Βρε τι βλέπουν τα ματάκια μας

Βρε λίγο τσίπα δεν έχεις να φύγεις από μόνος σου

Και λίγο μυαλό που είχαμε με το Χάβο το χάσαμε και αυτό.Ζαγοράκη λυπησου μας
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=7361
Τον Βιειρίνια κατά την άποψή μου φταίει που τον έβαλε και όχι που τον έβγαλε. Ο παίκτης πρέπει να ξεκουραστεί για να είναι έτοιμος στα play-off. Η βλακεία του προπονητή είναι που τον άλλαξε με τον El Zhar και όχι με τον Κουτσια. Ο El Zhar θα έπρεπε να παίζει δεξί εξτρέμ και ο Μήτσος να ξεκουράζεται μέχρι τις 4 Μαΐου.gika έγραψε:Δεν φταίει που μου βγάζει τον βιειρίνια;; Δεν φταίει που μου βγάζει τον Κλάους για τον ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ Ζλάταν; Δεν φταίει που κρατάει κοντό και Ίβιτς μέσα που σήμερα ήταν 0 και 0 αντίστοιχα;;;;
Δεν φταίει που ο καθένας παίρνει μια μπάλα και πάει μόνος του;; Δεν φταίει που δεν είδαμε έναν σωστό συνδιασμό;
Ε σε τι έχει ευθύνη ο προπονητής; Για πες μου...
Απόστολε, δύο μικροδιορθώσεις...Ο μικρός και ο Μήτσος μπορεί να αρχίσουν να ξεκουράζονται και από 17 Απριλίου, καθώς και δεν έχουμε ανάγκη τον Ατρόμητο κυπελλούχο για να μην βγούμε Ευρώπη...ΑποστόληςΑ έγραψε: Τον Βιειρίνια κατά την άποψή μου φταίει που τον έβαλε και όχι που τον έβγαλε. Ο παίκτης πρέπει να ξεκουραστεί για να είναι έτοιμος στα play-off. Η βλακεία του προπονητή είναι που τον άλλαξε με τον El Zhar και όχι με τον Κουτσια. Ο El Zhar θα έπρεπε να παίζει δεξί εξτρέμ και ο Μήτσος να ξεκουράζεται μέχρι τις 4 Μαΐου.
Οι βαθμοί που χάσαμε χθες σημαίνουν ότι θα είμαστε στο -3 από ΠΑΟ και στο -1 από ΑΕΚ. Κι αν ο Ατρόμητος πάρει το κύπελλο ενδέχεται και να μην βγούμε καθόλου στην Ευρώπη...