paokfc.gr & PAOK FC Megastore
Re: paokfc.gr & PAOK FC Megastore
Ρε Πρόεδρε τι πας να κάνεις?
Δίνεις τη μπουτίκ (τη νοικιάζεις πες το όπως θες) για 200.000 ευρώ το χρόνο? Παρακαλάμε ιδιώτες και puma να τη πάρουν τζάμπα?
Πλάκα μας κάνεις? Αυτά θα είναι τα κέρδη του ΠΑΟΚ που κανονικά πρέπει να διαχειρίζεται μόνος του και να βγάζει εκατομμύρια?
Ήμαρτον...
Δίνεις τη μπουτίκ (τη νοικιάζεις πες το όπως θες) για 200.000 ευρώ το χρόνο? Παρακαλάμε ιδιώτες και puma να τη πάρουν τζάμπα?
Πλάκα μας κάνεις? Αυτά θα είναι τα κέρδη του ΠΑΟΚ που κανονικά πρέπει να διαχειρίζεται μόνος του και να βγάζει εκατομμύρια?
Ήμαρτον...
- xrictoforoc
Δε χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε σε ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση!
Thx, AdminTeam
Εξηγησε μου λιγο φιλε μου αν μπορεις,επειδη δεν εχω καμια γνωση περι του θεματος...
Τι ακριβως εκανε?
Thx, AdminTeam
Εξηγησε μου λιγο φιλε μου αν μπορεις,επειδη δεν εχω καμια γνωση περι του θεματος...
Τι ακριβως εκανε?
- PRAKTORINOS
1.
-Φανέλλα φετινή έχετε;
-Οχι, από φετινές μόνο του Χαλκιά.
-Ασπρόμαυρη θέλω, ριγέ.
-Οχι, η ριγέ έχει τελειώσει.
-'Αλλη φετινή έχετε;
-Σας είπα, την μπλε του Χαλκιά.
-Πότε θα έχετε;
-Α! Δεν θα ξαναφέρουμε απ'ότι ξέρω.
-Είστε σίγουρη; Ακόμα, Φεβρουάριος είναι.
-Ναι, ναι. Δεν θα ξαναφέρουμε.
2.
-Yearbook έχετε;
-Ναι, της σεζόν 2009-2010.
-Φετινό yearbook δεν έχετε;
-Ε, όχι ακόμα είναι νωρίς. (!!!!)
-Πότε θα έχετε της φετινής χρονιάς;
-Οταν οριστικοποιηθεί το roster. (!!!!)
Είναι εκπληκτικό πάντως το γεγονός ότι
ο κόσμος πηγαίνει με τα λεφτά στο χέρι
και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ (με το ΕΝΑ σημείο πώλησης προιόντων της)
δεν έχει τον τρόπο να τους/μας τα πάρει.
-Φανέλλα φετινή έχετε;
-Ασπρόμαυρη θέλω, ριγέ.
-'Αλλη φετινή έχετε;
-Πότε θα έχετε;
2.
-Yearbook έχετε;
εξισου εκπληκτικος ειναι ο αριθμος των υπαλληλων σε ενα καταστημα που δεν εχει προιοντα για να πουλησει.
την τεταρτη που πηγα μια βολτα η κατασταση ηταν τραγικη. ακομη και τα ελαχιστα προιοντα ηταν αθλια.
κατι φανελες για αμερικανικο μπειζμπολ ποιος μ@λ@κ@ς τις εβαλε εκει μεσα?
την τεταρτη που πηγα μια βολτα η κατασταση ηταν τραγικη. ακομη και τα ελαχιστα προιοντα ηταν αθλια.
κατι φανελες για αμερικανικο μπειζμπολ ποιος μ@λ@κ@ς τις εβαλε εκει μεσα?
Παιδια εγω πιστευω πως ειναι καλυτερα να κλεισει αυτο το εκτρωμα γιατι αποτελει δυσφήμηση για τον σύλλογο.Οι συνδεσμοι και οι μικροπωλητες εξω απο το γηπεδο εχουν πολυ καλυτερα πραγματα.Για παραδειγμα στο ματς με τους ρωσσους εψαχνα να βρω αναμνηστικο κασκολ.Δεν χρειαζετε να αναφερουμε οτι η μπουτικ δεν ειχε και τελικα πηρα ενα απο τον συνδεσμο της Τριανδριας που τα σπαει...Ευτυχως ειναι και οι συνδεσμοι και μπορουμε να ψωνιζουμε πραγματακια που πραγματικα αρμοζουν στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας.Καλυτερα να την κανουν την μπουτικ γυραδικο.....Αλλα τι να λεμε,και γυραδικο να γινει θα ζηταμε γυρο και θα μας λενε δεν εχει.Ξεφτιλα....
Σήμερα πέρασα και τι να δω?
Ήρθαν κάποιες λίγες ριγέ φετινές
και μαύρες.
Έχουν το στοίχημα διαφήμιση και τα σήματα του Europa league.
Δεν έχουν τις διαφημίσεις στη πλάτη και μανίκια!!! Τα σπάνε.
Επίσης έχουν τυπωμένα ονόματα, οι περισσότερες τους όχι τόσο ''εμπορικούς'' παίκτες και αν είδα καλά κυρίως σε νούμερα M, L.
Μόλις 40 ευρώ, νομίζω χωρίς καρτελάκια-bar code.
Πιστεύω πως είναι φανέλες που θα χρησιμοποιούνταν από την ομάδα αλλά πλέον αφού αποκλειστήκαμε τις βγάλαν για πούλημα σε φθηνή τιμή.
TΡΕΧΤΕ!!!

Ήρθαν κάποιες λίγες ριγέ φετινές

Έχουν το στοίχημα διαφήμιση και τα σήματα του Europa league.
Δεν έχουν τις διαφημίσεις στη πλάτη και μανίκια!!! Τα σπάνε.
Επίσης έχουν τυπωμένα ονόματα, οι περισσότερες τους όχι τόσο ''εμπορικούς'' παίκτες και αν είδα καλά κυρίως σε νούμερα M, L.
Μόλις 40 ευρώ, νομίζω χωρίς καρτελάκια-bar code.
Πιστεύω πως είναι φανέλες που θα χρησιμοποιούνταν από την ομάδα αλλά πλέον αφού αποκλειστήκαμε τις βγάλαν για πούλημα σε φθηνή τιμή.
TΡΕΧΤΕ!!!
- xrictoforoc
Μπα το πηραν αποφαση?
Κριμα ρε γαμωτο,στο Paok-Tsantiri.gr εχουν τις περσυνες.
Κριμα ρε γαμωτο,στο Paok-Tsantiri.gr εχουν τις περσυνες.
---Προφορική συμφωνία με την μητρική εταιρεία της Puma επιτεύχθηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με σκοπό την μεγαλύτερη δυνατή εκμετάλλευση της μπουτίκ.
Εφόσον η συμφωνία επικυρωθεί και γραπτώς τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να επιφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη, τόσο για την ΠΑΕ, όσο και για τον ερασιτέχνη.---
Στην ουσία η διοίκησή μας απέτυχε στο θέμα μπουτίκ και την δίνει σε άλλον να την εκμεταλευτεί. Περιμένω να ακούσω τουλάχιστον το ποσό που θα πάρει και να μην είναι τα περίπου 200 ψωροχιλιάρικα που είχα γράψει...
Yποθέtω πως αυτό το ποσό δεν έχει καμμία σχέση με την συμφωνία για 1 χρόνο ΠΑΟΚ-puma.
Toυλάχιστον να έχει ποικιλία η μπουτίκ
Εφόσον η συμφωνία επικυρωθεί και γραπτώς τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να επιφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη, τόσο για την ΠΑΕ, όσο και για τον ερασιτέχνη.---
Στην ουσία η διοίκησή μας απέτυχε στο θέμα μπουτίκ και την δίνει σε άλλον να την εκμεταλευτεί. Περιμένω να ακούσω τουλάχιστον το ποσό που θα πάρει και να μην είναι τα περίπου 200 ψωροχιλιάρικα που είχα γράψει...
Yποθέtω πως αυτό το ποσό δεν έχει καμμία σχέση με την συμφωνία για 1 χρόνο ΠΑΟΚ-puma.
Toυλάχιστον να έχει ποικιλία η μπουτίκ

PRAKTORINOS έγραψε: 1.
-Φανέλλα φετινή έχετε;
-Ασπρόμαυρη θέλω, ριγέ.
-'Αλλη φετινή έχετε;
-Πότε θα έχετε;
2.
-Yearbook έχετε;
- PAOKfanAthens
Ξηλώνεται η μπουτίκ, πάει στη Puma
Από PAOK24
Σήμερα το μεσημέρι, οι υπάλληλοι της μπουτίκ του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, ξήλωναν τα πάντα μέσα από αυτή, δείγμα του ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταβίβασης του μάνατζμεντ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, η ΠΑΕ μεταβίβασε το μάνατζμεντ της μπουτίκ για ένα χρόνο στην εταιρία αθλητικής ένδυσης Puma, με την οποία έτσι και αλλιώς διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012.
Από τα ελάχιστα που έχουν διαρρεύσει για την συγκεκριμένη υπόθεση, στον ΠΑΟΚ έκριναν πως είναι πιο επικερδές με τα δεδομένα που επικρατούν να παραχωρηθεί το μάνατζμεντ στη συγκεκριμένη εταιρία και στον χρόνο που θα συμβεί αυτό θα προσπαθήσουν να οργανώσουν την επόμενη ημέρα της μπουτίκ.
Εννοείται πως θα αυξηθούν τα χρήματα που θα δώσει η Pumaγια να πάρει το μάνατζμεντ, όμως σύντομα θα πρέπει κάποιος υπεύθυνος της ΠΑΕ να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα το οποίο κουβαλάει μαζί του πολλά ερωτηματικά.
Πρέπει να σημειωθεί επίσης, ότι όλο το υπαλληλικό προσωπικό που δούλευε στη μπουτίκ του ΠΑΟΚ, έχει απολυθεί.
Από PAOK24
Σήμερα το μεσημέρι, οι υπάλληλοι της μπουτίκ του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, ξήλωναν τα πάντα μέσα από αυτή, δείγμα του ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταβίβασης του μάνατζμεντ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, η ΠΑΕ μεταβίβασε το μάνατζμεντ της μπουτίκ για ένα χρόνο στην εταιρία αθλητικής ένδυσης Puma, με την οποία έτσι και αλλιώς διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012.
Από τα ελάχιστα που έχουν διαρρεύσει για την συγκεκριμένη υπόθεση, στον ΠΑΟΚ έκριναν πως είναι πιο επικερδές με τα δεδομένα που επικρατούν να παραχωρηθεί το μάνατζμεντ στη συγκεκριμένη εταιρία και στον χρόνο που θα συμβεί αυτό θα προσπαθήσουν να οργανώσουν την επόμενη ημέρα της μπουτίκ.
Εννοείται πως θα αυξηθούν τα χρήματα που θα δώσει η Pumaγια να πάρει το μάνατζμεντ, όμως σύντομα θα πρέπει κάποιος υπεύθυνος της ΠΑΕ να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα το οποίο κουβαλάει μαζί του πολλά ερωτηματικά.
Πρέπει να σημειωθεί επίσης, ότι όλο το υπαλληλικό προσωπικό που δούλευε στη μπουτίκ του ΠΑΟΚ, έχει απολυθεί.
καπου το καλοκαιρι οταν ειχα μερικες πληροφοριες και καποια στοιχεια!(στην αρχη μπορω να πω οτι ημουν δυσπιστος αλλα στη συνεχεια με αυτα που ειδα σε εγγραφα αλλαξα σταση)και η κα λιλη και το συναφη εκει μεσα εδιωξαν ενα αγνο ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ και του φορτωσαν οτι πηρε χρηματα και τωρα κ αλλα παιδια εμειναν ανεργα!e8nos έγραψε:πρεπει να φυγουν ατομα απο την μπουτικ που περνουν υπερογκα ποσα και να σταματησουν να χανονται χρηματα απο τα ταμεια!μην μου πειτε για στοιχεια γτ ειναι αρκετα γνωστα αυτα και ας μην τα λεμε!εγω απο δω και περα και ολοι μας δεν πρεπει να δινουμε φραγκο στη μπουτικ.θοδωρη μου σε αγαπαμε οσο τιποτα και σε ευχαριστουμε οσο δεν παει αλλα 5.000 τον μηνα ειναι πολλα!οποιος θελει να βοηθησει την παε να τ μαζευει για την αυξηση!!!
καλες οι ανακοινωσεις στηριξης καλα ολα αλλα περιμενουμε διαφανεια οχι μονο απο το Δ.Σ αλλα και απο ολους μεσα στην παε γιατι θ εχουμε θεματα!
- xrictoforoc
Δηλαδή τώρα η πρώην μπουτίκ μας,θα είναι σαν κατάστημα της Puma,δηλαδή θα πουλάει διάφορα προϊόντα και όχι (μόνο) για τον ΠΑΟΚ?PAOKfanAthens έγραψε: ........
Η μπουτικ η ίδια θα παραμείνει αδερφέ. Λογικά όμως με καλύτερη οργάνωση...
Απλά την διαχειρίζεται η πούμα.
Δηλαδή ότι κέρδη βγάλει, όλα θα τα καρπώνεται η πούμα.
Οι υπάλλοιλοι επιλέγονται και πληρώνονται από την πούμα.
Η οργάνωση, οι παραγγελίες κτλ είναι στο χέρι της πουμα.
Ο ΠΑΟΚ θα πάρει κάποια στάνταρ χρήματα σαν ενίκοιο και από εκεί και πέρα όλα τ' άλλα είναι της πούμα.
Αυτή τη στιγμή η μπουτίκ είναι ένα χάλι, ανοργάνωτη, με χίλιες δυο αδυναμίες. Απωθητική. Με τις υπάρχουσες συνθήκες είναι ελάχιστα κερδοφόρα! Με αυτή τη συμφωνία ο ΠΑΟΚ θα βγάλει κάποιες χιλιάδες ευρώ και θα αφήσει στην πούμα την οργάνωση. Για ένα χρόνο.
Και από του χρόνου θα είναι στο χέρι μας να την οργανώσουμε σωστά. Αφού πρώτα βρούμε το ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ προσωπικό.

Απλά την διαχειρίζεται η πούμα.
Δηλαδή ότι κέρδη βγάλει, όλα θα τα καρπώνεται η πούμα.
Οι υπάλλοιλοι επιλέγονται και πληρώνονται από την πούμα.
Η οργάνωση, οι παραγγελίες κτλ είναι στο χέρι της πουμα.
Ο ΠΑΟΚ θα πάρει κάποια στάνταρ χρήματα σαν ενίκοιο και από εκεί και πέρα όλα τ' άλλα είναι της πούμα.
Αυτή τη στιγμή η μπουτίκ είναι ένα χάλι, ανοργάνωτη, με χίλιες δυο αδυναμίες. Απωθητική. Με τις υπάρχουσες συνθήκες είναι ελάχιστα κερδοφόρα! Με αυτή τη συμφωνία ο ΠΑΟΚ θα βγάλει κάποιες χιλιάδες ευρώ και θα αφήσει στην πούμα την οργάνωση. Για ένα χρόνο.
Και από του χρόνου θα είναι στο χέρι μας να την οργανώσουμε σωστά. Αφού πρώτα βρούμε το ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ προσωπικό.
οταν αφηνεις εναν operator να διαχειρειζεται την εταιρεια-μπουτικ σου, ειναι σα να ομολογεις οτι αδυνατεις να διοικησεις το συγκεκριμενο τομεα με την ικανοτητα μιας εταιρειας που εχει ειδικευση στο κλαδο ενδυσης. Αυτο σημαινει πολλα σημαινει και τπτ..Αυτο ελειπε δλδ ο ΠΑΟΚ να κανει καλυτερα μαγαζια απο τη Πουμα.
Αυτο που οφειλει ομως να κανει ο ΠΑΟΚ ειναι να επιτηρει τη λειτουργια της εταιρειας ως εχων τη κυριοτητα του εγχειρηαμτος, δλδ να ζηταει μεσω συμβολαιων το μαξιμουμ δυνατο της επιτυχιας του εγχειρηματος χωρις οι τιμες να παρουν φωτια.
Επειδη υπαρζουν πετυχημενες Low-cost αλυσιδες οπως και επιτυχημενες ισχυρου brand-name ακριβοτερες αλυσιδες ειναι φανερο οτι θα πρεπει να καθοριστει η φιλοσοφια του μαγαζιου που αυτο ενδιαφερει περισσοτερο..λεφτα βγαζει κ η louis vitton λεφτα βγαζει κ το zara...εμες τι θελουμε εινα ιτο θεμα ως ΠΑΟΚ
το ποσο δε που θα προκυψει ειτε κατ'αποκοπη ειτε με ποσοστο επι του τζιρου εινα ιεπισης ενδιαφερον να το ξερουμε σημερα η το καλοκαιρι τεσπα..
αυτα κα ικαλη επιτυχια ουτως η αλλως ζειροτερα δε γινεται...σε καιρους κρισης ολα χλωμιαζουν
Αυτο που οφειλει ομως να κανει ο ΠΑΟΚ ειναι να επιτηρει τη λειτουργια της εταιρειας ως εχων τη κυριοτητα του εγχειρηαμτος, δλδ να ζηταει μεσω συμβολαιων το μαξιμουμ δυνατο της επιτυχιας του εγχειρηματος χωρις οι τιμες να παρουν φωτια.
Επειδη υπαρζουν πετυχημενες Low-cost αλυσιδες οπως και επιτυχημενες ισχυρου brand-name ακριβοτερες αλυσιδες ειναι φανερο οτι θα πρεπει να καθοριστει η φιλοσοφια του μαγαζιου που αυτο ενδιαφερει περισσοτερο..λεφτα βγαζει κ η louis vitton λεφτα βγαζει κ το zara...εμες τι θελουμε εινα ιτο θεμα ως ΠΑΟΚ
το ποσο δε που θα προκυψει ειτε κατ'αποκοπη ειτε με ποσοστο επι του τζιρου εινα ιεπισης ενδιαφερον να το ξερουμε σημερα η το καλοκαιρι τεσπα..
αυτα κα ικαλη επιτυχια ουτως η αλλως ζειροτερα δε γινεται...σε καιρους κρισης ολα χλωμιαζουν