sporos123 έγραψε:συμφωνω.....ο σορλεν ηταν πουλεν......περσι ειχα παρει κ φανελα του.....ολο το γηπεδο μουρμουριζε που ηταν αργος,που εδινε πισω την μπαλα κτλ......ολοι ομως καταλαβαν την αξια του κ τη χρησιμοτητα του οταν εφυγε....πολλοι μεσα στις σελιδες του φορουμ αναπολουσαν τον ολιβιε κ παραδεχοταν την αξια του....γενικα ειμαι εναντιον του ξαναζεσταμενου φαγητου.....ο σορλεν επαιξε,προσφερε καλα να ειναι εκει που ειναι,αλλα θα ηταν λαθος να επιστρεψει.....στη πρωτη στραβη θα αρχισουμε παλι να λεμε για τον αργο σορλεν κ κυριως για την διοικηση που τον ξαναεφερε πισω κτλ κτλ.......σιγουρα ειναι χρησιμος παικτης,αλλα απο την αλλη δν μπορουμε να βρουμε καποιον αναλογο σε νεαροτερη ηλικια????π.χ απο τη β γαλλιας η οποια αν ψαξεις εχει καλους παικτες.....αυτο φυσικα ειναι θεμα του Τ.Δ

Του ποιου; Σώθηκες σπόρε......θα σου εκμυστηρευτώ κάτι...άλλοι βλέπουν όνειρα ότι τους κυνηγάνε να τους σκοτώσουνε....άλλοι δράκους και τέρατα...άλλοι πως πεθαίνουν....εγώ συχνά πυκνά βλέπω τον Τ.Δ. μας , με κουστουμιά και γραβάτα...σε κεντρικό ξενοδοχείο του Παρισίου, στο λόμπυ μπαρ, να μιλά στα Αγγλικά και να προσπαθεί να πείσει νεαρό Γαλλοαλγερινό παίκτη να έρθει στον ΠΑΟΚ γιατι είμαστε ιστορική ομάδα και η Θεσσαλονίκη είναι ωραία πόλη......περιττό να σου πω, πως ξυπνώ κάθε φορά κάθιδρος και τρομοκρατημένος. Δε θα σου πως πως ξυπνάω όταν τον σκέφτομαι να διαπραγματεύεται......
Και για να μην παρεξηγηθώ, ο Τ.Δ. μας μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής, φαίνεται καλό παιδί και σίγουρα θα πινα μαζί του 2-3 μπύρες με casual ένδυση στην παραλία σκορπώντας γενναιόδωρα τον ελεύθερο μου χρόνο συζητώντας για την ομάδα......αλλά μέχρι εκεί......αυτό που δεν έχουμε καταλάβει είναι πως ο Τ.Δ. σε μια ομάδα στην ουσία είναι (ή πρέπει να είναι) σημαντικότερος του προπονητή και επιβάλλεται να έχει μια σειρά από χαρακτηριστικά που στην πλειοψηφία τους έχουν να κάνουν με το στρατηγικό σχεδιασμό και τη διοίκηση μιας ομάδας σε συνδυασμό με την καλή γνώση του αθλήματος. Η ποδοφαιρική αγορά δε διαφέρει από τις άλλες......έχετε δει κανέναν διευθυντή πωλήσεων (στην περίπτωση μας και αγορών) πολυεθνικής εταιρίας που το μόνο του χαρακτηριστικό είναι η γνώση της μπίζνας και όλες οι άλλες δεξιότητες του, αυτές ενός αποθηκάριου; Στρατηγικό μυαλό, γνωριμίες, εξωστρέφεια, στήσιμο σαν εικόνα, αναλυτικές δυνατότητες, επικοινωνία με ανθρώπους του εξωτερικού, διαχείριση υλικού και συνθηκών, έντονη ικανότητα στις διαπραγματεύσεις και πάει λέγοντας......
Τέλος πάντων, σταματώ γιατί θα πω και άλλα.......και δε μου φταίει σε τίποτα ο άνθρωπος....και μένα αν μου λέγαν αύριο να γίνω CEO της Google θα γινόμουν και έχει ο Θεός......δυστυχώς δεν έχει ο ΠΑΟΚ όμως.....