paokfc.gr & PAOK FC Megastore

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Federacion

Re: paokfc.gr & PAOK FC Megastore

Δημοσίευση από Federacion »

καλα μιλάμε εορτπολ εχεις μοναδικό τρόπο να διαστρεβλώνεις τα λεγομενα του αλλου όταν διαφωνεις..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Η αληθεια είναι fed ότι εγω έχω μια συμπάθεια στον ζαγορ και εσυ εμπάθεια είναι φανερό έτσι ; ;) ;)
Δεν πειράζει και δυο ΠΑΟΚ είμαστε στις επόμενες επιτυχίες της ομάδας άσχετα που θα είναι με ζαγορ είμαι σίγουρος ότι θα πανυγηριζεις όπως και εγω και όλοι μας καθαροαιμοι και μη ζαγορακικοι βρυζικοι γουμενικοι αγγελικοι
Κλπ. :) :)
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

εμπαθεια μηδεν, ναδα, ζερο!
διατηρώ απλά το δικαίωμα στη κριτικη.
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

bob έγραψε:Θα μου απαντήσει κάποιος σε ένα ερώτημα,το ίδιο έγραψα και στην στήλη των ΑΡΔ σε ένα κείμενο για την πρώτη μέρα στην μπουτίκ.Πέρυσι ο κος Βιολίδης μας είχε πει ότι έχουμε έσοδα 150,000 € φέτος θα έχουμε 450,000 € που μας πήρε την διαχείριση η PUMA,δηλαδή εμείς αυτή την στιγμή πιάσαμε κορόιδα την PUMA???

Υ.Γ.1 Τέρμα οι γνωστοί και οι κουνιάδες,πάρε άτομα που να ξέρουν το επάγγελμα και όχι όπως όλο το ελληνικό δημόσιο που γνωστοί και συγγενείς χωρίς να έχουν ιδέα μονιμοποιούνται!
θα μου απαντήσει κανείς ή όχι?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τα φαγανε οι συγγενεις η τους πιασαμε κοροιδα .....καθαροαιμες κουβεντες ...... :) :)
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Πολλοί δεν ξέρετε και γράφετε ότι να'ναι. Γι'αυτό που είπε ο Ποικιλίδης για παράδειγμα, έκανε μια πρόβλεψη σαν επιχειρηματίας και περίμενε πως η επιχείρηση θα πάει καλύτερα απ'ότι πήγαινε. Επειδή δεν πήγε πρέπει να τον κρεμάσουμε ή να μαλώνουμε? Αν ήταν έτσι ωραία και εγώ λέω πως αύριο που είναι και Πέμπτη θα πάρω το Τζόκερ!!!!Όπως λέει και η διαφήμιση, αν σου κάτσει.......

Για τη μπουτίκ τώρα πιο συγκεκριμένα να ξέρετε πως δεν απασχολούνται όλοι οι πρώην υπάλληλοι της μπουτίκ (που άνηκαν και τότε στην ΠΑΕ) από την ΠΑΕ. Οι πωλήτριες για παράδειγμα έχουν απωληθεί. Ξέρω σίγουρα για 3. Τα παιδιά που δούλευαν στην αποθήκη (πχ ο Ζοζέ που αρκετοί παλαιότεροι θα τον ξέρουν σίγουρα) δεν τους διώξανε. Η PUMA έφερε δικούς της ανθρώπους όπως είναι λογικό να κάνει.

Εδώ έχουμε πάντως πιο σοβαρά προβλήματα στο αγωνιστικό κομμάτι πχ και προσωπικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε (βλέποντας και τα σημερινά πρωτοσέλιδα για τον πολυ-μετοχικό) πρέπει να δούμε το μέλλον της ομάδας. Γιατί αν δεν πάει καλά η ομάδα, ποιος θα ασχοληθεί με τη μπουτίκ???

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

eorptol έγραψε:τα φαγανε οι συγγενεις η τους πιασαμε κοροιδα .....καθαροαιμες κουβεντες ...... :) :)
καθαρόαιμες κουβέντες από ένα καθαρόαιμο άτομο! :roll:

Υ.Γ.τα καθαρόαιμα της Νεάπολης είναι ανάμεσα μας! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Εγω δεν κάνω διαχωρισμό σε καθαροαιμους και μη ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ αυτήν την μεγάλη ανοησία την άκουσα πρώτη φορά
Απο ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που όταν ήρθαν το 1922 οι πρόγονοι τους, τους αποκαλούσαν τουρκοσπορους.....
Μην ενόχλησε bob τώρα υπάρχει και η εξέταση DNA για να ελέγξει η καθαρότητα κάποιου. Όχι...
Καθαρόαιμος σίγουρα δεν είμαι ,ΠΑΟΚΤΣΗΣ είμαι όμως και βάζω νομίζω τον ΠΑΟΚ πάνω απο ολα και όλους....
αληθεια την εξέταση καθαρότητας του DNA που την κάνετε bob ; :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

ρε απάντησε μου σε αυτά που σε ρωτάω με επιχειρήματα και μην κάνεις την πάπια για καθαρόαιμα κτλπ
αν δεν μπορείς να απαντήσεις μην γράφεις καν!

Υ.Γ. ο τζίρος της μπουτίκ ήταν 2 μύρια???
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

οι 30 φταίνε για όλα....
όπως λες κι εσύ.
Τι να σου απαντήσει; Δεν νομίζω ότι θέλεις απάντηση. Επιβαιβέωση θέλεις σε όποιους υπανιγμούς μπορεί να κάνεις...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Ξερει κανεις γιατι το σαιτ της ΠΑΕ δε δουλευει? Θελω να παρω μινι-διαρκειας και δεν μπορω @!$!@#$&&*#$
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Πρέπει να έπεσε ο σέρβερ. Προσπάθησε ξανά αργότερα.

Αν πάλι μένεις Θεσσαλονίκη, κάνε μια βόλτα από τα γραφεία.
Σε 2 λεπτά είμουν φευγάτος με τα εισητήρια στα χέρια.
Άβαταρ μέλους
taz

Βοηθεια

Δημοσίευση από taz »

Χρειαζομαι βοηθεια απο οποιον μπορει να βοηθησει.Σε μερικους μηνες ενας νεος παοκτζης θα ερθει στην ζωη καθως περιμενω το πρωτο μου παιδι.Θελω λοιπον να εχει τα καταλληλα εφοδια.......φορμακια,μπιμπερο,μπλουζακια κτλ με τα χρωματα του παοκ.Μενω λογω δουλειας στην αθηνα και δεν μπορω να βρω καποιο μαγαζι που να εχει αυθεντικα ρουχα παοκ για μωρα.Αλλα και μεσω internet δεν βρισκω τιποτα,ουτε απο το paok megastore βλεπω τιποτα για να παραγγειλω.Ξερει καποιος καποιο site ή καποιο μαγαζι στην αθηνα που μπορω να βρω οτι χρειαζομαι?
Άβαταρ μέλους
lefis

Re: Βοηθεια

Δημοσίευση από lefis »

κατ αρχήν να σου ευχηθώ με το καλό. δεύτερον καταλαβαίνω ότι είναι το πρώτο σου παιδί και τρελένεσαι αλλά ηρέμησε.όταν πήγα πριν απο 3 χρόνια να πάρω για τον γιο μου φορμάκια και διάφορα απο την μπουτικ μου επεσαν τα μαλλια από τις τιμες (κανα 50αρι το φορμάκι) και έφυγα πέρνοντας κασκολ και σημαίες που τις εβαλα στο δωμάτιο του.πάρε καλύτερα κάτι που θα είναι περισσότερο διαχρονικό παρά ενα φορμάκι που σε 3-4 μήνες θα το βάλεις στην άκρη.φιλικά πάντα οι συμβουλές...και πάλι σου εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μεταφερθηκε εδω... :ugeek:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”