Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Δημοσίευση από obanebane »

Ελα ρε ματ στον ΠΑΟΚ να βγαλουμε γουστα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

“Μου λείπει ο ΠΑΟΚ”, λέει ο Παπαδόπουλος
Ο Λάζος, από τη μακρινή Ρωσία, μίλησε για τα πράγματα που νοσταλγεί από την ομάδα, αλλά δεν παραλείπει να πετάξει και τις μπηχτές του.

"Συνεχίζω να παρακολουθώ την πορεία της πρώην ομάδας μου, μιλάω με πρώην συμπαίκτες μου, με το τεχνικό τιμ, παρακολουθώ τα ματς, βλέπω τα στατιστικά, τη βαθμολογία. Στον ΠΑΟΚ πραγματικά ευχαριστήθηκα το μπάσκετ. Ηταν φανταστική εμπειρία η συνεργασία μου με τον κόουτς Μαρκόπουλο, τον οποίο σέβομαι απεριόριστα. Δεν σου κρύβω ότι μου λείπουν πράγματα, όπως οι σχέσεις που είχαμε μεταξύ μας οι παίκτες, μου λείπουν οι πιτσιρικάδες, ο Καλλές, ο Αράπης και οι Αποστολίδης, Δέδας", είπε αρχικά ο νοσταλγός Λάζαρος Παπαδόπουλος, που, κατά δήλωσή του, είχε προβλέψει τη ραγδαία βελτίωση του ΠΑΟΚ, προϊόντος του χρόνου. "Ηξερα πως στο β' γύρο η ομάδα θα πήγαινε καλύτερα, ιστορικά οι ομάδες του Μαρκόπουλου το πετυχαίνουν αυτό". Ο επαναστάτης, εκ φύσεως, Λάζος, δεν μπορούσε να μην πετάξει και το καρφί του για τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας: "Δεν μπορώ να δώσω απάντηση στο τι ακριβώς συμβαίνει και δεν είναι ίσως δική μου δουλειά. Μια άποψη που μπορώ να εκφράσω έχει να κάνει με την επιλογή μιας διοίκησης να προχωράει σε μεταγραφές ξένων παικτών, τη στιγμή που οι Ελληνες παίζουν απλήρωτοι. Αυτό για μένα προσωπικά είναι μια λάθος τακτική, την οποία ακολουθούν αρκετές ομάδες, επειδή ακριβώς δεν υπάρχει κανένα νομοθετικό πλαίσιο που να απαγορεύει τέτοιου είδους επιλογές", είπε με νόημα ο Λάζος.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=45709
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Έλα ρε Λάζο να παίξεις 3-4 παιχνιδάκια να καθαρίσουμε την τρίτη θέση και τα χρήματα να τα χαρίσεις στο χαμόγελο του...-Παοκτση :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

xaxaxaxaxa. +1926!!!!
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Στις 19.05.2011(με Ντυναμό) τελειώνει η σεζόν τους άρα δεν.....
Ο Μπάρλος χάνει την σεζόν μετά από πρόβλημα στον ωμό του. Αν βάλουμε Καββαδάα και Άλεξιτς που χάνουν και αυτοί την σεζόν δεν με χαλάει να έχουμε και αυτούς για αντίπαλο στα πλέυ οφ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Την προτομή του Σκότι Πίπεν που θα κοσμεί από δω και πέρα το «United Center» αποκάλυψαν οι «ταύροι» στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους Σέλτικς.
Η μπρούτζινη προτομή του «Ινδιάνου» δημιουργήθηκε από τους Ομρι και Τζούλι Ροτμπλατ- Αμράνι και συγκίνησε ιδιαίτερα τον άλλοτε θρύλο των Σικάγο Μπουλς. Ο Πίπεν παρατηρούσε για αρκετή ώρα την προτομή του άφωνος μαζί με την οικογένειά του και ύστερα είπε λίγα λόγια στους 23.000 φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο και τον αποθέωσαν.
«Ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές μου», δήλωσε ο Σκότι Πίπεν μετά την τελετή και συνέχισε: «Ξόδεψα την καριέρα μου, την καρδιά μου, τη ζωή μου, το αίμα και τα δάκρυά μου γι' αυτή την ομάδα. Η καρδιά μου ανήκει και θα ανήκει πάντα εδώ. Σαν άτομο, δεν προσπάθησα ποτέ να βγω και να κάνω το οτιδήποτε εκτός της ομάδας. Αυτό είναι πραγματικά μεγάλη τιμή, ένα δώρο, δεν το περίμενα».
Η προτομή του Σκότι Πίπεν θα κοσμεί το εσωτερικό του γηπέδου και θα βρίσκεται λίγο πιο μακριά από εκείνη του Μάικλ Τζόρνταν που φιλοτεχνήθηκε από τους ίδιους καλλιτέχνες το 1994…
Παρακολουθήστε σε βίντεο τα αποκαλυπτήρια της προτομής
[youtube]NLOt9KNCOV8&feature=player_embedded[/youtube]

Respect σε αυτον τον τεραστιο παιχτη.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Όσοι βρίσκονται σε ηλικία μεταξύ 23-28, ε όλο και κάποιο καπελάκι των bulls ή έστω μπλούζα θα είχαν στη συλλογή τους. Ήταν must εκείνη την εποχή. Οι "αντιρρησίες" και οι "περιθωριακοί" είχαν των magic για σπάσιμο :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δηλαδη εγω που ειμαι μεταξυ 13-17 πρεπει να εχω λεικερς η βοστωνη? :mrgreen:

Υ.Γ Ματζικ η Μπερντ? :lol:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Τι παιχταράδες...Χάρπερ,Air,Πίπεν,Ρόντμαν,Λόνγκλει στην πεντάδα και πάγκο είχε Κούκοτς,Κερ, μια χρονιά είχε και τον δεινόσαυρο τον Πάρις. :mrgreen:

Πάντως πέρσι που βρέθηκα στο γήπεδο των Nets, ούτε μια προτομή στον μέγα Ντράζεν όσο και να έψαξα και να ρώτησα :|
Άβαταρ μέλους
obanebane

Retired Uniform Numbers:
(3) Drazen Petrovic
(4) Wendell Ladner
(23) John Williamson
(25) Bill Melchionni
(32) Julius Erving
(52) Buck Williams

Noμιζω οτι η αποσυρση της φανελας του πετροβιτς ειναι αρκετη για την προσφορα του.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

:o Δεν το γνώριζα :!: Όντως είναι σημαντικό.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

προσπαθούσα να βρω στον εσακε αν ο επίσημος παρατηρητής του αγώνα ήταν ο ζαβλανός αλλά δυστυχώς δεν το βρήκα κάπου γραμμένο (αν ξέρει κάποιος πώς μπορώ να το διαπιστώσω αυτό?) και έπεσε το μάτι μου στα πρόστιμα που έχει επιβάλλει ο εσακε τώρα τελευταία. θυμάμαι πρόσφατα τα όσα κατήγγειλε ο φλεβαράκης για τον αγγέλου, την επίθεση του μπαρτζώκα στην κερκίδα στην καβάλα, τις επιθέσεις των οπαδών του ηλυσιακού προς τους ίδιους τους παίκτες τους...
δείτε τι ποινές τους υπεβλήθησαν εδώ: http://www.esake.gr/decisions/
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Α μαλιστα.. Υπέροχα!
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Πολυ κριμα παντως, αν πεσει αυτος ο Ηλυσιακος και μεινει το τσιρκο της ΑΕΚ.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δε βλεπω τον τροπο με τον οποίο θα σωθεί το χανούμι...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2011-2012”