kostasff έγραψε:ναι, εγω. Δεν θα το παίρναμε εκείνο το ματς όπως και δεν το πήραμε.
+10 00000
kostasff έγραψε:ναι, εγω. Δεν θα το παίρναμε εκείνο το ματς όπως και δεν το πήραμε.
Αν δεν τέλειωνε εκείνο το ματς, με τη κατακρεουργημένη διοίκηση που είχαμε, τώρα θα παίζαμε με τον Αμπελώνα Λάρισας και τον Κεραυνό Κοζάνης για μια θέση στα σαλώνια της Β' εθνικής..novito έγραψε:δε θα τελειωνε αλλιως το ματς Κωστα ετσι, αν θελαμε νικη... Σκεψου μονο ποσο πιο αργα χρονικα ξεκινησε...
ασε ρε φιλε που θα μας κανεις κ μαθημα ΠΑΟΚοφροσυνης.....εγω μιλησα για ενα πραγματικο γεγονος που εγινε κ μειναμε κατγορια,ουτε "αν" ουτε "θα" ειπα....δεν τη γουσταρω καθολου την αεκ,αλλα η αληθεια να λεγεται....αυτες ειναι κομπλεξικες κ σκουληκιστικες συμπεριφορεςPhotis έγραψε:Καλά πλάκα μας κάνεις εσύ ρε φίλε?????Σιγά μην τους πούμε και ευχαριστώ???Τι είσαι εσύ ΠΑΟΚ ή φιλοαεκτσης...το αεκακι φετος σου έκοψε το κύπελλο..το αεκάκι όποτε σε έβρισκε μπόσικο σου την βίδωνε μέχρι να πείς κίμινο...μην είστε αφελής...paok_athens_g4 έγραψε:Το αεκακι παντως πριν λιγα χρονια νικησε τον κολοσσο στη ροδο κ μειναμε στην α1.....καλο ειναι να μην ξεχναμε καποια πραγματα....IKARIA_4 έγραψε:να πεσει και το αεκακι44 της φλοριτζιναλ, να κλεισει ομορφα η χρονια...
Διαφωνώ. Ο Δρόσος άφησε συντρίμμια στην ΑΕΚ και φυσικά στον ΠΑΟΚ. Σιγά μην έστηνε ένα παιχνίδι για χάρη... ποιου; ΟΚ έχεις την άποψή σου και δεν περιμένω να αλλάξει αλλά εγώ εμμένω στο ότι σωθήκαμε χάρη στις περιστάσεις και όχι χάρη στη συνειδητή παρέμβαση του ενός ή του άλλου. Γι' αυτό και όταν μου λένε "τι θα γινόταν ΑΝ", απαντώ πάντα "ο ΠΑΟΚ θα σωνόταν πάλι" και το πιστεύω.kostasff έγραψε:Pegasus, ας μην τα ωραιοποιούμε. Τα πράγματα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έφτασαν στο να κρεμόμαστε από αυτό το αποτέλεσμα το οποίο λόγω Δρόσου μας έκατσε. Όλα τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση......
kostasff έγραψε:Η αναφορά στον Αμπελώνα Λάρισας είναι τυχαία?
Μας πικράνατε αλλά ακόμα παίζει η άνοδος. Έπεσαι και ξύλο άμαθα (δεν μπόρεσα να πάω)kotsos έγραψε:kostasff έγραψε:Η αναφορά στον Αμπελώνα Λάρισας είναι τυχαία?![]()
![]()
![]()
![]()
Αποτελεί απόσταγμα μιας φιλίας μου με νυν play-maker της Νίκης Βόλου (ντέρμπι ανόδου γαρ)
Pegasus έγραψε:αν δε λογομαχούμε εδώ μέσα για ο,τιδήποτε αφορά τον ΠΑΟΚ, από τους προέδρους μέχρι τις φανέλες, δε θα είχε πλάκα.
![]()
Δικηγόρος του διαβόλου: θα τον έλεγχε πιο εύκολα, θα έδινε λιγότερα για το ρόστερ... Ή απλά θα έβρισκε άλλη κατεστραμμένη ομάδα.kostasff έγραψε:Υ.Γ. Ο Δρόσος είδε πως δεν έχει "ψωμί" στο αεκάκι και είχε ήδη πάρει την απόφαση να ανηφορίσει για Θεσσαλονίκη. Τι να έκανε έναν ΠΑΟΚ της Α2?