί, είναι πιο δυνατοί απ' ότι φαίνονται και το κυριότερο, παίζουν με μυαλό αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματά τους και καλύπτοντας τις αδυναμίες τους.
Άψογος χτες στην κίνηση χωρίς την μπάλα, στο ατομικό μαρκάρισμα, στην κάλυψη των χώρων.
Με τρόμαξαν στο Α' ημίχρονο τα 2 του airballs αλλά ήταν false alarm τελικά.
άσχετο αλλά χτες κάνανε airball σε ελεύθερο τρίποντο και οι φώτσης-erceg. τους κόλλησε ο θόδωρας????

Τον φασούλα φωτογραφίζεις??????Aureliano Buendia έγραψε: Ανέκαθεν μου άρεσαν οι ψηλοί που ενώ δεν δείχνουν αθλητικοί, είναι πιο δυνατοί απ' ότι φαίνονται και το κυριότερο, παίζουν με μυαλό αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματά τους και καλύπτοντας τις αδυναμίες τους.

- Federacion
αμαν μ αυτό το όνομα...
2 φορές το πετυχα σημερα
παρακαλειστε να μη το αναφέρετε δίχως προειδοποιήση :ugeek:
2 φορές το πετυχα σημερα
παρακαλειστε να μη το αναφέρετε δίχως προειδοποιήση :ugeek:
- Aureliano Buendia
Ερωτηματικο η μη συμμετροχη του στην Καβαλα, εκτος κι αν υπηρχε θεμα τραυματισμου!