Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
xristos14

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από xristos14 »

cellophan έγραψε:Έχω γράψει παλιότερα για την περίπτωση Σορλέν. Τα ίδια θα πω και τώρα. Η επιστροφή Σορλεν μόνο ανικανότητα σχεδιασμού, εντοπισμού και επίτευξης μεταγραφικών στόχων δείχνει. Καλός, χρυσός και άγιος ο Σορλέν αλλά last year. Προτιμώ να τον θυμάμαι για το πόσο καλός επαγγελματίας και σοβαρός πάικτης ήταν στο πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ (όταν δε βολόδερνε σαν αριστερό εξτρέμ και έπαιζε στη φυσική του θέση) παρά να τον βλέπω να ξεσκίζεται του χρόνου στις σελίδες αυτού του φόρουμ, από τούς ίδιους ανθρώπους που τώρα θέλουν να έρθει πίσω. Μου φτάνει ο ϊβιτσ, ο Λίνο και ο Μούσλι, δε χρειάζομαι και άλλον.
:pano:
+10000000

Ποιος Σορλεν ρε παιδιά το καλοκαίρι κι αυτός στα 33 θα'ναι.

Πέφτει ο Αστέρας και οι Σέρρες,θα είναι έγκλημα να μην γίνει κίνηση για τον Φορτούνη κυρίως αλλά και για τους Ανάκογλου,Γεωργιάδη,Λαδάκη,Αργυρόπουλο.Σκας λεφτά μονο για δεκάρι και για προπονητή,ανεβάζεις Πετρισεβιτς,Χαρμάνα,Πέλκα,Δερμιτζόγλου από την Κ-20,όλοι τους τεχνίτες και 18 χρονών κ είσαι μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

sporos123 έγραψε:συμφωνω.....ο σορλεν ηταν πουλεν......περσι ειχα παρει κ φανελα του.....ολο το γηπεδο μουρμουριζε που ηταν αργος,που εδινε πισω την μπαλα κτλ......ολοι ομως καταλαβαν την αξια του κ τη χρησιμοτητα του οταν εφυγε....πολλοι μεσα στις σελιδες του φορουμ αναπολουσαν τον ολιβιε κ παραδεχοταν την αξια του....γενικα ειμαι εναντιον του ξαναζεσταμενου φαγητου.....ο σορλεν επαιξε,προσφερε καλα να ειναι εκει που ειναι,αλλα θα ηταν λαθος να επιστρεψει.....στη πρωτη στραβη θα αρχισουμε παλι να λεμε για τον αργο σορλεν κ κυριως για την διοικηση που τον ξαναεφερε πισω κτλ κτλ.......σιγουρα ειναι χρησιμος παικτης,αλλα απο την αλλη δν μπορουμε να βρουμε καποιον αναλογο σε νεαροτερη ηλικια????π.χ απο τη β γαλλιας η οποια αν ψαξεις εχει καλους παικτες.....αυτο φυσικα ειναι θεμα του Τ.Δ :opaokara:
Του ποιου; Σώθηκες σπόρε......θα σου εκμυστηρευτώ κάτι...άλλοι βλέπουν όνειρα ότι τους κυνηγάνε να τους σκοτώσουνε....άλλοι δράκους και τέρατα...άλλοι πως πεθαίνουν....εγώ συχνά πυκνά βλέπω τον Τ.Δ. μας , με κουστουμιά και γραβάτα...σε κεντρικό ξενοδοχείο του Παρισίου, στο λόμπυ μπαρ, να μιλά στα Αγγλικά και να προσπαθεί να πείσει νεαρό Γαλλοαλγερινό παίκτη να έρθει στον ΠΑΟΚ γιατι είμαστε ιστορική ομάδα και η Θεσσαλονίκη είναι ωραία πόλη......περιττό να σου πω, πως ξυπνώ κάθε φορά κάθιδρος και τρομοκρατημένος. Δε θα σου πως πως ξυπνάω όταν τον σκέφτομαι να διαπραγματεύεται......

Και για να μην παρεξηγηθώ, ο Τ.Δ. μας μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής, φαίνεται καλό παιδί και σίγουρα θα πινα μαζί του 2-3 μπύρες με casual ένδυση στην παραλία σκορπώντας γενναιόδωρα τον ελεύθερο μου χρόνο συζητώντας για την ομάδα......αλλά μέχρι εκεί......αυτό που δεν έχουμε καταλάβει είναι πως ο Τ.Δ. σε μια ομάδα στην ουσία είναι (ή πρέπει να είναι) σημαντικότερος του προπονητή και επιβάλλεται να έχει μια σειρά από χαρακτηριστικά που στην πλειοψηφία τους έχουν να κάνουν με το στρατηγικό σχεδιασμό και τη διοίκηση μιας ομάδας σε συνδυασμό με την καλή γνώση του αθλήματος. Η ποδοφαιρική αγορά δε διαφέρει από τις άλλες......έχετε δει κανέναν διευθυντή πωλήσεων (στην περίπτωση μας και αγορών) πολυεθνικής εταιρίας που το μόνο του χαρακτηριστικό είναι η γνώση της μπίζνας και όλες οι άλλες δεξιότητες του, αυτές ενός αποθηκάριου; Στρατηγικό μυαλό, γνωριμίες, εξωστρέφεια, στήσιμο σαν εικόνα, αναλυτικές δυνατότητες, επικοινωνία με ανθρώπους του εξωτερικού, διαχείριση υλικού και συνθηκών, έντονη ικανότητα στις διαπραγματεύσεις και πάει λέγοντας......

Τέλος πάντων, σταματώ γιατί θα πω και άλλα.......και δε μου φταίει σε τίποτα ο άνθρωπος....και μένα αν μου λέγαν αύριο να γίνω CEO της Google θα γινόμουν και έχει ο Θεός......δυστυχώς δεν έχει ο ΠΑΟΚ όμως.....
:pano:
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

καλα σελοφαν ,ουτε εγω τν πιστευω τν παντελο......να χαμε να λεγαμε.....απλως για να μη με κραζουν οι αλλοι κ να λενε οτι κανω κ τν εξυπνο κ προτεινω απο που πρεπει να παρουμε παικτες.... :twisted: πολυ συμπαθητικη φυσιογνωμια ο παντελος αλλα δεν.......για μενα καταρχας ο τ.δ πρεπει να εχει πτυχιο προπονητικης.....αλλα το πιο βασικο να εχει μερακι,να εχει καβλα....να εχει ανοιχτεσ συνεχως τισ κεραιες του...να κανει ταξιδια για να τσεκαρει απο κοντα παικτες....βεβαια αυτο ειναι κ συναρτηση ενος οργανωμενου τμηματος σκαουτινγκ,που αυτη τη στιγμη ειναι ουτοπια...... :cry: πρεπει να εχει προσωπικοτητα,ευφραδεια λογου κ διαπραγματευτικη ικανοτητα......ολα αυτα νομιζω τα ειχε ο βρυζας(ο οποιος βεβαιως εκανε αρκετα λαθη στο σχεδιασμο της ομαδας) επισης πιστευω οτι ο τ.δ θα πρεπει να εχει παιξει στο εξωτερικο γιατι εκει ειναι αλλο επιπεδο κ αντιλαμβανονατι διαφορετικα το ποδοσφαιρο.... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Και εγω πιστευω πως ειναι λαθος η περιπτωση Σορλεν,γενικα ποτε δεν με ειχε πεισει ως παικτης,φανηκε μια απουσια μετα που εφυγε,αλλα δεν πιστευω πως αν ηταν εδω θα ηταν πολυ καλυτερα.Κοιταξτε να βρειτε εναν γρηγορο μικρο για τα χαφ και αφηστε τους παπουδες για ομαδες Β'Εθνικης,ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΛΑΙΜΑΙ
antrevieirinha_20

Δημοσίευση από antrevieirinha_20 »

sakisxxx έγραψε:Να κοιταξουν εκει στο σκαουτινγκ να βρουν κανα φερελπι στοπερ γιατι ποναμε σε αυτη την θεση παρα πολυ....
υπαρχει ειναι στην καβαλα και λεγεται ντουγκλαο. ειναι ψηλος,δυνατος καλος με την μπαλα κατω και μολις 24 χρονων.
νομιζω και οτι τελειωνει κα το συμβολαιο του φετος. γενικα η καβαλα εχει πολυ καλα παικτακια που θα μπορουν να βοηθησουν την ομαδα αν βεβαια μας ενδιαφερει καποιος και αν προλαβουμε απο τους πρασινοκοκκινους.
aravas

Δημοσίευση από aravas »

Η πρωτη μεταγραφη που πρεπει να γινει και λογικα θα γινει ειναι αυτη του προπονητη...τα στοιχεια του κατα την αποψη μου θα πρεπει να ειναι 1) οχι πολυ ακριβος 2)να γνωριζει το ελληνικο πρωταθλημα (οπως σαντος) 3)να μπορει να δουλεψει με το υλικο αυτο του παοκ και με τους νεους απο πισω να τους ετοιμαζει(μην ερθει και πει εγω θελω 3 παικτες του 1 εκατομυριου) 4)να εχει φιλοδοξιες 5)να εχει εντονη προσωπικοτητα ωστε να επιβληθει στα αποδυτηρια 6)να ταιριαζει στην ιδιοσυγκασια του παοκτση....μια πολυ καλη λυση ειναι ο κουπερ...αλλα για μενα η καλυτερα λυση ειναι ο αγγελος αναστασιαδης..οικονομικος,ξερει την ελλαδα και ειδικα τον ΠΑΟΚ απο εξω και ανακατωτα,οι περισσοτεροι παικτες του ΠΑΟΚ θα τον λατρεψουν γιατι και αυτοι ειναι τρελοκομεια και θα τουσ παρασυρει :opaokara: ...και πιστευω ειναι απο τους λιγους που μπορουν να παρουν απο εναν ποδοσφαιριστη το 120% των δυνατοτυτων του...φιλοδοξιες???σιγουρα εχει λογω ΠΑΟΚ..γιατι ειναι ΠΑΟΚ...προσωπικοτητα μεγαλη στην ελλαδα..και του αξιζει μια ευκαιρια σε αυτον τον παοκ..με αυτην την διοικηση..που θα ξερει οτι τον στηριζει...που θα μπορει να συνεννοηθει ποδοσφαιρικα...και με αυτουσ τουσ παικτες...ειχε κουτσοπουλο,βοκολο,βαγγελη,αμαφουλε...και τωρα θα εχει ενα υλικο με κοντρερας,βιτολο,γκαρσια,ιβιτς,σαλπιγγιδη,ισως βιερινια..και απο πισω μαλεζα,σακελαριου,τσουκαλα,κουτσιανικουλη,κλαους...σιγουρα πολλοι δεν τον θελουν...αλλα και σιγουρα πολλοι τον θελουν..το θεμα ειναι να γινει μια νεα αρχη..οχι με 3ετες πλανο αλλα με 5ετες...κορμος με ποιοτητα υπαρχει,νεο αιμα υπαρχει....εεεεε και ο αγγελος εδω διπλα ειναι...εκτος αν θελουμε κανεναν μπερετοδερμιτζακιχαβο.... :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Παρ 08 Απρ 2011, 16:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ΠΑΟΚ οχι παοκ
Άβαταρ μέλους
xristos14

χωρίς να διαφωνώ ,ο Άγγελος έχει συμβόλαιο με την εθνική Κύπρου,κάτι που δεν φαίνεται να καταλαβαίνετε..από κει και πέρα οι μόνοι αξιόλογοι που ξέρουν από την ελληνική πραγματικότητα είναι ο Κουπερ ,ο Λινεν και ο Τεν Κατε..αν δεν ήταν η ιδιαιτερότητα του πρωταθλήματός μας οι πρώτοι υποψήφιοι θα έπρεπε να ήταν αυτοί και οι Χαλιλοτζιτς ,Μπολόνι,ή κάποιος με τα χαρακτηριστικά τους
black death

Δημοσίευση από black death »

Και γιατί να πάρεις προπονητή που απέτυχε στις ακαδημίες; Καλά για Λίνεν δεν το συζητάω, ούτε δίμηνο δεν θα έβγαζε στην Τούμπα, μετριότατος προπονητής, ενώ ο Τεν Κάτε σε μία εβδομάδα θα είχε παίξει μπουνιές με το μισό ρόστερ.
Χίλιες φορές να δω κάνα Δώνη. Ο μόνος Έλληνας προπονητής που έχω σε εκτίμηση (μαζί με Άγγελο αλλά αυτός έχει άλλα θέματα). :geek:
Άβαταρ μέλους
xristos14

Φίλε δες λίγο πως πήρε ο Λινεν τον Πανιώνιο και πως τον άφησε,ποιους και πόσους παίκτες έβγαλε (Τζαβέλλας,Μανιάτης,Τσιμπουρ έτσι στα γρήγορα)..πολύ καλός προπονητής είναι,διαφωνώ κάθετα..όσο για Τεν Κατε ακριβώς επειδή θα γίνει κώλος με όποιον πετάει αετό είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε
aravas

Δημοσίευση από aravas »

αν το θελει ο ΠΑΟΚ και το θελει και ο αγγελος δεν νομιζω να κολλησουν στην κυπρο....αλλωστε ειναι χρονια εκει...οσο για λινεν δεν εχω καλη αποψη...ο οσφπ τον εδιωξε και πηρε βαλβερδε για να κανει ομαδα...οσο για κουπερ τον ανεφερα και εγω αλλα σκεφτομαι τον παοκ σε 4-4-2 και τον βλεπω χαλια με το υλικο αυτο...οσο για τον χαλιλχοτζιτς με τιποτα...τσαμπουκα θελω...ειρωνια ομως οχι..και για μπαινουμε και στο κλιμα σιγα σιγα...θα δουμε ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ....μην συγκρινεις ομως πανιωνιο και ΠΑΟΚ...ο πανιωνιος αν εχανε απο οσφπ και αρη δεν ετρεχε τιποτα...καμια σχεση η πιεση που δεχεται ο προπονητης του ΠΑΟΚ..και οσο για τον αγγελο και που εχει αλλα θεματα...αυτα μασ φαγανε...αλλα θεματα ο βρυζας,αλλα ο βιολιδης,αλλα ο σαντος,αλλα ο σαχπατζιδης...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Παρ 08 Απρ 2011, 16:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: ΠΑΟΚ οχι παοκ
sporos123

ισπανο προπονητη....αν κ δν τους ειχα σε ιδιαιτερη εκτιμηση,τα τελευταια χρονια εχουν βγει αρκετα καλα ονοματα εχοντας δειξει καλα δειγματα δουλειας.επιπλεον ξερουν να δουλευουν κ να αναδεικνυουν νεαρους παικτες...πιστευω οτι μπορουμε να προσελκυσουμε καποιον με καλο ονομα απο την ισπανικη αγορα....(π.χ λ. φερναντεζ η λοτινα) αλλιως,για μενα η επομενη λυση ειναι η ολλανδικη σχολη.......η περιπτωση τεν κατε δν θα με χαλουσε καθολου.....παρα τα οτι ελεγαν οι βαζελοι,τους εκανε ομαδα κ ο ανθρωπος ειναι δασκαλος στη τακτικη.........κ επιπλεον γνωστης της ελληνικης παραγματικοτητας

sorry για το off-topic :opaokara:
black death

Δημοσίευση από black death »

xristos14 έγραψε:Φίλε δες λίγο πως πήρε ο Λινεν τον Πανιώνιο και πως τον άφησε,ποιους και πόσους παίκτες έβγαλε (Τζαβέλλας,Μανιάτης,Τσιμπουρ έτσι στα γρήγορα)..πολύ καλός προπονητής είναι,διαφωνώ κάθετα..όσο για Τεν Κατε ακριβώς επειδή θα γίνει κώλος με όποιον πετάει αετό είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε
Ο Τζιμπούρ έκανε παπάδες απ' όταν ήταν στον Εθνικό Αστέρα. Τώρα οι Τζαβέλλας, Μανιάτης απλά ήταν ταλέντα. Μπράβο του που τους προώθησε (αν το έκανε αυτός) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τους δημιούργησε. Εγώ ξέρω ότι έχει αλλάξει 10 ομάδες και σε καμία δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. Στο μυαλό μου είναι ένας γυρολόγος της Γερμανίας που πέτυχε καλό υλικό στον Πανιώνιο.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ωχ θεε μου παλι αγγελο βλεπω αυτο το ονομα μας στοιχειωνει τελικα...μακρια απο εμας και καλα να ειναι εκει στη μαρτυρικη μεγαλονησον...

γυρισε ο επαγγελματιας να ερθει και ο αγγελος θα αρχισω να ψαχνω τον φουτσινι με τον καπαγιαννιδη σε λιγο :twisted: :twisted:

υγ μην το γυρναμε στην προπονητολογια εδω μεσα...ας επικεντρωθουμε σε παιχτες... :ugeek:

υγ2 πρωτη μεταγραφη σιγουρα μεγαλος προπονητης
sporos123

μηπως να ανοιγαμε topic ποιον θελετε προπονητη στον ΠΑΟΚ να ξεσαλωσουν οι νοσταλγοι του τσομπανη??? :lol: :twisted:
Άβαταρ μέλους
xristos14

black death έγραψε:
xristos14 έγραψε:Φίλε δες λίγο πως πήρε ο Λινεν τον Πανιώνιο και πως τον άφησε,ποιους και πόσους παίκτες έβγαλε (Τζαβέλλας,Μανιάτης,Τσιμπουρ έτσι στα γρήγορα)..πολύ καλός προπονητής είναι,διαφωνώ κάθετα..όσο για Τεν Κατε ακριβώς επειδή θα γίνει κώλος με όποιον πετάει αετό είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε
Ο Τζιμπούρ έκανε παπάδες απ' όταν ήταν στον Εθνικό Αστέρα. Τώρα οι Τζαβέλλας, Μανιάτης απλά ήταν ταλέντα. Μπράβο του που τους προώθησε (αν το έκανε αυτός) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τους δημιούργησε. Εγώ ξέρω ότι έχει αλλάξει 10 ομάδες και σε καμία δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. Στο μυαλό μου είναι ένας γυρολόγος της Γερμανίας που πέτυχε καλό υλικό στον Πανιώνιο.
Για μένα ο καλός προπονητής είναι και αυτός που βελτιώνει τους παίκτες του..ο Λινεν έβγαλε τον Μανιάτη απ'τις ακαδημίες τον έφτιαξε και τον προώθησε,πήρε τον Τζαβέλα από αναπληρωματικό αριστερό μπακ της Κέρκυρας β εθνική τότε και τον έκανε ικανό για βασικό στην εθνική,πήρε τον Τσιμπουρ καλό κ τον έκανε πολύ καλύτερο όπως και τον Κουμοπρτζι από κατσίκι τον έκανε αξιόλογο 6-8αρι.
Α!Και ο Κουπερ βελτίωσε πολλούς παίκτες του ρούλη,Χαβιτο,Λαζαρίδη..

Οσο για τον Χαλιλοτζιτς που είπε ένας φίλος παραπάνω,αν ο Ιβιτς κ ο Λινο κάναν τη χρονιά που κάνουν,ο Χαλιλοτζιτς είναι απ'τους προπονητές που όταν και αν θα ξαναβλέπαν 11αδα αυτοί οι παίκτες θα τρέχανε πάτω κάτω αλλιώς θα τους έπαιρνε ο διάολος,παρομοίως και με τον Τεν Κατε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”