Μεταγραφές 2010-2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές 2010-2011

Δημοσίευση από gergeo4 »

ακομα να μαθουμε το ονομα?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

μιλάμε νέκρα στη νικης σάββατο βράδυ. όλη η θεσσαλονίκη είναι σπίτι γεματη αγωνια για τη μεταγραφή πάταγο της διοίκησης Κανώτα... :mrgreen: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

:D
Παντως αυτο απο την Τουρκια δε πρεπει να ειναι καθως δε βλεπω πουθενα καμια ειδηση οτι τον αφηνουν ελευθερο
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Palok θα πάω για μια μπύρα σε λίγο αν μαθευτεί πάρε τηλ ναι?
Αν και νομίζω πως θα το συζητάνε σε όλες τις παρέες εκεί τριγύρω μπαμ θα κάνει λαιμαι
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

xaxaxaxa. μην ανησυχείς λαίμαι. στέλνω την άλλη για ύπνο και θα μείνω άυπνος μέχρι την ανακοίνωση... ;) :opaokara:
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

κι εγώ που γύρισα από τον αγώνα και λόγω υποχρεώσεων -εγκανιάσαμε νέο καφέ στην Καλαμαριά- δεν μπόρεσα να μπω στο forum μας ,λέω ε το πρωί θα διαβάσω κατευθείαν το όνομα...!
που τέτοια τύχη...
τέλος πάντων ο Mike να έρθει και τίποτα άλλο... 8/9 σε ημιτελικούς είχε! από τα 7,25
ε όχι και τίποτα ένα σέντερ τον χρειάζεται η ομάδα οπωσδήποτε...
παίδες χθες ο Γκετσε ήταν άστοχος...ΟΚ επιτρέπεται που και που.
Τώρα έχει 10ήμερο κενό ευκαιρία είναι να φέρει 2 παίκτες και να τους δέσει λίγο με τις προπονήσεις...

Να επικεντρωθούμε λίγο στα σενάρια: θεωρώ ότι στο Περιστέρι δύσκολα κερδίζουμε, λιγότερο από 50% δίνω...
αν πούμε ότι έστω και με 1 πόντο πάρουμε εντός την Τσαμπίκα, τι γίνεται μετά μέσα στην Καβάλα;
δεν την έχω δεδομένη την τρίτη θέση το σκουλίκι έκανε ομάδα...
για μένα την διαφορά θα την κάνει το δεκάλεπτο του ψηλού που θα φέρουμε...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δηλ ο σκώληξ έκανε ομάδα επειδή νίκησε τον γηραιό χωρίς φιλάθλους και με ξένο μόνο τον parker? επειδή διέλυσε το μαρούσι χωρίς ταπούτο-βεργίνη-βρεττα-winters? εγώ είδα χτες ένα προκλητικά αδιάφορο μαρούσι. και το λέω γιατί 10 χρόνια που πάω στο μαρούσι ο ΠΑΟΚ έχει προηγηθεί max +3 πόντους (αν κάνω λάθος διορθώστε με) και έχει χάσει όλα τα ματς πλην ενός με γκαγκα. αν ο bagaric παιζει για πλακα τους λάζο-dozier-gece και δεν μπορεί να κάνει καν σουτ απέναντι στον τσαιρέλλη νίπτω τας χείρας μου... anyway, o bavcic που πήρανε κάνει τη διαφορά και εμείς θέλουμε σίγουρα έναν αντίστοιχο ψηλό!!!

PS: εμείς θέλουμε 2/3 μόνο αν κάποιος εκ των ρούλη-αμαρουσσίου κάνουνε 3/3.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

H Kαβαλα θα ειναι αδιαφορη τελευταιο ματς ενω Ηλυσιακος και Νιονιος θα καιγονται
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

μπορεί να θέλει νίκη για την 6η θέση (ας κερδίσουμε εμείς τα 2 επόμενα ματς να χουμε το κεφάλι μας ήσυχο ;) )

PS: και νομίζω δε θέλουμε αντίπαλο νιώνιο.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

palok έγραψε:μπορεί να θέλει νίκη για την 6η θέση (ας κερδίσουμε εμείς τα 2 επόμενα ματς να χουμε το κεφάλι μας ήσυχο ;) )

PS: και νομίζω δε θέλουμε αντίπαλο νιώνιο.
Nαι αντιπαλο Νιονιο δε θελουμε αλλα την ΚΑβαλα εγω ετσι οπως βλεπω τη βαθμολογια τη βλεπω 7-8 οντας αδιαφορη τελευταια αγωνιστικη (καθως οι 2 αυτες θεσεις δεν εχουυν διαφορα)
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Κατέληξε στον Κρίστμας ο Μαρκόπουλος...

Ο Ντιόντε Κρίστμας είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης που θέλει ο Σούλης Μαρκόπουλος για να καλύψει το κενό που υπάρχει στην περιφέρεια, ωστόσο ο Αμερικανός ακόμα δεν έχει υπογράψει, προφανώς γιατί περιμένει καλύτερη πρόταση.

Ο Κρίστμας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Τσεχία και παίζει με τη φανέλ της Νίμπουρκ. Σε έξι αγώνες στην Αδριατική Λίγκα είχε 8,5 πόντους και 3,5 ριμπάουντ μέσο όρο σε 16,7 λεπτά συμμετοχής, ενώ στο πρωτάθλημα της Τσεχίας έχει μόλις 1,3 πόντους μέσο όρο σε 5,5 λεπτά συμμετοχής σε τέσσερις αγώνες. Ο Κρίστμας είχε απασχολήσει τον Ηρακλή το καλοκαίρι, όταν ακόμα προπονητής ήταν ο Λευτέρης Κακιούσης. Είναι 25 ετών, με ύψος 1,96μ. Και απόφοιτος του Τεμπλ, όπου στην τελευταία του χρονιά είχε 19,5 πόντους, 5,8 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ, όμως στην Ευρώπη δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Φέτος ξεκίνησε τη χρονιά στην τουρκική Μερσίν, όμως έφυγε στα μέσα της περιόδου για την Νίμπουρκ. Ο Κρίστμας δεν είναι αρνητικός στο να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως θέλει εγγυήσεις για τα χρήματά του, κάτι λογικό αφού η Ελλάδα (αλλά και ο ΠΑΟΚ) δεν έχει τόσο καλό όνομα στο εξωτερικό...
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

ΠΑΤΑΓΟΣ
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

:o :shock: πολύ καλή επιλογή, την είχαμε γράψει από τα τέλη μάη εδώ μέσα. killer. δεν ξέρω τι θα γίνει με τον rawle μόνο μην θέλουνε μια μπάλα ο καθένας...
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

http://www.draftexpress.com/profile/Dio ... 234/stats/

Καταπληκτικα νουμερα στο NCAA πολυ πολυ μετριος φετος στη Νιμπουργκ. Τα ποσοστα του στην Χαποελ Αφουλα περσι δε μπορω να βρω
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

paokmaniak έγραψε:http://www.draftexpress.com/profile/Dionte-Christmas-1234/stats/

Καταπληκτικα νουμερα στο NCAA πολυ πολυ μετριος φετος στη Νιμπουργκ. Τα ποσοστα του στην Χαποελ Αφουλα περσι δε μπορω να βρω
19.5 πόντους, 3.2 ριμπάουντ, 2.9 ασίστ και 1 κλέψιμο
Tωρα γιατι δεν επαιξε φετος στην Πολωνια με τετοια νουμερα στο NCAA και στο ΙΣραηλ ....
Πολυ καλη λυση φανταζει παντως απο πρωτη ματια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”