Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΛ 1-0 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΛ 1-0 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Πως ειναι δυνατον ρε Γιαννη να ειναι γεματο το γηπεδο οταν στον ημητελικο με την ΑΕΚ τα κανανε πουτανα 100 ατομα με κινδυνο την σωματικη ακαιραιοτητα και των 30000 που ηταν εκει?
Εκει θελω εγω τους συνδεσμους και οχι στις ανακοινωσεις...
Εκει θελω και την Διοικηση και οχι μεσα στα γραναζια της ΚΕΔ και της ΕΠΟ...
Σαφως θα υπαρχει πτωση αν η ομαδα δεν παει καλα,παντου συμβαινει αυτο,αλλα αν δεν ερθει υγιεις κοσμος στο γηπεδο αυτο που θες δεν θα το δεις 50 πρωταθληματα να παρεις...
Εκει θελω εγω τους συνδεσμους και οχι στις ανακοινωσεις...
Εκει θελω και την Διοικηση και οχι μεσα στα γραναζια της ΚΕΔ και της ΕΠΟ...
Σαφως θα υπαρχει πτωση αν η ομαδα δεν παει καλα,παντου συμβαινει αυτο,αλλα αν δεν ερθει υγιεις κοσμος στο γηπεδο αυτο που θες δεν θα το δεις 50 πρωταθληματα να παρεις...
Ευτυχως ημασταν τυχεροι σημερα και πηραμε τους 3 βαθμους γιατι μπαλα δεν παιξαμε. Αντε να παμε κουτσα κουτσα μεχρι το τελος της σεζον, να βγουμε Γιουροπα Λιγκ οπως οπως και μετα ριζικη ανανεωση πρωτ'απ'ολα με καλο προπονητη και μετα 5-6 νεους παιχτες αφου πουλησουμε ολα τα παλτα μας. Αλλιως του χρονου θα δουμε μια απ'τα ιδια, θα βλεπουμε το γαυρο με τα κυαλια παλι...

Ετσι ακριβως ειναι,οσο και να ποναει η αληθεια.απο ΠΑΟΚΑΡΑ γιναμε παοκ.ο αλλος εβαλε μεσα στο σορτσακι του ενα μπουκαλακι νερο,που τους βρηκαμε αυτους τους τυχαρπαστους ρε!!!!
Δεν έχω διαβάσει καμία άποψη...πήγα στο ΝΑΟ με "κομμένα" τα φτερά αλλά όταν μπήκα μέσα αισθάνθηκα ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ. Εκατσα στο σημείο μου, σήκωσα τα χέρια ψηλά, έβγαλα το λαρύγκι μου και ένιωσα πραγματικά γεμάτος με την ιδέα του ΠΑΟΚ...
Αισθάνθηκα το "πεζό" αλλά και αληθινό...ότι κουφάλες νεκροθάφτες δεν θα μου θάψετε αυτό που νιώθω...
Ναι η εμφάνιση δεν ήταν καλή. Ναι πολλοί παίχτες ήταν παρών-απών... αλλά στα @@ μου. Δεν μου ένοιζε... Όταν είδα τον τυμπανιστή πριν τον αγώνα να οργώνει όλο το γήπεδο, άκρη σε άκρη με τόσο πώρωση, κατάλαβα ότι αυτός ειναι ο ΠΑΟΚ. Και εκεί για μένα "τελείωσε" το ματς...
Απλώς μετά κερδίσαμε μετά από μια πολύ κακή εώς κακιστη εμφάνιση και καθένας θα λέει κλασικά τα μακρύ του και το κοντό του...
ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Αισθάνθηκα το "πεζό" αλλά και αληθινό...ότι κουφάλες νεκροθάφτες δεν θα μου θάψετε αυτό που νιώθω...
Ναι η εμφάνιση δεν ήταν καλή. Ναι πολλοί παίχτες ήταν παρών-απών... αλλά στα @@ μου. Δεν μου ένοιζε... Όταν είδα τον τυμπανιστή πριν τον αγώνα να οργώνει όλο το γήπεδο, άκρη σε άκρη με τόσο πώρωση, κατάλαβα ότι αυτός ειναι ο ΠΑΟΚ. Και εκεί για μένα "τελείωσε" το ματς...
Απλώς μετά κερδίσαμε μετά από μια πολύ κακή εώς κακιστη εμφάνιση και καθένας θα λέει κλασικά τα μακρύ του και το κοντό του...
ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
-
yiannisPAOKitalia έγραψε:Οι μπούκες, η πονηρή αντιπολίτευση, το πέταγμα καλαμποκιού, οι ειρωνίες και τα υποκοριστικά, δε χαρακτηρίζουν τον λαό του ΠΑΟΚ.

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΑΠΠΠ!
ρε π@@στρότυρα
άντε γεια σας, άντε γεια σας
γαμώ τη λάρσα και τα κωλότυρά σας!!!!
ρε π@@στρότυρα
άντε γεια σας, άντε γεια σας
γαμώ τη λάρσα και τα κωλότυρά σας!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++markos4 έγραψε:Ετσι ακριβως ειναι,οσο και να ποναει η αληθεια.απο ΠΑΟΚΑΡΑ γιναμε παοκ.ο αλλος εβαλε μεσα στο σορτσακι του ενα μπουκαλακι νερο,που τους βρηκαμε αυτους τους τυχαρπαστους ρε!!!!

-
Στεναχωρημένο ματς, σε όλους τους τομείς.
Εττό σε λατρεύω ήδη.
Εττό σε λατρεύω ήδη.
Νομίζω ότι αν αποβληθεί ο Βιέρι με 2 κίτρινες με τον Ηρακλή χάνει μόνο την Κέρκυρα. Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος;ΑποστόληςΑ έγραψε:Ε, τότε θα την πάρει στα play-off και θα μείνει έξω δύο αγωνιστικές.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
καλά που το γράψατε,Photis έγραψε:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++markos4 έγραψε:Ετσι ακριβως ειναι,οσο και να ποναει η αληθεια.απο ΠΑΟΚΑΡΑ γιναμε παοκ.ο αλλος εβαλε μεσα στο σορτσακι του ενα μπουκαλακι νερο,που τους βρηκαμε αυτους τους τυχαρπαστους ρε!!!!

Απαράδεκτη η ομάδα, απαράδεκτος και ο κόσμος. Ξεπροβοδίσαμε την ΑΕΛ, 3 βαθμοί, το παιχνίδι μεθαύριο θα έχει ξεχαστεί.
- georgedoulk
Εγω το ξεχασα απ τη στιγμη που βγηκα απ το γηπεδο.
Το μ'ονο ευχαριστο οτι εριξες ουσιαστικα τους τυροβλαχους.
Η λάρισα το εχει πάρει αποφαση οτι θα πέσει και δεν προσπαθούσε καν. Στην ουσία δεν θα μπορούσε ουτε απο τύχη να πάρει βαθμό.
Ας τελειώσει η χρονιά να δούμε το καλοκαίρι τι θα κάνουμε γιατί αυτός ο Π.Α.Ο.Κ. είναι κορεσμένος και δεν μπορεί αλλο.
Το μ'ονο ευχαριστο οτι εριξες ουσιαστικα τους τυροβλαχους.
Η λάρισα το εχει πάρει αποφαση οτι θα πέσει και δεν προσπαθούσε καν. Στην ουσία δεν θα μπορούσε ουτε απο τύχη να πάρει βαθμό.
Ας τελειώσει η χρονιά να δούμε το καλοκαίρι τι θα κάνουμε γιατί αυτός ο Π.Α.Ο.Κ. είναι κορεσμένος και δεν μπορεί αλλο.
- alex ntepo
Photis έγραψε:Όχι.Δεν είχε εντολή!
Εγώ...ΕΓΩ να ήμουνα, όχι ένας ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ποδοσφαιριστής μιας άλφα εμπειρίας, δε θα χρειαζόμουν εντολή για να πάρω σκόπιμα μια κάρτα στρατηγικής. Έπρεπε να πάρει την κάρτα από μόνος του! Δε μου λέει τίποτα το αν είχε ή όχι εντολή, κάτι που ΔΕΝ ξέρουμε. Δεν ξέρω αν ρώτησε κανείς τον Χάβο στη συνέντευξη. Αλλά να θυμίσω ότι υπάρχουν και περιπτώσεις παικτών που πάιρνουν τέτοια εντολή και ΔΕΝ την εκτελούν, όπως είχε κάνει κάποτε ο Λίνο στον Σάντος!!!
Αυτό ακριβώς το αίσθημα είναι που ζηλεύω κάθε φορά που σας βλέπω όλους στην Τούμπα μας και κάθε φορά αναρωτιέμαι πότε θα με αξιώσει ο Θεός να είμαι και γω εκεί μαζί σας και να βγάζω το λαρύγγι μου για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.Ετσι και καταφέρω να γυρίσω Θεσ/νίκη μια μέρα, βρέξει χιονίσει θα είμαι εκεί, να βγάλω και το άχτι μου.Πάντως είστε πολύ τυχεροί, έστω κι αν δεν το συνειδητοποιείτε.Δεν έχετε ιδέα πως είναι, να είστε αναγκασμένοι από τις συνθήκες, να βλέπετε κάθε ματς από την tv.Μιλάμε για τήν στέρηση.Και κάθε φορά (οι οποίες είναι πάρα πολύ λίγες) που βρίσκομαι στο Ναό είναι σαν να είμαι στον παράδεισο,άσχετα με το αποτέλεσμα ,άσχετα με την εμφάνιση.Χαίρομαι γιατί, επιτέλους, και Γω, μαζί με όλους εσάς, μπορώ να καταθέσω την ψυχή μου σ'αυτό που όλοι ονομάζουμε ΠΑΟΚ.thief έγραψε:Δεν έχω διαβάσει καμία άποψη...πήγα στο ΝΑΟ με "κομμένα" τα φτερά αλλά όταν μπήκα μέσα αισθάνθηκα ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ. Εκατσα στο σημείο μου, σήκωσα τα χέρια ψηλά, έβγαλα το λαρύγκι μου και ένιωσα πραγματικά γεμάτος με την ιδέα του ΠΑΟΚ...![]()
ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
ΕΜΕΙς ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!

Δε χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε σε ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση!
Thx, AdminTeam
Μάμησέτα μεγάλε......................... σε νιώθω όσο δεν πιστεύεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μέχρι και η 9χρονη κόρη μου που "χέστηκε" για το ποδόσφαιρο με ρώτησε σήμερα: "Ρε μπαμπά τί θάδινες τώρα να είσαι μέσα;;;" Τί να απαντήσω.... "Και τη ζωή μου είπα!" Ίσως είπα λίγα.............
Thx, AdminTeam
Μάμησέτα μεγάλε......................... σε νιώθω όσο δεν πιστεύεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μέχρι και η 9χρονη κόρη μου που "χέστηκε" για το ποδόσφαιρο με ρώτησε σήμερα: "Ρε μπαμπά τί θάδινες τώρα να είσαι μέσα;;;" Τί να απαντήσω.... "Και τη ζωή μου είπα!" Ίσως είπα λίγα.............
αρα νομιζω η καλυτερη λυση για τον παγκο ειναι ο herr OttoyiannisPAOKitalia έγραψε:Άτιμο πράγμα η απιστία, κι εμείς την ΠΑΟΚΑΡΑ την έχουμε κάνει τάρανδο. Δεν έχω εικόνα παρά μόνο την φωτογραφία 5 ποστ πιο πάνω. Μόνε ένα θα πω.
Πιστέψ'τε στην ομάδα. Συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έκανε κανένας, εκτός από τον γαύρο και τον Ρεχάγκελ.