Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paprica

Re: Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Δημοσίευση από paprica »

''Η συγκεκριμένη με την οποία ασχολούμαι τον τελευταίο καιρό είναι φτιαγμένη σε μία πόλη όπου ανήκε ιστορικά σε δύο χώρες''

Μήπως εννοεί το Βερολίνο;
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Λογικά Μασσαλία λέει, ιδρύθηκε από Φωκείς και (όπως σχεδόν όλος ο τότε γνωστός κόσμος εκτός από ένα μικρό γαλατικό χωριό στο βορρά...) κατακτήθηκε από Ρωμαίους.

Λογικό να παίζει έγχρωμος παίκτης εκεί, προφανώς είναι για αριστερή πλευρά.

Βασικά με το κριτήριο ίδρυσης - κατάκτησης, πρέπει να δούμε σε όλη τη μεσογειακή λεκάνη ποια πρωταθλήματα θα προσέφεραν παίκτη που να μπορούσε να εξεταστεί ως μεταγραφή (π.χ δεν θα δω πρωτάθλημα Μαρόκου).

Άρα θα κοιτούσα Γαλλία, Ισπανία, Τουρκία, άντε και Αίγυπτο (Σικα που θα πουν πολλοί παίζει στη Γκίζα, και γενικά σε μια χώρα με πιο αρχαία ιστορία από τη δική μας, δύσκολα να έχουμε ιδρύσει εμείς κάτι, εκτός από Αλεξάνδρειες).

Ισπανία, είχαμε φτάσει Ιβηρική, οπότε θα κοιτούσα στα παράλια και η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω καμία γνωστή μέχρι σήμερα. Σικελία είναι τίγκα. Κυανή ακτή επίσης, με σημαντικότερη τη Μασσαλία όπως είπαμε. Και Τουρκία, και μόνο οτι τότε ήταν Βύζαντας και όχι Κωνσταντινούπολη, βγάζει το ενδεχόμενο από το παιχνίδι για εμένα.

Κανά δανεικό από Μαρσέιγ; για να δούμε έγχρωμους παγκίτες αριστερής πλευράς.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

γιατι τη βγαζεις εξω την αλεξανδρεια?
βασικα ευκολακι ηταν(αν και δεν θελω να ξενερωσω το λαο που γουσταρει να ψαχνει).
ουτε να εκθεσω ετσι γρηγορα τη συζυγο..
http://en.wikipedia.org/wiki/Islam_Ramadan
Άβαταρ μέλους
paprica

Δημοσίευση από paprica »

Το κουιζ αναφέρει ότι παίζει αυτή τη στιγμή σ 'ευρωπαϊκή ομάδα, άρα κάνεις λάθος. Μάλλον η Μαρσέιγ είναι.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... echen1.jpg

Με κόκκινο οι ελληνικές αποικίες,ξεσαλώστε.. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Εδώ ο κόσμος καίγεται και το νιμου χτενίζεται...
όπου κόσμος=ΠΑΟΚ και όπου νιμου=εμείς...

:twisted:
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

αυτο που καταλαβα εγω ειναι..
εγχρωμος παιχτης που επαι3ε σε δυο ομαδες (χωρες) της ιδιας πολης και τωρα βρισκεται σε μια ομαδα πολης που καυεκτησαν οι ρωμαιοι(αθηνα) :mrgreen: :twisted:
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Τωρα σοβαρα ψαχνετε πολη που ιδρυσαν οι αρχαιοι Ελληνες και κατακτηθηκε απο τους Ρωμαιους;
Νομιζω εννοει την Ποτιδαια ή τα Σταγειρα. Γιατι τα λεφτα μας μεχρι Χαλκιδικη μας επιτρεπουν για scouting.
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

paok87 έγραψε:Η συγκεκριμένη με την οποία ασχολούμαι τον τελευταίο καιρό είναι φτιαγμένη σε μία πόλη όπου ανήκε ιστορικά σε δύο χώρες…! Βέβαια την δεδομένη στιγμή εκτός από το ψυγείο μου, (το έχω γεμίσει με μαγνητάκια ΠΑΟΚ και δεν βρίσκω πλέον ούτε το χερούλι!) μπορεί κανείς να την βρει σε μία άλλη ευρωπαϊκή πόλη που έχτισαν Αρχαίοι Έλληνες και την κατέκτησαν Ρωμαίοι!

Μήπως η χώρα που κατάγεται ο παίκτης είναι και αυτή ευρωπαϊκή?

Ξημερώματα της 13ης Απριλίου και με έχει πιάσει μία απίστευτη κατάθλιψη. Γιατί; Μα φυσικά γιατί απέχουμε πολύ από την 1η Αυγούστου!

Επίσης η 1η Αυγούστου που κολλάει ? Ημ.γέννησης ?

ΥΓ. Ωραία φωτό πάντως ο transfer Εικόνα
Παίζει να λήγει το συμβόλαιο του 30/7. Πωωωω! Θα μας κάψει πάλι φέτος ο πούστης!
Άβαταρ μέλους
Da_Paok

Δημοσίευση από Da_Paok »

το συμβολαιο του Βρυζα ποτε ληγει?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Του χρονου το καλοκαιρι
Άβαταρ μέλους
Da_Paok

Δημοσίευση από Da_Paok »

ρε σεις εχει κι'άλλο εκει.
10 Απριλίου 2011
0Share

«11 Απριλίου 2011

Αγαπητό μου ημερολόγιο μπορεί πολλοί να συνηθίζουν να λένε ψέματα όμως εγώ δεν έχω όρεξη για τέτοια. Απεχθάνομαι το ψέμα.

Ότι θέλω να πω το λέω με τον…δικό μου τρόπο και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε, αλλά ψέματα ποτέ.

Χθες το μεσημέρι λοιπόν αγαπητό μου ημερολόγιο ήρθε μια φίλη μου επίσης γυναίκα προέδρου και μου διηγήθηκε μια ιστορία. Την παρακάτω:

«Φιλενάδα πριν λίγο καιρό πήγαμε επίσκεψη σε έναν συνάδελφο του άντρα μου. Εντάξει δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο από τον… αγριάνθρωπο», μου είπε και συνέχισε : «Πάντως η σύζυγος του είχε καλούς τρόπους, καλά βέβαια που του αρέσει και του άντρα της το φαϊ και το γεύμα ήταν πλούσιο. Δεν λέω εκεί δεν έχω παράπονο. Τα πάντα είχε το τραπέζι.

Κάποια στιγμή βέβαια μπερδεύτηκα όταν ζήτησα κασέρι και μου έφεραν τυρί αλλά τέλος πάντων! Το άσπρο λέει είναι φέτα, και το κασέρι κίτρινο τυρί. Ότι να ‘ναι.

Δεν ξέρουν να τρώνε ρε παιδί μου παρόλο που και αυτοί ουσιαστικά δεν είναι από την πρωτεύουσα ούτε τώρα μένουν εκεί όπως ξέρεις.

Που λες φιλενάδα κάποια στιγμή πιάσαμε κουβέντα με την σύζυγο του, για τι άλλο την αγαπημένη συζήτηση των γυναικών, για… τρίχες!

«Εδώ , υπάρχει ένα κομμωτήριο που σίγουρα θα το θέλατε και εσείς στην γειτονιά σας», μου είπε. «Έχει έρθει απο το εξωτερικό».
Όντως μετά το φαγητό πήγα και έκανα ένα χτένισμα. Είναι φοβερό και βρίσκεται μερικά χρόνια στην πόλη που μένουν αυτοί. Ζήτησα λοιπόν από τον άντρα μου να δώσει όσα πρέπει για να το φέρει και σε εμάς στην Τούμπα και μου είπε ότι το σκέφτεται σοβαρά…
Κομμωτήριο «Η καράφλα», λέγεται το μαγαζί.
Καλά δεν έκανα;»

Αυτήν ήταν η ιστορία που μου διηγήθηκε η φίλη μου αγαπητό ημερολόγιο και ακόμα τα λόγια της «βουίζουν» στα αυτιά μου….

http://transfernews.gr/news/articles/karafla.html

Σανκαρε λεει?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Λέτε να λέει τον Σισέ;;; :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paokathens

Δημοσίευση από paokathens »

οπως ειπε κ καποιος αλλος, η πολη που ψαχνουμε ειναι το λαγος της νιγηριας για το οποιο ειχε εμπλακει το μπενιν κ η πολη που θελουμε στην ευρωπη ειναι η μασσαλια κ ο παιχτης ειναι ο ταιβο. αλλα οπως λεει ο τρανσφερ.. εεε συγγνωμη η γυναικα του προεδρου ειναι ν ωρις για να ξερουμε αν θα απασχολησει :twisted:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Αρέσει στον ΠΑΟΚ ο Αλβάρεζ!
Ο ΠΑΟΚ σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι κοιτάει κυρίως σέντερ φορ, κεντρικό αμυντικό αλλά καίγεται (και φέτος μετά τις αποτυχημένες τελευταίες προσπάθειες) και για έναν παίκτη που θα καλύπτει την αριστερή πλευρά (πόσα χιλιόμετρα ακόμα θα… τρέξει ο Λίνο;).
Κι όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα κοιτάξει και για κάτι διαφορετικό, ειδικά αν «χάσει» κάποιο από τα αμυντικά του χαφ.
Ένας από αυτούς που αρέσει πολύ; Ο Λεάντρο Αλβάρεζ. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τις ικανότητες του Αργεντινού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου.
Ένας ποδοσφαιριστής «πασπαρτού» που μπορεί να λύσει τα χέρια του κάθε προπονητή. Γιατί; Διότι με τον Τσιώλη παίζει τα τελευταία χρόνια ως αμυντικό χαφ και «βγάζει μάτια» στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως… κανονικά είναι κεντρικός αμυντικός ενώ έχει αγωνιστεί και ως αριστερό μπακ!
Το πρόβλημα; Ο Λεάντρο Μιγκέλ Αλβάρεζ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο (2012) με τον θεσσαλικό σύλλογο.
Ωστόσο στον ΠΑΟΚ θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για την απόκτηση του. Άλλωστε στον Βόλο γνωρίζουν ότι ο παίκτης από τα μέσα της επόμενης σεζόν θα μπορεί να συμφωνήσει με οποιονδήποτε σύλλογο της αρεσκείας του χωρίς να βάλει ούτε… ευρώ στα ταμεία του. Εκτός όλων αυτών κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει το «αύριο» του Ολυμπιακού Βόλου στα διοικητικά του.
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι για τον ΠΑΟΚ το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι θα είναι δύσκολο, διότι ναι μεν έχει στόχους, το ερώτημα όμως είναι ποιους από αυτούς θα πραγματοποιήσει στο τέλος.

Ο 29χρονος Άλβαρεζ γεννήθηκε (4/6/1981) στο ιστορικό κέντρο του Μπουένος Άιρες. Στην πλατεία 25ης Μαΐου, όπου διαδραματίστηκαν οι πιο ιστορικές στιγμές στην πατρίδα του, όπου έχει κατακτήσει πρωτάθλημα αγωνιζόμενος με την Σαν Λορέντζο όταν ήταν συμπαίκτης με τον Σεμπάστιαν Σάχα της ΑΕΚ.

Πριν την Ελλάδα στην Αργεντινή έχει παίξει ακόμη στην Τίρο Φενεράλ την Ταγέρες, αλλά και στην Κύπρο με την Α.Ε.Λεμεσού.

http://transfernews.gr/news/greece/alvarez.html
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”