Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
novito

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από novito »

Πορεία πρωταθλητισμού είπαμε, έτσι....? :evil:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ναι ναι σηκωσε το και ετσι.... :evil: :evil:
kos

Δημοσίευση από kos »

θοδωρα βαζουμε ενα στοιχηματακι?
εγω λεω οτι την αλλη κυριακη οχι με 10 ευρω αλλα ουτε με δωρεαν εισοδο η αρμαδα του χαβου δεν το γεμιζει το γηπεδο.
εαν εχει αμφιβολια βαζουμε ενα στοιχηματακι. εγω λεω οτι οι μισοι που εχουν διαρκειας θα πανε για καφε στην παραλια. ειναι πιο καλο για την υγεια τους.

δεν ξερω βεβαια εαν καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο. για το ποσο εχετε ξενερωσει τον κοσμο και για το ποσο ευκολα σπατηλησες την εμπιστοσυνη που σου εδειξε ο κοσμος. και εχω αμφιβολιες οτι εχεις καταλαβει τι παιζει, οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα γιατι πιστευω οτι κατι θα εκανες ρε φιλε. σαν κορη οφθαλμου θα την ειχες αυτη την γαμημενη εμπιστοσυνη και αυτη την τρομερη συσπειρωση.
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

ειναι κεκλεισμενων :lol: ,ετσι και αλλιως δεν θα επιανε τπτ απο εσοδα
kos

Δημοσίευση από kos »

δεν μασαω. το στοιχημα ισχυει και στα πλει οφ. με χαβο το γηπεδο δεν γεμιζει ουτε στο τζαμπα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

οταν ο αλλος αισθανεται οτι παιζουν με τη νοημοσυνη του δεν ειναι και ευκολο να παει...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

ΠΑΟΚ σ αγαπώ, ΠΑΟΚ είσαι ο ένας,
χωρίς προπονητή για μια σεζόν δεν έμεινε κανένας....
thief

Δημοσίευση από thief »

kos έγραψε:θοδωρα βαζουμε ενα στοιχηματακι?
εγω λεω οτι την αλλη κυριακη οχι με 10 ευρω αλλα ουτε με δωρεαν εισοδο η αρμαδα του χαβου δεν το γεμιζει το γηπεδο.
εαν εχει αμφιβολια βαζουμε ενα στοιχηματακι. εγω λεω οτι οι μισοι που εχουν διαρκειας θα πανε για καφε στην παραλια. ειναι πιο καλο για την υγεια τους.

δεν ξερω βεβαια εαν καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο. για το ποσο εχετε ξενερωσει τον κοσμο και για το ποσο ευκολα σπατηλησες την εμπιστοσυνη που σου εδειξε ο κοσμος. και εχω αμφιβολιες οτι εχεις καταλαβει τι παιζει, οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα γιατι πιστευω οτι κατι θα εκανες ρε φιλε. σαν κορη οφθαλμου θα την ειχες αυτη την γαμημενη εμπιστοσυνη και αυτη την τρομερη συσπειρωση.
Στην ταραχή να γράψεις την ....... σου ξέχασες ότι ως ομάδα είμαστε τιμωρημένη...

Αλλά και στην τελική όποιος γουστάρει έρχετε και όποιος όχι ας καθήσει σπίτι του καλύτερα...Ο ΠΑΟΚ στα 85 χρόνια ιστορίας του 1 μόνο φορά έκανε σε 2 σαιζόν (...3 στην ακρίβεια) πορεία πρωταθλητισμού μέχρι τέλους. Την περίοδο 75-77. Το 1973 που είχαμε και την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών τα επόμενα 2 χρόνια είμασταν (με το σημερινό 3-1-0) 25β. πίσω από τον πρωταθλητή. Αλλά εκείνη η ομάδα μέσα από την υπομονή και την αγάπη κατάφερε να πάρει στο τέλος το πρωτάθλημα.

Με τα σημερινά δεδομένα κάτι αντίστοιχο πρέπει να κάνουμε. Σίγουρα τώρα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Δεν υπάρχουν 12ετίες που να "αλυσωδένουν" τους παίχτες και ταυτόχρονα κουβαλάμε και ένα βουνό προβλήματα...

Την κριτική την καταλαβαίνω...την ειρωνία και την απαξίωση όχι. Ειδικά για μία ομάδα που και φέτος μας πρόσφερε πάμπολες συγκινήσεις.

ps: Με την Λάρισα είχε 15-16.000 κόσμο αν και όλοι περιμέναμε λιγότερους λόγω των επεισοδίων στο κύπελλο και την απογοήτευση του αποκλεισμού. Οσοι όμως ήταν στο γήπεδο θα παρατήρησαν ότι οι κερκίδες με την μεγαλύτερη απουσία ήταν στη θ-4...αυτό ας μας προβληματίσει.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Από την άλλη βέβαια ο προπονητής είναι ένα βολικό άλλοθι για μερικούς, όχι απαραίτητα γι' αυτούς που σχολίασαν πιο πάνω που στο κάτω κάτω δεν τους ξέρω προσωπικά και δεν μπορώ να τους κρίνω, για να απαξιώσουν ακόμα μια φορά την ομάδα που υποτίθεται πως αγαπάνε. Και ναι, αμφισβητώ την αγάπη κάποιου όταν μιλάει τόσο απαξιωτικά συνεχώς για το αντικείμενο της αγάπης του. Δεν έχω εφεύρει το ΠΑΟΚόμετρο ούτε το παίζω αλάνθαστος ή κριτής των πάντων και ξυσταρκίντιας, απλές σκέψεις είναι. Ειδικά το παρόν νήμα έχει μετατραπεί σε κυτίο παραπόνων. Ζαγοράκη χάσαμε. Ζαγοράκη δεν παίξαμε καλά. Ζαγοράκη το είδες το δημοσίευμα για Βρύζα. Ζαγοράκη κρύωσε ο καφές μου κοκ .

Τα λάθη που έγιναν φέτος στο σχεδιασμό είναι πολλά κι έχουν αναφερθεί και αναλυθεί τόσες φορές. Εννοείται ότι θα γίνει κριτική και αυστηρή μάλιστα, είναι ένας από τους λόγους που υπάρχει αυτό το φόρουμ. Απλώς νιώθω ότι κάπου χάνουμε το μέτρο και γινόμαστε ιδανικοί πελάτες ΜΜΕ γιατί ως γνωστόν η κλάψα και ο "προβληματισμός" πουλάνε πολύ περισσότερο μακροπρόθεσμα. Ναι ξέρω, δείτε ποιος τα λέει αυτά, ένας συντονιστής του Ζαγορομάνια, θα παίρνει γραμμή λογικά.

Πολύ πολύ σύντομα θα φανεί αν η διοίκηση έπαθε κι έμαθε. Και τότε θα σκεφτούμε και θα πράξουμε ανάλογα όλοι μας.
kos

Δημοσίευση από kos »

η ταραχη φιλε μου ειναι απο αυτα που βλεπω εδω και καιρο και οχι απο την παπαρια που εγραψα.

καλα κανεις και δεν καταλαβαινεις την ειρωνεια και την απαξιωση. το προβλημα ξεκιναει οταν δεν μπορεις να καταλαβεις την πραγματικοτητα.
thief

Δημοσίευση από thief »

φίλε την πραγματικότητα την καταλαβαίνω πολύ καλά.... κάθε Κυριακή είμαι στο γήπεδο, δεν προσγειώθηκα ξαφνικά στην Θεσσαλονίκη...

Εσύ μάλλον έχεις μπερδευτεί... αλλά μάλλον "οραματίζεσαι" (με δικό σου ποστάρισμα), διοίκηση με τραπεζικό δάνειο από Πορτογαλία :shock: :lol: για να γουστάρεις...
kos

Δημοσίευση από kos »

Pegasus έγραψε:Και ναι, αμφισβητώ την αγάπη κάποιου όταν μιλάει τόσο απαξιωτικά συνεχώς για το αντικείμενο της αγάπης του.
δυστηχως ταυτιζεις την ομαδα με συγκεκριμενα προσωπα.

thief απο το παιζω 5χ5 με τον σαμαρι οντει ή οπως αλλιως τον λενε, χιλιες φορες το τραπεζικο δανειο απο πορτογαλια
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Μπα, το θάψιμο βλέπω να πέφτει και στο όνομα ΠΑΟΚ, όχι μόνο σε πρόσωπα. Τελοσπάντων, ο καθένας κρίνει όπως καταλαβαίνει.
thief

Δημοσίευση από thief »

kos έγραψε: thief απο το παιζω 5χ5 με τον σαμαρι οντει ή οπως αλλιως τον λενε, χιλιες φορες το τραπεζικο δανειο απο πορτογαλια

ok, σηκώνω τα χέρια ψηλά... μάλλον δεν ξέρεις τι επιπτώσεις θα είχε αυτό....
kos

Δημοσίευση από kos »

δεν ξερω εαν η προταση ηταν πραγματικα αληθινη αλλα σαν ιδεα δεν με χαλουσε. ουτε θεωρω οτι θα ειχε αρνητικες επιπτωσεις. ποιος ειναι ομως αυτες οι επιπτωσεις που δεν ξερω? μηπως οτι:
- θα ειχαμε ιδιοκτητες δικους μας ανθρωπους και οχι διοικηση πρωτοδικειου?
- θα ειχαμε κεφαλαια να επενδυσουμε στην ομαδα και δεν θα μας ελλειπαν 99 ευρω για να μαζεψουμε 100ευρο?
- θα ειχαμε ακομη το πετυχημενο τημ και δεν θα βγαζαμε την χρονια με 3 "προπονητες" και τους παικτες απληρωτους?
- θα φτιαχναμε το γεφυρι της μεσημβριας?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”