Το κλασσικό-επιστημονικό δεν ήταν πριν τις δέσμες?yiannisPAOKitalia έγραψε:Όσο για τις πανελλήνιες, από τις δέσμες πήγαμε σε 14 μαθήματα πανελλαδικά, μετά σε 9+1, μετά σε 6+1, και τώρα τα γαμήσαν τη μάνα. Ξανά στις δέσμες δηλαδή.
Tο PAOKmania και στα σχολεία!!
Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ζήτω οι δέσμες και τα πάκα.
το ξύλο βγήκε από το παράδεισο και η Βουγιουκλάκη.
ζήτω τα αρρένων ζήτω τα θηλέων.
για να καταλάβετε μερικοί τι εστί μ@@νί.
τάχετε στο πιάτο και τον παίζετε!!!
το ξύλο βγήκε από το παράδεισο και η Βουγιουκλάκη.
ζήτω τα αρρένων ζήτω τα θηλέων.
για να καταλάβετε μερικοί τι εστί μ@@νί.
τάχετε στο πιάτο και τον παίζετε!!!
Προσωπικά δε θα άλλαζε κάτι αν θα έδινα παν/κες στη Β', γνωρίζοντας το πόσο λίγο θα μετρούσε στον τελικό βαθμό και υπο προϋποθέσεις. Όσο κοπρόσκυλο ήμουν
Γιαννη για 2η υπηκοοτητα θελει καποια χρονια εξω ρε ξυπνιε...
υ.γ. η κουβεντα γ@μαει και μας γαμαει ... δικοπο μαχαιρι
Αυτό θα είναι το επόμενο βήμα για τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής παιδείας.Kolokotronis_4 έγραψε:ζήτω τα αρρένων ζήτω τα θηλέων.
ΥΓ Με τα ζώα που μας κυβερνούν δεν το αποκλείω.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
αυτα ειναι γουστα... και μεις τη βγαλαμε με Αρσενη, Ευθυμιου, Γιαννακου...

Κάτι κάναμε.Lord_GayrosSlayer έγραψε: ΥΓ Να υποθέσω ότι έγραψες πλ κλ στα υπόλοιπα για να έπιασε ΗΜΜΥ ΕΜΠ έτσι?(σόρρυ για την έλλειψη διακριτικότητας)
Το παρήγορο ήταν ότι η Φυσική Κ. ήταν το προτελευταίο μάθημα (τελευταίο η Χημεία Κ.).
Αν αντίθετα ήταν στην αρχή των εξετάσεων, δεν ξέρω και εγώ πώς θα τα πήγαινα στη συνέχεια των πανελλάδικών. Το ψυχολογικό σοκ ήταν μεγάλο.
Πάιζει να προλάβαμε και ΓΑΠ στο δημοτικό αν θυμάμαιnovito έγραψε:αυτα ειναι γουστα... και μεις τη βγαλαμε με Αρσενη, Ευθυμιου, Γιαννακου...![]()
![]()
Γούσταρα τρελά τη Χημεία. (Που΄σαι palok να ακούσειςnovito έγραψε:Θετικη ρε παλαβε? Χαλβαδιαζες ιατρικες σχολες ή απλό βίτσιο..?
Αυτό.Τίποτε άλλο.
-
yiannisPAOKitalia
4, αλλά δε φτάνει, θέλει και κουλούρωμα.novito έγραψε:Γιαννη για 2η υπηκοοτητα θελει καποια χρονια εξω ρε ξυπνιε...Τ αλλο απλως δε το σχολιαζω :ugeek:
υ.γ. η κουβεντα γ@μαει και μας γαμαει ... δικοπο μαχαιρι
Γιαννη ειδες? Εκτος κι αν σκοπευεις να μου κανεις κανα κονε με την γκαβη...
Στα του θεματος και επειδη δεν εχω παρακολουθησει σοβαρα τις αλλαγες που σκεφτονται οι φωστηρες μας, πως ακριβως θα γινεται η επιλογη των φοιτητων απ τα τμηματα? Τι ακριβως θα κανουν ως τοτε..? Γενικα τι αλλαγες θα γινουν απ τη στιγμη των παν/κων και μετα..?
ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ (βάλε μπιπ στο "βρήκα" )
http://1lyk-ptolem.koz.sch.gr/panelinie ... o_0605.pdf
http://1lyk-ptolem.koz.sch.gr/panelinie ... o_0605.pdf
Τωρα ευκολα φαινονται αλλα αυτο ελειπε κιολας... Κοντευουμε να παρουμε πτυχιο ... (λεμε τωρα...
)
-
yiannisPAOKitalia
Mε μένα θα σε κάνω κονέ ρε, έτσι δε θα χρειάζεται διπλή υπηκοότητα.novito έγραψε:![]()
Χαρη
Γιαννη ειδες? Εκτος κι αν σκοπευεις να μου κανεις κανα κονε με την γκαβη...![]()