Θεόδωρος Ζαγοράκης
-
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Γιατί, καλώς ή κακώς, πλέον δεν έχει τη στήριξη που είχε 3 χρόνια πριν από τον κόσμο.
- nick_shortjohn
Εγώ λέω να πάει σε μια συνεδρίαση της ΕΠΟ ή της Superleague και να μπει με πυρσό στο ένα χέρι, ρετσίνα στο άλλο, παλαιστινιακό, γυαλιά ηλίου, αξυρισιά 47 ημερών (και για να ικανοποιήσουμε και τους μεγαλύτερους) και ανάποδο fly και να τα σπάσει όλα και μετά να τα βάλει φωτιά και αν γίνεται να καούν όλοι οι εχθροί μας του αθηνοκεντρικού κατεστημένου ζωντανοί κ.λ.π. κ.λ.π.....
Έτσι θα καταφέρουμε τα πάντα... Τι "χαμηλά την μπάλα" και "σνομπ" απέναντι στα σιχάματα; Αυτές είναι λύσεις...
Είμαι ο μόνος που θέλω να συνεχίσει αυτό που ήταν αλλά με παρεμβάσεις όπου χρειάζεται; Αυτός ο σνομπ και υπεράνω που ξεχώριζε από όλη τη λέρα και να έπαιζε έξυπνα το παιχνίδι τους όπως και όπου θα έπρεπε (όπως θα έπρεπε πέρσι με Σπάθα, όπως τώρα με την εκδίκαση κ.λ.π. και όχι σε κάθε ανάποδο πλάγιο - άντε γιατί βλέπω τάσεις "Σκόρδα-Κόντη" ώρες-'ωρες με τα "Θοδωράκη βρίσε", "Θοδωράκη κάνε" Θοδωράκη ράνε").
Κι επίσης ένα ξέρω. Όταν η ομάδα πήγαινε καλά πέρσι και ήταν ΟΜΑΔΑ δε σκάμπαζε από Μπιτσαξήδες και ξυσταρχίδες! Έπαιρνε τα ματς και πουλούσε και τρέλα! Τώρα που έχουμε το μάυρο μας το χάλι αρχίσαμε τα "Θοδωράκη"...
Έτσι θα καταφέρουμε τα πάντα... Τι "χαμηλά την μπάλα" και "σνομπ" απέναντι στα σιχάματα; Αυτές είναι λύσεις...
Είμαι ο μόνος που θέλω να συνεχίσει αυτό που ήταν αλλά με παρεμβάσεις όπου χρειάζεται; Αυτός ο σνομπ και υπεράνω που ξεχώριζε από όλη τη λέρα και να έπαιζε έξυπνα το παιχνίδι τους όπως και όπου θα έπρεπε (όπως θα έπρεπε πέρσι με Σπάθα, όπως τώρα με την εκδίκαση κ.λ.π. και όχι σε κάθε ανάποδο πλάγιο - άντε γιατί βλέπω τάσεις "Σκόρδα-Κόντη" ώρες-'ωρες με τα "Θοδωράκη βρίσε", "Θοδωράκη κάνε" Θοδωράκη ράνε").
Κι επίσης ένα ξέρω. Όταν η ομάδα πήγαινε καλά πέρσι και ήταν ΟΜΑΔΑ δε σκάμπαζε από Μπιτσαξήδες και ξυσταρχίδες! Έπαιρνε τα ματς και πουλούσε και τρέλα! Τώρα που έχουμε το μάυρο μας το χάλι αρχίσαμε τα "Θοδωράκη"...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nick_shortjohn την Τρί 29 Μαρ 2011, 17:35, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
-
Καλα τα λες, αν και νομιζω οτι και εκεινες οι κινητοποιησεις δεν ειχαν κανενα αποτελεσμα γιατι οπως παντα εγιναν ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ. Μπορει ομως να κανει μια απλη κινηση που δεν κοστιζει λεφτα. Μια συνεντευξη τυπου που να κατονομαζει και να καταγγειλει ΕΠΩΝΥΜΑ ολους αυτους που μας δουλευουν εδω και καιρο για ΕΠΟ, χρεη, αστυνομια κτλ. Η μονη δυναμη που μπορει να προστατευσει τον ΠΑΟΚ ειναι τα εκατομμυρια ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. Ποιος πολιτικος δεν θα ετρεμε απο μια τετοια αναφορα; μιλαω για τους δικους μας, τους Β.Ελλαδιτες. Πιανεις τον καθε Βενιζελο, Καστανιδη, Μαγκριωτη κτλ και τους λες " ή θα βοηθησετε σε αυτο μεχρι εκεινη την ημερομηνια, ή θα σας βγαλω στη σεντρα και θα εχετε καθε μερα κοσμο να κανει συλλαλητηρια κατω απο τα πολιτικα σας γραφεια.Και αντε να δω πως θα ξαναβγειτε και πως θα κυκλοφορησετε ξανα στην πολη". Το μονο που φοβουνται αυτοι ειναι το πολιτικο κοστος. Ολα τα αλλα ειναι οδοντοκρεμες. Ουτε με Πιλαβιο κ σια πρεπει να ασχοληθουμε...ανθρωπακια..αυτον επρεπε να τον αγνοει επιδεικτικα ο Θοδωρος, δεν ειναι αυτος το θεμα. Πρεπει να πας κατευθειαν στην πηγη του προβληματος, στους πολιτικους.thief έγραψε:@ προς bono και Argonaut4.
Ρε παιδιά εννοείται ότι πρέπει να γίνει πιο σκληρός και ο Ζαγοράκης αλλά ταυτόχρονα πρέπει και εμείς. Αλλά τι μπορεί να κάνει ο Ζαγοράκης που δεν το έκανε..;;...Να χτυπήσει πόρτες και τραπέζια...Αυτά είναι για αφελείς...Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα θα το κάναν όλοι και κανένας δεν θα είχε παράπονο..
Θα μπορούσε πχ να δίνει και αυτός τα χοντρά δωράκια του σε ΕΠΟ, ΚΕΔ ή να μοιράζει παιχτες και προπονητές σε ομάδες για να τις έχει υπό έλεγχο του και ταυτόχρονα να έχει 1 στόλο από ΜΜΕ από πίσω του να υποστηρίζουν τις κινήσεις του (Πανελλήνια τύπου Mega, Σκαι, σπορ-φμ ή Sportday) και όχι τοπικά που δεν τα ακούει κανένας...Αλλά αυτά θέλουν λεφτά και ισχύ οικονομική που δυστυχώς ο Ζαγόρακης δεν την έχει.
Εγώ για παράδειγμα προτείνω κινητοποιήσεις του κόσμου όπως έχουν γίνει στο παρελθόν (βλέπε 15.000 για Παπαπέτρου). Εσείς προτείνετε πχ κάτι άλλο...
Υ.Γ. Το ιδιο μπορει να γινει και με καποιες εταιριες (π.χ ΕΡΤ, Νova) που μας εμπαιζουν. Εκτος απο ΠΑΟΚτσηδες ειμαστε και καταναλωτες. Για δωσε σαν ΠΑΕ το συνθημα για μια αποχή ή ενα εμπαργκο στα προιοντα της δεινα εταιριας να δεις τι θα γινει...
Συμφωνω ..nick_shortjohn έγραψε:Εγώ λέω να πάει σε μια συνεδρίαση της ΕΠΟ ή της Superleague και να μπει με πυρσό στο ένα χέρι, ρετσίνα στο άλλο, παλαιστινιακό, γυαλιά ηλίου, αξυρισιά 47 ημερών (και για να ικανοποιήσουμε και τους μεγαλύτερους) και ανάποδο fly και να τα σπάσει όλα και μετά να τα βάλει φωτιά και αν γίνεται να καούν όλοι οι εχθροί μας του αθηνοκεντρικού κατεστημένου ζωντανοί κ.λ.π. κ.λ.π.....
Θεικο το σεναριο με τον μουτζαχεντιν Ζαγορ...

Η καλύτερη συμβουλή πρόεδρε ήρθε απο τον πρώην εχθρό Mister ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε και όλοι οι άλλοι να πα να γαμηθούν, που σου λέει ορθά κοφτά τις επόμενες κινήσεις σου.
Βέβαια ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται είναι ο Mister...
Ο Ζαγοράκης είναι υποχρεωμένος να κρατά χαμηλούς τους τόνους ώστε να μπορέσει να βγάλει την ομάδα από τα χρέη, έτσι πιστεύω. Θέλει να πάρει την άδεια χωρίς να βρεθεί κανένας Δημητρίου και να ερμηνεύσει λίγο διαφορετικά την θέση της ΠΑΕ ενώ δεν θέλει επίσης και να βρεθεί κανένας διαιτητής να τον κάψει στην συνέχεια. Έτσι νομίζω εγώ και πιστεύω ότι έχει 2 λύσεις μπροστά του, να τα βγάλει όλα στην φόρα ή να κάνει ένα βήμα μπρος και 2 πίσω. Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ είναι σε θέση να ακολουθήσει την γραμμή αυτή, εγώ όμως στην θέση του θα έβγαινα μπροστά και θα "διέλυα" τα πάντα
Και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ λέει επίσης σοφά
Ο Ζαγοράκης είναι σεμνός και έχει μεγάλη ιστορία, δεν μπορεί λόγω του χαρακτήρα του να κάνει ότι κάνουν οι Αθηναίοι. Είναι ρομαντικός και πιστεύει ότι πρέπει να λειτουργούν όλα σωστά. Ίσως να μην έρχεται σε κόντρα γιατί θέλει να προστατέψει την ομάδα του, όπως κάνουν και άλλοι πρόεδροι, τώρα όμως πρέπει να δείξει την δυναμική του στην ΕΠΟ, αν και θα έπρεπε ίσως να έχει τρίξει νωρίτερα τα δόντια του και να έχει βγάλει νωρίτερα ανακοινώσεις για όλα αυτά
ΥΓ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ
Βέβαια ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται είναι ο Mister...
Ο Ζαγοράκης είναι υποχρεωμένος να κρατά χαμηλούς τους τόνους ώστε να μπορέσει να βγάλει την ομάδα από τα χρέη, έτσι πιστεύω. Θέλει να πάρει την άδεια χωρίς να βρεθεί κανένας Δημητρίου και να ερμηνεύσει λίγο διαφορετικά την θέση της ΠΑΕ ενώ δεν θέλει επίσης και να βρεθεί κανένας διαιτητής να τον κάψει στην συνέχεια. Έτσι νομίζω εγώ και πιστεύω ότι έχει 2 λύσεις μπροστά του, να τα βγάλει όλα στην φόρα ή να κάνει ένα βήμα μπρος και 2 πίσω. Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ είναι σε θέση να ακολουθήσει την γραμμή αυτή, εγώ όμως στην θέση του θα έβγαινα μπροστά και θα "διέλυα" τα πάντα
Και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ λέει επίσης σοφά
Ο Ζαγοράκης είναι σεμνός και έχει μεγάλη ιστορία, δεν μπορεί λόγω του χαρακτήρα του να κάνει ότι κάνουν οι Αθηναίοι. Είναι ρομαντικός και πιστεύει ότι πρέπει να λειτουργούν όλα σωστά. Ίσως να μην έρχεται σε κόντρα γιατί θέλει να προστατέψει την ομάδα του, όπως κάνουν και άλλοι πρόεδροι, τώρα όμως πρέπει να δείξει την δυναμική του στην ΕΠΟ, αν και θα έπρεπε ίσως να έχει τρίξει νωρίτερα τα δόντια του και να έχει βγάλει νωρίτερα ανακοινώσεις για όλα αυτά
ΥΓ
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ
+100Aureliano Buendia έγραψε:Ο Ζαγοράκης δεν είναι λαμόγιο.
Ο Ζαγοράκης δεν είναι λαμόγιο.
Ο Ζαγοράκης δεν είναι λαμόγιο.
Νομίζω ότι πρέπει να το λέμε πολλές φορές ο καθένας γιατί βαυκαλιζόμαστε να το ακούμε.
Είναι πράγματι όμορφο να μην έχεις πρόεδρο ένα γκάνγκστερ, ένα λίγδα, έναν απατεώνα, ένα τσιράκι, ένα ευτραφή γόνο πλούσιας οικογένειας που την έχει δει μυστυριωδώς μάγκας.
Από την άλλη η ηθική ακεραιότητα δεν γίνεται να αποτελέσει δικαιολογία ή ανάχωμα για να δικαιολογήσει αδράνεια.
Αρνούμαι να δεχτώ πως η μία εκδοχή είναι η καρτερική δεκτικότητα και η άλλη να συμπεριφέρεται ο πρόεδρος μιας ομάδας σαν εγκληματίας ή στην καλύτερη σαν γραφικός μαϊντανός.
Δεν μπορεί, θα υπάρχει και μία μέση λύση βρε αδερφέ.
Αδυνατώ να αντιληφθώ τι ακριβώς σημαίνει το ότι δόθηκε λέει το σύνθημα να πάρουμε εμείς την κατάσταση στα χέρια μας και ότι ήρθε λέει η περιλάλητη ώρα της αντίδρασης.
Ποια λοιπόν θα ήταν μία αποτελεσματική μορφή αντίδρασης?
Από πότε περιλαμβάνεται στα καθήκοντα και τις αρμοδιότητές μας η διαφύλαξη των συμφερόντων μας που πλήττονται με τρόπο εξόφθαλμο και προσβλητικό ενώπιον των διοικητικών οργάνων του ελληνικού ποδοσφαίρου?
Η επανειλημμένη φρασεολογία περί εμπιστοσύνης και αυτή η διπλωματική αποχή συνάδουν με τη δική μας μπολσεβικική ρητορεία?
Επιπλέον, ας κοιτάξουμε και λίγο κάθε θέμα ξέχωρα.
Ας μην συσχετίζουμε το πώς καθόμαστε και τρώμε την παπάρα από τους πάντες με άσχετα ζητήματα όπως η μπούκα των δεκαπεντάχρονων που πετροβολούσαν επαναστατικά το χορτάρι και τις γραμμές του ασβέστη, επειδή λέει η υπομονή τους εξαντλήθηκε και ξεχείλιζαν από οργή.
(Παρένθεση: αν είχαμε το 1/25 της ευθιξίας στην Ελλάδα για ζητήματα πιο σημαντικά από τα ποδοσφαιρικά, όπου όλοι μα όλοι μα όλοι οι οπαδοί, ακόμη και της Δόξας Βύρωνα ή του Χαραυγιακού δεν ανέχονται να εμπαίζουν την περηφάνια τους, θα ήταν αρκετά καλύτερα τα πράγματα, νομίζω. Κλείνει η παρένθεση).
Το πάρτυ έχει ξεκινήσει από πέρσι και όλοι οι καλεσμένοι περνάνε καλά δουλεύοντάς μας.
Φανταστείτε πχ να έβγαινε τώρα προς τα έξω πως ο Βαλβέρδες έχει συμφωνήσει εδώ και κανα δίμηνο με την Εθνική.
Πω πω γλέντια που θα είχαμε.
"Αγωγή κατά της ΕΠΟ"
Ο Γιώργος Παναγόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Libero" συμβούλεψε τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη να υποβάλλει πρόταση μομφής και να κάνει αγωγή για διαφυγόντα κέρδη.
Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Παναγόπουλος:
"Έχουν εξυπηρετήσει τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα στο Κύπελλο με την απόφαση τότε. Ο ΠΑΟΚ επί της ουσίας πρέπει να τιμωρηθεί για τα επεισόδια που έγιναν. Αλλο όμως το νομικό σκέλος και να φαίνεται ότι κάποιοι άλλοι θα ευνοηθούν εις βάρος του ΠΑΟΚ. Ακόμα και αθηναϊκά ραδιόφωνα έλεγαν ότι πρόκειται για σκάνδαλο που κρύβει δόλο. Είχαν τρέξει το Σάββατο, που εγώ αν ήμουν δε θα πήγαινα γιατί Σάββατο δε λειτουργεί καμία επιτροπή. Κάποιος όμως παρενέβη για να μη γίνει κάτι άδικο. Δε γίνεται έμμισθα όργανα της ΕΠΟ να βγάζουν αποφάσεις κατά της ίδιας της ΕΠΟ."
Για το πως πρέπει να αντιδράσει ο ΠΑΟΚ: "Η ανακοίνωση που εξέδωσε ήταν σε καλό δρόμο. Ο Ζαγοράκης θα πρέπει να υποβάλλει πρόταση μομφής και να κάνει αγωγή για διαφυγόντα κέρδη για τη ζημιά που έχει υποστεί ο σύλλογος".
"Να παραιτηθεί ο Ζαγοράκης"
Από τη μεριά του ο Μάκης Στάμος μιλώντας στην ιστοσελίδα "baladoros.com" προτείνει άλλους τρόπους αντίδραση στον Θοδωρή Ζαγοράκη, οι οποίοι φτάνουν μέχρι την κατάθεση αγωγής εναντίον των μελών της πειθαρχικής επιτροπής και του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου.
Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Στάμος:
"1) Σ΄ ένδειξη διαμαρτυρίας, να παραιτηθεί ο Θ. Ζαγοράκης από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ.
2) Μέχρι να μάθουν οι αρμόδιοι να μας αντιμετωπίζουν με ισόνομες διαδικασίες, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ σ΄ ένδειξη διαμαρτυρίας δε θα πρέπει να παρευρίσκεται στα διοικητικά συμβούλια της σούπερ λιγκ.
3) Στη δικάσιμο της Πέμπτης 31/3/2011, όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να παρουσιαστεί με τον πρόεδρό της Θόδωρο Ζαγοράκη, ο οποίος θα δηλώσει ότι δεν αναγνωρίζει ως δικαστές την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, διότι παραβίασαν κατάφωρα την αρχή της ισότητας (αναφέροντας ως παραδείγματα τις περιπτώσεις Ολυμπιακού και ΑΕΚ) και ν΄ αποχωρήσει από τη διαδικασία.
4) Μετά από εύλογο χρονικό διάστημα, να καταθέσει αγωγή στρεφόμενη εναντίον των μελών της πειθαρχικής επιτροπής και του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου, ζητώντας ως αποζημίωση για την αποθετική ζημία που θα υποστεί, το ποσό που αντιστοιχεί σε 25.000 περίπου εισιτήρια στην Τούμπα (πρώτο ματς των πλέι οφ)".
tapantaolapaok
Ο Γιώργος Παναγόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Libero" συμβούλεψε τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη να υποβάλλει πρόταση μομφής και να κάνει αγωγή για διαφυγόντα κέρδη.
Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Παναγόπουλος:
"Έχουν εξυπηρετήσει τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα στο Κύπελλο με την απόφαση τότε. Ο ΠΑΟΚ επί της ουσίας πρέπει να τιμωρηθεί για τα επεισόδια που έγιναν. Αλλο όμως το νομικό σκέλος και να φαίνεται ότι κάποιοι άλλοι θα ευνοηθούν εις βάρος του ΠΑΟΚ. Ακόμα και αθηναϊκά ραδιόφωνα έλεγαν ότι πρόκειται για σκάνδαλο που κρύβει δόλο. Είχαν τρέξει το Σάββατο, που εγώ αν ήμουν δε θα πήγαινα γιατί Σάββατο δε λειτουργεί καμία επιτροπή. Κάποιος όμως παρενέβη για να μη γίνει κάτι άδικο. Δε γίνεται έμμισθα όργανα της ΕΠΟ να βγάζουν αποφάσεις κατά της ίδιας της ΕΠΟ."
Για το πως πρέπει να αντιδράσει ο ΠΑΟΚ: "Η ανακοίνωση που εξέδωσε ήταν σε καλό δρόμο. Ο Ζαγοράκης θα πρέπει να υποβάλλει πρόταση μομφής και να κάνει αγωγή για διαφυγόντα κέρδη για τη ζημιά που έχει υποστεί ο σύλλογος".
"Να παραιτηθεί ο Ζαγοράκης"
Από τη μεριά του ο Μάκης Στάμος μιλώντας στην ιστοσελίδα "baladoros.com" προτείνει άλλους τρόπους αντίδραση στον Θοδωρή Ζαγοράκη, οι οποίοι φτάνουν μέχρι την κατάθεση αγωγής εναντίον των μελών της πειθαρχικής επιτροπής και του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου.
Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Στάμος:
"1) Σ΄ ένδειξη διαμαρτυρίας, να παραιτηθεί ο Θ. Ζαγοράκης από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ.
2) Μέχρι να μάθουν οι αρμόδιοι να μας αντιμετωπίζουν με ισόνομες διαδικασίες, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ σ΄ ένδειξη διαμαρτυρίας δε θα πρέπει να παρευρίσκεται στα διοικητικά συμβούλια της σούπερ λιγκ.
3) Στη δικάσιμο της Πέμπτης 31/3/2011, όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να παρουσιαστεί με τον πρόεδρό της Θόδωρο Ζαγοράκη, ο οποίος θα δηλώσει ότι δεν αναγνωρίζει ως δικαστές την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, διότι παραβίασαν κατάφωρα την αρχή της ισότητας (αναφέροντας ως παραδείγματα τις περιπτώσεις Ολυμπιακού και ΑΕΚ) και ν΄ αποχωρήσει από τη διαδικασία.
4) Μετά από εύλογο χρονικό διάστημα, να καταθέσει αγωγή στρεφόμενη εναντίον των μελών της πειθαρχικής επιτροπής και του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου, ζητώντας ως αποζημίωση για την αποθετική ζημία που θα υποστεί, το ποσό που αντιστοιχεί σε 25.000 περίπου εισιτήρια στην Τούμπα (πρώτο ματς των πλέι οφ)".
tapantaolapaok
Περιμενω να δω αν θα κανει κατι απο αυτα η κατι αλλο η διοικιση.1) Σ΄ ένδειξη διαμαρτυρίας, να παραιτηθεί ο Θ. Ζαγοράκης από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ.
tapantaolapaok
Αν μηνει με σταυρομενα τα χερια και μονο με μια ανακοίνωση τοτε δεν ξερω τη παιζει.
Αντε μακαρι!!!
ΠΑΟΚ – Μία υγιής... χείρα βοηθείας στον Ζαγοράκη!
Περίμεναν στη γωνία, παρακολουθούσαν τον ΠΑΟΚ από τις VIP θέσεις τους και τώρα που είδαν τον Θοδωρή Ζαγοράκη να βάζει “τέλος” στα σενάρια περί αποχώρησης τους κάνουν εμφανή την παρουσία τους. Μία ομάδα επιχειρηματιών, 30 στον αριθμό, έχουν αποφασίσει να στηρίξουν όπως μπορούν τη διοίκηση Ζαγοράκη.
Πρόκειται για 30 επιχειρηματίες που ήρθαν σε επαφή μέσω του γηπέδου της Τούμπας και έχουν κινήσει τις διαδικασίες για να δημιουργήσουν ένα κλαμπ επιφανών ΠΑΟΚτζήδων.
Ήδη το θέμα βρίσκεται στο Πρωτοδικείο και όταν βγει η έγκριση τότε αυτό το κλαμπ θα έχει νομική υπόσταση και θα μπορεί να συζητήσει με τον Ζαγοράκη το πως θα μπορέσουν να βοηθήσουν.
Ο “Ζαγόρ” είναι ενήμερος για αυτή την προσπάθεια των επιχειρηματιών και βλέπει με καλό μάτι αυτή την κίνηση και σύντομα θα υπάρξει κάποια κουβέντα για το πως αυτό το κλαμπ θα συνεισφέρει στην ΠΑΕ.
Το βράδυ της Δευτέρας, μάλιστα, έγινε μία συνάντηση μεταξύ των 27 ατόμων του κλαμπ (τα άλλα τρία απουσίαζαν στο εξωτερικό), οι οποίοι και συμφώνησαν πως θα συνεχίσουν αυτό το πρωτότυπο και υγιές εγχείρημα τους
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.sportnet.gr/report.php?id=258356
Περίμεναν στη γωνία, παρακολουθούσαν τον ΠΑΟΚ από τις VIP θέσεις τους και τώρα που είδαν τον Θοδωρή Ζαγοράκη να βάζει “τέλος” στα σενάρια περί αποχώρησης τους κάνουν εμφανή την παρουσία τους. Μία ομάδα επιχειρηματιών, 30 στον αριθμό, έχουν αποφασίσει να στηρίξουν όπως μπορούν τη διοίκηση Ζαγοράκη.
Πρόκειται για 30 επιχειρηματίες που ήρθαν σε επαφή μέσω του γηπέδου της Τούμπας και έχουν κινήσει τις διαδικασίες για να δημιουργήσουν ένα κλαμπ επιφανών ΠΑΟΚτζήδων.
Ήδη το θέμα βρίσκεται στο Πρωτοδικείο και όταν βγει η έγκριση τότε αυτό το κλαμπ θα έχει νομική υπόσταση και θα μπορεί να συζητήσει με τον Ζαγοράκη το πως θα μπορέσουν να βοηθήσουν.
Ο “Ζαγόρ” είναι ενήμερος για αυτή την προσπάθεια των επιχειρηματιών και βλέπει με καλό μάτι αυτή την κίνηση και σύντομα θα υπάρξει κάποια κουβέντα για το πως αυτό το κλαμπ θα συνεισφέρει στην ΠΑΕ.
Το βράδυ της Δευτέρας, μάλιστα, έγινε μία συνάντηση μεταξύ των 27 ατόμων του κλαμπ (τα άλλα τρία απουσίαζαν στο εξωτερικό), οι οποίοι και συμφώνησαν πως θα συνεχίσουν αυτό το πρωτότυπο και υγιές εγχείρημα τους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiannisPAOKitalia την Τετ 30 Μαρ 2011, 01:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: code
Λόγος: code
Οι αραβες εγιναν κλαμπ τριαντα ατομων ουτε 29 ουτε 31 30 στρογγυλα εκ των οποιων ελειπαν οι τρεις. 

To κακό είναι ότι πριν δούμε κάτι.....πριν μας φανερωθεί πλήρως.......πριν σχηματίσουμε ολοκληρωμένη άποψη.....έχουμε έτοιμη την κακή κριτική και την ειρωνία.
Και μετά περιμένουμε να δούμε σοβαρούς ανθρώπους να προκόβουν στον τόπο μας γενικότερα και όχι συγκεκριμένα στον ΠΑΟΚ.
Και μετά περιμένουμε να δούμε σοβαρούς ανθρώπους να προκόβουν στον τόπο μας γενικότερα και όχι συγκεκριμένα στον ΠΑΟΚ.
για εμενα το σημαντικο ειναι οτι φαινεται να ξανασμιγουν οι ζ/ζ!αυτο θα ειναι κατι που θα ξαναδωσει το χαμενο οραμα σε ολους εμας!