Κλήσεις σε Απολογία & Τιμωρίες 2010/11

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS
Δημοσιεύσεις: 1454
Εγγραφή: Παρ 11 Φεβ 2011, 20:30

Re: Κλήσεις σε Απολογία & Τιμωρίες 2010/11

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Και πάλι η ζημιά είναι μεγάλη αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός "από την μίγα ξίγκι δεν βγαίνει".

Ας βγουν τώρα αυτοί που κάνουν "καλόπιστη κριτική" (αρδ, ραδ.παραγωγοί) και να μας πουν για την προβληματική εώς κακή νομική υπηρησία της ΠΑΕ.

Δεν μπορεί κάτι θα έχουν να που οι ξερόλες!!!
Άβαταρ μέλους
Pegasus
Δημοσιεύσεις: 3187
Εγγραφή: Κυρ 23 Μάιος 2010, 20:24

Re: Κλήσεις σε Απολογία & Τιμωρίες 2010/11

Δημοσίευση από Pegasus »

Καλή εξέλιξη = όχι σχόλια, όπως ακριβώς στο νήμα του Ζαγοράκη. Η αχαριστία είναι ύβρις. Αν δεν το καταλάβατε μερικοί, η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ έκανε το μαύρο άσπρο για να φτάσουμε σε τιμωρία 1 αγωνιστική + 100.000 ευρώ για ένα παιχνίδι στο οποίο παραλίγο να πάρει φωτιά ένας αντίπαλος παίχτης. Αλλά τι κάθομαι και λέω ε; Ζαγορομάνια ρε κρυμμένος πίσω από έναν υπολογιστή.
Άβαταρ μέλους
eorptol
Δημοσιεύσεις: 16924
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Re: Κλήσεις σε Απολογία & Τιμωρίες 2010/11

Δημοσίευση από eorptol »

μην πεις καλο λογο γιατι κινδυνευεις να χαρακτηριστεις παπαγαλακι της παε...
Άβαταρ μέλους
Maximus
Δημοσιεύσεις: 5939
Εγγραφή: Παρ 24 Απρ 2009, 08:58
Τοποθεσία: Σε ενα δυαρακι με παντοφλα και φασκομηλο...

Re: Κλήσεις σε Απολογία & Τιμωρίες 2010/11

Δημοσίευση από Maximus »

Δεν ειμαι Ζαγοροπληκτος, αλλα μην δουλευομαστε μεταξυ μας τωρα...

Ολοι ξερουν τι γινεται (γενικως) και πως αποφασιζονται οι ποινές (το κυριοτερο)! Δεν ειναι ηλιθιοι οι δικαστες, ουτε περιμενουν απο μια ΠΑΕ να παρουσιασει το ασπρο-μαυρο για να βγαλουν τις τιμωριες... Συμφεροντα παιζονται απο πίσω, οταν τρως υπερβολικη καμπανα, αλλα και αντιστοιχα οταν δεν την τρως!

Κοβε-ραβε ειναι το θεμα...
Άβαταρ μέλους
gash04
Δημοσιεύσεις: 11021
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: Κλήσεις σε Απολογία & Τιμωρίες 2010/11

Δημοσίευση από gash04 »

Pegasus έγραψε:Καλή εξέλιξη = όχι σχόλια, όπως ακριβώς στο νήμα του Ζαγοράκη. Η αχαριστία είναι ύβρις. Αν δεν το καταλάβατε μερικοί, η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ έκανε το μαύρο άσπρο για να φτάσουμε σε τιμωρία 1 αγωνιστική + 100.000 ευρώ για ένα παιχνίδι στο οποίο παραλίγο να πάρει φωτιά ένας αντίπαλος παίχτης. Αλλά τι κάθομαι και λέω ε; Ζαγορομάνια ρε κρυμμένος πίσω από έναν υπολογιστή.

Εντάξει δεν έπαθε ότι και ο Μπλιόνας αλλά φυσικά δεν μας κάνει ποιο υπερήφανους η ευστοχία του οπαδού μας στο άθλημα της σκοποβολής κάτι σαν το καλλιτεχνικό πατινάζ που θέλει ο ΑΣ δηλαδής δεν είναι και αυτό?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague”